- Konu Sahibi citaknuray
-
- #7.481
kendini kasma olayi sizdede mi var.berfin uykusu geldiginde son 1 haftadir ellerini sikiyor yukari kaldiriyor kendini sikiyor.ses falan cikarmiyor.kirmizi olmuyor.zaten 3 sn surmuyor bile.bugun doktora sorcam ama tabiki norml diyecek..
Ben sana soyledim ama Lara ile Eva ayni model :) Salincak,bouncer vb.fayda etmez diye :) Bizimki de oyle bir kasiyor kendini sopa gibi :) oturtamiyoruz.Kipkirmizi oluyor.Simde birde bagirmayi ogrendi :) Eskiden sabah erken kalktiginda doyurup gazini cikarttiktan sonra crib e koyar bir gozum acik uyurdum :) Simdi bagirtisindan ne uyuyor ne uyutuyor esek :)
dun bende yazliklarini yikayip utuledim.Tabi ilk ve son utu olacak bu biliyorum :) Birdaha utulemeye vakit olmayacak :)
Cereal i once tukurdu simdi yiyor.Ben muhallebi gibi yapiyorum gunduzleri bir ogun akdamda yatmadan bir kasik formulaya koyuyorum.Suyuda sevdi cok sukur.Bugun buyuk gun havuca basliyoruz :) Soylerim sonucu.
Minik bebeleri kışın korumak daha kolaymış yahu:) acayip sıcak buralar, klima açsan bir dert, camlardan esince ay çarptı mı,terledi mi acaba? üstünü değiştir çıkar.Şu sıcaklar 2-3 ay daha gelmesin arkadaş ya:) Bir de yerinde durmayan bir zıpırla daha da zor.Salıncak almıştık sadece 1 hafta sefasını sürdük, şimdi oturmak bile istemiyor zilli.Salıncağa koyarken kendini kasıyor koyamıyoruz bile.Bouncer da zaten hiiiç durmuyor.Yer halısında oyuncaklarla bir 5 dk oynuyor sonra yine sıkılıyor! kucağa alınca gezelim evin içinde istiyor.Sıcakta yapışıyoruz birbirimizeeee! İstemediği birşey olunca ıkınıyor kasıyor kendini kıpkırmızı oluyor.O ıkınırkenki sesi neresinden çıkarıyor anlamış değilim:))
Esra, Lara sevdimi ek gıdayı?
Koko taşınma olayı ne alemde? İş güç?
Meleğim hepten unuttun bizi:)
Silgi zaten hiiiç uğramıyor:)
bugun asi olcaz diye berfini tek basima banyo yaptirdim.2 gun yaptiramayacagiz diye.artik banyo yapmadan gun gecirmek istemiyorum.ama canim cikti yani.suyu unuttugu icin cok tuhaf oluyor banyoda.boylece ilk defa tek basima da yaptirmis oldum.
Valla cevremdeki Amerikali hatunlar sicak mi hava bebeleri atletle birakiyorla hiccc bunaltmiyorlar...Ben yapabilir miyim yapamam sanirim ama buralar buz gibi biliyosun ona ragmen cocuklarin sirtinda yelek bile yok oyle alistirmislar soguga dayanikli:)
mamayla mi yapiyorsun ?ben bi ara sutum yapmistim bugun yapayim bakalim yine.gece yatmadan versem sindirebilirmi acaba/?
Sen sutunle yap Canan cim.Gece yatmadan verme ama 5 gibi ver cunku susatiyor o sekilde cocugu.Gece yatmadan once ben formulasini koyuyorum bir kasik.Onda su oldugu icin gece susamiyor.
Mamun ben hic yelek giydirmedim kisin Lara ya.Doktor hastanede evin isisini 72-73 tutun cok sIkI giydirmeyin dedi.Elleri ayaklari pupy ler gibi soguk olur korkma uyurken karnini sicak tut yeter demisti.Bende isiyi hep 73 tuttum yatarkende karnini orttum o kadar. Cooook sukur Allah a hic hastalanmadi.Hatta annemle bunun cok tartismasini yaptik.Ben arkami donuyordum annem sarip sarmaliyordu ben aciyordum.Ne zaman ise basladim gozleyemedigim icin cocugum isilik oldu :) annemin sarip sarmalamasindan. Simdi Lara hic hoslanmiyor sIkI giyinmekten.Ben yaptim cunku burasi cok soguk her disari ciktigimizda hasta olurdu.
