- Konu Sahibi citaknuray
-
- #7.421
Eslerle gelinen baby shower partisine Jack & Jill Party diyorlar .Bence de eslerde gelsin.Obur turlu kadinlar gunu gibi oluyor :)
Mamun ben de gift registry sevmiyorum aynen oyle emr-i vaki gibi geliyor.Turk kafasi :) Ha yapanlara saygimiz sonsuz :))
Ben gec kaldim soguklara kalinca yapamadim.Zaten yapsaydim da hediyesiz gelin dicektim cunku masallah Lara cok bereketliydi Tr.den bile kargo ile hediyeleri geldi. Diger eyaletler de oturan arkadaslar bile kutu kutu hediye gonderdiler. Bouncer,stroller,swing,kamera,carseat hepsi hediye geldi zilliyeAma icimde ukte kaldi jack& jill pary yapamadim.Havalar isinsin bahcede kizim icin hosgeldin partisi yapicam. Hediyesiz gelin,icelim eglenelim :) derim artik.Misafirlere barbecue yapariz artik :)
heyacanliyiz bugun kizi gorecegiz yani oyle umud ediyorum :) bugunlerdeki ugraslarim evde oturmaktan ne yapacagimi sasirdim.kizima mayo bile aldik
Masallah Laracik bereketliymis gercekten:) Sende yap valla yazin miss gibi havada eglenceli olur :) Bende yavastan yatagiydi carseatdi alayim diyorum.Hangilerini onerirsiniz deneyimli anneler
3 koldan arastirmalar yapiliyo neslee:) Konseptimiz bile var keske yakin olsanizda sizlerde gelseniz ne guzel olur
Hatta ayarladim bile 1 saat icinde :) Nisan 14 te bizim bahcede barbecue parti var Lara icin .Hadi kizlar sizde gelin :)
sevgili anneler :) yeni geldik doktordan. Allahima sukurler olsun iyiymisiz :) biliyorsunuz benim icin cok onemli bir randevuydu cunku bunda saglikli cikarsa diger kaybettigim bebegin haftasini gecmis olacaktik. 8 hafta 4 gun regl tarihime gore, boyuna gore 8 hafta 5 gunluk dedi doktor. kalp atimi da iyi sukurler olsun. ikili test icin de ay sonuna randevu verildi. sapsal sapsal ultrason goruntusune bakip duruyorum. :)
Kiz fazla hareketli oldugu icin pek goremedik zilliyi.Biraz fazla buyumus 5 pound birde kusurati var.Malum sekerden dolayi buyume hizi fazlaymis.Diyet ile kontrol etmeye calisacaklar .evde seker surekli 4 kez olcecegiz .Diyet ise yaramaz ise ilac verecekler .ay hersey yolundayken bu seker cikmasi hic iyi olmadi.Kizlar benim gibi meyvelere falan saldirmayin.Iyi gelir diye meyve meyve suyu ,sut fazla tuketmekten seker cikti.
Bahar geliyor bahçede partyler,baby showerlar:)) oh oh keyifleriniz daim olsun hatunlarKeşke yakın olsakta bizde gelsek:)))Zaten mamun sürekli gezmede,güzel sofralarda kızıyla keyif yapıyor:))Baby shower fotoğraflarını da koy artık facebooktan bakarım:) Esra sana da hayranım 1 saatte hemen davet olayına girdin ya helal:)) bol bol foto koy sende bizde ağzımızın salyası aka aka Evayla bakarız,zaten onun salyası bacaklarına kadar akıyor neredeyse:)))sırılsıklam geziyoruz, haydut gibi bir kızım var...Babamız gece çalışıyor ya adam gündüzleri bizim ördek haydutun sesinden uyuyamıyor:)) bir de bizim haydutun sesi gür anası gibi aoöö,uuu diye sabahtan akşama kadar bağırıyor! ayrıca parmaklarını emmiyor benim haydut ısırıyor! emziklere de böyle yaptı vermeye çalıştıkça emmedi ısırdı yüzünü ekşitti ve kustu.Şimdi aynı şeyi ellerine yapıyor,ısırıyor,gırtlağına kadar sokuyor,sonra böööğ diye kusuyor.Neyse mamun,serra,neslee sizlerden de ilerde böyle hikayeler duyacağız.Sizin şekerler kimbilir ne tatlı olacak.
Neslecim çok sevindim,ultrason fotosu elinden düşmüyordur şimdi:)) kucağına alacağın günde aynen şapşal şapşal onu izlemeye devam edeceksin:))
serra o tombiş kuzunu sağlıkla kucağına alacaksın inşallah.O yaptığın lezzetli pastalarını bir süreliğine yiyemeyeceksin,diyetine dikkat ettikten sonra hayırlısıyla kızını kucaklayacaksın.Yakında olsak senin hamaratlı ellerinden yerdik o mamaları:))
herkese cok tesekkurler :)
serracigim bence de diyetine dikkat edersen ilaca gerek kalacagini sanmiyorum, bende de maalesef cok su icme aliskanligi yoktu dun kan alinirken susuzsun dedi kan alan hemsirebir de hamilelikten beri cok iciyorum saniyorum sozde, likir likir oluyorum ama yetmiyor demek.
mamuncugum ne zaman mulakat? cok heyecanlisindir :) bakalim neler soracaklar,bol sans.
Hepinize cok teşekkür ederim Kızlar.basladik diyete günlük 200 kalori sadece alacağız.gunde 4 kez sekerimide olcecegim.hayirlisi artik.kizlar ya Newjersey tarafinda kimse yokmu bitek benmiyim Kim var Kim yok huuu huu
Hepinize cok teşekkür ederim Kızlar.basladik diyete günlük 200 kalori sadece alacağız.gunde 4 kez sekerimide olcecegim.hayirlisi artik.kizlar ya Newjersey tarafinda kimse yokmu bitek benmiyim Kim var Kim yok huuu huu
New Jersey de silgi var ama yakışıklı oğlu ve işinden fırsat bulup giremiyor pek.
Bizimde mukuslu kaka olayımız devam ediyor,1 haftadır her bezinde mukus var,renkte problem yok ama doktor devam ederse süt ürünlerini azalt dedi.Şimdi bende süt ürünlerini yemeyip duruma bakacağım.Kahvaltıda ne yiyeceğimi şaşırdım ayol! peynirsiz kahvaltımı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?