Amerika'da Hamilelik

bizde guzel zehramizi opreriz.. kokonun dedigi gibi resimde isteriz :))

oyle yada boyle dogumu atlattin. bi bakmissin bebegin buyumus bu sorunlar geride kalmis.anin tadini cikar.ben yanlizdim ama suna inaniyorum berfinle tadini cikarttim herseyin.

Canan cim tek hatirladigim icine margarin konulmasi hatta pastane pogacasi gibi oluyor filan diye konusulmustu koko da bir tarif vermisti sanirim.Bunda da varmis margarin deniyim ben bunu eve gidince .Mahlep yok bende.O olmadan olurmu?

Isin zormus Canan hergun yemek pisirmek zorundasin.Esin yemiyormus birgun onceden kalani.
Ben cok severim patlican dolmasini. Bir chines store vardi orada minnacik patlicanlar bulurdum cukurovanin patlicanlari gibi. Mersin ,Adana civarindan olanlar varsa bilirler.Sonra orasi kapandi. Simdi turk bakkalidan kuru patlican alip yapiyorum .O da cok guzel oluyor.

selam kizlar, ben su gunler pek iyi degilim.sanirim son donemlerdeyim o yuzden .Kalp carpintisi cok fazla nabiz surekli 100 ve 90 arasi gidip geliyor surekli kosar durumda nefes almakta zorlaniyorum ne olacak bu halim kalp carpintisindan uyuyamiyorum sizlerin son donemleri nasil gecti herkes benim gibimiydi acaba

Cok gecmis olsun valla insallah benimde sizin gibi kolay bi dogumum olur saglikla kucagima alir sizin gibi icime cekerim sut kokusunu:)

5 cm acilmayi herkes bekliyor mu? Misal bem dayanamazsam vermezler mi:/ Siz boyle pozitif hikayelerinizi anlattikca cok moral oluyor bana:)

esracim mahlep yoksa yapma.cunku lezzetli olmasinda mahlebin cok etkisi var.birde yazildigindan daha fazla un gidiyor. bunuda belirteyim

bzim turk bakkalda kuru patlican yok. bu tarif kiymasiz cok lezzetli oldu.ben patlicani cok severim.

ben hergun yemek yapiyorum evet.ama esimin soyle bir ozellogo var yemek secmez sadece dunden kalmasin.yani evde yemek yok dersen asla sorun yapmaz.tost yapar yumurta ister.hakkini yemeyeyim :)))

5 cm acilmayi herkes bekliyor mu? Misal bem dayanamazsam vermezler mi:/ Siz boyle pozitif hikayelerinizi anlattikca cok moral oluyor bana:)

mamun simdiden dusunme bunlari. ben 2 cm aciklikla gittim. 4 cm ile verdiler epidurali. ben surekli arttirmalaini istedim. ve ikinmayi onlar demeden sanci geldigini hissettigim icin yaptim. ve dikis atilirken hissettim.ama bebege bakmaktan aci falan duymuyorsun. ve hemen odama gotrulecekkken ki en fazla yarim saat sonra yuruyerek cikabilirdim izin vermediler. herkeste boyle olmuyor.kimisi 2-3 saat atamiyor epidurali. korma simdiden.sende buraya guzel bir dogum hikayesi yazacagina eminim ben.

ben boyle bir sorunla karsilasmamistim. cok mu kilo aldin sen ? bence bir doktorunla konus. bilgisi olsun en azindan.
senin daha 10 haftan var. hamilelik son 1 ayinda daha zorlasiyor yasayinca goreceksin.

Son düzenleme:
Serra gecmis olsun .Bende de olmadi.Canan in dedigi gibi doktora sormanda fayda var. Son haftalar hareket halinde insan bir tik nefes olur ama sen yatarkende diyorsun. Icini ferah tut korkma ama mutlaka doktora git.

Mamun bence de hic dusunme simdiden. Benim agrim olmadigi icin beklediler 5 cm.kadar 4 cm. de verirler ama 3 te vermezler :)

Ben hic kurmadim aklimdan ara ara nasil olacak diye dusundum sonra herkes doguruyor bir sekilde bende doguracam dedim.
Daha sonra esim soyluyor " O kadar korkaksin elin kesilse aglarsin hastane girisini yaparken sanki otele giris yapiyormus gibiydin " dedi :) Yani bir cesaret geliyor Allah tan. Ben en cok ikinmaktan korkuyordum.Canan hic korkma en kolay tarafi dedi. 3 saat ikindim gercektende hic agrisiz .Hic dusunme tadina var hamileligin. Ohh ye ic hatta o fotosunu koydugun mercimekli koftelerden benim yerimede ye :))

tansiyonun da problem var mi? kiolaylada ilgisi olabilir bencede doktoruna soyle haberi olsun

benim arada sicak basmalari oluyor ama carpinti olmuyor cok sukur, tansiyonum dusuk cikardi basindan beri, yeni yeni yukseliyor sanirim farkediyorum, tuzlu yedigimde ellerim ayaklarim da sismeye basladi 1-2 haftadir, dikkat ediyorum artik tuza falan

