- Konu Sahibi citaknuray
-
- #7.561
Herkese merhaba, basligi gorunce hemen bu siteye uye olmak istedim :)) Ben de Amerikadayim ve 13 haftalik hamileyim.. Bikac gun once doktordaydik ikili test yaptilar, kan tahlili vs. Sonuclari bekliyoruz, bebegin cinsiyetini de cok merak etmistik, ultrason uzmani bakti ve kiz olabilecegini soyledi.. sizlere soylemisler miydi 13. haftada? Ve sonuc kesin midir kizlar? Yanilma paylari var mi sizce?
Hepinize kolayliklar diliyorum.. Allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin..
Herkese merhaba, basligi gorunce hemen bu siteye uye olmak istedim :)) Ben de Amerikadayim ve 13 haftalik hamileyim.. Bikac gun once doktordaydik ikili test yaptilar, kan tahlili vs. Sonuclari bekliyoruz, bebegin cinsiyetini de cok merak etmistik, ultrason uzmani bakti ve kiz olabilecegini soyledi.. sizlere soylemisler miydi 13. haftada? Ve sonuc kesin midir kizlar? Yanilma paylari var mi sizce?
Hepinize kolayliklar diliyorum.. Allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin..
kizlarrr,
elma dersem cikin,armut dersem cikmayin.. :)))
elmaaa :))
nerlerdesiniz yahu..buralar iyice bos kaldi..
biz ek gidaya basladigimiz icin berfinin mamalari,ev isi,yemek,berfinle tepismeler derken ben pek ugrayamaz oldum..
koko tasinma telasi basladi mi ? yoksa havalar isindi son tur gezmelerdemisiniz ?
esra calisiyor yogun sanirim ?
nuray kesinlikle komsu gezmelerindedir yada misafiri vardir ?
marlin kocan uyuyordur sen ne yapiyorsun peki ?sizde mi tepismeler yasiyorsunuz Eva ile ?
cemre istanbul son turlarinda yanlis hatirlamiyorsam ?
melegim gelmis uzn bi sure ugramaz artik?
silgi zaten 15 guunde bi geliyor..
ztar annesi gitti Allah kavustursunn kuzuyla tek basina ilgilenmeye alisiyordur ?
elma dedimmm hadi cikin ama
Ciktiiiim Canan :) Dedigin gibi yogunum.Soylemistim sana gunde bir yemek kasigi sebze ve 1 yemek kasigi meyveye basladik :) Bizimkisi herseyi suratini buzusturerek yiyor.Sadece bezelyeyi severek yedi zevksiz sipa :) Ulan bezelyenin neresi sevilir bak burada elma var armut var havuc var patetes var diyorum dinlemiyor :))
Haftaya arttiricam. Tabi bu arada pirtlar ve ikinmalar cogaldi :) Insallah kabiz olmaz.
esra dilini isir.yesin .masallah guzel Lara ya.
benimki tukurmeye basladi.her yer batiyor.valla bir iki kasik gerisi yalan.daha severek yedi dedigim bisi cikmadi.
ek gida olayinda cok hayal kirikligina ugradim.daha once demistim ya berfin elimizde ne gorse atliyordu.bizde heralde herseyi yer demistik ama umdugumuz gibi olmadi.aliscak diye umuyoruz ama baya da oldu baslayali ne zaman aliscak merak ediyorum !!
Isirdim :) Masallah :) Bizimki de tukuruyor havucu, patetesi armudu bile tukurdu bende tukurdugunu geri sokuyorum agzina :) Babasinda yiyor Canan. Bir naz yapiyor babaya . O da ona askim,sevgi pitircigim,gulum ,tatlim :) Bende kenarda catir catir ses cikariyorum kiskancliktan. Seninki de kesin babacidir :) Allah ayirmasin ,bozmasin insallah.
Wooww 13.haftada cinsiyet soylemisler valla benimkini 20.haftamda soylediler
Hava mis gibi bugun oyle guzel ki insan mutlu oluyor uyandigina ah bi de arkadasim olsaydi su gunesli havada soguk biseyler icip kikirdesseydikOff neyse kizim dogunca onunla ilgilenmekten canimin skilmasina vakit kalmicak sanirim
Canancım aynen dediğin gibi Evayla tepişme halindeyizbabası izinliyken gündüzleri daha iyi uyuyor bu kadar zorlamıyor, ne zaman adam uyusa bu zilli başlıyor bağırmaya, resmen uyansın kendisiyle oynasın istiyor! ek gıda olayını bende cok merak ediyorum acaba nasıl olacak diye. Esracım bir kaşık için kimbilir ne taklalar atıyorsundur.Berfin niye sevmiyor acaba, Esranın dediği gibi bize nazları geçiyor babalarında mest olup gülücükler saçıyorlar, bir de baba denesin inşallar severek yer.
can sIkIlmasi nasil birseydi? Biraz anlatsana bize Mamun :)) Hafif hatirlar gibiyim ama net degil :))
Daha dun dusundum eskiden ne cook bos vaktim varmis. Devirir yatardim film,dizi ne bulursam seyrederdim yatakta aburcuburlarla.O mall senin bu mall benim gezer.Sallana sallana yururdum.Haftasonu arkadaslarla yada esimle disari ciktigimda saate hic bakmaz sohbet,sarap muhabbet sabahi ederdik.
