- Konu Sahibi citaknuray
-
- #7.161
Ya bu telefondan kk'ya girince kim online yada beğen butonu yok yoksa varmı kızlar ıphone kullananlar bilgilendirirmisiniz beni çok tank you:)))
Istanbuldaki evimi duzenimi birakip burada hap kadar eve yerlesince duzen konusunda dagittim kendimi:) hicbir zaman asiri duzenli olmadim gerci ama su an annem mutfakta kendine gore takiliyor; esracim o da boyunun yetistigi yere koyuyor:) dolap sayisi az napalim ust uste yigiliyor hersey:)) annem gidiyor ben hala mutfaga gecmedimicimden gelmiyor! esimde artik gunduzleri evde ama adam uyumaya calisiyor gece calisip ayakta olunca; bizde duzen sasti! benim kv de haziranda 15 gunlugune geliyor; o torunu gormeye geliyor ; mutfaga gecer mi bilmem:)))
Akinti olayini cozmen iyi olmus esracim;gecmis olsun.Bende su an tek problem ustumde kalan kilolar:)) annem gidince biraz gider diye teselli oluyorum. Cok hareketsiz kaldim,9 ayi ayakta gecirip dogumdan beri kicimin ustunde oturunca alinan kilolalar gitmedigi gibi birde himbil birsey oldum yahu:) yillardir sabahlari kalkip ise giden ve yerinde durmayan biri icin agir bir surec:)
tesellim kendim cocuguma bakiyorum gozum arkada kalmiyor ama bazende bunaliyorum cok cok.Tr de olsa bir suru arkadas es dost gelirdi;ben giderdim. Kizi arabasina koyar sahilde gezerdim;ah ah simdi baslayacam yine gurbet muhabbeti yapmaya:) annem gidiyor yalniz kaldik ya bizde yine ozlem sesleri yukselmeye basladi.
Ztar eskisi gibi uykunu almis bir sekilde hicbir zaman kalkmayacaksin.Hicbirsey eskisi gibi olmayacak:)) Ama hayat eskisiden daha guzel olacak bebeginle... Kizinin da gozleri seninki gibi guzel mi? Kime benzetiyorsun; biraz daha toparlayinca bize fotograf yolla.
Mamun... annenle iyi geziyorsunuz ne guzel:)) hamileyken bizde oyleydik tadini cikarin; kizina ciciler almaya basladin mi? annen dogumda yine gelecek degil mi?
Silgi yine ise guce daldi bir ara ses verir heralde
Melegim Mahir pasayla ugrasiyor:) kimbilir afacan neler yapiyorki artik eskisi gibi gelemiyor buralara melegim
Bende var Nuray cim anlamadim niye yok sende
Silgi gelmis hosgelmis! ogluna asik ana oluvermis:))) Allah askinizi muhabbetinizi daim etsin:)) buyuyunce el kizi gelip elinden alacak silgi:)) saka saka o hep seni sevecek:)))
Esracim Lara ve Eva ayni model sanirim:)) zira aynen anlattigin sekilde bizimki banyo esnasinda akrobasi hareketleri yapiyor resmen. Ayagiyla kendini ittirip ayaga kalkiyor;sonra ayagi kayinca korkuyor sapsal:)) annem de artik gittigi icin gozumuz korktu biz bu cambazi nasil aklayacaz paklayacaz diye:)))
Ztar nasil oldunuz kuzunla?
Melegim arada ugra ya ozledik seni:)) Mahir oglanin birkac pozunu da yolla sevelim:))
Neslee bugun sanirim doktor kontrolun vardi? haberdar et bizi
marlin marlin marlin
bebegimiz gazli bir bebek.. o yoruyor bizi tabii ki o da ufacik haliyle ne kadar aci cekiyor.
gogus uclarim cok fena. birsey fayda etmiyor. kalkan kullandim sanki cocuk doymuyor onunla. bor gogsumde emebildi, digerinde ememedi onu da cikardim. goguslerim agriyor, sizliyor ne yapicam bilmiyorum. ne zaman normale doner bu is.
