- Konu Sahibi citaknuray
-
- #7.381
Ben istanbulda yaşıyorum ama newyork ve los angelesa sık sık gitme şansım oluyor (eşim pilot) tabi geldiğimde 1 ya da 2 gun kalabiliyorum ancak. Kısmetse yarın veya bu ay sonunda ny'da olucam. 19 haftalık hamile olduğum için bu aydan sonra da artık gelemem gibi geliyor. Sorum şu olacak newyorkta bebek için alışveriş yapmak istiyorum ama bildiğim bir yer yok malesef. Özellikle tavsiye edeceğiniz bir mağaza veya outlet var mı? Yarddımcı olursanız çok çok sevinirim çünkü dediğim gibi araştırmak için pek vaktim olmayacak. Şimdiden tesekkurler ( burdan bir isteği olan varsa getirebilirim)
Ve test sonucu belli oldu.Seker ciktiCuma gunu fetus fetal center diye bir yere gidecegiz diyet bilgisi ve bebise tekrar bakacagiz.
Nyc'ye ozel bilgi veremem de sunu soyleyebilirim: bizler bebe alisverislerimizi cogunlukla ross, marshall's, tj maxx'de yaptik. Bir de carter's var, bebek kiyafeti piyasasi onlardan sorulur! Carter'soutlet magazalarini ara web sayfasindan. Fiyatlari iyiyse Amazon.com'dan ismarlayip bir arkadasina yolla simdiden alacaklarini, onlari toplargoturursun, bu da bir fikir. Babies r us'ta da indirimler olabiliyor.
cok sagolun gercektende burdaki doktorlar duserse duser modundalar aciklama da yapmiyolar zaten bana sadece dedigi sey kanaman artarsa gel aliriz dusuktur falan dedi sanki kesin duscekmis gibi hic moral vermedi. o ilaci da duymamistim dusuk icin mi veriyolar turkiyede olmassa aldirayim ama kendi kendime de kullansam nasil olur ki bilemedim??
East coast'a tasiniyoruz kizlaaarrr! Ne zaman kesin belli degil ama yazin bir ara. Haziran sonu itibariyle issizim. Bakalim gidecegimiz yerde is bulmam ne kadar zor/kolay olacak.
Merhabalar,
Amerika'da ve bu forumda yeniyim:) İnternette Amerikada hamilelik konusunu araştırırken bu sayfayı gördüm ve hemen üye olmak istedim.Amerikaya 7 ay önce geldik.Eşim ve ben tek başımızayız burda,yalnızlığımıza biri daha ortak olacak:) 7.haftalık hamileyim,doktorlar burda sanırım 8-9.haftadan önce bakmıyorlar,beklemedeyim.Maryland yaşıyoruz,washington dc.ye yarım saat uzaktayız.Amerikada hamilelik sürecinde beni neler bekliyor bilmiyorum,tecrübesizim:) sizin deneyim ve paylaşımlarınızdan öğrenecek çok şeyler olacak.Teşekkürler,sevgiler
Marlin cim egzama icin doktor bize receteli krem verdi ayrica cildi cok kuru diye eucere ni verdi.gobegine yani egzama olan bolgeye receteli kremini suruyorum diger yerlerine oburunu gerci cok sukur egzama gecti bugunden itibaren sadece hergun eucerin surecem insallah Evanin da hemen gecer .Serra şeker çıkmış diyetle dikkat ederek çözülür sorun etme,bebişini sağlıkla kucağına alacağın günleri düşün.
Canan 1 ay Türkiye tatili çok iyi gelir:) Berfin tek torunmuş oh oh ne sevilir ne şımartılır şimdi orda
Mamun cici alışverişi başlamış,ne tatlı şeyler var değil mi:)) bizim baba her alışverişe gittiğinde bensiz bir bakıyorum yine kızına birşeyler alıp gelmiş:)) kız bebelere çok seçenek var ne alacağını bilemiyorsun:)) ama ilk zamanlar için etek elbise alma pek giyilmiyor,en güzeli tulumlar ve alt üst takımlar.
Biz bugün doktora gittik! sabah kakasında epey bir mucus gördüm, sorayım artık dedim.Bezi de alıp gelin dediler:) ben tabi bezi atmıştım sonradan çöpten çıkar falan birde ıslak mendille sarmışım yani mucuslu kısıma bir de ıslak mendil yapışmış:)bööö harika bir görüntüydü:))özenle plastik poşete konuldu doktora teşhis için:)) neyse çıkmadan bizimki bir daha yaptı bu sefer sümük yok denecek kadar az:)) ama bir kez geliyoruz dedik.Neyse alıp içerisinde gözle görünmeyen kan falan var mı diye bakıldı yokmuş.Sürekli devam ederse yediğim süt ürünleri alerjiye neden olup kakada bu durum olabilirmiş ama kilo alımı herşey çok iyi olduğu için dert etme dediler.Kolunda kuruluk vardı.Egzama çıktı.Esracım Lara nın göbeğinde vardı sanırım şimdi geçmişe dönüp şu krem muhabbetinin geçtiği sayfalarda senin dediğin kremi buldum.Doktor çünkü özellikle bir krem adı önermedi.Sen memnun kalmıştın onu alıp deneyeceğim.
