Amerika'da Hamilelik

Ben istanbulda yaşıyorum ama newyork ve los angelesa sık sık gitme şansım oluyor (eşim pilot) tabi geldiğimde 1 ya da 2 gun kalabiliyorum ancak. Kısmetse yarın veya bu ay sonunda ny'da olucam. 19 haftalık hamile olduğum için bu aydan sonra da artık gelemem gibi geliyor. Sorum şu olacak newyorkta bebek için alışveriş yapmak istiyorum ama bildiğim bir yer yok malesef. Özellikle tavsiye edeceğiniz bir mağaza veya outlet var mı? Yarddımcı olursanız çok çok sevinirim çünkü dediğim gibi araştırmak için pek vaktim olmayacak. Şimdiden tesekkurler ( burdan bir isteği olan varsa getirebilirim)

Nyc'ye ozel bilgi veremem de sunu soyleyebilirim: bizler bebe alisverislerimizi cogunlukla ross, marshall's, tj maxx'de yaptik. Bir de carter's var, bebek kiyafeti piyasasi onlardan sorulur! Carter'soutlet magazalarini ara web sayfasindan. Fiyatlari iyiyse Amazon.com'dan ismarlayip bir arkadasina yolla simdiden alacaklarini, onlari toplargoturursun, bu da bir fikir. Babies r us'ta da indirimler olabiliyor.

Ve test sonucu belli oldu.Seker cikti Cuma gunu fetus fetal center diye bir yere gidecegiz diyet bilgisi ve bebise tekrar bakacagiz.

Endise etme, teshhis edilmis, caresine bakarsiniz. Benim liseden arkadasimda olmustu, gayet saglkli oglu. Buradada melegimde olmus, gorurse sana yazar, rahatlatir. Onun oglan da masallahlik

Çok teşekkürler cevabın için, hepsinin internet sitelerinden yerlerini buldum. Sadece carter's yok sanırım manhattan yakınlarında.

Merhaba hanimlar umarim keyifler yerindedir.Ben minik kizimin tepismelerini daha net hissediyorum onceki haftalara gore:) Dun gittim kizima ciciler aldim bi gorseniz teyzeleri etekler falan minik minik :)Isteyen herkese nasip etsin bu duygulari insan sabirsizlaniyor dogsa da sunlari giydirsem diye:)

Cok gecmis olsun umarim bebisin tutunur ve birakmaz seni.Buradaki doktorlar duserse zaten sagliksiz bi bebekti ve dustu gozuyle bakiyorlar.Cok moral bozucu bir sey benim basima gelmedi ama gelen arkadaslarim var hepsine agni tesellide bulunmaya calistim saglikli bebek nasip etsin sana da kendini yormamaya calis

East coast'a tasiniyoruz kizlaaarrr! Ne zaman kesin belli degil ama yazin bir ara. Haziran sonu itibariyle issizim . Bakalim gidecegimiz yerde is bulmam ne kadar zor/kolay olacak.

Hayirlisi olsun sans getirir umarim bu yeni ev yeni sehir yeni arkadaslar bakarsin cok daha iyi is imkanlari cikar karsina:)

Serra şeker çıkmış diyetle dikkat ederek çözülür sorun etme,bebişini sağlıkla kucağına alacağın günleri düşün.
Canan 1 ay Türkiye tatili çok iyi gelir:) Berfin tek torunmuş oh oh ne sevilir ne şımartılır şimdi orda
Mamun cici alışverişi başlamış,ne tatlı şeyler var değil mi:)) bizim baba her alışverişe gittiğinde bensiz bir bakıyorum yine kızına birşeyler alıp gelmiş:)) kız bebelere çok seçenek var ne alacağını bilemiyorsun:)) ama ilk zamanlar için etek elbise alma pek giyilmiyor,en güzeli tulumlar ve alt üst takımlar.

