- Konu Sahibi citaknuray
-
- #7.541
Oncelikle hosgeldin Ezoemo.Bence en dogru bilgiyi yasadigin eyalette hamilelik gecirmis birine sorarak alabilirsin yada netten bakarak.50 Eyalet 50 farkli kanun var bu ulkede.Saglik yardimi alan arkadaslar ne derse desin yine farkli birseyler vardir Florida da.
Sali gunu gidiyor.Allah kavustursun derseniz sevinirim.
Yok ben gittigimde kizcem 2 aylik falan olacak tabi gidersem ben 10 gunden sonraki bebisler bile ucabiliyo manasinda dedim:) Bende turk nikahi kiydirmadim sart mi? Benimde green cardda kendi soyadim yazio degisirmedim de...cocuga nufus cuzdani cikarmak icin nikah mi kiymak lazim
Hos bulduk. Floridayim. Kiz bebek bekliyoruz INSALLAH.
Tesekkurler tavsiyeleriniz icin. Daha once Flu Shot i hamilelikte yaptirilmasi gerektigini duydum ama yaptirmamistim. Su an hasta olunca doktorum onerdi.
Benim yarin gunum doluyor, ama oglumun hala niyeti yok gelmeye, kontrolum vardi bugun rahimde yumusama var acilma da yeni baslamis, sonra NST ye girdim kasilma cikiyor 4-5 dk bir ama ben birsey hissetmiyorum dedim, hafif rahmini acacak kadar kuvvetli degil daha dedi,ultrasonda suyunu kontrol etti iyi dedi
persembe tekrarlanacak NST hala dogum olmazsa pazar gunu hastaneye randevu verdi induction icin once cervidil sonra pitocin verilcekmis, korkuyorum suni sanci olayindan ama bakalim hayirlisi insallah, o gune kalmadan kendiligiden gelse keske
annem yanimda 2 haftadir o da olmazsa bu son gunler nasil gecerdi bilmiyorum
Esra ve Ztar Allah kavuştursun...Birkaç gün çok zor geçiyor
Esracım Lara bile alışmıştır annene ilk zamanlar onun bile gözleri arar.Annem gidip kameradan Evaya seslenince çocuk içerde arıyordu anneanneyi:)) Bize ne kadar zor geliyorsa emin ol onlara daha çok zor geliyor,annem hala kamerada görüp içleniyor bazen ağlıyor:)) Bana da herkes bu yaz gelmiyor musun diyor, gidersem 1-2 ay kalırım ama eşim seneye gidelim diyor.Kızından bu kadar ayrı kalmak istemiyor galiba.
Ztarcım 40nız çıkmış:) Zehra hatun nasıl bir bebek,akıllı mı:)) bizim kızlar gibi cadoloz mu yoksa))
Canım peki size dogum oncesı ve sonrası yiyecek cekı verdılermı sut v.b ıhtıyaclar ıcın saglık dıdında onuda aldınızmı alıyomusunuz daha dogrusu?
Canım peki size dogum oncesı ve sonrası yiyecek cekı verdılermı sut v.b ıhtıyaclar ıcın saglık dıdında onuda aldınızmı alıyomusunuz daha dogrusu?
Benim yarin gunum doluyor, ama oglumun hala niyeti yok gelmeye, kontrolum vardi bugun rahimde yumusama var acilma da yeni baslamis, sonra NST ye girdim kasilma cikiyor 4-5 dk bir ama ben birsey hissetmiyorum dedim, hafif rahmini acacak kadar kuvvetli degil daha dedi,ultrasonda suyunu kontrol etti iyi dedi
persembe tekrarlanacak NST hala dogum olmazsa pazar gunu hastaneye randevu verdi induction icin once cervidil sonra pitocin verilcekmis, korkuyorum suni sanci olayindan ama bakalim hayirlisi insallah, o gune kalmadan kendiligiden gelse keske
annem yanimda 2 haftadir o da olmazsa bu son gunler nasil gecerdi bilmiyorum
Esra ve Ztar Allah kavuştursun...Birkaç gün çok zor geçiyor
Esracım Lara bile alışmıştır annene ilk zamanlar onun bile gözleri arar.Annem gidip kameradan Evaya seslenince çocuk içerde arıyordu anneanneyi:)) Bize ne kadar zor geliyorsa emin ol onlara daha çok zor geliyor,annem hala kamerada görüp içleniyor bazen ağlıyor:)) Bana da herkes bu yaz gelmiyor musun diyor, gidersem 1-2 ay kalırım ama eşim seneye gidelim diyor.Kızından bu kadar ayrı kalmak istemiyor galiba.
