Amerika'da Hamilelik

Popo kremi equate . tupte .Uzerinde eucerin yazmiyor.Diaper rash ve kesikler yaniklar icin diyor.Aquaphor Eucerin firmasinin buyuk kavanoz gibi.Skin protectant.Kuru ve catlamis bebek ciltleri icin koko.

Hahaha, neremden de uydurmusum aquaphoru!!! Valla iste bir yanlislik eseri totomuza suruyoruz, gayet guzel oluyor. Onun da tuplusu var ama kavanoz daha hesapli oluyor. Diaper bag icin bir tup lazim yine de. Bir de equate denesem mi ki? Bundan memnunum ama? Aklimda bulunsun olmazsa desitin ve Aquaphorun cozemedigi rash sorunumuz olursa denerim.

ya canlar ben simdi tam anlamadim
esat dis cikardigi icin ishal biraz ve popo pisik oldu afedersiniz yumurtaliklar bile kipkirmizi yavrumun.. popoyu devamli yikiyorum islak mendil degdirmiyor ve nerdeyse 1 tup desitin kullandim mor olanindan bi ara gecirir gibi oldu simdi daha berbat.. bu daha iyi dediginiz diaper rash icin aquaphorun mu yoksa equate mi?

Equate tupte kullan.pisikler icin birebir.Bir kere pisik oldu ciger gibi kipkirmizi 1 aylikken .Onu kullanmaya basladik bir daha hic olmadi nuray cim.Bir de cook cabuk iyilestirme ozellige var .Obur kavonozda olanida al istersen onuda yuzu dahil her yerine surersin.koko sen o kremi kullanmakla iyi yapmissin aslinda o cok nemlendirdigi icin pisigi onlemis.Insallah olmaz ama pisik olursa tuptekini dene .Tuptekini ben Lara tirnagiyla yuzunu cizince azicik oraya suruyorum ertesi gun cizik kayboluyor.Hem pisik icin hemde kesikler icin cok iyi

Babaannesi tr'dan hemetan diye bir krem ilaç getirmiş pisik için. Onda da kesiklere iyi gelir falan diyor. Bu equate muadili galiba. Nuray sen equate al. Umarım çabuk geçer.

Son düzenleme:

Nuraycim bu equate desitinle ayniymis anladigimca, ikisi de zinc dioxide bazlı. Aquaphor için petrol bazlı diyor. Dr. Sears kitabında bunların temel iki tür pisik tedavi kremi anamaddesi olduğu yazıyordu. Desitin ise yaramadıysa aquaphor mu denesen? Bir de mantar falan olabilir, onu doktor görüp antifungal yazıyor, tedavisi için bu tür kremler ise yaramayabilir öyleyse.

off kokocum ya gercekten canim sIkkIn . biz dun doktora gittik aslinda ama sabahtan bu kadar pisik yoktu birden oldu anlamadim vardi gecmek uzereydi dun aksamdan beri fena yavrum yaa . kremi surerken bile bacaklarini cekistiriyor.. popoyu yikarken cok mutlu ama :))) suya bayiliyor :)) ben bi alayim aquaphor bakayim ins gececek mi.

kontrolumude anlatayim kizlar oglum 9 kilo olmus boy ve kilo orantili cok guzel gelisimi dedi.. bide hepatit ignesi vuruldu son doz galiba.. bir daha yasinda gidecekmisiz. bi kagit aldik kan vericez bakalim.. kan sayimi, akdeniz anemisi ve zeka olculecekmis. bakalim ins iyi cikar.

Nuraycim sabah senin icin link koyacam.Sikma canini gecirir

A+D® — Original Ointment and Zinc Oxide Cream

Nuray krem bu.Arkadaslar karismak istemem ne istiyorsaniz kullaninda obur kremin tedavi etme ozelligi yokki sadece cok nemli tutup pisigi onluyor .bu tedavi ediyor.

. Eucerin Aquaphor Healing Ointment Advanced Therapy Skin Protectant also helps to prevent and treat diaper rash.
Böyle diyor Nuray'in verdigi linkteki tanımında, treat dediğine göre tedavi özelliği de var diye düşündüm. Zinc dioxide'li ilaç denemiş Nuray (desitin), equate ve bu A+D de zinc dioxide. Bir sürü değişik seçenek oldu, Nuray sen en iyisi doktoruna telefon et yarın, telefonda bir şey önerir, geçmezse gelin derler mantar mı diye kontrol için. Kafanı karıştırdık

Ben desitin kullanıyorum ama arkadaşım bu linkini verdiğinden getirmiş bana sen söyleyince baktım aklımda olsun iyi oldu inşallah olmaz ama olursa bunu deneriz
Bana da lara pisikken tavsiye etmislerdi 2 . Gun pisige gecti .Ben cok memnunum her alt degistiginde suruyoruz .Ben anneme 50 kere cok fazla wipe ile bastirarak silme dedigim halde yapiyor.Ona gore daha iyi temizleniyirmus.Buna ragmen cok sukur cocuk krem sayesinde pisik olmuyor .Ahh ben evde olsam her kakadan sonra yikarim .

İyi Pazarlar herkese...

