- 15 Mart 2011
- 1.098
- 3
- 158
- Konu Sahibi citaknuray
-
- #7.321
Bende birşey sorayım kızlar:)) Eva çok salyalı oldu! öyle böyle değil yani önlük takıyorum artık.Eli ağzında hep, acaba erken diş çıkarma belirtisi olabilir mibugün alt damağında hafif beyazlık vardı sanki!elimle kontrol ettim çok sert değildi ama bilemedim. Kardeşimin oğlu da 4.ayında falan çıkarmaya başlamıştı.Çok erken çok inşallah değildir.
marlin bizim de oyle, 3. ayda tukuruklerle baloncuklar filan yaparlarmis normalmis okudugum bir yaziya gore. bizde de baloncklar, tukurukler ucusuyor. elde hep agzinda. gece eldiven takiyorum su gibi. fotograflarda bile tukurugu var hep agzinda :)
biz oyuncak almadik henuz, bu aylarda aldiniz mi siz? sleep buddy yaptim ufak bir tavsani o kadar.
ufak nokta nokta az az bizde de olmustu ilk dogdugunda yuzunde ama cok az. gecti daha sonra. su an kafasinda kuruluklar var, konak gibi ama yara degil sadece kuruluk. dun hem firca hem normal tarakla taradim. hepsi dokuldu. sonra yikayip argan yagi (bebe yagi ya da zeytinyagi da olur) surdum. gecti, su an yumusacik. boyle bisey olursa deneyebilirsin. gerci tekrarlar muhtemelen.
napiyosun kis
senin oglanlar cift kale mac yapmaya basladilar mi icerde
esracim, cok sagolasin...hasret ve gurbet ellerinden, Lara'nin da yanaklarindan oper (babaniz kizmazsa tabi:))))))))))))
advil'i iki kere almis olman onemli degil bence, sonucta antibiyotik degil, takma kafana...
ve iyi dileklerini gonderen tum arkadaslarin da ellerinden operler...
Ohh ne guzel kaynatmissiniz kizlar. Buradayi Marlin :) Ay sonu diye isler cok yogun bakamadim simdi firsat oldu.Aklimda evde.Dun Lara 4 ay asilarini oldu.Bu sefer eve gelir gelmez ilacini verdim atesi cikmasin diye.Simdiye kadar birsey yok cok sukur insallah cikmaz.Gecen sefer ertesi gun cikmisti.
Coook agladi bu sefer kuzum.Birde kanattilar bacaklarini.Gobeginde cok kuruluk vardi.Doktor egzama dedi.Evde egzama olan varmi dedi.Yok.Krem verdi.Bugun baktim neredeyse gitmis. Normalde cildi cook kuru benim gibi. Hicbir krem vayda etmiyor. Bir krem verdi.Adi aklimda degil simdi eve gidince bakarim.Vazalin gibi.Dun heryerine onu surdum cok nemlendirdi.Sabah hala hissediliyordu kremin etkisi.
2 hafta sonra sebzeye baslayabilirsin ama meyve verme dedi.Once meyveyi verirsen sebzeyi yemez dedi.Ben de okumustum bunu.Havuc,ispanak ,bezelye ile baslayacakmisiz.Cok heyecanliyim acaba hangisini sevecek :)
Suda vermeye baslicam azar azar 2 hafta sonra.
Koko Lara ilk onceleri gunes yuzune vurunca Berfin gibi kafasini saga sola saliiyordu hatta agliyordu.Hala hic hoslanmiyor gunesten.Senin kayinvalide de benim annem gibi evhamli :)
Canan cim sen gectinmi kati gidaya?
Marlin biz 1 aydir onluk takiyoruz hemde gunde inan bana 6 tane filan degistiriyoruz. O el yumruk seklinde agizda neredeyse komple sokacak.Kenardan salyalari akiyor. Son 1 haftadir balocuk yapip tukuruyor sipa.Ben guluncede oyun zannediyor daha cok yapiyor. Uyuturken cek elini agzindan deyip elini tutuyorum ihhhhh diye kiziyor bana :) Fircaya benzer plastik birsey var agiz izi damaklar temizleniyor.Onu kullaniyormusun. Onu devamli kullanirsan o beyazlilar gider.Sayet dis degilse anne dutunden yada formuladan oluyor.
