Amerika'da Hamilelik

Sadece yedigib sut urunu kahvaltida yedigin kibrit kutusu buyuklugundeki peynirin cok etki edecegini sanmiyorumda bi kac gun dene bakalim.Amerikan style yap :) Sadece omlet recel:)

evet canım ya omlet reçel:)) çikolata abur cubur , çok severek yediğim yoğurt,omleti yaparken ki margarin hepsinde var. Zeytinyağlı dereotlu sebzeli omlet yerim bende:) Eşimin tespiti daha ilginç bizim kız salyalı hep sürekli ağzında tükürük hatta baloncuk yapıp oyun yapıyor bize,işte o tükürüklerin yarısı önlüğe bizim surata oraya buraya yarısı tekrardan mideye:)
salyalardan sebep kakası böyle oluyor diyor:)

Gunluk sadece 200 kalorimi??

Yok yahu yanlış yazmıştır. 2000 dir o

selam kizlar nasilsiniz?
biz atesimizi atlattik cok sukur tabii buna sebep hain 4 tane disimiz cikti cok sukur atlattik hastaneye falan gitmeden ama 102.6 yi gorduk yani cok korktum..
oglum o kadaaarr hareketli ki kizlar anlatamam. suna sag yanagi ve sol alni mor mor geziyor.. ne kadar dikkat etsemde pesinde dolassam da mutlaka vuruyor biyere.. alnini bugun duvarin kosesine vurdu engel olamiyorum anlik seyler gercekten. duvari kaldirasim var yani oakadar...

neslee cok sevindim guzel haberler le gelmissin bakalim esinin tahmini tutacak mi hayirlisi olsun basta saglikla gelsin ins

mamun asermeler basladi galiba meksika restrantlari falan masallah yarasin kuzuya..

serra ins sen halledeceksin dikakat ettikten sonra hicbir problem olmaz ins zaten 1.5 ayin kalmis hayirlisiyla gelsin melegin kucagina..

marlincim mukuslu kaka devam ediyor demek ama tukurukten olacagini sanmiyorum.. esatta cok tukuruklu ve salyali bi bebekti ama hala ara sira yapar oyle mukuslu bi sekilde ins gercek bi sorun yoktur...

Esracim sen nasilsin? haftasonu yogun gecti anlasilan nereleri geziyosunuz kizlar haftasonu yaa ben artik cok sIkIldim her zaman ayni yerleri gezmekten .. mall, marsahall tjmaxx falan bazen bakip bakip hicbisi almadan cikiyorum maksat dolanmak olsun ama offf cok sIkIci bu amerika yaaa hala alisamadim..

esim bu haftasonuda ders calisti bizde oglumla evde, havalarda cok soguk hala disari cikamadik. evde depresyona giricem bu gidisle diyerek sali gunu misafir cagirdim sirf sIkIntidan yani..ve bu misafir isini sIk sIk yapmayi dusunuyorum.. hadi hayirlisi..

kizlar birde size ozel ve onemli bi soru sorucam.. bacaklarinizi nasil aliyosunuz?
ben doguma kadar turk usulu agda ile aliyodum ama artik malesef oglum oldugu icin alamiyorum uyurkende yapamiyorum aniden uyansa ne yaparim diye.. baska bi odaya gecipte halledemem cunku yalniz birakamiyorum..pratik bi yolunuz varmi lutfen cok ihtiyacim var bir fikre.. cunku 2 defadir jilet surdum cok fena durum yanii..

koko bu arada hallettinmi stroller isini.. biz hala almadik .

canim bi Ohio'dayiz da esim haziranda doktorayi bitiriyor,is mulakatlari suruyor New Jersey'de bir sirket var ben orayi cok istiyorum ama bakalim artik neresi alirsa, belki geliriz

Neslee hayirlisi olsun gel valla bekleriz.Nj turk yerleri cok var ama biz biraz uzagiz.

Esra yanlis yazmisim 2000 kalori olacak.

3 gundur olcuyoruz ve degisen pek birsey yok duzelecek insallah.diyet acaip birsey ya daha once canim istemedigi tum yiyecekleri sabahtan aksama kadar sayip duruyorum esim guluyor bana artik.ay ben hayatimda ilk kez diyet yapiyorum ne yapayim.hepinize cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin allah hepimize yardimci olsun Amin :)

canim epilasyon aletlerinden al elektrikli ,epilator diye ara amazonda cikiyor her markanin ki...kokten aliyorlar tuyleri, jiletten daha iyidir.

Ben zaten çoğunlukla makineyle alıyordum Nuray. Şimdi de oyle devam fırsat oldukça. İsi yarım bırakıp devam etmek, biriminizin birini yarın yapmak mümkün! Bir de veetin ağda stripleri var amazondan almıştım. Onlar da agadan biraz daha kolay.

Stroller isini halledemedik ya, online bakıp duruyorum. Hala carseat kullanabildigimiz için biraz ağırdan alıyorum galiba. O kadar cok şey var ki taşınma ile ilgili kafamızı meşgul eden strollera sıra gelmiyor!