Bebişlerle keyifler nasıl? Hamile arkadaşlar ne durumdalar? Umarım herkesin neşesi yerindedir. Benim dün geceden beri bizim kızın kakasına kafam takıLdı:) önce nette araştırdım biraz bir sürü değişik yorum ve bilgiler vardı.Kafam iyice karıştı bir de size sorayım dedim ona göre dr sorayım istedim.Dün gece ve bugün sabah kakasında jel gibi sümüksü birşeyler var.Normalde hep sarı ve içinde pütürlü şeylerden oluyor ki normali bu sanırım.Ama dün rengi daha koyu sarı ve içinde az miktarda pütür ve biraz da sümük gibi şeyler var.Kokonun bana yolladığı kaka mailine baktım şimdi:) o zaman deryanın kakasında da varmış sanki o sümüksü yapışkan durumlar:) sizlerdeki bez ve kaka durumları nedir? ayrıca ateş,huzursuzluk gibi bir problemimiz yok çok şükür.Günboyı takip edip ona göre dr sorarım diyorum.Üşütme yada benim yediklerimden olabilme ihtimali de olabilir mi? Sabah sabah pek boktan bir muhabbet oldu ama işte hayatımız bu minikler:)))

cok sagolun kizlar

Esragfirullah kokocum yardimci olmak istediginizi biliyorum ins ben bi kremleri deniyim olmazsa dr ararim .

MArlincim bence cok korkma normal geldi bana. Esat cok yesil kaka yapardi hemde sumuksu seklinde doktor azcik usutmustur normal derdi hep seninkinin rengide yesil degil.. bazen yapiyorlar oyle korkutuyorlar bizi..ins onemli bisi degildir.gecer. ama sen yinede takip et

esracim bende karar verdim her kakadan sonra yikayacam boyle daha saglikli oluyor alistimda zaten 1 haftadir yikiyorum :)))

Bizim artik babayla muhabbetler bok,mama,salya,sumuk uzerine oldugu icin hic yadirgamiyorum Marlin cim :) ben Lara nin bezinde hic rastlamadim bilemiyorum ki ama ben aklima birsey takilinca artik netten arastirmiyorum.Cok aklim karisiyor ve acikcasi okuduklarimdan korkuyorum.Devam ederse yarin doktorunu ara istersen.En dogru bilgiyi o verir sana icin rahatlar.Atesi halsizligi huzursuzlugu cok sukur yokmus.Endie edilecek birsey oldugunu sanmiyorum.Nuray da soylemis.Op o ordek dudaklimi gidisindan :)

Nuraycım evet yeşil değil:) biraz önce yine yaptı detaylı inceledim az az yine var:) Esracım internette neler söylüyorlar insan işin içinden çıkamıyor en iyisi bakmamak:)) bizde de muhabbet hep aynı:)) uyku,kaka,meme:)) ay uyudu ay uyanacak! buarada bizimki çok sıkılgan ya,bir pozisyonda en fazla 2 dk dursun,sürekli oyalamak gerekiyor.Swing kullananlar memnun mu? bende bouncer var ama işe pek yaramıyor,çok fazla durmuyor onda.Swing sallandığı için daha mı hoşuna gider? alalım diyorum, yer problemim olmasa hemen alayım ama bir de sevmez durmazsa o da başa bela:))

marlin cim bizde de bouncer ise yaramiyor pek Tepesinden sallanan oyuncaklarla en fazla 20 dakika ilgileniyor.Swing te desen yarim saat :) Butun gun bouncer,stroller,swing, yerde,koltukta,yatakta aksam ediyoruz :))) Lara ile Eva kurtlu modellerden :) Ben hala soyle 3 saat oyalayacak birsey bulamadim.Bulursa bana da haber et :)

Sumuksu gorunce panik olmuyorum artik. O asi sonrasindaki olaydan sonra sumuksu kakalarimiz cok oldu, kan olmadikca ve surekli olmadikca sorun etmiyorum. Hele rengi yesil degilse hic sorun etmiyorum. Sen de takip et bakalim, normale doner herhalde. Dedigin gibi genel olarak bir huzursuzlugu yoksa, kan yoksa gecer.

Bizimkini bouncera yemek yerken koyuyoruz, yemegin sonuna dogru isyan basliyor. Salincagimiz da var, bazen durmuyor ama bazzen de guzel guzel sallaniyor, parmak eme eme bizimki cok sosyal, ille de insan ve muhabbet istiyor. Babasi ve kv sagolsun, gezenti oldu, kucakta gezmek istiyor

Sosyal boncuk:) bizimki de oyun istiyor;laf istiyor.Benimle kafa buluyor artik;memeyi emer gibi yapiyor bir firt cekip suratima sebek sebek bakiyor guluyor boyle ustuste yapip aklinca oyun yapiyor bana;cok fena bu zamane bebeleri ya.Bence biz bu kadar degildik;mememizi emer yumulurduk gibi:))) simdi babasi salincakta aldi bakalim bizde ne kadar ise yarayacak.Yemek yerken eskiden duruyordu artik durmuyor bouncer da illa sofrada kucakta olacak;agzini sapirdata sapirdata menuye goz gezdirecek:))

Silgi senin emre bey ne alemde? erkekler daha mi agirbasli ya da analarina daha duskun olup onlari yormamak icin uslu uslu mu otururlar:))

O iki firt çekip yattığı yerden gülmeler bizde de var. Hatta bir de muhabbete başlıyor aguu guguuu içli içli bir seyler diyor. Kafasını geri çekip ağlamasından iyidir, huzursuz olunca, uyku penceresini kaçırınca ağlıyor . Kıyamam kuzulara, ağlamasınlar, gülücük atıp muhabbet etsinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…