Amerika'da Hamilelik

turkiyeye donme gundemde yani oylemi ?

marlincim burda duzen oturtturmak cok zor. bizde kucuk bir evdeyiz. ee tabi senin esinin isi de cok zor. gece calis gunduz uykusu iyi degil.ister istemez sende bunaliyorsundur. hayat cok cok zor. ama dedigin gibi saglik olsun. hakkiniz da hayirlisi olsun ne diyim.

turkiyede eviniz varmiydi ? gidersen kira da mi oturacaksin /? bizde aslinda donmeyi cok istiyoruz ama daha oncede dedigim gibi birikim yapmaliyiz.burdan gidip kirada oturmak istemem.
neysee ne kadar planlar yapsak ta yasayacagimiz hersey belli...

Koko,kullanisli gozukuyor gercekten sisme kuvet.Fiyatta iyiymis.Oturmaya baskasalar alirim bende birtane.
Dun aksam bizim yatakta Lara yi uyutuyordum.Yatagin sag kosesine ayaklarimi uzatarak oturdum.Lara da omuzumda.Birdenbire bir atti kendini geriye elimden kaydi resmen bacaklarindan havada yakaladim.1 saat kendime gelemedim.Korkudan agladim ya dusseydi napardim diye.Hala dusundukce icim urperiyor.Birdaha yatagin kenarina oturmicam ortadina oturacam.Ne kadar cok dikkatli olmak lazim dun birkez daha anladim.
Marlin cim bilirim gece shiftini esimden.Ilk geldigim yillar gece calisiyordu ama o zaman coluk cocuk yok.Film seyreder ,bolca tikinir :) yan gelir yatardim .Buna ragmen zor gelirdi .Simdi sende bebiste var ama dedigin gibi saglik olsun ve hakkinizda hayirlisi neyse o olsun.

kokocum sen diyince baktimda, targette varmis. cok sagol. bu aklima cok yatiyor dikkatini buraya cekebilirim gibi..

alci cikarken biz yaninda olacagiz. birimiz elini tutariz digerimiz baloncuk yapariz :)))

canan, berfin ne kadar sansli senin gibi ince bir annesi var. alcisi cikarken onu eglendirecek seyler dusunuyosun. ins. guzel sonuc alirsiniz.

bizde de kablosuz var, ben kullaniyorum ki telefon hep elimde zaten. cok detaya takilirsak isin icinden cikamayiz ama insan ister istemez takiliyor.

marlin gece sen mi kaldiriyosun iki saatte bir yoksa eva mi kalkiyor? ben kalkmasa kaldirmiyorum. doktor 6 saate kadar ac uyuyabilir demisti. onun disinda gitme karariniz hakkinda hayirlisi olsun. bana esim gidelim hadi dese hemen esyalarimi toplarim. kac yil oldu alisamadim robinson crusoe gibi yasamaya. annen gidince ilk bir kac gun zor olur ama sonra alisirsin.

bizim bebek bu aralar yine beznden cis sizdirmaya basladi, yanlis mi bagliyorum bilmiyorum. 3 numara bez de cok buyuk olur diye kullanmiyorum. devamli yikiyorum cocugu. bir de yikarken hop isiyor arada, etraf batiyor bu defa da :))) siz cok mu sıkıyosunuz bezi?

kiyamam laramiza. neyse ki bisey olmadan atlatmissin, dedigin gibi cok dikkatli olmak lazim.

Canan cim kemer nasil birsey?Insallah alci kadar sIkIntI vermez guzel Berfin e. Alci cikarken o sesi bastiracak muzikli oyuncaklardan deneyebilrsin .Gerci hangisi daha cok ilgisini cekerse o daha mantikli.Koko nun dedigi gibi daha once birkere denersin.
Cocuklar cok ilginc Lara nin bir tavsani var minicik birsey onu gorunce resmen bagiriyor .Niye anlam veremedik.Hoslanmadigi kesin ama :) sarki soyleyen bir Elmo su var ona bayiliyor esek.Kucakliyor resmen :)

benim esim doktorayi haziranda bitiriyor,bana en azindan 5 sene ver biraz burda calisma tecrubem olsun,Turkiye'ye parali ve daha guclu donelim yoksa sefil oluruz Istanbul'da o fiyatlarda ve kirada diyor ki hak veriyorum mantiken. yoksa kalben uzuluyorum cok hamileyim ve kardeslerimden,annemden,arkadaslarimdan uzagim,paylasamiyorum diye. Turkiye'de olsam dogumda o hastane odasi ne senlik olurdu diye de dusunuyorum bazen..ama dedigi mantikli oldugu icin de diyemiyorum bir sey bakalim is bulabilecek mi.. bulamazsan doneriz Turkiye'ye ne olacak diyorum kiziyor

cok b.k tan bisi (

valla link vereyim diycem de gorme bosuna canini sikma. zaten 6 hafta takmiycam artik. bacaklarinin alismasi icin 1 hafta 24 saat, sonra uyurken 3.hafta sadece gece olmak uzere takacagim.doktor ne derse desin. 12 haftada duzelmediyse bununla hic duzelmez. nolur icinizden kizmayin bana artik saglikli dusunemiyorum daraldim.

bu arada lara icin uzuldum.neyseki bisi olmmis yakalamissin. cok dikkat etmek lazim.Allaha emanetler..

esracim alci cikarken alet ses cikartacak sesli bisey gotursek o da ses cikarsa cokmu gurultu olur ve o da ters etki yaparmi diye dusunuyorum. baloncuklar ilgisini cekebilir diyorum ama tam da karar vermis degilim. o gun bi gelse hele illaki aglayacak ama en aza indirmeye calisacagim.

