- Konu Sahibi citaknuray
-
- #7.201
Bebelerin uykulari sasti mi fena oluyor o gun bitmek bilmiyor degil mi:) Eva eskiye nazaran biraz daha uyuyor; eskiden gunduz asla uyumuyordu simdi artik uykusuzluktan mizmizlanip kendiliginden gidiveriyor.Gece ilk yattiginda 3-4 saat uyuyor ondan sonra her 2 saatte bir kalkiyor. Daha 5 saatlik bir uykumuz yok! en fazla 4:) gece uyuyup sabaha kadar uyuyan cocuklar varmis hayranimmm:)
bende cok uyumayla ilgili soracaktim size.
berfin dun aksam saat 8 de yatti. 10 da aglayarak kalkti. emdi opme falan hemen tekrar uyudu. sonra 5 te kalkti. emdi hemen uyudu. sonra 7 de kalkti hemen tekrar uyudu.saat 9 da artik ben uyandirdim. evet ben uyandirdim. son zamanlarda cok uyuyor.ben mutsuz oldugunu dusunuyorum. tabi yine de masallah diyeyim ama cok aklima takiliyor.bu kadar uyumasi normal mi diye !!
bebeklerin cok uyumasi ile ilgili kotu seneryolar bilen var mi ?
Fisher price biz de aynisini gormustuk esim hatta alalim dedi de annem baska birsey begendi rengi de pembe diye onu aldi:)) en son yikamada hic memnun kalmayinca benim hatam tuh yanlis oldu diyede itiraf etti:)))
Aman masallah de kiz! Alcisi yuzu den rahatsiz olabilir ama bu mutsuz oldugu anlamina gelmiyor annesi, senin yaninda olsun, karni tok alti temiz olsun mutlu olur o. Eger baska sorun yoksa (oksuruk, hirilti, su bu) gunduz uyanikken "alert" ise sorun yok. Berfinin aylarda aksam yediden sabah alti yediye kesintisiz uyuyanlar var. bana bu anlattigin cok anormal gelmedi. Bir tek sabah yediden sonrasi azicik garip geldi orada da gece uykusu ile morning napi birlestirmis diye dusunuyorum. Artik melatonin salgiliyor, uyku duzenleri oturacak. Sleep trainingleri hep bu aylarda baslatirlar, gercek uyku bu zamanlarda basliyor cunku.
Kim west diyor ki bebek uyandiktan en gec bir birbucuk saat sonra ilk napine yatsin. Boyle olunca gece daha rahat uyurlar.
Benim bildigim tek kotu senaryo oksurugu ve atesi de olan bir bebek, gecen email listesinde okudum. Meger zaturre olmus. Ama berfin'de oyle bir sey oldugunu sanmiyorum.
bende cok uyumayla ilgili soracaktim size.
berfin dun aksam saat 8 de yatti. 10 da aglayarak kalkti. emdi opme falan hemen tekrar uyudu. sonra 5 te kalkti. emdi hemen uyudu. sonra 7 de kalkti hemen tekrar uyudu.saat 9 da artik ben uyandirdim. evet ben uyandirdim. son zamanlarda cok uyuyor.ben mutsuz oldugunu dusunuyorum. tabi yine de masallah diyeyim ama cok aklima takiliyor.bu kadar uyumasi normal mi diye !!
bebeklerin cok uyumasi ile ilgili kotu seneryolar bilen var mi ?
Al, benimki de normalde yedide uyanir, bugun altibucukta uyandi, emzirdim yatirdim, yine de yedide kalkmasini bekliyordum, saat sekiz oldu hala misil misil. Bugun bizim bebelere ne olduysa artik! Hayir bilsem daha uyuyacak dusa girecegim. Her an uyanip yaygarayi basacak emmek isteyecek diye giremiyorum!
kizlar,
8inde alcimiz cikacak dedimya
bebisler alci cikarken sesten oturu korkup agliyorlarmis. bende hani hatirlarmisiniz bi kabin icinde su ve detrejan atip baloncuklar yaparizya oyle bisey alip ilk defa o gun alci cikarken berfine gosterip korkmasini engeleyebilirmiyim diye dusunuyorum ? aklina baska fikir gelen varsa paylasirsa sevinirim. bu arada o bahsettigim seyi nerde bulabilirim .Target varmidir ?
Onlar hazır satılıyor canancim, bizim evde var bile! Targetta oyuncakların oraya bak. Bir de parti eğlencelikleri kısmına. Ben nereden aldım hatırlamıyorum ama 20 küçük sise seklinde bendekiler. Onu evde bir kez dene yalnız gorsun, sardirsin, ikinci defa doktorda sürpriz yap. İlk defa orada görürse ambale olabilir, korkarsa daha kötü olmasın. Daha vakit var, ben acaba bir buddy mı edindirsen diye düşünüyorum. Sevdiği, varlığından huzur bulduğu bir oyuncak, bez bebek falan. Koynuna al oyuncagi üzerine kokun sinsin alistirirken. Doktorda ona sarilabilir rahatlamak için belki? İnsallah cok rahatsız olmadan çıkar alçı.
evde pembe penguen var ama isirmak istiyor.pek sicak bakmiyor o tarz seylere
bakim bulabilirsem alcam o seylerden ..
İsirilabilir bir şey alsan? Amazonda cok popüler bir zurafa oyuncak var adını unuttum. İsirir istediği kadar, dış kasır vakti gelince :). Penguen cok tuylu degilse ısırsın bırak derim. Ama yutacak şeyi çıkıyorsa ısırdıkca uygun olmaz tabii.
Amazonda bubbles diye arattim bir sürü çıktı! Onlara bak belli aklına yatarsa ısmarlarsin.
sizler evlerinizde kablolu modem mi yoksa kablosuzmu kullaniyorsunuz ?
bizde kablosuz var ? zarari bir var diyorlar bi cep tlf kadar yok diyorlar . anlamadim gitti .
Kokocum paylaştığın 2 link çok güzelmiş kuvete konuluyor dimi o... Ondan bende alabilirim bak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?