Bizim buralarda soguk New England bebesi yetistirmek kolay degil:)Benimkisi Agustos da dogacak bende cok sarip sarmalamak istemiyorum ama kendimede guvenemiyorum aman terledi aman yeni kalkti derken yapabilirmiyim bilmiyorum
Tabi ki terledigi zaman uzerini degistir ama benden sana tavsiye cok sarip sarmalama. Cok sIk hasta olur soguk havayi gorunce Allah korusun.
Gecen Cumartesi annemle disariya ciktik babamiz bakti Lara ya.Cok guzel bakiyor uyutuyor:) Ben merak etmeyim diyede fotograflarini cekip gonderiyor.O gun hava cok guzeldi bahceye cikartmis uzerine ince bir pike ortup. Bir geldimki bizimkiler eve girmis ama Lara nin coraplari yok ayaginda:))) Eee nerede coraplar? Buralarda bir yerdedir :) Niye giydirmedin tekrar ? Istemiyor ki cikariyor :)) dedi yaa :) Gercektende Lara coraptan nefret ediyor ve tepine tepine cikariyor :) Sayet cok siki sarip sarmalasam babaya yada anneanneye biraktigim zaman hasta olurdu.Bu arada corabin tekini bahcede digerini arabasinda buldum :)
Tabi ki terledigi zaman uzerini degistir ama benden sana tavsiye cok sarip sarmalama. Cok sIk hasta olur soguk havayi gorunce Allah korusun.
Gecen Cumartesi annemle disariya ciktik babamiz bakti Lara ya.Cok guzel bakiyor uyutuyor:) Ben merak etmeyim diyede fotograflarini cekip gonderiyor.O gun hava cok guzeldi bahceye cikartmis uzerine ince bir pike ortup. Bir geldimki bizimkiler eve girmis ama Lara nin coraplari yok ayaginda:))) Eee nerede coraplar? Buralarda bir yerdedir :) Niye giydirmedin tekrar ? Istemiyor ki cikariyor :)) dedi yaa :) Gercektende Lara coraptan nefret ediyor ve tepine tepine cikariyor :) Sayet cok siki sarip sarmalasam babaya yada anneanneye biraktigim zaman hasta olurdu.Bu arada corabin tekini bahcede digerini arabasinda buldum :)
Canan cim bir yemek kasigi pirinc cereal uzerine 4 yemek kasigi kendi sutunu kat karistir.Once az yap severse olcuyu ikiye cikarirsin.
tesekkur ederiz.Allah bunu unutturacak baska sikinti vermesin,bir daha tekrarlanmasin tek duam bu.
Bizim buralarda soguk New England bebesi yetistirmek kolay degil:)Benimkisi Agustos da dogacak bende cok sarip sarmalamak istemiyorum ama kendimede guvenemiyorum aman terledi aman yeni kalkti derken yapabilirmiyim bilmiyorum
esra kaka durumunuzda degisiklik var mi ?
bizimki 4 gunde bir maalesef...
herkese selamlar,
kabus gibi gecen 3 ayimiz sonunda bitti. Berfinin alcisi pazrtesi gunu cikarildi.oyuncak goturduk ama ise yaramadi.cok korktu berfincim.
simdi baska bir alet takili.bir sure daha takili kalacak maalesef. arada cok durgunlasiyor .sanki cok yorgunmus gibi cok mutsuz duruyor.doktoru bunun olabilecegini soyledi.umarim kisa surede toparlaniriz.
berfin 6,5 aylik olmasina ragmen alcidan dolayi oturmayi ogrenememisti.simdi pek istemesede oturtmaya calisiyoruz.ek gida sevdirme maceramiz devam ediyor.yapiyorum yemiyor cok ziyan ediyoruz.ben bu cocuga nasil ogretcem bilemiyorum.zorlayincada kusuyor.
bugun ertelidigimiz 4 aylik asilarimizi olcak umarim kotu etkilemez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?