- Konu Sahibi citaknuray
-
- #7.401
Kizlar gobekte olusan kahverengi cizginiz gectimi? Benim hala duruyor.
kizlar sabah oglumun atesi cikti zaten hasta burnu su gibi akiyor oksurugu var.. ates dusurucu verdim cok az yemegini yedi uyuyor simdi..yataginada yatiramadim cunku oksurukten devamli uyaniyor diye suan carseatte uyuyor uyandikca salliyorum uykuya devam ediyor..
bu ara ne kadar hastalandi kuzum yaa tam mevsim gecisleri terliyo falan dikkatte ediyorum ama yeterli olmuyor malesef off moralim cok bozuk..
ishalimizde bitti ama gunde hala cok kaka yapiyor 6-7 kere.. dr distendir dedi . ust iki disimiz cikti bu haftasonu simdide yanindakiler cikacak gibi..
gece uyanip kaka yapiyor saat 2de, 5te sonra sabah 8de boyle gidiyor..
Nuraycım geçmiş olsun canım.Diş çıkarma zor oluyor değil mi, bizler napacağız bakalım.Düşünüyorumda ilk bebeklerde insan nasıl tedirgin heyecanlı oluyor.Etrafımdan ablamdan biliyorum ikinci çocuklarında bu takıntılar,endişeler yok oluyor.Öyle rahatlarki:)) hatta ilk göz ağrımız diye yerlere göklere sığdıramadıkları bebeler ikinci planda kalıyor,ikinci tam zevk eğlence oluyor onlara:))
Canan herkes çok güzel fikir vermiş.Bizde annemi yeni yolladık giderken yeğenlere marshalls dan genellikle çok indirmli şeyler bulduk.Tam indirim döneminde burdaydı.Ablama özellikle yaradı bu indirimler:) çanta ayakkabı mont falan aldık.Zaten aile yakınlarına sen zevkine göre şeyler alırsın ama eş dostta birşeyler bulmak daha zor.
Esra o çizgi bende de hala duruyor, canan 6.ayda toparlanma oluyor demiş,bakalım ben toparlanabilecekmiyim:))
Silgi yine kayıplarda:)) Oğlunun aşkından buraları unuttu! Kız silgi çalışmadığın zamanlarda oğlunu sevip izlemekten bir iki satır bile yazamıyorsun dimiiii:)))
Benim gobek gittide su yanlar can simidi gibi duruyor :) Eski kotlara giriyorum bacakta popoda sorun yok .Dugmeyide bir sekilde kapatiyorum ama yanlar fiskiriyor dar giyinceSinir oluyorum o goruntuye.Hicbir sey almiyorum kendime tek bu yuzden.Umitliyim gidecek onlar :) Bak Canan da demis 6 ayda toparlanacaz insallah hep birlikte :)
Marlin ben hergun diete basliyorum :) Diet yapmaya aliskin olmadigim icinde unutuyorum yaptigimi :) Koca bir dilim pasta yada cikolatadan sonra aklima geliyor.3 kilo kaldi. o 3 kiloda sanirim yanlarda :)
Mesela dun gece karar vermistim diete.Biraz once esimi arayip bol kalorili aksam yemegi siparisi verdim :) Istikrar sifir anlayacagin.Yook vermek lazim bunlari.Yazin sahilde bebelerin pesinden bu gobeklerlemi kosucaz :))
bebelerin peşinde sahilde koştuğum görüntüyü düşününce çok güldüm:))) benim hiçbir zaman göbeğim yoktu!ama ufakta olsa şu an var, hamilelikte popo bacaklar almamıştı şimdi evde kalınca oralardan irileştim:) diyet yapamıyorum emzirdiğim için yani zaten annem gideli ne yiyeceğimi şaşırdım ne güzel o pişirip yediriyordu:) hergün tatlı oluyordu evde alıştı bünye şimdi tatlı istiyor yaeskiden emzirirken acıkmazdım şimdi acıkıyorum:)))
Mamun cum guzel kizin gule gule kullansin insallah cicilerini.Kizlar sana anlatsin ne kokos kiyafetler montlar alip fotolarini koyduk hepimiz buraya hamileyken :) insan cok heveslenip mutlu oluyor .Ben kendi adima konusayim yarisi elimde patladi :))) 6 ayliga kadar rahat seyler al.Sonrasi icin etekler elbiseler al .biliyorum cok heveslisin simdi bizde senin gibiydik .
Gule gule giysin minnosun insallah :)
Serra uzulme Sadece yediklerine dikkat etmen gerekecek cok sukur ki caresi var.
Akidesekeri insallah bebisin sana tutunur.Dinlenmen lazim diye biliyorum.Bu donemde ayakta cok kalman sakincali olabilir.
kizlar bize dua edin yarin kontrolumuz var, bizim icin cok onemli bir kontrol, sanki bunu atlatirsak rahatlayacagiz bir nebze gibi.. Allahim yarin iyi haberlerle donmemizi nasip eder insallahhh!
Cok saol Esra:) Zaten genelde 3 ve 6 aylik donemleri aliyorum kisa denk geliyor baby shower yaptiniz mi bizimkiler heves ediyor yapicaz sanirim arka bahcede barbekulu bi seyler davetiyeler bile alindi:)
kizlar bize dua edin yarin kontrolumuz var, bizim icin cok onemli bir kontrol, sanki bunu atlatirsak rahatlayacagiz bir nebze gibi.. Allahim yarin iyi haberlerle donmemizi nasip eder insallahhh!
Biz yaptik, cok da guzel ve eglenceli oldu. Evite yapsaydiniz, davetiye falan ugrasmasaydin. Gift registry yapiyor musun? Bizim kiz showerdan 1 hafta kadar sonra geliverdi, cok geciktirmeyin bizim gibi.
Mamun kesin yap baby shower cok zevkli olur pembis pembis :) internetten arastir cok guzel fikirler oluyor :)
8 aylikken yapalim diyoruz.Annemde gelecek evimin arkabahcesinde yapicaz zaten.Benim cok bi cevrem yok burada toplasan3-4 kisi esimin arkadaslari (cogu amerikali) gelcek.Herkesi cagiralim dedim normalde sadece hatun kisiler toplasiyor sanirim.Ben babasi babasinin arkadaslari esleride olsun istedim kizimin:) Gift registry yapip yapmama konusunda kararsizim:/ Turk kafasi emr-i vaki gibi geliyor hediye almak isteyen alsin:/
8 aylikken yapalim diyoruz.Annemde gelecek evimin arkabahcesinde yapicaz zaten.Benim cok bi cevrem yok burada toplasan3-4 kisi esimin arkadaslari (cogu amerikali) gelcek.Herkesi cagiralim dedim normalde sadece hatun kisiler toplasiyor sanirim.Ben babasi babasinin arkadaslari esleride olsun istedim kizimin:) Gift registry yapip yapmama konusunda kararsizim:/ Turk kafasi emr-i vaki gibi geliyor hediye almak isteyen alsin:/
heyacanliyiz bugun kizi gorecegiz yani oyle umud ediyorum :) bugunlerdeki ugraslarim evde oturmaktan ne yapacagimi sasirdim.kizima mayo bile aldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?