Amerika'da Hamilelik


Marlincim Allah kavustursun. tahmin edebiliyorum nasil zor gelmistir. annen varmistir heralde demi ?

ayni dusunceler bende de geciyor. bizimki ilk torun daha anneannesi dededsi koklayamadilar. biz burda kalirsak uzakta byuyecek .hasret kalacaklar. ne diyim ki zor bir durum. sizin gitme durumlarinda degisiklik var mi ?
 
kizlar benim minigin fotolarini albume koydum. bakin bakalim cirkinime teyzeler

ilk gorememistim ama sonradan gordum.meger ben bakamamisim.yaslilik iste.

masallah.nasil guzel o oyle.Allahim uzun omur versin. kizinla yuzunu gulduursun.sansi bahti acik olsun. masallah.
 
Son düzenleme:


ben burdayim kiz.baska gitcek yerim yok benim :)) (nasil duygu somurusu yaptim ama :))) )

sana kendi sutunle silmeyi oneren olmusmuydu ? ben zeytinyagi isitip sogutup suruyordum birde krem ama onlar pek fayda etmemisti..zamanla gececek inan bua ama cok zor oldugunu biliyorum.sutunle uclarini yumusatip bebegini oyle emzirsen.bana cook fayda etmisti.
 

sagol canım, istanbula indi sımdı ankara için yeniden uçağa binecek:) epey uzun bir yolculuk oldu! hepimiz için ayrılık zor, ailelerimizde çok özlüyor , gitme durumlarında henüz birşey yok, önümüzdeki sürece bakacağız orada iş durumları ve buradaki durumların değerlendirmesini yapacağız ama şimdilik buralardayız
 
ztar medela bana hastaneden vermislerdi, ben onu kullanisli bulmadim cok. avent almistim onceden, daha cok onu kullandim. ben de koko gibi bir sure devamli kullandim, gece gunduz. sonra goguste mastit tarzi bisey olunca biraktim cok baski yaptim diye ama sonradan gecti zaten. 2. ay rahatlarsin ins. lansinoh surup kalkani takiyordum ben ve devamli yika.

veee zehracik cok tatli masallah, Allah sizlerle guzel bir omur nasip etsin. sizlerde sac bol, bizim oglanda az var :)

marin ne denir, Allah kavustursun :) alisirsin yokluguna mecburen zor oluyor ama. hem daha cok kilo verirsin :)

ikoncan nerdesin hakikaten, esraaa???
 
Son düzenleme:

sağol silgicim:)) evet kilo verebilirim belki! bizim kızın saçları dökülmeye başladı.Arkalar kel kaldı yatağında minik minik tüyler oluyor kafasını koydugu yerler:)
 
Ben ıslak temiz bir bezle siliyordum ztarcım
Annem yağı getirdikten sonra kullandım baya sen devamlı göğüs ucunu yumuşak tutmaya bak hiç kurumasın.

Kızlar sorum görülmedi galiba
Stepler sormuştum ne önerirsiniz acaba diye. Ztar sen almışmıydın ?
 
Marlin cim tekrar Allah kavustursun senide Mamun cum.

Buradayim Silgi :))

Valla Mamun ben cesaret edemezdim yeni dogmus bebisle yolculuk etmeye. Ver memeyi sussun olmuyor :) Bazen bir basliyorlar ne meme ne baska birsey anlamsizca uzun uzuuun agliyorlar :) 3-4 aylik olunca susturmasi daha kolay cunku oyuncaklar ilgilerini cekiyor ve bebegini taniyorsun neden agladigini anlayabiliyorsun.
Annen de seninle olucakmi yolculukta ? O zaman daha kolay olur.

Nuray cim ben Chicco stroller dan cok memnunum. Cok hafif cok kullanisli. Cok kolay katlaniyor.
Gormussundur fotograflarda.Benimkisi gunduzleri orada zaman geciriyor :)

Ztaaar ne tatli senin pitircik MASALLAH. Saci ,kasi ne kadar belirgin kuzunun.Allah anali babali buyutsun saglikla.