Biz bugün doktora gittik! sabah kakasında epey bir mucus gördüm, sorayım artık dedim.Bezi de alıp gelin dediler:) ben tabi bezi atmıştım sonradan çöpten çıkar falan birde ıslak mendille sarmışım yani mucuslu kısıma bir de ıslak mendil yapışmış:)bööö harika bir görüntüydü:))özenle plastik poşete konuldu doktora teşhis için:)) neyse çıkmadan bizimki bir daha yaptı bu sefer sümük yok denecek kadar az:)) ama bir kez geliyoruz dedik.Neyse alıp içerisinde gözle görünmeyen kan falan var mı diye bakıldı yokmuş.Sürekli devam ederse yediğim süt ürünleri alerjiye neden olup kakada bu durum olabilirmiş ama kilo alımı herşey çok iyi olduğu için dert etme dediler.Kolunda kuruluk vardı.Egzama çıktı.Esracım Lara nın göbeğinde vardı sanırım şimdi geçmişe dönüp şu krem muhabbetinin geçtiği sayfalarda senin dediğin kremi buldum.Doktor çünkü özellikle bir krem adı önermedi.Sen memnun kalmıştın onu alıp deneyeceğim.
Ayrıca yumuşatıcı falan kullanan varsa bebeğin cildi için iyi değil.Ben dreft deterjan kullanıyorum.Ailede egzamada yok.Şu meşhur eucerini bir de biz kullanalım...derya hanımın poposuna lara hanımın göbüşüne iyi gelmiş bizimde kolumuzu iyi eder inşallah

Merhaba marlin bende houstondayım aynen geleli yedi ay oldu ve 7 haftalık hamileyim evet erken dönemde ultroson yapmıyolar burda benim cok ama cok bulantım var her dakıkam bulanarak bazende kusarak gecıyor cok yorucu

kizlar,

benim yine yardiminiza ihtiyacim var. turkiyeye giderken ese dosta kucuk hediyeler goturmek istiyorum.ama aklima hic bir sey gelmiyor.sizler giderken neler goturuyorsunuz yada gidecek olsaniz neler gotururdunuz.bana akil verin nolur.cok fazla disari cikip alisveris yapamadigimiz icin pratik hem bize masrafli olmayacak hemde insanlara hediyesiz gitmeyecke bisiler.ne cok sey istedim demi ? fikirleriizi bekliyorum...

Marlin cim egzama icin doktor bize receteli krem verdi ayrica cildi cok kuru diye eucere ni verdi.gobegine yani egzama olan bolgeye receteli kremini suruyorum diger yerlerine oburunu gerci cok sukur egzama gecti bugunden itibaren sadece hergun eucerin surecem insallah Evanin da hemen gecer .

Canim benim annem yeni gitti onunla beraber ben genelde kiyafet yolladim buradaki markalar trde pahali biliyosun misal cocuklara Gap in ucuzluk yerinde 5-6 $ a tshirtler var ayni sey Tommy icinde gecerli Aero Postal da guzel indirim oluyor.Bir de tr de olmayan hatta olupta pahali olan seyler var tj max ve Marshall in kozmetik ve mutfak bolumlerinde kullanisli seyler var tavsiyem herkese bi hediye yerine her eve bi hediye olabilir ben hem evin cocuguna hemde.eve yolladim bizim kuzenler kalabalik valla hepsine guc yetmez.Marshall da kokusunu bildigim parfumleri aldim 12-13 $ a Turkiyede ayni parfumu 100 den satiyorlar.Victoria's Secret da da misal 5 urun aliyorsun 30 $ oduyorsun ister body mist al ister body butter al ister rimel kalem al bunlari hatun kisilere verirsin bayiliyorlar:) 5kisiye hediye almis oluyorsun.tide in to go su var kalem gibi lekelerin ustune suruyorsun tr de yokmus o annem onlardan alddi

Ben connecticutta yasiyorum.New York a bir saat.Woodberry outlet var New York ta.Cok buyuk cok ucuz ver her magazayi bir arada bulabilirsin.Ben kizima ilk alisverisi yaparken gitmistim.Butun iyi markalari cok ucuza almistim.Tavsiye ederim.