Allah yardimcimiz olsun ne diyeyim. insaallah beceririrm ben bu isi.:44:
Anam kiz sen breast shell yerine breast shield mi kullandin??? Kullanma onu, birak! Bizim kastettigimiz su: Amazon.com: Medela SoftShells Breast Shells For Sore Or Inverted Nipples - Sore Nipples: Baby bunu emzirmedigin zamanlarda takiyon, meme ucu camasira degmedigi icin hava aldigi icin rahatliyor!
Valla meme ucu agrisi icin geciyor diyebilirim sadece, sabir (benim sol yine acimaya basladi niyeyse, hahah, geciyor ama geri de gelebiliyor). Bebisin dogru tutundigundan, meme ucunu agzina bayagi iceriye cekebildiginden emin ol. Agzi memenin koyu renkli kismini bayagi kapatiyor olmali, dudaklar balik dudagi gibi disari kivrik olmali. Meme ucu damagin yumusak yerine gelince acimaz, sert yerine gelince tahris olur. Du bakim sana bi video linki vericem birazdan.
Gaz bizde de cok vardi, kusma da, sindirim sistemi gelistikce rahatlayacak. Bizimki daha yeni yeni rahatliyor. Tam gecmis degil ama uykusundan cok olmuyor bu yizden artik.
Kolay gelsin ztarcim, ya sabir de, aglaya aglaya emzirdim ilk ay, simdi bicirim cok cok emerken degdi acilara diyorum. Doktorda guzel kilo alimini gorunce isterse hala acisin emziririm diyorum. Sana yine de bir emzirme danismani bulabilirsen gorunmeni tavsiye ederim, ben cok faydalandim, psikolojik olarak en azindan, cesaret bulma, onaylanma hissi acisindan. Ilk zamanlarda pozisyonlar vs konularinda yardimci oluyorlar. Dogru tutunma cok onemli, onu kontrol ederler. llli.org dan sizin oradaki sorumlulari bulup ulassan? Bizim buradaki community hospitalda emzirme klinigi var, bedava, cok guzel huzurlu yardimci bir ortam. Oyle bir seyler vardir belki?
Silgi gelmis hosgelmis! ogluna asik ana oluvermis:))) Allah askinizi muhabbetinizi daim etsin:)) buyuyunce el kizi gelip elinden alacak silgi:)) saka saka o hep seni sevecek:)))
Esracim Lara ve Eva ayni model sanirim:)) zira aynen anlattigin sekilde bizimki banyo esnasinda akrobasi hareketleri yapiyor resmen. Ayagiyla kendini ittirip ayaga kalkiyor;sonra ayagi kayinca korkuyor sapsal:)) annem de artik gittigi icin gozumuz korktu biz bu cambazi nasil aklayacaz paklayacaz diye:)))
Melegim arada ugra ya ozledik seni:)) Mahir oglanin birkac pozunu da yolla sevelim:))
Sizin bebe kuvetleri nasil seyler ki ya? Ben tahayyul edemiyorum nasil kendini ittirip ayaga kalkiyor? Biz hala su filenin uzerine yatirip yikiyoruz, kuzu kuzu yatiyor ama akrobasi yapsa da kalkamaz oradan herhalde. Henuz hic tek basima yikamadim ama, oturabilene kadar da insallah buna mecbur kalmam.
Ocak anneleri grubunun kurucusu ay she vardi marlin ve silgi belki bilir, esi vefat etmis ya, dun okudum, cok uzuldum. Uc dusugu olmus onceden, biri yedi aylikken. Bu sefer riskliydi ama iyi gitmis. Esi dogumdan bir ay once yogun bakima girmis, hastaliginin detayini bilmiyorum, birden gelen bir sey. Kizcagiz yalniz dogumunu yapti. Adam bir uyandiginda fotografini gormus, kizini goremeden olmus galiba. Esime bir sey olsa kafayi usuturum ben direkt, Allah sabir versin kiza, ne gelir elden, tanimiyorum ama uzuluyorum onun icin cok. Dun bu haberi okudum, bir kotu oldum, kv yanimdaydi anlattim boyle boyle diye aglamamak icin zor tutuyorum kendimi. Basladi boyle acikli hikayeler anlatmaya, doktorluk yaparken gordugu seyleri. Dedim ya ne yapiyorsunuz, anlatmayin boyle kotu seyler, daha anlatacakti ben basladim aglamaya durdu.
