- 6 Aralık 2011
- 7.612
- 2.619
- 248
- Konu Sahibi citaknuray
-
- #7.241
Meleğim cidden attığın linkler açılmıyooorrr
melegim verdigin linkler ana sayfaya gidiyor.
Eva da elini bazen parmagini emiyor:))
evet kizlar basliktan gorulecegi uzere cinsiyetlerimiz belli oldu
yolculuk kolay gecti...son dakikada laptobumu da aldim ama annemin evinde oldugum icin internet sorunum var, suan ablamdayim wi-fi sayesinde yaziyorum...
ztarcim, cokcok tebrik ediyorum, Allah anali babali buyutsun...
nesleee, gusel haberlerini getireceksin insallah, ben muhtemelen bikacgun sonra okuyabilecegim....
simdilik saglicakla kalin....
not: erkek olmalari nedeniyle isim krizimiz bitti:))
Koko,kullanisli gozukuyor gercekten sisme kuvet.Fiyatta iyiymis.Oturmaya baskasalar alirim bende birtane.
Dun aksam bizim yatakta Lara yi uyutuyordum.Yatagin sag kosesine ayaklarimi uzatarak oturdum.Lara da omuzumda.Birdenbire bir atti kendini geriye elimden kaydi resmen bacaklarindan havada yakaladim.1 saat kendime gelemedim.Korkudan agladim ya dusseydi napardim diye.Hala dusundukce icim urperiyor.Birdaha yatagin kenarina oturmicam ortadina oturacam.Ne kadar cok dikkatli olmak lazim dun birkez daha anladim.
Marlin cim bilirim gece shiftini esimden.Ilk geldigim yillar gece calisiyordu ama o zaman coluk cocuk yok.Film seyreder ,bolca tikinir :) yan gelir yatardim .Buna ragmen zor gelirdi .Simdi sende bebiste var ama dedigin gibi saglik olsun ve hakkinizda hayirlisi neyse o olsun.
biz de 5 asi olduk bugunle birlikte. asidan sonra oglum cok durgunlasti, ilk kez boyle. normal mi acaba? sizde nasil oldu?
Canancim; Berfin buyudugunde gurur duyacagi o kadar guclu bir annesi var ki; cok sansli senin gibi annesi oldugu icin. Evladin icin en iyisini sen dusunur bilirsin. Ikinizde bu guc oldukca sizi hicbirsey yikamaz.
evde pembe penguen var ama isirmak istiyor.pek sicak bakmiyor o tarz seylere
bakim bulabilirsem alcam o seylerden ..
selam arkadaslar
cemrecik tebrik ederim delikanlilar geliyormus. ne kadar guzel masallah
mamun ayni seyi bende merak ediyorum bilenler cevaplarsa sevinirim..
kizlar bir de ben medela nin breast shoft shell linden aldim kokonun dedigi gibi. uzerinde okudugum kadariyla cok ayrintili goremedim ama nette arastirirken surekli kullanmamak gerektigini okudum.
siz nasil kullaniyorsunuz bu kalkanlari :44:
ya gercekten cok zorlaniyorum bu emzirme konusunda gogus acimdan dolayi. ALlahim tez zamanda sifa versin insaallah
selam arkadaslar
cemrecik tebrik ederim delikanlilar geliyormus. ne kadar guzel masallah
mamun ayni seyi bende merak ediyorum bilenler cevaplarsa sevinirim..
kizlar bir de ben medela nin breast shoft shell linden aldim kokonun dedigi gibi. uzerinde okudugum kadariyla cok ayrintili goremedim ama nette arastirirken surekli kullanmamak gerektigini okudum.
siz nasil kullaniyorsunuz bu kalkanlari :44:
ya gercekten cok zorlaniyorum bu emzirme konusunda gogus acimdan dolayi. ALlahim tez zamanda sifa versin insaallah
Selam hanimlar...Umarim keyifler yerindedir yavas yavas bahar geliyor buralara insan daha bi mutlu daha bi zinde hissediyor kendini...Ben annecigimi yolladimNasil hissediliyor yoklugu anlatamam gecen gun esime soyledim ayri ayri yerlerde yaslanicaz anamizdan kardeslerimizden arkadaslarimizdan ayri Hormonlar saolsun duygusalligi tavanda yasatiyor bana gozler doluyor vs vs...
Gecen dr kontrolumde bebekle seyahati sordum cunku ben dogumdan sonra bi tr ziyareti yapayim diyorum cok ozledim zira.Dr kucukken gitsen daha rahat gidersin dedi kalkis ve inislerde emzir sorun olmaz dedi.Yalniz benim aklima takilan misal benn bebek 1 aylik oldu ve gittim trye asilari falan nasil oluyor? Asilarini kacirmak istemem
kizlar benim minigin fotolarini albume koydum. bakin bakalim cirkinime teyzeler
Hani hani nerdeeee???? :)))
ben hic kalkan kullanmadim nasil bisi oldgunu bile bilmiyorum benimkilerde cok acimisti ben cok lansinoh krem suruyordum her emzirmeden sonra . gogus ucunu devamli yumusak tutmaya calisiyordum birde bol susam yagi kullaniyordum . ins en kisa zamanda gecer canim acilarin sonra cok rahat oluyor emzirmesi nerdeyse havada yakalayacaklar o derece :)))
Valla dogrusu ilk bir ay kadar sürekli kullandım ben, yatarken bile. Bir daire şeklindeki pamuk (cotton rounds) alıp ikiye katlayip alt kısmına yerleştiriyordum. Akan sutu emip sızmasına engel oluyordu. Silgi o sütleri biriktiriyordu.