Ayrıca yumuşatıcı falan kullanan varsa bebeğin cildi için iyi değil.Ben dreft deterjan kullanıyorum.Ailede egzamada yok.Şu meşhur eucerini bir de biz kullanalım...derya hanımın poposuna lara hanımın göbüşüne iyi gelmiş bizimde kolumuzu iyi eder inşallah
kizlar,
benim yine yardiminiza ihtiyacim var. turkiyeye giderken ese dosta kucuk hediyeler goturmek istiyorum.ama aklima hic bir sey gelmiyor.sizler giderken neler goturuyorsunuz yada gidecek olsaniz neler gotururdunuz.bana akil verin nolur.cok fazla disari cikip alisveris yapamadigimiz icin pratik hem bize masrafli olmayacak hemde insanlara hediyesiz gitmeyecke bisiler.ne cok sey istedim demi ? fikirleriizi bekliyorum...
Ben istanbulda yaşıyorum ama newyork ve los angelesa sık sık gitme şansım oluyor (eşim pilot) tabi geldiğimde 1 ya da 2 gun kalabiliyorum ancak. Kısmetse yarın veya bu ay sonunda ny'da olucam. 19 haftalık hamile olduğum için bu aydan sonra da artık gelemem gibi geliyor. Sorum şu olacak newyorkta bebek için alışveriş yapmak istiyorum ama bildiğim bir yer yok malesef. Özellikle tavsiye edeceğiniz bir mağaza veya outlet var mı? Yarddımcı olursanız çok çok sevinirim çünkü dediğim gibi araştırmak için pek vaktim olmayacak. Şimdiden tesekkurler ( burdan bir isteği olan varsa getirebilirim)
Serra şeker çıkmış diyetle dikkat ederek çözülür sorun etme,bebişini sağlıkla kucağına alacağın günleri düşün.
Canan 1 ay Türkiye tatili çok iyi gelir:) Berfin tek torunmuş oh oh ne sevilir ne şımartılır şimdi orda
Mamun cici alışverişi başlamış,ne tatlı şeyler var değil mi:)) bizim baba her alışverişe gittiğinde bensiz bir bakıyorum yine kızına birşeyler alıp gelmiş:)) kız bebelere çok seçenek var ne alacağını bilemiyorsun:)) ama ilk zamanlar için etek elbise alma pek giyilmiyor,en güzeli tulumlar ve alt üst takımlar.
Biz bugün doktora gittik! sabah kakasında epey bir mucus gördüm, sorayım artık dedim.Bezi de alıp gelin dediler:) ben tabi bezi atmıştım sonradan çöpten çıkar falan birde ıslak mendille sarmışım yani mucuslu kısıma bir de ıslak mendil yapışmış:)bööö harika bir görüntüydü:))özenle plastik poşete konuldu doktora teşhis için:)) neyse çıkmadan bizimki bir daha yaptı bu sefer sümük yok denecek kadar az:)) ama bir kez geliyoruz dedik.Neyse alıp içerisinde gözle görünmeyen kan falan var mı diye bakıldı yokmuş.Sürekli devam ederse yediğim süt ürünleri alerjiye neden olup kakada bu durum olabilirmiş ama kilo alımı herşey çok iyi olduğu için dert etme dediler.Kolunda kuruluk vardı.Egzama çıktı.Esracım Lara nın göbeğinde vardı sanırım şimdi geçmişe dönüp şu krem muhabbetinin geçtiği sayfalarda senin dediğin kremi buldum.Doktor çünkü özellikle bir krem adı önermedi.Sen memnun kalmıştın onu alıp deneyeceğim.
Ayrıca yumuşatıcı falan kullanan varsa bebeğin cildi için iyi değil.Ben dreft deterjan kullanıyorum.Ailede egzamada yok.Şu meşhur eucerini bir de biz kullanalım...derya hanımın poposuna lara hanımın göbüşüne iyi gelmiş bizimde kolumuzu iyi eder inşallah
kizlar,
benim yine yardiminiza ihtiyacim var. turkiyeye giderken ese dosta kucuk hediyeler goturmek istiyorum.ama aklima hic bir sey gelmiyor.sizler giderken neler goturuyorsunuz yada gidecek olsaniz neler gotururdunuz.bana akil verin nolur.cok fazla disari cikip alisveris yapamadigimiz icin pratik hem bize masrafli olmayacak hemde insanlara hediyesiz gitmeyecke bisiler.ne cok sey istedim demi ? fikirleriizi bekliyorum...
kizlar sabah oglumun atesi cikti zaten hasta burnu su gibi akiyor oksurugu var.. ates dusurucu verdim cok az yemegini yedi uyuyor simdi..yataginada yatiramadim cunku oksurukten devamli uyaniyor diye suan carseatte uyuyor uyandikca salliyorum uykuya devam ediyor..
bu ara ne kadar hastalandi kuzum yaa tam mevsim gecisleri terliyo falan dikkatte ediyorum ama yeterli olmuyor malesef off moralim cok bozuk..
ishalimizde bitti ama gunde hala cok kaka yapiyor 6-7 kere.. dr distendir dedi . ust iki disimiz cikti bu haftasonu simdide yanindakiler cikacak gibi..
gece uyanip kaka yapiyor saat 2de, 5te sonra sabah 8de boyle gidiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?