Emzirme olayi bittikten sonra bir bardak sarap iceyim dedim :) Bir yili gecmis hic icmemisim canimda nasil istiyor.Yarim bardak icip biraktim.Kendimi bi suclu hissettim sanki kotu birsey yapiyormusum gibi.Uzun zamandir icmiyorum ya dokunursa ya gece kalkamaz kizimi duyamazsam diye dusundum durdum iki yudum sarap icecem diye :)
Haa arada eski rahatligi ozlemiyorum desem yalan olur ama dunyalari verseler bugunume degismem.Varsin uykusuz kalayim sabah 5 te kizimin bagirtisiyla uyanip 4 saat uykuyla ise gideyim. Bir gulusleri yetiyor herseye bedel.
kizlarrr,
elma dersem cikin,armut dersem cikmayin.. :)))
elmaaa :))
nerlerdesiniz yahu..buralar iyice bos kaldi..
biz ek gidaya basladigimiz icin berfinin mamalari,ev isi,yemek,berfinle tepismeler derken ben pek ugrayamaz oldum..
koko tasinma telasi basladi mi ? yoksa havalar isindi son tur gezmelerdemisiniz ?
esra calisiyor yogun sanirim ?
nuray kesinlikle komsu gezmelerindedir yada misafiri vardir ?
marlin kocan uyuyordur sen ne yapiyorsun peki ?sizde mi tepismeler yasiyorsunuz Eva ile ?
cemre istanbul son turlarinda yanlis hatirlamiyorsam ?
melegim gelmis uzn bi sure ugramaz artik?
silgi zaten 15 guunde bi geliyor..
ztar annesi gitti Allah kavustursunn kuzuyla tek basina ilgilenmeye alisiyordur ?
elma dedimmm hadi cikin ama
ayyyy annem gittikten sonra daha cok gelirim sanmistim ama nerdeeeee..
nerdeyse tuvalte gidemiyorum. yemek yapamiyorum dogru durust. valla cok zormus kizlar. e benim kizda gazli olunca tabi daha zor oluyor.
bugunde kakasini yapmadi daha heyheyleri geliyor. yorgunum dostlarim yorgunum yorgun..
alisicaz insaallah du bakalim annemsiz ilk bir haftayi bir atlatladim da.. sonrasi daha kolay olur insaallah.
yani umuyorum..
hepinize opucukler selamlar
Ben bosluktan ne yapacagimi sasirdim:) Ne yapsam gelsem birinizin yaninda annelik stajimi yapsam ne yapsam:)
Ehliyet almak icin sinava hazirlaniyorum hali hazirda turk ehliyetim var Tr de suruyodum hos burada da suruyorum ama artik surem doldu ve ehliyet almam lazim tek ama tek korkum paralel park bohuuBelki gobusumu gorunce bana park yaptirmazlar
Canım bebeğin olunca vakit kalmıyor sıkılmaya şöyle bir boş zaman olsa da uyusam diyebilirsin:)) ama gel görki bende arkadaşlarım olup gelsinler gidelim, gezelim tozalım istiyorum.Tr de hayatı öyle bıraktık,bebekle orda hayat nasıl olurdu bilmiyorum ya ben hep memleketi özlüyorum:))) Ehliyet sınavını gel bana sor ne çektim! O kadar kıllar ki bizim eyaletteki amcalar teyzeler:)) beni bir kez stop da az durdun diye bıraktılar!bir kere paralel parkta kaldım, hafif arkadaki işaretlere dokunmuştum:)) en sonuncuda 6 aylık hamileydim ama çok belli olmuyordu göbiş ve geçtim:)) göbeğime mi acılar bilemem ama paralel park yaparken eşim gözünü kapamıştı ay bizim hatun yine kaldırımamı çıkacak diye parkuru park etmeleri bitirip yola çıktığımıza direkisyonu tek elimle çevirdim diye uyarı aldım:)) usta şoförmüsün leynn dalgası yaptılar bana:)) yolu da bitirdik sorunsuzca ama yani hayatımda bu kadar zor ehliyet olayını burda gördüm.Bizim memlekette çok kolay veriyorlar ya
Meleğim hoşgeldin! özleniyorsun bilesin:)) Bizim Mahir paşa koca adam oldu da doğum günü kutlanıyor demek.Allahım nice güzel yıllarını sağlıkla yaşatsın sizlere.Taşınma ve doğum günü hazırlıkları gibi büyük bir telaş içindesin kolay gelsin sana.Eva ile öpüyoruz seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?