Aklimdan bile gecirmuyorum sana kizmayi aksine seni takdir ediyorum guclu ve dusunceli bir anne oldugun icin.Bence sevdigu herseyi gotur.Birkac secenegin olur.Mutlaka biri ilgisini ceker ay yuzlumun

Bicirik Lara yine yerinde durmamis annesini korkutmus; Allahtan yakalamissin; gercekten dikkatli olmak lazim.Bizimki de kucakta kendini ileri geri atiyor bazen zar zor kavriyorum icim gidiyor.Silgicim Eva uyaniyor 2 saatte bir kurulmus saat gibi yoksa ben kalkarmiyimmmm:)) hatta sabah 5te kalktiginda tekrar 7 de kalkar diye umarken hop 6da dikiliyor bazen her kalktiginda emip hemen uyuyor bazende uykuya gecemiyor; guluyor laflayalim anacim diyor:)) her kalktiginda emzirmeden acaba pispislayarak uyuturmuyum diyorum yok illaki o memeyi emecek! ah ah annem hep diyor emzik alaydii boyle olmazdi; ikinizde cok rahat ederdiniz diyor.Gidince sana bakkal emzigi alip yollayayim dene diyor almayan cocuklar o adi emzigi seviyorlarmis:))ahahah hic sanmiyorum bu saatten sonra alsin.

Canancim dogru soyluyorsun kiraya gidilmez; benim evim yok ama ailem donersen yardimci olmaya calisiriz falan diyor.Ama istanbulda oturmak istedigim yerde ev fiyatlari oyle yuksekki guc yetmez.Yine kiraya calisacagiz; omrum kiraya calismakla gecti:))))

Canancim; Berfin buyudugunde gurur duyacagi o kadar guclu bir annesi var ki; cok sansli senin gibi annesi oldugu icin. Evladin icin en iyisini sen dusunur bilirsin. Ikinizde bu guc oldukca sizi hicbirsey yikamaz.

Ahhh Marlin ahhhhh benim de omrum kiraya cakismakla geciyor :)))) Cok sukur saglik olsunda gerisi gelir.Kesinlikle annen hakli dene o bakkal emzigini:) lara parmak emiyor geceleri biraz uzun uyumasini sagliyor ayyyy annesinin kuzusu bazen parmagi agzina tutturamiyor:)))uykusunda sinirleniyor.

ay marlin taniyamadim, baykus olmussun :)
bir tek bizimki emiyor emzik galiba ama o da ilerde disleri yamulturmus falan diyolar. ne kadar dogru bilmiyorum. gerci cok bayilmiyor, vermesem istemez.

Son düzenleme:
kizlar, gunler canim annemle gunduzleri kadin programlari izlemek ve yemek yapmakla geciyor...aksamlari ablamlar ugruyorlar is cikisi....geceleri tezimle ugrasiyorum...haftasonlari izgara, alisveris muhabbetleri....inanin bu sekilde 1000 yil yasarim:))))

amniyo yaptirmamaya karar verdim...

kuzum, bu bes sene boyunca sen de bisiler yap ama...en azindan esin ise girince kendine TR'de ozel emeklilik vs yaptir, odesin bi zahmet:))...hayat bu, ne getirecegi hic belli olmaz, bir kadinin gelecege dair uc kurus bile olsa garantisi olmasi lazim...belki ben fazla evhamliyim bilemiyorum, ama ihtiyarligi ve esimin ilerde seytana uyma ihtimallerini gozardi edemiyorum:))) bu erkek icin de gecerli...esim benden 1,5 sene sonra donecek burdaki emeklilige hak kazanmak icin...

Canancim; Berfin buyudugunde gurur duyacagi o kadar guclu bir annesi var ki; cok sansli senin gibi annesi oldugu icin. Evladin icin en iyisini sen dusunur bilirsin. Ikinizde bu guc oldukca sizi hicbirsey yikamaz.

yuzde yuz katiliyorum....

kizlar beni motive etmek icin soylemis oldugunuz guzel sozlere tesekkurler.
ben guclu oldugumu dusunmuyorum. ilk zamanlar aglamadan yattigim gun yoktu. basa gelince mecburen cekiliyor. hep berfine daha iyi bakilabilirmi eksigim varmi diye dusunuyorum.eksikmis gibi hersey.cocuklarimiz herseyin en iyisini hakediyor.neyse konuyu daha uzatmayayim cogu gitti azi kaldi.Allah beterinden korusun....umarim hayai boyunca baska saglik sorunuyla karsilasmaz.Omru de uzun olsun bebeklerimizin.

biz de 5 asi olduk bugunle birlikte. asidan sonra oglum cok durgunlasti, ilk kez boyle. normal mi acaba? sizde nasil oldu?

biz de 5 asi olduk bugunle birlikte. asidan sonra oglum cok durgunlasti, ilk kez boyle. normal mi acaba? sizde nasil oldu?

asi halsizlik yapabilir; bizimkinde ates olmamisti ama biraz huzursuzluk vardi. Bazi bebeler asidan sonra uyurlarmis; tabiki bu durum Eva icin yine gecerli olmadi!
Bugun isyerinden arkadaslar geldi tum gun uyumadi yine; 15-20 dk uyuyup uyandi hala uyutma cabalarindayiz.Gecenlerde bir arkadasin evine gittik basement da oturuyor ve karanlik sanirim gece sandi ve tum gun misil misil uyudu:)) bizim ev cok aydinlik gunduzleri cok gunes aliyor bu zilli amanda hava guzel uyamaya ne gerek var deyip mi ayik kaliyor ne anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…