Amerika'da Hamilelik

Hosbulduk esra:) bılgı ıcın tesekkurler vallaha hıc tanıdıgım yokkı sorayım oyle var ama onlar ya vatandas yada ogrencı vıEsı olup dogum yapmıs olanlar yanı benım gıbı green card almıs burda dogum yapmıs yok cevremde dedıgın gıbı netten bı bakalım sıtesınede aratırdıgım burda kolay oldugu bıde ıste ogrencı tanıdıgım yaptı bes kurus vermeden o var bakalım ınsallah verıyodur saglık vermıyosa ne ayğcaz bılmıyprum bende ıstıyorum cocuk hamıle kalma ıhtımalımde yuksek morelım bozuldu bıraz bakalım

canim ben burdaki nikahtan sonra konsolosluga gittim Chicago'ya..marriage certificate ile falan. normalde bi evlilik belgen var bir de onun orneginden istedigin kadar alabiliyorsun ya..o orneklerden bir tane aldilar. eski nufus cuzdanlarimizi aldilar vs..sanirim baska bir sey yapmadik,konsolosluk web sitesinde yaziyor zaten. sonra evli olarak nufus cuzdanlarimiz geldi. ben bir de ek bir kagit doldurdum cift soyad kullanacagim diye.

Hos bulduk. Floridayim. Kiz bebek bekliyoruz INSALLAH.
Tesekkurler tavsiyeleriniz icin. Daha once Flu Shot i hamilelikte yaptirilmasi gerektigini duydum ama yaptirmamistim. Su an hasta olunca doktorum onerdi.

Selam marsı sen florıda daymıssın okuduguma gore bende burdayım sızde green kartlamı gelmıstınız bızde bebıs dusunuyoruz ama bı suru soru var aklımda saglık yardımı ıcın bılgılerını paylasırsan cook sevınırım:))

Benim yarin gunum doluyor, ama oglumun hala niyeti yok gelmeye, kontrolum vardi bugun rahimde yumusama var acilma da yeni baslamis, sonra NST ye girdim kasilma cikiyor 4-5 dk bir ama ben birsey hissetmiyorum dedim, hafif rahmini acacak kadar kuvvetli degil daha dedi,ultrasonda suyunu kontrol etti iyi dedi

persembe tekrarlanacak NST hala dogum olmazsa pazar gunu hastaneye randevu verdi induction icin once cervidil sonra pitocin verilcekmis, korkuyorum suni sanci olayindan ama bakalim hayirlisi insallah, o gune kalmadan kendiligiden gelse keske

annem yanimda 2 haftadir o da olmazsa bu son gunler nasil gecerdi bilmiyorum

Hic korkma Esra. Lara gec geldi bende suni sanci alarak dogum yaptim.Senin gibi son ana kadar hicbir sey hissetmedim.5 cm acikliga kadar zerre kadar sancim olmadi.Sonra belki olur korkusuyla sorduklari an Epidural istedim.Sifir sanciyla dogum yaptim. Insallah senin bebis suni sanci gerekmeden pazartesiden once gelir ve insallah sancisiz bir avazda derler ya oyle dogum yaparsin. Ustelik sana gun vermisler ben kontrole gittim plesanta eskimis bebegi beslemiyor artik suyunda azalmis diye apar topar hastaneye gondermislerdi. Hic hazir degildim.Eve gidip banyo yapip saclarimi fonleyip ojelerimi surup doguma gitmistim :))Simdi yazinca birden o gune gittim :))

Canım peki size dogum oncesı ve sonrası yiyecek cekı verdılermı sut v.b ıhtıyaclar ıcın saglık dıdında onuda aldınızmı alıyomusunuz daha dogrusu?

Canım peki size dogum oncesı ve sonrası yiyecek cekı verdılermı sut v.b ıhtıyaclar ıcın saglık dıdında onuda aldınızmı alıyomusunuz daha dogrusu?

