Amerika'da Hamilelik

Canan cim mango veriyormusun?C vitamini cok yuksek .Lara kokosunun favorisi :) vermediysen bir dene eminim Berfin de sevecek

esracim vermedim hic.yarinki alisveriste alalim.deneyelim bakalim..sagolasin.

ya varya okadar uyanikki.simdi hazirladiklarimi bir iki kasiktan sonra agzini kilitliyor.su veriyorum kasikla onu aliyor arada yemek sikistirayim diyorum su verecek gibi yapip yemek veriyorum cakiyor hemen ya yine kilitliyor.

Bakmak istersen sana diapers.com sitesini oneririm...ne alirsan bugun al yrn kapinda..ordanda baby food bolumunden sebze ve meyveleri ne zmn vermen gerektigine bakabilirsin,ayrica diger cesit cesit markalar da var..stage 1 veya stage2 diye aratirsan hangi sebze ve meyvelerin ne zmn uygun oldugunu gore bilirsin ..Ben plum olanlarida cok begendim:) onunda kuru Erik ismarlamistim Birde armut simdilik masAllah yiyor Mert :))

mailine resim gonderim.ozel mesaj kutun dolmus.

yemesi onemli evet ama ben onlara pek sicak bakmiyorum.bu benim fikrim.raf omru cok uzun.bir elmayi alsak okadar saklasak ne hale gelir.illaki bisiler var icinde okadar uzun sure dayanmasi icin.

ben organik aliyorum.cam rendede yapiyorum.sebzeleri buharda pisirip pure haline getiriyorum.gerci artik koyu kivamda veriyorum.

cok irdelememeye calisiyorum.7 aylik olmak uzereyiz.secici olmamasina calisiyorum.simdilik sorun gozukmuyor masallah.

ben eylul annelerini takip ediyorumda neler neler veriyorlar.

kilo alimimiz cok iyi gitmemis son 3 ayda.alcidan dolayi farkedemedikte.toparlanmasi icin ugrasiyorum.Bisi olmaz Allahin izniyle diye yediyorumm valla.

doktoromuza kalsak et bile ver dedi.7.aydan sonra yavas yavas basliycam.zaten mayista anneannenin yanina gitcez.annem yedirir valla berfine iyi bakacagina adim gibi eminim.secici omasin sebzeyi falan yesin diye ugrasiyorum...

tabi aklimin bir tarafida dogrumu yanlismi yapiyorum diye sorgu icinde ...

yogurt konusunda ne yapiyorsunuz ?

ben daha vermedim.bu konuda biraz aklim karisik.

Tabiki bnmde soyledigim gibi eger yiyorsa evde yapmaya devam et..Hani evde yaptiklarini da yemiyorsa hazir organik olanlari yemesi hic yememesinden iyidir bence,ki kilo aldirmaya calisiyorum diyirsunya buna calisirken yememeleri cok uzucu kiyamam....
Birde biraz olsun bu memlekete guveniyorum burda iceriginde ne yaziyorsa onu eklemek zorunda burasi Amerika:) farkli bisey olsun heleki bebek yiyecegi adami surundururler...bilirsin bebek ve hamilelere hassasiyttini bu memleketin ..Ben alir ken yinede iceriklerini mutlaka okuyorum en fazla ekledikleri absorbic acit yani Cvitamini..oda hazir mamalardada var..uzun omurlu olmasi paketleme yontemiyle alakali olabilir diye dusunuyorum yoksa mutlaka icerigine koydugu malzemeyi eklemek zorundalar.uzun omurlu olmasi icin bile koysa..
Yogurt Ben Mert e baslamistim AMA dr um erken oldugunu en erken 7. Ay da basliyacagimi onerdigi icin vazgectim ve dr un dedigi gibi en erken 7. Ayda vermeyi dusunuyorum,onun icin yogurt makinasi aldim organic Sut alip kendim mayalamayi dusunuyorum bakalim:)) tek yesinde yapamicagim hicbirsey yok :))

Baby Chef Artisan Yogurt Maker - Best Price

Cok ilginc her doktor farkli konysuyor.Lara daha 4 ay 3 haftalik doktorun onerdigi ilk sebzeler havuc , beans,ispanak.Kararinda verildigi muddetce ben hicbir zarari olacagini dusunmuyorum.Ustelik masallah Berfin neredeyse 7 aylik.

Sağolun arkadaşlar test sonucumuz iyi çıktı evet:) ama hala sümüksü kaka olayı devam ettiği için alerjik durum olabilir, silgicim her bezinde yoksa endişe etme çünkü arada oluyorsa sorun yok ama her kakasında varsa o zaman alerjik bir durum olabilirmiş.
Gerçi Türkiyede birkaç kişiyle görüşüyorum anne sütü alan bebeğin kakası öyle olur diyorlar:)) bizim bebelerin hep öyleydi diyorlar:))ne bilimm ya işte ben süt ürünlerinden şimdilik uzak duruyorum

Bu arada Esra,Canan ve 4.ayını bitirmiş kuzuların anneleri demir ilacı veriyor musunuz? Tr de bu aydan sonra başlatıyorlarmış ama ek gıdadan demir aldığı için burda gerekli görüyorlar mı,nedir durumlar:)

Cnm gecmis olsun ve gozun aydin.cok sevimdim testinizin iyi cikmasina..Eva kuzusunu cok operim..
.Emziren annelere 4. aya kadar sut ve sutlu mamulerin kullaniminin onerilmedigini bende duymustum ..Bunun sadece gaz yapma durumdan kaynaklandigini saniyordum demek alerjik durumlarda soz konusu olabiliyormus..