Ztarcım 40nız çıkmış:) Zehra hatun nasıl bir bebek,akıllı mı:)) bizim kızlar gibi cadoloz mu yoksa))
Hic korkma Esra. Lara gec geldi bende suni sanci alarak dogum yaptim.Senin gibi son ana kadar hicbir sey hissetmedim.5 cm acikliga kadar zerre kadar sancim olmadi.Sonra belki olur korkusuyla sorduklari an Epidural istedim.Sifir sanciyla dogum yaptim. Insallah senin bebis suni sanci gerekmeden pazartesiden once gelir ve insallah sancisiz bir avazda derler ya oyle dogum yaparsin. Ustelik sana gun vermisler ben kontrole gittim plesanta eskimis bebegi beslemiyor artik suyunda azalmis diye apar topar hastaneye gondermislerdi. Hic hazir degildim.Eve gidip banyo yapip saclarimi fonleyip ojelerimi surup doguma gitmistim :))Simdi yazinca birden o gune gittim :))
benim kızımda geç geldi,suyum gelmişti artık ve açılma azdı suni sancıyla doğurdum..epidural sağolsun o sancıları hissetmeden bebişini kucağına alıyorsun.İnşallah senin oğluşun bekletmez seni ve sağlıkla gelir
selam arkadaslar umarim herkesler iyidir
bizim dun kirkimiz cikti cok sukur.
bugun de annem gidiyor onu yolculucaz.
esracim seni de Allah kavustursun.
bu arada green card imiz da geldi cok sukur.
bizde bir ay sonra TR yolcusu gibi gozukuyoruz hadi bakalim nasip..
bundan sonra umarim daha sIk ugrayabilirim.
Sali gunu gidiyor.Allah kavustursun derseniz sevinirim.
Hatirliyorum dogum hikayeni:) Insallah benimde oyle olur bi bakmisimiz acilivermis:) 4 haftadir acilmayi kontrol ediyor da hic acilmadigi icin endiselendim iste biraz artik hayirlisi bakalim
Insallah, korktugum sanci degilde acilma olmayip sezeryana alinmak Allah bilir artik hayirlisi dualarinizi eksik etmeyin:)
Hatirliyorum dogum hikayeni:) Insallah benimde oyle olur bi bakmisimiz acilivermis:) 4 haftadir acilmayi kontrol ediyor da hic acilmadigi icin endiselendim iste biraz artik hayirlisi bakalim
Insallah, korktugum sanci degilde acilma olmayip sezeryana alinmak Allah bilir artik hayirlisi dualarinizi eksik etmeyin:)
Bir nefeste rabbim dogurmayi nasip etsin ins cnm..az kalmis guzel yavruna kavusmaya ins saglicakla alirsin kuzunu sende kucagina..rabbim yar ve yardincin olsun cnm
bencede hic korkma.Allahin izniyle bir avazda doguruverirsin ins.bende 2 gun gec dogurmustum.heyecan dorukta tahmin edebiliyoruz.hikayeni bizlere anlatmayi unutma sakin olur mu?
Allah yardimcin olsun.
arkadaslar Boston'da olan var miydi aramizda?? ben herkesin yasadigi yeri kafamda tam tutamiyorum da...
Herkese merhaba, basligi gorunce hemen bu siteye uye olmak istedim :)) Ben de Amerikadayim ve 13 haftalik hamileyim.. Bikac gun once doktordaydik ikili test yaptilar, kan tahlili vs. Sonuclari bekliyoruz, bebegin cinsiyetini de cok merak etmistik, ultrason uzmani bakti ve kiz olabilecegini soyledi.. sizlere soylemisler miydi 13. haftada? Ve sonuc kesin midir kizlar? Yanilma paylari var mi sizce?
Hepinize kolayliklar diliyorum.. Allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?