Kızlar sizde de bilek ağrısı oldu mu? Mommy's thumb denen bir şeymiş, daha tıbbi bir ismi de var ama unuttum. Bas parmağımın kökünden kolumun üstüne doğru uzanıyor ağrı. Bizim kucakci agirlastikca ağrı da artacak mi ne? Bas parmağı sabitleyen bir atel aldım ama hep takamıyorum. Ay bilemedim. Cocuğumu kucağıma almanın bu kadar sancılı olması cok kötü . Umarım sizlerde yoktur bu durum ama varsa ne yapıyorsunuz?

Selam kizlar basilsiniz ??

Bizim bugun 34. Gunumuz misafirleriniz var, annem haftaya bugun gidiyor sanirim icimdeki daraltikarin sebebi bu ama napalim is basa dusunce afedersiniz essek gibi ogrencez napalim..

Benimde dr kontrolune gitmem lazim haftaya da kiz icin randevu alicam. Bu dogumdan sonraki ilk kontrolun ozel bur adi var mi ne randevu alirken soylemem gereken?

Birde napacaklar bana bu ilk miayenede:)) kuralamasinlar artik orami buraminyahu :)

Neyse iyileseyim de onemli olan o.. Saglik olsun hepimiz icin..

Bizde durumlar bu.. Annem gidecegi icin gunlerimiz epey yogun geciyor haber vereyim dedim.. Ozledim yahu

Selam hanimlar bugun kontrolum vardi cok sukur hersey iyi :) Ayin 20si ile Mayis 8 arasi herhangi bi gun seker yuklemesi yapacaklar portakal suyuna benzeyen bisey verdiler 5 dk icinde ic 1 saat icinde de kan vericem tadini merak bile etmiyorum eminim cok kotu:/Bi de ben kizimin tepismelerini sadece gobek deligimin altinda hissediyorum ne sagda ne solda bu normal mi?

Braun nun epilatorleri var bed&bathbeyond da rahatlikla bacaklarini koltuk altini alabilirsin bikini bolgesini alan bile var

Koko benim o agri uzun zamandir var ama ara ara gidiyor.Benim agri sol el bas parmaginin tirnak kismindan vuruyor bilegime hatta bilegimin biraz uzerinde bir damar resmen portlemis .Hafif bir cikinti var kolumda.
Sirt ve boyun agrisindan hic bahsetmiyim.

Nuray kiz hic can sIkIntIsindan misafir cagirilirmi. Ayy bir ton is :) pisir ,tasir ,yika,topla,temizle.
Sana acil stroller lazim. SIkIldIkca at vali beyi strollera yuruyus yapin.Ben hafta sonu uzun uzun yurudum kizimla.Havada guzeldi.Annem gidecegi icin alisverise ciktim .Ablamla yegenlerime gondereceklerim vardi. Boyle gecti haftasonu.

Mamun mumkunse soguk ic bana sicak denk gelmisti pek zor gitti sabah sabah :) Cok kotu degil ama.

Ztar cim 1 ay once dogum yaptim kontrol icin gelecem dersin.Malesef kurcaliyorlar.
Minnos Zehra ilk kontrolune gitti degil mi ?

mamnucum aynisi bende icmistim bana yarisina kadar sadece ic demislerdi bir dikiste ic bekletme ( tadi adi meyve sulari var ya hani eskiden dugunlerde tr. dagitirlardi onlar gibi ve biraz sekerlisi :) .benim kizinda ara sira bende gobus deligin alt kisminda hissediyordum.

bide doktor bana meyve suyunu yasakladi ( ki ben evde kendim yapiyordum fresh fresh onuda yasakladi.sadece meyve onuda kucuk porsiyon .sende dikkat edersin guzel haber alirsin insallah

Selamlar herkese
Bugün biz yine doktordaydık mukuslu kaka her bezde devam ettiği gibi bugün nokta şeklinde minicik kanları da görünce yeniden doktora gittik.Kan olduğu ve mukus devam ettiği için kaka örneğini teste gönderelim dediler.her gün kaka incelemesi yapıyordum zaten,her cortlama sesi geldiğinde aman bu sefer düzelsin diyordum.3 tüp verdiler herbirine özenle kakalarımızdan örnekler koyup teste göndereceğiz:) ama o kakayı o şişenin içine doldurmak çok zor! biraz önce bir tanesini devirdim haliya:)) spatula ile kakayı alıp şişenin içine koymak bu kadar mı zor olur arkadaş! kapların içinde sıvılar var belli bri yere kadar, ayrıca kakayı da belli bir yere kadar doldurmam gerekiyor ama o kaka o çizgiye gelene kadar aylar geçer ayol:)) umarım bakteri ya da enfeksiyon çıkmaz ama doktor besin alerjisinden şüpheleniyor.Kilo alımı iyi ateşte yok.2 hafta boyunca süt ürünü yasak! eğer hala devam ederse yumurta,et,yer fıstığı,balık,soya aman allahım ne yer içerim ya ben! abimin kızında da vardı, yavrum özel mama ve süt içiyordu.diğer çocukların sütlerinden içmek istiyor tadına bakınca sizin sütleriniz ne kadar güzel benimkinin tadı iğrenç diyordu umarım alerji de değildir.Sadece mukuslu kakayla bu tanıyı koymak ne kadar doğru bilmiyorum yani herşeyi normal!bizde durumlar böyle...

