- Konu Sahibi citaknuray
-
- #7.461
O şişkoyu tombul yanaklarından öp yerime:)) sadece emzirerek mi bu kadar tombiş oldu,mama da verdin mi? Maşallah kuzuya! Bana da birkaç kişi öyle söyledi, hep mukusluymuş ek gıdaya geçince kendiliğinden geçmiş,inşallah bizimde kendiliğinden düzelir diye umuyorum.
Bizden sana ve tombiş kuzuya sevgiler...
canim benim 8. haftada basladi ve hala devam ediyor lakin en yogun 12-16 haftalar arasi idi...
cok mu rahatsiz etmeye basladi bulantilar
canim benim 8. haftada basladi ve hala devam ediyor lakin en yogun 12-16 haftalar arasi idi...
bu arada beni yolculuk stresi basti yaf...buralar cok sicak uyuyamiyorum, klima da yok...
bu arada beni yolculuk stresi basti yaf...buralar cok sicak uyuyamiyorum, klima da yok...
Canim benim 6 da basladi 8-9 da baya zirve yapti sanirim bu hafta gene devam. Anca ekmekle hamurisiyle beslenince bastiriyordu ama pilavdan bile tiksindim. Hep ekmek, kraker, makarna... Yani bir de kilo aldirici gidalar... Acikinca da durursam daha kotu oluyor. Lokantaya fln giremiyorum gecen yildonumu yemegine gittik yarim saat zor oturdum.Allahtan kusmam yok sirf ogurme ve bulanti. Ha bir de gazla reflu de var ama bulanti tiksinme daha rahatsiz, ilkinde hic olmamisti, iyi diyorum hala benle ki bulaniyor diyorum ama genelde ne zaman geciyor onu merak ettim.
sevgili tecrubeli anne ve anne adaylari,
Mamun'a feysbuktan da sordum da burdan da sormak istedim: bulantilariniz ve yemeklerden kokulardan tiksinme haliniz kacinci hafta gibi gecti acaba?
hayir canim mama vermedim hep anne sutu ile besliyorum.yarin doktora gidicez bakalim ne diyecek.ama anne sutu ile alinan kilonun zararli olmayacagi dusuncesindeyim.ilerde obezite ve kanser hastaligina yakalanma risku azaliyor. bu arada ben sana ve diger arkadaslara arkadaslik gonderiyorum ama kabul etmediniz yada ben yanlis gonderdim.resimleri var tutku berkin :)
herkese selamlar,
kabus gibi gecen 3 ayimiz sonunda bitti. Berfinin alcisi pazrtesi gunu cikarildi.oyuncak goturduk ama ise yaramadi.cok korktu berfincim.
simdi baska bir alet takili.bir sure daha takili kalacak maalesef. arada cok durgunlasiyor .sanki cok yorgunmus gibi cok mutsuz duruyor.doktoru bunun olabilecegini soyledi.umarim kisa surede toparlaniriz.
berfin 6,5 aylik olmasina ragmen alcidan dolayi oturmayi ogrenememisti.simdi pek istemesede oturtmaya calisiyoruz.ek gida sevdirme maceramiz devam ediyor.yapiyorum yemiyor cok ziyan ediyoruz.ben bu cocuga nasil ogretcem bilemiyorum.zorlayincada kusuyor.
bugun ertelidigimiz 4 aylik asilarimizi olcak umarim kotu etkilemez..
herkese selamlar,
kabus gibi gecen 3 ayimiz sonunda bitti. Berfinin alcisi pazrtesi gunu cikarildi.oyuncak goturduk ama ise yaramadi.cok korktu berfincim.
simdi baska bir alet takili.bir sure daha takili kalacak maalesef. arada cok durgunlasiyor .sanki cok yorgunmus gibi cok mutsuz duruyor.doktoru bunun olabilecegini soyledi.umarim kisa surede toparlaniriz.
berfin 6,5 aylik olmasina ragmen alcidan dolayi oturmayi ogrenememisti.simdi pek istemesede oturtmaya calisiyoruz.ek gida sevdirme maceramiz devam ediyor.yapiyorum yemiyor cok ziyan ediyoruz.ben bu cocuga nasil ogretcem bilemiyorum.zorlayincada kusuyor.
herkese selamlar,
sevgili tecrubeli anne ve anne adaylari,
Mamun'a feysbuktan da sordum da burdan da sormak istedim: bulantilariniz ve yemeklerden kokulardan tiksinme haliniz kacinci hafta gibi gecti acaba?