Marlin Laranin da saclar dokuluyor. Ben sac bandlarini takiyorum ama arka kel :)))))))

Dedigin gibi birde bu bebisleri doyururken kulaklari kivriliyor kucakta kepce gibi oluyorlar :)) Cok dikkat etmek lazim :)
 
Esracım belli bi adı varmı yoksa sadece chicco mu? Bende hafif bili istiyorum kolay katlansın falan
 
canim bende britax b-agile in travel system var ve cok memnumum. stroller son derece hafif ve cabucak acilip kapanabiliyor.

tavsiye ederim yani.
 
kizlar tesekkur ederim bizim kuzuya olan yorumlaraa

Rabbim hepimizin yavrusunu bagislasin.

 
Mamuncugum ve Marlincigim Allah kavustursun. Herkesin bebisleri de opuyorum, okuyorum yazdiklarinizi hep. Dinleniyorum bol bol, ikinci kontrol 5 nisanda, dua edin bizim icin.
 

Cok saol Esracim:) Siz daha deneyimlisiniz daha iyi bilirsiniz tabi bebis 2 aylik olunca annemle beraber gideyim donmeme son 15 gun kala esim gelsin onunla beraber geri doneyim diyorum esimin isleri yazin ve kisin cok yogun baharlarda kacti kacti yoksa kaliyor burada
 
Mamuncugum ve Marlincigim Allah kavustursun. Herkesin bebisleri de opuyorum, okuyorum yazdiklarinizi hep. Dinleniyorum bol bol, ikinci kontrol 5 nisanda, dua edin bizim icin.

Sağol canım, hadi inşallah bu kontrolde çok güzel geçecek güzel haberler getireceksin bizlere,dualarımız seninle
 
Bugün ilk defa tek başımıza bizim ördeği yıkadık:) onla beraber babamızda yıkanmış oldu)) cıyak cıyak ağladı bağırdı! iki haftadır banyo yaparken ağlıyor, elimiz ayağımıza dolanıyor.Suyun sıcaklığı vs. herşey normal ama nedense ağlıyor.Önceden gülüyor hatta etrafı seyrediyordu durumdan hoşnuttu ama şimdi korkulu gözlerle bana ne yapıyorsunuz yahuuu alın beni burdan dercesine nasıl yırtınıyor:) eşimin gözü korktu boşver ya haftada bir hatta ayda bir yıkayalım, silelim diyor şapşal sudan çıkınca da üstünü giydirirken ağlamaya devam ediyor.Normalde çok ağlayan bir bebek olmadığı için bu hali bizi delirtti:))kıpkırmızı bir surat çığlık çığlığaaaa:)

Esracım o kulakların kıvrılmasına ne kadar dikkat edersen et yinede eğilip bükülüyor.Ama tüm minik bebeklerin kulakların genelde dışarı doğru oluyor kepçe gibi ama sanırım saçlar uzayıp yüz şekli oturunca normale dönüyorlar:)) bazıları kulak kepçe değilse birşey olmaz diyor ama yumuşacık birşey nasıl şekil verirsen öyle kalıyor, yine de dikkat etmek lazım yani
 
Mamuncugum ve Marlincigim Allah kavustursun. Herkesin bebisleri de opuyorum, okuyorum yazdiklarinizi hep. Dinleniyorum bol bol, ikinci kontrol 5 nisanda, dua edin bizim icin.

Hihihi, 5 Nisan gecen sene benim sat'di, tey tey teyyyyyy. Güzel haberlerle gel inşallah, doppleri dinlerken cok ağlama :)

Anneleri dönenlere de Allah kavuştursun!
 

Aynen Lara da son 2-3 haftadir yikanirken kiyameti kopariyor.Dedigin gibi oyle bir bakiyor ki bana korkulu gozlerle al beni der gibi . Gerci bizimkisi cok sukur havluya sardigan an susuyor . Nasil yikadigimi bilmiyorum .Ayy esine cok guldum :))
Bugunde banyo gunu.Sapsalim benim soyarken guluyor hep bana basina geleceklerden habersiz:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…