Sizin bebe kuvetleri nasil seyler ki ya? Ben tahayyul edemiyorum nasil kendini ittirip ayaga kalkiyor? Biz hala su filenin uzerine yatirip yikiyoruz, kuzu kuzu yatiyor ama akrobasi yapsa da kalkamaz oradan herhalde. Henuz hic tek basima yikamadim ama, oturabilene kadar da insallah buna mecbur kalmam.
Ocak anneleri grubunun kurucusu ay she vardi marlin ve silgi belki bilir, esi vefat etmis ya, dun okudum, cok uzuldum. Uc dusugu olmus onceden, biri yedi aylikken. Bu sefer riskliydi ama iyi gitmis. Esi dogumdan bir ay once yogun bakima girmis, hastaliginin detayini bilmiyorum, birden gelen bir sey. Kizcagiz yalniz dogumunu yapti. Adam bir uyandiginda fotografini gormus, kizini goremeden olmus galiba. Esime bir sey olsa kafayi usuturum ben direkt, Allah sabir versin kiza, ne gelir elden, tanimiyorum ama uzuluyorum onun icin cok. Dun bu haberi okudum, bir kotu oldum, kv yanimdaydi anlattim boyle boyle diye aglamamak icin zor tutuyorum kendimi. Basladi boyle acikli hikayeler anlatmaya, doktorluk yaparken gordugu seyleri. Dedim ya ne yapiyorsunuz, anlatmayin boyle kotu seyler, daha anlatacakti ben basladim aglamaya durdu.
evet ben breast shield aldim :44:
ay senin bu linkini yolladigin sey cok mantikli. Allah'im gercekten cok zor koko. bende agliyorum bazen dayanamadigim oluyor. ben yapamicam diyorum. ama kiyamiyorum ki benim kokuma muhtac o
emzirme uzmani ben hastanedeyken iki gun boyunca geldi, anlatti. tutus pozisyonu, dedigin gibi bebegin gogusun sadece ucunu degil, butun kahverengi kismini almasi gerektigini falan. zaten kiz oyle alsa daha rahat oluyor. sag gogusumun ucu sanki fare kemirmis gibi reemen bir kismi yokcok acili bir surecmis ya. insaallah tez zamanda sifa buluruz.
hele gazi varken ikinip nasil kipkirmizi oluyor yavrum ona da yazik. bu video ya da bakicam. dersime iyi calisayim insaallah tez zamanda toparlarim.
cok saol
ztar ilk zamanlar gercekten zor oluyor, ben de emziremiycem galiba demistim. hastanede kivraniyodum resmen hemsireler aciyodu bana ama geciyor. bende mesela ilk gun meme ucu diye baska bi yerden emip meme ucu cikarmis cocuk, aa bi baktim 2 tane meme ucum var goguste :)) yanlis yeri emmis megerse, cok dikisin var mi bu arada?
koko o baslgi takip etmiyorum, basi sagolsun cok uzucu.. Allah yavrusuna ve kendisine saglikle ve guzel bir omur versin.
nesle iyidir haberler iyi, hamileligim cok zor gecti ama bazen ozluyorum o zamanlari.
kizlar gripe water kullanan var mi? mother's bliss gripe water aldim, sabah mesela verdik bir olcek hemen buyuk burp yapti. her gun versem sakincali mi acaba? koko sen hangi marka kullaniyodun? bu arada gece emzirince uyuyor, gazini cikaramiyorum yani hep. siz uyusa da uyandirip gaz cikariyo musunuz?
melegim verdigin linkler ana sayfaya gidiyor.
Ben bir ara panikle mother's bliss gripe water ve little tummys ismarladim. Ilkinin tadini sevmedi, veremedim. Digerini sevdi, ondan devam ettik. Faydasi oluyor mu bilmem ama aksamlari huysuzsa onu alinca sakinlesiyor. Gripe water rezene zaten :). Ustunde dozaj yaziyor, asmadikca sorun olmaz sanirim. Ben gece emerken uyursa yatagina yatirmada azicik diktutup sirtina hafifce patpat yapiyorum ama kasmiyorum dogrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?