- 28 Aralık 2007
- 1.257
- 1
- 116
- Konu Sahibi citaknuray
-
- #7.301
Sera çok geçmiş olsun bende aynı işlemlerden geçtim. Ve bayılmıştım 4 saat lab. Te kalınca çünkü açtım . Tatlı ve hamur işini unutuyorsun canım o zaman doktorum bütün tatlı tekliflerine hayır dememi önemle rica etmişti. İnş senin yüksek çıkmaz sonrasındaki hiç bişi olmadı yani doğum sırasında falamda bişi olmadı
Esra ztar çok sagolun kızlar bende bakıyorum hala. Esra senin araba amazonda car seatsiz 179$ diyor . Ztarınki daha pahalı eşim 150 ye kadar bakalım diyor graconun 3 tekerlekli var 139$ fiyatı güzel ama tekerlekleri büyük geldi vanada başka fikri olanda varsa alabilirim
Koko sen ne almıştın, canan , silgi???????
selam kizlar bugunlerde moralim sifirin altinda geziyor.Kalp carpintimin nedeni demir stoklarimin 8 kadar dusmesi imis.Seker yuklemesi sonucu 154 cikti bundan dolayi tekrar test yapildi 4 saat laboratuarda kaldik.Saat basi 4 kez kan aldilar bakalim sonuc sanirim cumaya kadar cikar. Seker yuklemesinde yuksek cikan arkadaslar varmi neler yaptiniz ?
Sera çok geçmiş olsun bende aynı işlemlerden geçtim. Ve bayılmıştım 4 saat lab. Te kalınca çünkü açtım . Tatlı ve hamur işini unutuyorsun canım o zaman doktorum bütün tatlı tekliflerine hayır dememi önemle rica etmişti. İnş senin yüksek çıkmaz sonrasındaki hiç bişi olmadı yani doğum sırasında falamda bişi olmadı
Esra ztar çok sagolun kızlar bende bakıyorum hala. Esra senin araba amazonda car seatsiz 179$ diyor . Ztarınki daha pahalı eşim 150 ye kadar bakalım diyor graconun 3 tekerlekli var 139$ fiyatı güzel ama tekerlekleri büyük geldi vanada başka fikri olanda varsa alabilirim
Koko sen ne almıştın, canan , silgi???????
bizim her sey arkadaslardan geldi. car seat gelmisti, onun altina bir car seat carrier aldik frame sadece. bu graco snugride. siz bu evreyi gectiniz zaten.
digeri peg perego stroller, onu daha hic kullanmadik. bir de jogging stroller geldi, onu da hic kullanmadik. o yuzden iyiler mi yorum yapamayacagim. ama ben kendime alsam britax dusunuyordum.
Amerika da yaşayan arkadaşlar bu kreminin ordaki fiyatı nedir?Kullananınız varmı? bilgilendirirseniz çook sevinirim.
Kizlar bir sey soracagim. Bebislerinizin gozleri gunes isigina hassas mi? Bizim ev bayagi aydinlik, derya normalde rahatsiz degil. Ama pencereden direkt gunes isigi gelen yerde, pencereden disari bakarken, disarida arabasinin golgeliginin engellemedigi gunes isigi yuzune gelirse falan cok rahatsiz oluyor, gozlerini acamiyor. Ben garipsememistim, cunku gunes isigi beni de cok rahatsiz eder, gozlerimi kisarim, gunes gozluksuz hic rahat edemem disarida. Kv ise bu duruma takti, anormal oldugunu dusunuyor. Sizlerin bebelerde durum ne? Ozellikle goz rengi acik olanlarda? Telase yapmamaya calisiyorum, bir goz doktoruna mi goturmeli, yoksa kendi doktoruna mi danismali bilemedim. Gorusunde bir sorun var gibi gorunmuyor, bizi, oyuncaklari falan takip ediyor cunku bakislari. Ne dusunuyorsunuz?