Cok ilginc her doktor farkli konysuyor.Lara daha 4 ay 3 haftalik doktorun onerdigi ilk sebzeler havuc , beans,ispanak.Kararinda verildigi muddetce ben hicbir zarari olacagini dusunmuyorum.Ustelik masallah Berfin neredeyse 7 aylik.

Beans ve ispanak erken cnm suan icin onlari bize nerde ise 8 aydan sonra onerdiler..ozelikle ispanak toprakgillerden oldugu icin icindeki bir maddenin agir gelebilecegini duymustum ama bu konuda doktorlarin hep bir agizdan ayni seyleri soylemediginide biliyorum..galiba bu konuda en guzeli annenin sag duyusu ile hareket etmesi..
Misal veriyim, 8. ayi bekledim mandalina icin ve sonunda verdim oglanin poposu cok acaip pisik oldu ve bir daha uzun sure bekledim ...10. aydan sonra denedim bu sefer cok az miktarda baktim birsey olmuyor artik sonra ara ara vermeye devam ettim..demem o ki cnm, bazi besinlerin gercekten zamani var..bir bebek kaldirabildigi gibi bazi bebekler kaldiramiyor bu yuzden galiba en iyisi bizim sagduyumuz..Yine en iyi anne biliyor galiba :))

Bende sorayim doktara 1 ay sonra randevu gerci

biz 3 aydan once oturttmustuk uyku duzenini.hatta 3ay 10 gunlukken alciya alinmisti.ozaman diyordum ben acaba alci takilinca uyku duzeni bozulurmu diye korkuyordum.sukur ilk baslarda sorun yasakta oturtmustuk eski duzenine.
kokocum zamanla uyku duzenleri oturuyor.ben daha gec uyumasini ve boylelikle daha gec kalkmasini saglamak istiyorum.yaz geldi.sabahin 6 sinda kalkinca olmaz.bakalim yapabbilecekmiyiz.

esra Lara nin uyku duzeninde gelisme var mi ?

canan'cim bravo size, cok guzel yapmissiniz bu isi. kitaplar daha gec uyumanin daha gec uyanmasini saglamaya yaramayacagini soyluyor genelde ama siz simdiye kadar kitapsiz mitapsiz becermissiniz bu isi, belli ki bu isi kendiliginizden kivirmissiniz! deneyin bakalim ne olacak, sonuclari bize de anlat :)

Daha iyi canan cim .

cok tesekkurler.hala duzene girmedi diyetisyen ile devam ediyoruz hala .Tarcini bende duymustum .umarim duzelecek.diye umud ediyorum.

Öncelikle herkese hayırlı doğumlar dilerim, abd'de çalışma koşullarına dair ufacık bilgiler istesem, nasıl başvurabilirim ? Kabul edilirmi ?

cok tesekkurler.hala duzene girmedi diyetisyen ile devam ediyoruz hala .Tarcini bende duymustum .umarim duzelecek.diye umud ediyorum.

En kısa zamanda duzelır ınsallah allah ıyılık saglık versın ama korkma yanı anlattıgım gıbı benım kuzenım o sekılde dogm yaptı ıkısıde cok ıyı masallah supen olmasın tarcınıda dene bence

off yine uti, tam da yolculuk oncesi. cranberry juice, su ve heat pad ile gecirmeye calisiyorum. sancim biraz rahatladi ama ilac almadan gecmeyecek muhtemelen. doktoru aradim, geri arayacaklar ama aramadilar bir turlu. deryos 3 haftalik falandi yine olmustu, o zaman telefonda recete vermislerdi, gidip almistik. yola cikmadan ve bu infection azmadan bir recete verseler... kv gelirken yaninda bir antibiyotik getirmis aslinda, emzirme kategorisi l2 ama cesaret edemiyorum almaya. gecen sefer verdikleri a.biyotik l1 idi, yine ondan verseler tercih ederim. boyle iste.

kiz da yeni huylar edindi. normalde meme emerek uyurdu gunduzleri, simdi karnini doyurduktan sonra durmuyor memede, uykusuzluktan huzursuz oluyor iyice agliyor. babasi ergo'da uyutuyor, bir ona tav. ana kucagindan baba kucagina gecti ama bir turlu yataginda gunduz uykusu uyumayi beceremedi!!! bir gidip donelim bakalim halletmeye calisacagiz bu isi

gecmis olsun canim yaaa

Geçmiş olsun koko, geçen sefer verdikleri ilacı hemen versinler yahu bir an önce kurtul çok zor olmalı bizim kızda gündüzleri yatağında çok uyumuyor, salıncakta uzun uyuyor.Keşke yatağında olsa da rahatça uyusa ama yatağında olunca kurt varmış gibi hemencik uyanıyor:)) sen bir iyileş seyahat işini de aradan çıkar umarım gündüz uykularında gelişme olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…