- Konu Sahibi citaknuray
-
- #7.361
cemre erkeklerin icin hayirli olsun dedimmi bende hatirlamiyorum.. saglikla vaktinde kucagina alirsin ins.
erkek oldugunu duyunca neler hissettin ? esin ne dedi azciik anlatsana.annenin yaninda yemekleri goturuyorsun mis gibi kiloya dikkat ...
koko bazen annemin arkadaslarindan ufak hediyeler geliyor hirkasiydi yelegiydi ama tek tek geliyor, sohbetin ortasinda soyluyoruz iste iki taneler diye, gelen misafir de nasil mahcup oluyor ''ay biz bilmiyorduk, bilseydik iki tane getirirdik hediyemizi diye'' yasli insanlar bi de, nasil tatli oluyorlar gorsen bu hediye konusunda...biri banyo lifi getirmis mesela oyuncak ayi seklinde, getiren de 80 kusur yasinda, cocugu da ayni sehirde degil, kimbilir o hediyeyi aldirmak icin kimden rica etti, uzuldum...ben ona kiyip nasil kullanirim simdi...bir kere kullanir saklarim belki, ilk banyo lifiniz diyeE bu aquaphor zaten senin lara'nin poposu icin kullandigin krem degil mi??? ben senin yazdigini, memnuniyetini gorup almistim, desitin yerine onu suruyordum kicina. acaba eucerin aquaphor'un degisik bir modeli mi ki? eger ayni kremse ben de tavsiye ederim, kizin kicina suruyorum, desitin gibi surulmesi zor ve kotu kokulu degil, kizin kici hic pisik olmadi arada kizariklik olunca da geciriveriyor :)
ay bu arada soyleyecegim soyleyecegim unutuyorum: yerim o hasretle gurbeti ben. anasinin cifte ogullari, ne tatli olacaklar kim bilir. benim esim de ikiz kardesler, bu yasta bile ikisi bir arada cok tatlilar, ikizlik muessesesine hastayim zaten! annenin tadini cikar, benim icin simit ye.
okula baslayacaklari zaman sabahlari saclarini tarama derdim olmayacagini dusundum..saka bi yana, ben hep bi kizim olacagini hayal ediyordum, hatta cemre ismi de o hayallerimin bir sonucu:)
canan aslinda kiz erkek olayi degil de sanki onlarla ozel bir iletisim kuramiyorum iki tane olunca...hani sanki uc kisilik ask olmaz ya onun gibi....yani elini karnna koyup ''kuzum usudun mu sen'' demedeki duygusal yogunluk ''kuzularim usudunuz mu siz'' derken olmuyor sanki...bilmem anlatabiliyor muyum?...
pitirciklari hissetmeye basladin mi? hissetmeye basladiktan sonra 3 kisilik ask olacagina inanacaksin bence.hatta 4 kisilik esinde dahil..
ben 2 erkekle nasil bas edeceksin yada hislerini sormustum.erkek annesi olmanin bir ayricalik oldgunundan degil.eger boyle anlesilma olduysa diye yaziyorum bunu.
herkesin cocugu kendine cok kiymetli.cemre ya daha dun hamileyim diyordun ne cabuk 20 hafta gecmis.simdi seni dusununce zaman bana gore cabuk gecmis ama kendimi dusununce de zaman gecmek bilmedi. ayy ne uzun uzun yazdim ...hayirlisiyla vaktinde saglikla dogduklarini hatta fotolarini gordugumuz gunlerde gelir.
Sumuksu gorunce panik olmuyorum artik. O asi sonrasindaki olaydan sonra sumuksu kakalarimiz cok oldu, kan olmadikca ve surekli olmadikca sorun etmiyorum. Hele rengi yesil degilse hic sorun etmiyorum. Sen de takip et bakalim, normale doner herhalde. Dedigin gibi genel olarak bir huzursuzlugu yoksa, kan yoksa gecer.
Bizimkini bouncera yemek yerken koyuyoruz, yemegin sonuna dogru isyan basliyor. Salincagimiz da var, bazen durmuyor ama bazzen de guzel guzel sallaniyor, parmak eme emebizimki cok sosyal, ille de insan ve muhabbet istiyor. Babasi ve kv sagolsun, gezenti oldu, kucakta gezmek istiyor
East coast'a tasiniyoruz kizlaaarrr! Ne zaman kesin belli degil ama yazin bir ara. Haziran sonu itibariyle issizim. Bakalim gidecegimiz yerde is bulmam ne kadar zor/kolay olacak.
East coast'a tasiniyoruz kizlaaarrr! Ne zaman kesin belli degil ama yazin bir ara. Haziran sonu itibariyle issizim. Bakalim gidecegimiz yerde is bulmam ne kadar zor/kolay olacak.
