- Konu Sahibi citaknuray
-
- #7.281
Selam hanimlarrr missler gibi bi habva var disarida bugun artik gelsin su bahar ve ben yuruyuse baslayayim boyle kos kos oturursam zor dogurcam gibi.Aranizda hamilelik doneminde yoga yapan var mi? Internetten bulup evde yapayim yada buradaki yoga merkezlerini arastirayim diyorum
Ben ben ilk 4 ay hoca esliginde yaptim sonra vakitsizlikten gidemedim ama 8 ay hergun hic aksatmadan 1 saat yurudum.Yuruyus dogumu gercekten kolaylastiriyor
Kari bitmedi ki memleketin cikmaya cesaret edemedim yuruyus yolu yok millet 40mile ile geciyo karda kisda kayarlar diye burnumu bile cikarmadim.Malum 80 yasinda teyzeler amcalar araba kullaniyor buralarda:") Havalar guzellessin yurucem bende hic degilse downtown a inip bi tur atcam yada sahil boyunca yururum:)
Bi soru daha ben en son ultrasona gittigimde bi daha ne zaman ultrasona girecegim dedim dr doguma yakin belki dedi ben saskin tabi:/ Ben gobek buyuklugunde herhangi bi sorun gorursem zaten alirim ultrasona dedi eee bebegin kilosunu suyumun iyi yada az oldugunu nasil alicak bunlar gobek olcumle alasilmaz herhalde :/ Enteresan bunlar tr de her ay ultrasona aliyorlar.
Ben laranin kilosunu bir defa detayli ultrasona girdigimde ogrendim.Sonra her seferinde good size dediler :) benim sigortam is yerimden oldugu icin ozel dogum klinigine gidiyordum o yuzden ne zaman istesem ulturasona aldilar ama kilosunu ogrenemedim dogana kadar suyumu kontrol ediyorlardi birde kizimi goruyordum.Hastaneye gidem devletten sigorta alan arkadaslarim giremiyordu
Gerekirse aliriz diyorlardi.Sayet sigortan ozelse diret benim gibi alirlar mamun cum
Heh iste oyle bi sorunumuz var benim sigortam yok
sigortasız masraflar ağır olmuyor mu, doğum çok pahalı. Ben devletten sigortalıyım ozel kliniğe gittim ultrasona son haftalara yakın aldılar ben istedim diye ama boyunu kilosunu doğunca öğreniyorsun söylemiyorlar,göbek ölçümünden anlıyorlar.
selam kizlar bugunlerde moralim sifirin altinda geziyor.Kalp carpintimin nedeni demir stoklarimin 8 kadar dusmesi imis.Seker yuklemesi sonucu 154 cikti bundan dolayi tekrar test yapildi 4 saat laboratuarda kaldik.Saat basi 4 kez kan aldilar bakalim sonuc sanirim cumaya kadar cikar. Seker yuklemesinde yuksek cikan arkadaslar varmi neler yaptiniz ?
selam kizlar bugunlerde moralim sifirin altinda geziyor.Kalp carpintimin nedeni demir stoklarimin 8 kadar dusmesi imis.Seker yuklemesi sonucu 154 cikti bundan dolayi tekrar test yapildi 4 saat laboratuarda kaldik.Saat basi 4 kez kan aldilar bakalim sonuc sanirim cumaya kadar cikar. Seker yuklemesinde yuksek cikan arkadaslar varmi neler yaptiniz ?
Chicco USA - 22lb Cortina SE Travel System - Perseo
Bunun kirmizisi Nuray cim.Lara ya hediye geldigi icin tam store fiyatini bilmiyorum ama cok cok pahali birsey degil. Zaten sana sadece stroller lazim carseat e gerek yok.
Gecmis olsun skma caniniumarim sonuclarin iyi cikar kacinci haftandasin kacinci haftada seker yuklemesi yapiyorlar benimde bi kac gundur kalbim sirtimdan cikacakmis gibi oluyor bende kontrole gittigimde dr a soracagim
Nuray sakin Graco alma.Arkadasta var cok cok agir ve kullanissiz.$40 fazla verin iyisini alin derim ben.Serra gecmis olsun uzulme ama cogu kisinin hamilelikte basina geliyor.Graco stroller i olan arkadas ilk hamileliginde karp carpintisi yasiyordu surekli .megerse kalbinde cocukluktsn gelen bir sorun varmis ve hamileyken kalp krizi gecirdi.Hamilelikte kalbimiz hem bize hem de bebege kan ponpaladigindan onunkisi yetersiz kalmis.Dogumdan sonra ameliyat oldu (kasiktan girdiler)simdi iyi.Diyecegim beterin beteri var.Sadece yiyeceklerine dikkat edeceksin ve dogumdan sonra duzelecek.Sana o gun canini sIkmamak icin yazmadim bunlari.Bugun yazdim kendini daha iyi hissetmen icin.
ay canim gecmis olsun, ac ac muthistir herhalde sekerli su icip kan vermek! :/
canim 154 ne ki benim 181 cikmisti. hatta ben o 4 saatlik testin sonucununda gebelik sekerim cikacagina neredeyse emindim. ama temiz cikti. 154 luk bir sonucla seninki de buyuk ihtimalle temiz cikar. ben o arada hamur isine ve tatliya ara vermistim.
Sera çok geçmiş olsun bende aynı işlemlerden geçtim. Ve bayılmıştım 4 saat lab. Te kalınca çünkü açtım . Tatlı ve hamur işini unutuyorsun canım o zaman doktorum bütün tatlı tekliflerine hayır dememi önemle rica etmişti. İnş senin yüksek çıkmaz sonrasındaki hiç bişi olmadı yani doğum sırasında falamda bişi olmadı
Esra ztar çok sagolun kızlar bende bakıyorum hala. Esra senin araba amazonda car seatsiz 179$ diyor . Ztarınki daha pahalı eşim 150 ye kadar bakalım diyor graconun 3 tekerlekli var 139$ fiyatı güzel ama tekerlekleri büyük geldi vanada başka fikri olanda varsa alabilirim
Koko sen ne almıştın, canan , silgi???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?