Canan cim tekrar cok gecmis olsun op benim icin guzel yuzlumu. Doktora her ihtimale karsi ates dusurucu yazdirin olurda atesi cikarsa.Lara nin 2 aylik asilarinda hatirlarsan cikmisti.4 aylik vurulurken doktor eve gidince her ihtimale karsi ilacini ver dedi verdim cikmadi.Insallah Berfin in cikmaz.
Bizde bugun havuca basliyoruzbakalim begenecekmi hanimefendi.Bizde de mamalar hep ziyan oluyor.Bazen bir nefeste yiyor bazen bir kitliyor agzini esek yedirmek mumkun degil.Corbayi nasil yaptin tarif versene Canan cim.Nette once sebzeleri kaynatip azicik irmikle karistirip suyunu icirin 1-2 hafta sonra sebzeleri pure yapip corbaya katin diyor. Kaynayan sebzenin ne kadar vitamini kalir? Icecegi zaten bir yemek kasigi. Kac saat saklayabiliyorum corbayi?
Minik bebeleri kışın korumak daha kolaymış yahu:) acayip sıcak buralar, klima açsan bir dert, camlardan esince ay çarptı mı,terledi mi acaba? üstünü değiştir çıkar.Şu sıcaklar 2-3 ay daha gelmesin arkadaş ya:) Bir de yerinde durmayan bir zıpırla daha da zor.Salıncak almıştık sadece 1 hafta sefasını sürdük, şimdi oturmak bile istemiyor zilli.Salıncağa koyarken kendini kasıyor koyamıyoruz bile.Bouncer da zaten hiiiç durmuyor.Yer halısında oyuncaklarla bir 5 dk oynuyor sonra yine sıkılıyor! kucağa alınca gezelim evin içinde istiyor.Sıcakta yapışıyoruz birbirimizeeee! İstemediği birşey olunca ıkınıyor kasıyor kendini kıpkırmızı oluyor.O ıkınırkenki sesi neresinden çıkarıyor anlamış değilim:))
Esra, Lara sevdimi ek gıdayı?
Koko taşınma olayı ne alemde? İş güç?
Meleğim hepten unuttun bizi:)
Silgi zaten hiiiç uğramıyor:)
Minik bebeleri kışın korumak daha kolaymış yahu:) acayip sıcak buralar, klima açsan bir dert, camlardan esince ay çarptı mı,terledi mi acaba? üstünü değiştir çıkar.Şu sıcaklar 2-3 ay daha gelmesin arkadaş ya:) Bir de yerinde durmayan bir zıpırla daha da zor.Salıncak almıştık sadece 1 hafta sefasını sürdük, şimdi oturmak bile istemiyor zilli.Salıncağa koyarken kendini kasıyor koyamıyoruz bile.Bouncer da zaten hiiiç durmuyor.Yer halısında oyuncaklarla bir 5 dk oynuyor sonra yine sıkılıyor! kucağa alınca gezelim evin içinde istiyor.Sıcakta yapışıyoruz birbirimizeeee! İstemediği birşey olunca ıkınıyor kasıyor kendini kıpkırmızı oluyor.O ıkınırkenki sesi neresinden çıkarıyor anlamış değilim:))
Esra, Lara sevdimi ek gıdayı?
Koko taşınma olayı ne alemde? İş güç?
Meleğim hepten unuttun bizi:)
Silgi zaten hiiiç uğramıyor:)
herkese selamlar,
Gecmis olsun Berfincige .Alcilardan kurtuldu sonunda.Annesi berfincikle herseyin ustesinden gelirsiniz.Simdiye kadar zor olani atlattiniz.Cok opuyorum berfincigi
Cok cok gecmis olsun yavas yavas herseyi ogrenir Berfincik biraz zaman lazim annesi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?