Zaten ucuzluk vardi hesapliyorum agustos da birtlatcam kasim aralik ocak gibi 3-6 aylik donem oluyor kislik seylerini aliyorum biraz daha zaman gecsin yazliklara gecicem simdi tam sezon oldugu icin hic indirimleri yok.Dreft deterjani bana da soylediler

Hemen zevkle yardim edeyim.Uzmanlik alanim :) cok cabuk ve ucuza getiririm hediye islerini :) genclere victori secret ta 4 bazen 5 tanesi $ 15 yada 20 buyuk sisede cok guzel vucut parfumleri oluyor (tr.de tanesi 80 lira civari) onlardan aliyorum $20 en az 4 kisi aradan cikiyor .oil fish omega haplari tr.de cok pahali bir 100 luk kutu en az 80 lira ben dun 2 tane 100 kutuyu $9 aldim .shoprite dan .teyzelere gonderecem annemle .sende goturebilirsin.Cocuklara hep marshall yada tj max tan alirim yada mamunun dedigi gibi gap outlet .Cok hesapli cocuk icin oralar.Valla ben $100 dolarla neredeyse 10 kisiyi cikariyorum aradan :) yoksa bizde de masallah kuzen cok.yigenlerime buldukca alir saklarim giderken toplu gotururum.

Mamun cum guzel kizin gule gule kullansin insallah cicilerini.Kizlar sana anlatsin ne kokos kiyafetler montlar alip fotolarini koyduk hepimiz buraya hamileyken :) insan cok heveslenip mutlu oluyor .Ben kendi adima konusayim yarisi elimde patladi :))) 6 ayliga kadar rahat seyler al.Sonrasi icin etekler elbiseler al .biliyorum cok heveslisin simdi bizde senin gibiydik .
Gule gule giysin minnosun insallah :)
Serra uzulme Sadece yediklerine dikkat etmen gerekecek cok sukur ki caresi var.

Akidesekeri insallah bebisin sana tutunur.Dinlenmen lazim diye biliyorum.Bu donemde ayakta cok kalman sakincali olabilir.

kizlar sabah oglumun atesi cikti zaten hasta burnu su gibi akiyor oksurugu var.. ates dusurucu verdim cok az yemegini yedi uyuyor simdi..yataginada yatiramadim cunku oksurukten devamli uyaniyor diye suan carseatte uyuyor uyandikca salliyorum uykuya devam ediyor..
bu ara ne kadar hastalandi kuzum yaa tam mevsim gecisleri terliyo falan dikkatte ediyorum ama yeterli olmuyor malesef off moralim cok bozuk..

ishalimizde bitti ama gunde hala cok kaka yapiyor 6-7 kere.. dr distendir dedi . ust iki disimiz cikti bu haftasonu simdide yanindakiler cikacak gibi..
gece uyanip kaka yapiyor saat 2de, 5te sonra sabah 8de boyle gidiyor..

canancim benim alsiveris yaptigim yerler genelde tjmaxx , marshall homegoods gibi ... geneldede cuzdan , parfum, canta, kiyafet aliyorum. walmarttanda aliyorum cocuklara kiyafet bazen co indirimde oluyorlar. gecen haftalarda Kohl's ve macys de cok indirim denk geldi. esata almistim bisiler ama hediyelik super olurdu. ornegin 70$ Nautica takimi 9$ aldim , 4e,5ebirsuru sey buldum .. birde walmarttan boyle polar gibi tuylu altliklar var kisin giymek icin onlari cok seviyorum onlardan almistim baya hem bayan hem erkek.. babama, abilerime, kp gorumceme falan.. mutfak esyasida kucuk seyler alirsan al tabi agir gelir bavula.

kizlar guzel fikirleriniz icin tesekkurler.

nuraycim cok gecmis olsun.umarim en kisa surede iyilerir.bebelerin hasta olmasi cok uuyor insani..ama hasta ola ola buyuyecekler dikkat etmek te fayda etmyebiliyor.

Kiyamam Esat a Atesi distende olabilir Nuray cim. Allah baska birsey vermesin hepsine saglik versin bu dis cikartmalar ,kati mamaya gecince ishaller,kabizlar ,ates korkutuyor insani.Suya basladik 2 gundur .Cokmu veriyorum azmi veriyorum diye iki gundur kafayi yedim.Cereal dan sonra cok susuyor.Sevdi suyu sipa.Ictikce guluyor fazla istiyor.Suyun fazlasi da azi kadar zararli.Ben haftaya sebzelere gecince sanirim kafayi yerim dusunmekten :)

Insallah cabuk iyilesir vali efendimiz. Ay hicbiri hasta olmasin.Hepsi hep gulsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…