Silgi bizimkinin bir Elmo su var gobegine basinca "Elmo so sleepy" diyor :) tekrar basinca "goodnight " diyor tekrar basinca horlamaya basliyor :) aralarda da muzik caliyor.Laranin favorisi.
Cemre cim ben sana hayirli olsun dedim mi pipicanlae icin.Dediysem tekrar hayirli olsun.Allah kucagina almayi nasip etsin bebislerini. Unutmussam onceden kusura bakma. Kendimi bile unutuyorum bu gunlerde.Bu sabah vitamin yerine iki tane advil ictim bosu bosuna .O derece yani.
Bu arada gecmis olsun.
Ztar Laranin da yuznde birsuru cikmisti.Geciyor korkma.
burdaki fiyati yaklasik 14 dolar .ben Palmers kullaniyorum
burdaki fiyati yaklasik 14 dolar .ben Palmers kullaniyorum
Laracık inşallah hepsini severek yer. Esracım haftasonu iyi dinlen,yormuşlar seni işte.
Canancım cam rendeyi nerden buldun,ablam da bana cam rende kullan dedi ama bulamadım ben hatta annem getirecekti ağır olur dedik:))eheh
Bu arada dereotu sütü arttırıyor sanki.Ayrıca maden suyu da diyorlar.Bir dene bakalım.Ben dereotu çok severim zaten her sabah kahvaltıda yerdim devam ediyorum ayrıca maden suyu da güzel oluyor ferahlatıyor.
Cemrecik geçmiş olsun ya:) senin hasret ve gurbetin adları ne olacak yoksa hasret ve gurbet diye mi çağıralım delikanlılarıııı))
Esracim ins sever Lara kizimiz sifa olsun canim..
ben yogurt ve meyve ile basladim turk usulu.. ben hergun esata ayri yemek yapiyorum ve masallah diyim tahtalara vurayim yaptigim ne varsa yiyor kuzum hic ayirt etmiyor sebzede cok seviyor bence cocuktan cocuga degisiyor neyle baslarsan basla. yemek yemeyi sevmesiyle alakali diye dusnuyorum ama tabiki sen yinede doktorunu dinle..
bende Esat 4-5 aylikken dereotu cok yiyordum gercekten arttiriyordu birde bulgur pilavi.. bi donem sut azalmasi oluyor bendede olmustu.. nedenini ise regl olmaya bagliyor ama ne derece dogru bilmyorum. canan sen regl oldun mu?
kiz marlin niye getirtmedin :)) ben kv'ye getirtdim valla cok isime yariyor elim ayagim oldu diyebilirim.. ama burdada var sonucta alirsin canim..
Canan cim kremin markasi Eucerin Aquaphor baby .Vazelin renginde ve kivaminda
Canan cim kremin markasi Eucerin Aquaphor baby .Vazelin renginde ve kivaminda
E bu aquaphor zaten senin lara'nin poposu icin kullandigin krem degil mi??? ben senin yazdigini, memnuniyetini gorup almistim, desitin yerine onu suruyordum kicina. acaba eucerin aquaphor'un degisik bir modeli mi ki? eger ayni kremse ben de tavsiye ederim, kizin kicina suruyorum, desitin gibi surulmesi zor ve kotu kokulu degil, kizin kici hic pisik olmadi arada kizariklik olunca da geciriveriyor :)
ay bu arada soyleyecegim soyleyecegim unutuyorum: yerim o hasretle gurbeti ben. anasinin cifte ogullari, ne tatli olacaklar kim bilir. benim esim de ikiz kardesler, bu yasta bile ikisi bir arada cok tatlilar, ikizlik muessesesine hastayim zaten! annenin tadini cikar, benim icin simit ye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?