- Konu Sahibi citaknuray
-
- #7.261
Ahhh canım ya ben de daha bugün annemi yolladımcok zor oldu ayrılmak, havalanına salya sümük ağlaştık! bizim bebe herşeyden habersiz gülüyordu anneannesi ona sarılıp vedalaşırken, fena oldum fena bende. Eşime ben de aynı şeyleri söyledim, benim çocuğum sevdiklerimden ayrı büyüyecek ve bizlerde özlemle ayrı kalacağız.Yoklukları hissedilecek ama yine alışacağız canım, Allah sağlık ve uzun ömür versinde yine gelir biz gideriz.Bana da annem çok gel dedi ama bebekle cesaret edemedim.Aşılarını orda yaptırırsın heralde
kizlar benim minigin fotolarini albume koydum. bakin bakalim cirkinime teyzeler
canim esim Turkiyeye gidiyor bir kac gunlugune ona siparis ettim susam yagini.. peki hem lansinoh hem yagi nasil kullandin ? bende kullaniyorum cunku lansinoh. bir de susam yagini bebegi emzirmeden once silmek gerekiyor mu acaba ?
insaallah nuraycim bir an evvel ben ve benim gibi olanlar sifaya kavusur da huzurla emziririz kuzulari.
ah koko keske bilsem benimde ikinci ayda gececegini. zaten 20 gun oldu cok sukur. disimi sIkar beklerim. hayirlisi artik. bende kafama gore kullanayim artik. herkes cok cok tavsiye ediyir bu kalkanlari demek hakikaten ise yariyor. ve aynen dedigin gibi sanki o gogsumdeki yaralar hic kapanmicak, hic gecmicek gibi. sabir ve zaman.. ne diyelim..
marlincim ve mamuncum Allah kavustursun. benim anam da nisanin ortasinda gidiyor, insaallah o gittikten sonra kotarabilirim bu isi. Rabbim onlara da bize de saglik versin kizlar gorusuruz insaallah daha ne yapalim. kisa sureli ayriliklar uzmesin bizi..
bu arada esra nere yahu kac gundur goremiyorum . canan da yok sanki
Marlincim Allah kavustursun. tahmin edebiliyorum nasil zor gelmistir. annen varmistir heralde demi ?
ayni dusunceler bende de geciyor. bizimki ilk torun daha anneannesi dededsi koklayamadilar. biz burda kalirsak uzakta byuyecek .hasret kalacaklar. ne diyim ki zor bir durum. sizin gitme durumlarinda degisiklik var mi ?
ztar medela bana hastaneden vermislerdi, ben onu kullanisli bulmadim cok. avent almistim onceden, daha cok onu kullandim. ben de koko gibi bir sure devamli kullandim, gece gunduz. sonra goguste mastit tarzi bisey olunca biraktim cok baski yaptim diye ama sonradan gecti zaten. 2. ay rahatlarsin ins. lansinoh surup kalkani takiyordum ben ve devamli yika.
veee zehracik cok tatli masallah, Allah sizlerle guzel bir omur nasip etsin. sizlerde sac bol, bizim oglanda az var :)
marin ne denir, Allah kavustursun :) alisirsin yokluguna mecburen zor oluyor ama. hem daha cok kilo verirsin :)
ikoncan nerdesin hakikaten, esraaa???
Esracım belli bi adı varmı yoksa sadece chicco mu? Bende hafif bili istiyorum kolay katlansın falan
Marlin cim tekrar Allah kavustursun senide Mamun cum.
Buradayim Silgi :))
Valla Mamun ben cesaret edemezdim yeni dogmus bebisle yolculuk etmeye. Ver memeyi sussun olmuyor :) Bazen bir basliyorlar ne meme ne baska birsey anlamsizca uzun uzuuun agliyorlar :) 3-4 aylik olunca susturmasi daha kolay cunku oyuncaklar ilgilerini cekiyor ve bebegini taniyorsun neden agladigini anlayabiliyorsun.
Annen de seninle olucakmi yolculukta ? O zaman daha kolay olur.
Nuray cim ben Chicco stroller dan cok memnunum. Cok hafif cok kullanisli. Cok kolay katlaniyor.
Gormussundur fotograflarda.Benimkisi gunduzleri orada zaman geciriyor :)
Ztaaar ne tatli senin pitircik MASALLAH. Saci ,kasi ne kadar belirgin kuzunun.Allah anali babali buyutsun saglikla.
Marlin Laranin da saclar dokuluyor. Ben sac bandlarini takiyorum ama arka kel :)))))))
Dedigin gibi birde bu bebisleri doyururken kulaklari kivriliyor kucakta kepce gibi oluyorlar :)) Cok dikkat etmek lazim :)
Mamuncugum ve Marlincigim Allah kavustursun. Herkesin bebisleri de opuyorum, okuyorum yazdiklarinizi hep. Dinleniyorum bol bol, ikinci kontrol 5 nisanda, dua edin bizim icin.
Mamuncugum ve Marlincigim Allah kavustursun. Herkesin bebisleri de opuyorum, okuyorum yazdiklarinizi hep. Dinleniyorum bol bol, ikinci kontrol 5 nisanda, dua edin bizim icin.
Bugün ilk defa tek başımıza bizim ördeği yıkadık:) onla beraber babamızda yıkanmış oldu)) cıyak cıyak ağladı bağırdı! iki haftadır banyo yaparken ağlıyor, elimiz ayağımıza dolanıyor.Suyun sıcaklığı vs. herşey normal ama nedense ağlıyor.Önceden gülüyor hatta etrafı seyrediyordu durumdan hoşnuttu ama şimdi korkulu gözlerle bana ne yapıyorsunuz yahuuu alın beni burdan dercesine nasıl yırtınıyor:) eşimin gözü korktu boşver ya haftada bir hatta ayda bir yıkayalım, silelim diyor şapşal sudan çıkınca da üstünü giydirirken ağlamaya devam ediyor.Normalde çok ağlayan bir bebek olmadığı için bu hali bizi delirtti:))kıpkırmızı bir surat çığlık çığlığaaaa:)
Esracım o kulakların kıvrılmasına ne kadar dikkat edersen et yinede eğilip bükülüyor.Ama tüm minik bebeklerin kulakların genelde dışarı doğru oluyor kepçe gibi ama sanırım saçlar uzayıp yüz şekli oturunca normale dönüyorlar:)) bazıları kulak kepçe değilse birşey olmaz diyor ama yumuşacık birşey nasıl şekil verirsen öyle kalıyor, yine de dikkat etmek lazım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?