Canım ben yenı oldugumdan ozelden yazamıyorum ve cevap atamıyprumm aban maıl yada face. Inı ozelden yazarsan ekleyım senı ordanda yazısırız:) ınan cok sevındım ılgıne alakana kendımı yanlız hıssetmedım ıcımı rahatlattın cok canım benım cok sagol cok mutlu oldum:) verdıgın sıtelere bakıcaz hemen ınsallah sorun olmaz cok korkuyorum bebekte cok ıstıyorum denemeler basladı bıle belkıde var yanı bılmıyorum:) boyle canım ozelden atarsan ben eklerım senı buranın ozelınden yazamıyorum malesef tesekkur ederım tekraradan gorusmek uzere k.i.b bebısını op benım ıcın:)

benim kızımda geç geldi,suyum gelmişti artık ve açılma azdı suni sancıyla doğurdum..epidural sağolsun o sancıları hissetmeden bebişini kucağına alıyorsun.İnşallah senin oğluşun bekletmez seni ve sağlıkla gelir

Canım ben yenı oldugumdan ozelden yazamıyorum ve cevap atamıyprumm aban maıl yada face. Inı ozelden yazarsan ekleyım senı ordanda yazısırız:) ınan cok sevındım ılgıne alakana kendımı yanlız hıssetmedım ıcımı rahatlattın cok canım benım cok sagol cok mutlu oldum:) verdıgın sıtelere bakıcaz hemen ınsallah sorun olmaz cok korkuyorum bebekte cok ıstıyorum denemeler basladı bıle belkıde var yanı bılmıyorum:) boyle canım ozelden atarsan ben eklerım senı buranın ozelınden yazamıyorum malesef tesekkur ederım tekraradan gorusmek uzere k.i.b bebısını op benım ıcın:)

Hatirliyorum dogum hikayeni:) Insallah benimde oyle olur bi bakmisimiz acilivermis:) 4 haftadir acilmayi kontrol ediyor da hic acilmadigi icin endiselendim iste biraz artik hayirlisi bakalim

Insallah, korktugum sanci degilde acilma olmayip sezeryana alinmak Allah bilir artik hayirlisi dualarinizi eksik etmeyin:)

Sali gunu gidiyor.Allah kavustursun derseniz sevinirim.

Allah kavustursun ins kizlar..sagsalim varmalarini dilerim...

Bir nefeste rabbim dogurmayi nasip etsin ins cnm..az kalmis guzel yavruna kavusmaya ins saglicakla alirsin kuzunu sende kucagina..rabbim yar ve yardincin olsun cnm

bencede hic korkma.Allahin izniyle bir avazda doguruverirsin ins.bende 2 gun gec dogurmustum.heyecan dorukta tahmin edebiliyoruz.hikayeni bizlere anlatmayi unutma sakin olur mu?

Allah yardimcin olsun.

Bir nefeste rabbim dogurmayi nasip etsin ins cnm..az kalmis guzel yavruna kavusmaya ins saglicakla alirsin kuzunu sende kucagina..rabbim yar ve yardincin olsun cnm

bencede hic korkma.Allahin izniyle bir avazda doguruverirsin ins.bende 2 gun gec dogurmustum.heyecan dorukta tahmin edebiliyoruz.hikayeni bizlere anlatmayi unutma sakin olur mu?

Allah yardimcin olsun.

Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin, hayirlisiyla bi gelsin insallah da elbette yazarim dogum hikayemi :)

Herkese merhaba, basligi gorunce hemen bu siteye uye olmak istedim :)) Ben de Amerikadayim ve 13 haftalik hamileyim.. Bikac gun once doktordaydik ikili test yaptilar, kan tahlili vs. Sonuclari bekliyoruz, bebegin cinsiyetini de cok merak etmistik, ultrason uzmani bakti ve kiz olabilecegini soyledi.. sizlere soylemisler miydi 13. haftada? Ve sonuc kesin midir kizlar? Yanilma paylari var mi sizce?

Hepinize kolayliklar diliyorum.. Allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin..

Wooww 13.haftada cinsiyet soylemisler valla benimkini 20.haftamda soylediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…