Nuraycım evin içinde patlama hadisesini gel bir de bana sor! üstelik eşimde geceleri çalışmaya başladığından bu yana iyice azap oldu.Adam gündüz uyuyabilsin diye Eva yı zırlatmamak adına ne şaklabanlıklar yapıyorumk görmelisin:) düzenimiz bozuldu.Küçük ev olunca daha da zor.Yaz geliyor arabasına koyup dışarı çıkarırım ama en fazla 1 saat, ayrıca dediğin gibi gidecek yerler hep aynı! istanbulda olsam şimdiye bin geri gezmiştik be:)) ama misafir de çağırmak çok zor,yemeği zor yapıyorum yahu ben:))

mamun merak etme o tekmeleri ilerleyen zamanlarda her yerinde hissedeceksin.Nefes bile aldırmayacak:)) uyutmayacak! yani bizim kız öyleydi.Çok hareketliydi hala da öyle devam ediyor.

kokocum dogru ya ben atlamisim senin bu tasinma isini benimde sordugum soruya bakk ins tez zamanda halledersiniz. size daha zaman var zaten stroller icin :))

ayy ne yapim esra ya cok bunaldim bari arkadaslar beni cagirmisti baya ee sirada bize geldi yani onlarinda hep bebekleri var ins esatta iyi zaman gecirir beni yormaz. menumu hazirladim bile suan kurabiye pisiyor.. borek ve tatlida yaptim. yarin sabahada iki cesit salata yapicam yorucu oluyor ama iyi vakit geciyor en azindan . havalar burda cok soguk benim oglaninda hala burnu akiyor korkuyorum cikmaya. cocuk nemden yel kapar oldu bu kis bize hic yaramadi.. bidaha kisin dogurucam valla..

bizde de durum cok farkli degil marlincim butun gun ya ben esati pesindeyim yada o benim pesimde. mutfakta is yaparken ayaklarimin arasinda geziyor topugumu yaliyor cocuk yaa gulsem mi kizsam mi bilemiyorum:))) heryere tirmaniyor babasi diyor ; goge merdiven kuracak :))) ins su havalar duzelsinde bende disari cikayim ve en yakin zmaanda su ehliyet isini halledeyim

kizlar sagolun fikirler icin sanki veet daha aklima yatti baktim amazondan alirim herhalde ondan . makine isini cok sevmiyorum ben hic isinamadim var benimde kullanmiyorum

herkese hayirli geceler bebislerle bol uykulu tatli ruyalar

Gecmis olsun Marlin cim insallah tahlil sonucu iyi cikar. Cok haklisin sIkIlmakta.Birde gunduzleri sessiz olma durumu esin uyusun diye. Diyorum ya ben ilk geldigim yil esim gece calisiyor gunduz uyuyordu.Ben cocuk olmadigi halde gunduzleri sessiz olacam stresinden ,yalnizliktan bunalmistim.
Yakin olsaydik vallahi hergun Lara ile gelir sizi alir disari cikardik.

Ohh masallah Nuray cim kurabiyeler,salatalar :) Afiyet olsun canim.Esat in topugunu yalamasina cok guldum.Lara yi bu sabah yatagima aldim.Ben tele bakarken aaaa bir islaklik hissettim kolumda.Esek kolumu yaliyordu :) Nasil komikler yaa:)

gecmis olsun canimmm yanliz haliya dusen kakaya burda baya guldum,herhalde basima gelecek bak guldugum icin

kizlar Turkiyeden hepinize selamlar. Amerikdaki gunlerimi ozluyorum bazen. o zamanda buraya girip bakiniyorum. tutku berk 7 aylik oldu. ve de cok sisko. 10 kilo oldu ek gidalara yeni gectik. bazen vermiyorum bile. sma gayet iyiyiz cok sukur.
Marlin hafif mukuslu kaka ve kan bizdede oldu.doktora gittim hemen tahlil yaptilar biraz lokosit cikti onemli degil dedi doktor. sonra kendi doktorumuza gittik o da besin alerjisi olabilir dedi. takip edelim devam ederse test yapslim dedi. catlak varmi fiye bakti cunku zorlarsa kendini olabilirmus. neyseki o da yoktu. duzeldi bi daha gelmedi. bir cok arkadasimda boyle oldu. endiselenme derim bunlar olabiliyor cunku.

hepnize Turkiyeden sevgilerimi gonderiyorum.....

O şişkoyu tombul yanaklarından öp yerime:)) sadece emzirerek mi bu kadar tombiş oldu,mama da verdin mi? Maşallah kuzuya! Bana da birkaç kişi öyle söyledi, hep mukusluymuş ek gıdaya geçince kendiliğinden geçmiş,inşallah bizimde kendiliğinden düzelir diye umuyorum.
Bizden sana ve tombiş kuzuya sevgiler...

Gecmis olsun Marlin umarim test sonuclari guzel cikmistir Evayi kocaman opucukler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…