Bana danışman sürekli kullanma mecbur degilsen baskı yapıp süt kanallarını tıkamasın mastit olur dedi. Ama acıyorsa hava aldırmak, çamaşır temasını engellemek daha önemli. Kalkanı yerleştiriyordum meme ucu üstüne, sütyen yerinde tutuyordu. Her ihtimale karşı lansinoh ped de koyuyordum sızma olursa diye. Acı azalinca bıraktım, hala ped kullaniyorum, akıyor hala arada çünkü. Acılar varken hiç geçmez gibi gelirdi ama geçiyor. İkinci ayda gecti kendiliğinden.
Ahhh canım ya ben de daha bugün annemi yolladımcok zor oldu ayrılmak, havalanına salya sümük ağlaştık! bizim bebe herşeyden habersiz gülüyordu anneannesi ona sarılıp vedalaşırken, fena oldum fena bende. Eşime ben de aynı şeyleri söyledim, benim çocuğum sevdiklerimden ayrı büyüyecek ve bizlerde özlemle ayrı kalacağız.Yoklukları hissedilecek ama yine alışacağız canım, Allah sağlık ve uzun ömür versinde yine gelir biz gideriz.Bana da annem çok gel dedi ama bebekle cesaret edemedim.Aşılarını orda yaptırırsın heralde
selam kizlar nasilsiniz?
bizlerde iyiyiz cok sukur. bugun burda Turkce olimpiyatlari elemeleri vardi onu izledik cok guzeldi . cok guzel bir organizasyondu :))) eglendik sarkilar soyledik bolbol :))) oglumda cok eglendi gerci bi ara uyudu ama ...
esracim ben yazmaduim galiba cok gecmis olsun kuzuya korkutmus seni Allah korusun.. ya bizimkide hergu biyerini vuruyor ne yapicagimi bilmiyorum bu konuda. gozumun onunde dusuyor okadar hareketliki , elleriyle biyerlere tutunup kalkmaya calisiyor bazen unutuyor eliyle tutmayi saniyelik olay bi birakiyo haydi ya kafayi vuruyor yada yuzunu biyer carpiyor offf yani yaninda olsamda engel olamiyorum((
dunden beride biraz ishaldi degisik olarak avokado vermistim galiba o yapti bugunde bir muzu yedirdim gecti ins bolbolda su icirdim yarina bidaha takip edicem.. cok kaka yapiyor cunku..
ustten dislerimizde patladi onun sikintisida var hepsi ustuste geliyor..
mamuncum bence hic dert etme. zaten prosedur ayni diye biliyorum Turkiyede asilarini yaptirirsin .. ne yaptiklarina dairde asi kagidi alirsiin ona gore burda yapilacaklarla yapilmayacaklari gorurler..gidince ne kadar kalacaksin?
birde kizlar konusuldu bu konu galiba ama yinede sormak istiyorum. biz stroller almak istiyoruz. car seat'i car seat carrier'da tasiyoruz. 1-2 aya kadar almak istiyorum ins oglum baharda car seatte degilde soyle rahat rahat yatsin istiyorum arabasinda. ne marka onerirsiniz? benim bikac arkadasimda Baby Jogger var ama pahali geliyor esime. gordugume gorede cok kullanisli bisi gibi. sizde almis olanlar ne aldiniz? fikir verirseniz sevinirim canlar..
Ahhh canım ya ben de daha bugün annemi yolladımcok zor oldu ayrılmak, havalanına salya sümük ağlaştık! bizim bebe herşeyden habersiz gülüyordu anneannesi ona sarılıp vedalaşırken, fena oldum fena bende. Eşime ben de aynı şeyleri söyledim, benim çocuğum sevdiklerimden ayrı büyüyecek ve bizlerde özlemle ayrı kalacağız.Yoklukları hissedilecek ama yine alışacağız canım, Allah sağlık ve uzun ömür versinde yine gelir biz gideriz.Bana da annem çok gel dedi ama bebekle cesaret edemedim.Aşılarını orda yaptırırsın heralde
canim esim Turkiyeye gidiyor bir kac gunlugune ona siparis ettim susam yagini.. peki hem lansinoh hem yagi nasil kullandin ? bende kullaniyorum cunku lansinoh. bir de susam yagini bebegi emzirmeden once silmek gerekiyor mu acaba ?
insaallah nuraycim bir an evvel ben ve benim gibi olanlar sifaya kavusur da huzurla emziririz kuzulari.
ah koko keske bilsem benimde ikinci ayda gececegini. zaten 20 gun oldu cok sukur. disimi sIkar beklerim. hayirlisi artik. bende kafama gore kullanayim artik. herkes cok cok tavsiye ediyir bu kalkanlari demek hakikaten ise yariyor. ve aynen dedigin gibi sanki o gogsumdeki yaralar hic kapanmicak, hic gecmicek gibi. sabir ve zaman.. ne diyelim..
marlincim ve mamuncum Allah kavustursun. benim anam da nisanin ortasinda gidiyor, insaallah o gittikten sonra kotarabilirim bu isi. Rabbim onlara da bize de saglik versin kizlar gorusuruz insaallah daha ne yapalim. kisa sureli ayriliklar uzmesin bizi..
bu arada esra nere yahu kac gundur goremiyorum . canan da yok sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?