Mertin güzel annesi yeniden seni buralarda görmek iyi oldu.Bugün Mertin fotoğrafını facebookta görünce aklıma geldin nerelerde acaba diyordum ses verdin:) Maşallah oğluşu kocaman delikanlı yapmışsın,çok da yakışıklı olmuş.Pamuk gibi ya,öp o tombiş yanakları benim için:)
Bizim bebenin kaka durumlarına da yorum yapmışsın,dediğin gibi ilk üç sorun (ateş,kusma vs.yok) bezlerinde azar azar o durum var ama pütürlü şeylerden de olunca çok paniklemiyorum ayrıca gerçekten doktorlar herşeye normal diyor.Türkiyede hemen tahlil vs yapılıyor, amip ya da gıda alerjisi falan diyorlarmış böyle durumlara,sonradan çoğu çocukta aslında yokmuş geçiyormuş falan diyorlar.Yani bebeğimizin keyfi yerindeyse herşey normalse çok da kurcalamamak lazım gibi.
Koko öncelikle hayırlı olsun.Demek sende bu taraflara geliyorsun:)şehir belli mi? iş güç olayları da inşallah istediğin gibi olur.
Canan sizin de mi şehir değiştirme durumlarınız var yine? Bizde aslında ilk zamanlar new york taraflarına gitmeyi istemiştik ama olmadı,şimdi bebekte olunca daha iyi bir iş imkanı olmadan kıpırdayamıyoruz.Gerçi bir de bizim ülkeden kaçma planları da var ya:)))
Canancim Güzel kızını ben görmedim(( ama masAllah güzelliği şimdiden dillere destan:)) Kızlar in yazılardan okudum hep Umarım o güzelliği bende görebilirim.. O güzelliğe alcisi cikarken şimdiden bol rahatlık mutluluk herne güzellik varsa hepsini diliyorum..bnm için opermisin Annesi guzel Berfini:))
selam kizlar bugunlerde moralim sifirin altinda geziyor.Kalp carpintimin nedeni demir stoklarimin 8 kadar dusmesi imis.Seker yuklemesi sonucu 154 cikti bundan dolayi tekrar test yapildi 4 saat laboratuarda kaldik.Saat basi 4 kez kan aldilar bakalim sonuc sanirim cumaya kadar cikar. Seker yuklemesinde yuksek cikan arkadaslar varmi neler yaptiniz ?
Ve test sonucu belli oldu.Seker ciktiCuma gunu fetus fetal center diye bir yere gidecegiz diyet bilgisi ve bebise tekrar bakacagiz.
merhaba arkadaslar
ben de amerikaha hamile kalanlardanim. 6. haftadayim ve kasik agrilarim cok vardi haftasonu 4 saatlik araba yolculugu yaptik gittigim gun ve dondugum gun de kanamam oldu ve tabi cok agrim vardi. sabah acile gittik kan idrar tahlili ve ultrasonda bakildi malesef dusuk tehdidi var dedi doktorbenimle ayni durumda olan oldu mu acaba burda cok mu abartiyorlar bilmiyorum ultrasonda alttan bakinca keseyi gormus kan da cok yoktu ama kalp atislari 110 mus ve normali 120-160 arasi dedi en buyuk tehlikeyi kalp atislarinin dusuk olmasi olusturuyomus.ve bana normal hayatina donebilirsin duserse duser bizim yapabilcegimiz hicbir sey yok dedi. ben normalde calisiyorum ama ayakta azicik kalsam bile su an agrim kramp seklinde cok artiyo kendi kendime de yatak istrahati veremiyorum bana yardimci olun bide kadin dogum doktorlari burda 8. haftadan once bakmayiz dediler ve 10. haftaya bana randevu verdiler simdi ne yapmam lazim boyle bekliycek miyim cok zor durumdayim bilen varsa yardimci olursa cok sevinirim (((((((((
merhaba arkadaslar
ben de amerikaha hamile kalanlardanim. 6. haftadayim ve kasik agrilarim cok vardi haftasonu 4 saatlik araba yolculugu yaptik gittigim gun ve dondugum gun de kanamam oldu ve tabi cok agrim vardi. sabah acile gittik kan idrar tahlili ve ultrasonda bakildi malesef dusuk tehdidi var dedi doktorbenimle ayni durumda olan oldu mu acaba burda cok mu abartiyorlar bilmiyorum ultrasonda alttan bakinca keseyi gormus kan da cok yoktu ama kalp atislari 110 mus ve normali 120-160 arasi dedi en buyuk tehlikeyi kalp atislarinin dusuk olmasi olusturuyomus.ve bana normal hayatina donebilirsin duserse duser bizim yapabilcegimiz hicbir sey yok dedi. ben normalde calisiyorum ama ayakta azicik kalsam bile su an agrim kramp seklinde cok artiyo kendi kendime de yatak istrahati veremiyorum bana yardimci olun bide kadin dogum doktorlari burda 8. haftadan once bakmayiz dediler ve 10. haftaya bana randevu verdiler simdi ne yapmam lazim boyle bekliycek miyim cok zor durumdayim bilen varsa yardimci olursa cok sevinirim (((((((((
Ve test sonucu belli oldu.Seker ciktiCuma gunu fetus fetal center diye bir yere gidecegiz diyet bilgisi ve bebise tekrar bakacagiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?