Masallah masallah bizim agir ablamiz Zehra yavastan alarak gelmis ama guzel gelmis aferin guzel Zehra miza...Allah anali babali buyutsun ins..umarim hastaliginda biran once gecer cnm, acil sifalar diliyorum rabbimden sana..

Bana 5cmye kadar epidural veremeyiz dediler, suni sanci vermislerdi, cok kotuydu, verinnn dedim, sonra bir baktilar ki 10 cm olmus. Basladik itmeye. Ben sadece yarim saat ittim. Sanirim inleten agrilarim 2-3 saat kadar surdu. Ne ilginc, herkesin dogum hikayesi bambaska. Ben hala en cok silgininkine hayranim!

Kokocum cnm demek simdide kv de var yaninizda, anacim bir yalniz birakmadilar sizide diyecem ama ah keske duzenini dagitmadan sana yardimci olabilseler..hele su biberon fircasin ile lavoba fircalamasina gulermiisin aglarmisin bilemezsin, kizma ama ben cok guldum :)) hay allah halanda guluyorum tutamiyorum kendimi sorry cici bici lavoba fircasi olayida iyimis yaa :))

Merhaba hanimlar ultrasondan ciktim ilk defa bebegimi gordum o kadar duygulandim ki anlatamam o minik elleri ayaklari gorunce bI kizzzz daha geliyor:))))

Ne guzel bir haber, allah oncelikle saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin..Zeynep cok guzel bir isim eger olurda buna karar verirseniz inanin cok guzel bir isabet olucaktir..zaman ne cabuk geciyor, ben her geldigimde hizla birseyler oluvermis oluyor..umarim hep guzel haberlerinizle senlenir buralar..

Merhaba hanimlar ultrasondan ciktim ilk defa bebegimi gordum o kadar duygulandim ki anlatamam o minik elleri ayaklari gorunce bI kizzzz daha geliyor:))))
hayrılı olsun sağlıkla gelsin inşallah canım
ay maşallah, çok bekletti ama güzel gelmiş annesi, tadını çıakrın bu günlerin.
memebaşı için ben lansinoh krem kullanmıştım, yaraları çok çabuk iyileştiriyor eğer kullanmak istersen. bebeğe de zararsız, hatta yara olunca çizince filan da sürüyorum ben 7 aylık kızıma, çok iyi geliyor.

ben 1,5 aylıkken çıkartmıştım, geç bile kalmışsın demişlerdi. elleriyle de tanıyorlar ya çevreyi. ama sonuçta yakalıyor yani, bariz bi farklılık görmedim ben.
eldiveni ilk çıkarınca biraz gözüne filan batar diyor insan ama biz 1-2 çizikle atlattık, onlar da ertesi güne geçti. sanırım öğreniyor ve yapmıyorlar daha sonra.

Tebrik ederim, Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin. Bol sütlü, uykulu günler geceler dilerim :))
Ayrıca çok geçmiş olsun, bir an evvel iyileşirsin inşallah.

ben boyle bir sorunla karsilasmamistim. cok mu kilo aldin sen ? bence bir doktorunla konus. bilgisi olsun en azindan.
senin daha 10 haftan var. hamilelik son 1 ayinda daha zorlasiyor yasayinca goreceksin.

Canan ,Cok kilo almadim sayilir toplamda hala 11 kilo almisligim var.Haftaya kontrolumuz var bir onceki kontrolde normal demisti simdi ne der bilmiyorum !

Insallah canim ya bi sekilde dogurcam artik:) Kan verirken bile hemsirelere bi dakika bi dakika diye biriyim hesap et:)

Dusunmemeye calisiyorum Esracim kime sorsam o 9 ayin sonunda hem bebegine kavusmanin sabirsizligi hemde bi cesaret geliyor diyorlar.Dayanamazsam ve acilmam az olur da vermezlerse heee heee heyyy yikarim o hastaneyi Kofteleri yapanimda gidiyo buyuk bosluk olacak annem gidince

Bi de bu var dimi belli acikliktan sonra vermiyorlar:/ hayirlisi bakalim ben nasil birtlarcam:)

Cok tesekkur ederim:) Siz buraya deneyimlerinizi yaziyorsunuz inanin cok yol gosterici oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…