Kizlar bir sey soracagim. Bebislerinizin gozleri gunes isigina hassas mi? Bizim ev bayagi aydinlik, derya normalde rahatsiz degil. Ama pencereden direkt gunes isigi gelen yerde, pencereden disari bakarken, disarida arabasinin golgeliginin engellemedigi gunes isigi yuzune gelirse falan cok rahatsiz oluyor, gozlerini acamiyor. Ben garipsememistim, cunku gunes isigi beni de cok rahatsiz eder, gozlerimi kisarim, gunes gozluksuz hic rahat edemem disarida. Kv ise bu duruma takti, anormal oldugunu dusunuyor. Sizlerin bebelerde durum ne? Ozellikle goz rengi acik olanlarda? Telase yapmamaya calisiyorum, bir goz doktoruna mi goturmeli, yoksa kendi doktoruna mi danismali bilemedim. Gorusunde bir sorun var gibi gorunmuyor, bizi, oyuncaklari falan takip ediyor cunku bakislari. Ne dusunuyorsunuz?
bebek degilim ama kendimi bildim bileli gunes isigina bakamazdim...hatta kucukken yazin gozlerim kan canagina donerdi, bi de nasil bi kasinti.....neden sonradan anlasildi, gozlerimde gunese karsi alerji varmis...yaz aylarinda onadron goz damlasi kullanmaya basladim, sorun cozuldu...yani belki derya'daki de gunes alerjisidir...ama icin rahat etmezse doktora gorunun tabi...Kizlar bir sey soracagim. Bebislerinizin gozleri gunes isigina hassas mi? Bizim ev bayagi aydinlik, derya normalde rahatsiz degil. Ama pencereden direkt gunes isigi gelen yerde, pencereden disari bakarken, disarida arabasinin golgeliginin engellemedigi gunes isigi yuzune gelirse falan cok rahatsiz oluyor, gozlerini acamiyor. Ben garipsememistim, cunku gunes isigi beni de cok rahatsiz eder, gozlerimi kisarim, gunes gozluksuz hic rahat edemem disarida. Kv ise bu duruma takti, anormal oldugunu dusunuyor. Sizlerin bebelerde durum ne? Ozellikle goz rengi acik olanlarda? Telase yapmamaya calisiyorum, bir goz doktoruna mi goturmeli, yoksa kendi doktoruna mi danismali bilemedim. Gorusunde bir sorun var gibi gorunmuyor, bizi, oyuncaklari falan takip ediyor cunku bakislari. Ne dusunuyorsunuz?
Bizde de aynen gozler gunes isiginda kapaniyor, zorla kisik kisik bakiyor arada ama kapali.
Bende birşey sorayım kızlar:)) Eva çok salyalı oldu! öyle böyle değil yani önlük takıyorum artık.Eli ağzında hep, acaba erken diş çıkarma belirtisi olabilir mibugün alt damağında hafif beyazlık vardı sanki!elimle kontrol ettim çok sert değildi ama bilemedim. Kardeşimin oğlu da 4.ayında falan çıkarmaya başlamıştı.Çok erken çok inşallah değildir.
Bende birşey sorayım kızlar:)) Eva çok salyalı oldu! öyle böyle değil yani önlük takıyorum artık.Eli ağzında hep, acaba erken diş çıkarma belirtisi olabilir mibugün alt damağında hafif beyazlık vardı sanki!elimle kontrol ettim çok sert değildi ama bilemedim. Kardeşimin oğlu da 4.ayında falan çıkarmaya başlamıştı.Çok erken çok inşallah değildir.
olabilir biliyomusun cunku bizim diger topikte boyle bir konu olmustu ve arkadasin biri demisti onun oglu da cok erken dis cikardi doktor demis simdi kac ay dedi hatirlamiyorum ama cok erken dis cikarilabiliyor marlincim ve dediklerin hep dis belirtisi.
birde ben sorayim..
bizim kizin yuzunde, kafasinda isilik gibi seyler cikti ben cok kafama takiyorm. annem olur oyle diyor simdi o da rahatsiz olmaya basladi ne bu boyle diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?