- Konu Sahibi citaknuray
-
- #7.681
benim sevdigim kiz isimleri: Ada, Muge, Defne, Leyla, Ege...ilk aklima gelenler.
Ne bilim silgicim hersey ustuste gelince kakayi da hemen doymuyor heraldeye bagladim. Mesela emdikten bir bucuk saat sonra sagdigim iki oz sutu verdim. Sut bitti hala emiyor. Bieronu cekince de aglamaya basladi. Basbaya doymadi iste
Bilmiyorum marlin mayis 4 te dr randevumuz olnadi yarn stlatip gidicem bekleyemicem o kadarbende ayni bezi kullaniyorum be zaman bsksam cis yapmis oluyor
Ya annem gittikten sobra resmen snlamistim sutumun azaldigini
selam kizlar ,doktor amcasinin dedigine gore bizim kiz 1 hafta onden gelecek.Malum sekerden dolayi 1 hafta once olacakmis.Ben yavastan yavastan tirsmaya basladim.Tek basima nasil olacak bilmiyorum.Bizimkiler gelemiyor Allah yardimcim olsun .
Ah silgi cisli bezłeri var da mesela bugun sadece sabah kaka yapti o kkasarona dertleniyorum zaten
kizlar ben hic regl olmadim, olmam gerekmiyormus doktor oyle soylemisti ama siz cogunuz oldunuz galiba. ben de olsam da rahatlasam.
bikac gundur yorgunluktan kafayi yiycem resmen, gunduz hic uyumuyor. uyusa 10 dak sonra kalkiyor. hep kucak istiyor ve cok huysuz. onceden koltuga koyardim bikac bisey yapardim ama artik onu da yapamiyorum. gece neredeyse 12'den sonra 2 saatte bir kalkiyor. tracy hogg filan yalan yani, gerzekce bisey yok kaldir yatir kaldir yatir bebek alisirmis. dun 1 bucuk saat yaptim yavrum bosu bosuna agladi ve uykusuz kaldi. belli bir sistematigi yok bu isin galiba, yok disipline edilmeliymis bilmemneymis cokta umurlarinda sanki. ay cok sinirliyim :)
Isiriyorum o totodan ben senin yerinede isiririm Marlin cim. Bir lokma zaten :)Coook deli yatiyor :) Cok komikler yaa.Bagirmayi ogrendi zilli birde kendini zorlayarak gulmeyi :) Sabahlari kalkinca ben hemen almiyorum cribten hani bir umut belki tekrar uyur diye.Dikkat ceksin diye sesli kendini zorlayarak guluyor, bagiryor :)) Birde coraplar cikiyor ayaklar agizda :)))) Vallahi oyle ben duzenimi kurdum siz bana uyun diyor.Bende onunla yataga giriyorum.1 saat film,dizi filan seyrediyorum 9 da uyuyorum.
bu veletler cok tatlilar ya.Allah bizlere bagislasin.
berfinde masallah cabuk toparladi cok mutluyuz bu konuda.bizimkide hemen ayaklar agiza coraplar elleriyle cikartiyor.sirt ustunden yuz ustune yuz ustunden sirt ustune donuyor masallah.p.tesi kontorlu var.kemeri cok takmiyorum ben.umarim bir sorun cikmaz.cikarsa vicdan azabindan olurum heralde.cocugu rahat ettireyim derken yanlis bisey yapmiyorumdur umarim.
bu arada Berfin anne-bab-ba mamma ve anlamadigim bir cok sey soyluyor.soylerekn nasil tatli oluyor bir gorseniz.
onu bizim yataga yatiriyorum ordan anne diye bagiriyor ben mutfaktan yavrum diyorum boylece gulusuyoruz. :))))
selam kizlar ,doktor amcasinin dedigine gore bizim kiz 1 hafta onden gelecek.Malum sekerden dolayi 1 hafta once olacakmis.Ben yavastan yavastan tirsmaya basladim.Tek basima nasil olacak bilmiyorum.Bizimkiler gelemiyor Allah yardimcim olsun .
Ztar cim ben formula destekli sadece 3 bucuk ay emzirebildim belki hatirliyorsun. Ac bir bebegin nasil agladigini biliyormusn ? Lara beni emdikten 5 dakika sonra bagira bagira hic susmadan aglardi cunku doymazdi.Zehra cik aglamiyor bununda anlami kizin masallah doyuyor.sutun yeterli. Sen saginca 2 onz cikabilir ama onlar o kadar guclu emiyorlar ki emdikleri zaman daha cok sutun geliyor ve yetiyor Zehra ya. Bazi gunler kaka yapmamasi onun doymadigi anlamina gelmiyor.Cis yapiyor masallah.
Benim ne kadar ugrastigimi kac kere doktora gittigimi biliyorsun yazdim buraya.Sayet Lara Zehra gibi hic aglamasaydi asla ve aslaaa formula vermezdim. Ben ilk emzirdigim donem o kadar cok inatlastimki cocugum katila katila aglardi acliktan yinede israrla memede tutardim. Zaten sutum bittiginde de sagsamda 1 damla sut alamadim.
Senin sutun var masallah.Zehra doyuyor. Hic doyuyormu acaba sutum az diye olumsuz dusunme.
hergun kaka yapacak diye bir kural yokki.kac bez degistirdigine dikkat et.kaka bir gun gunde 2-3 yapar.ertesi gun yapmaz.
kiyaslanmaz ama berfin 4 gundur yapmiyor mesela.doymadigindan oldugunu sanmiyorum.
ay esracim oyle mi dersin icime su serptin ya cok saol ..
bizimki de bi huy edindi gogsumu veriyorum iki uc dakika sonra agliyor , sonra bu meme ucuna takilan sey varya gogus uclugu gibi onu takiyorum o zaman emiyor. onunla da direk emdigi gibi ememez. istemiyorum ama agliyor napim
agladimi da anlamiyorum ki gazdan mi acliktan mi.. ama varya yeter ya takmicam. dunyayi ben mi kurtaricam. aciktikca emziririm dedigin gibi formula son care.
benimki de son 3-4 gundur tuhaf, cisini yapiyor da kakasini mesela 24 saati epey gecti en son yapali hala yok bisey. neyse bilemicem.doktora gidince cikar hersey ortaya
Ac olan bebek susmaz.Sanki cani yanmis gibi aglar. Ben hastaneden gelince 2.gun hic susmadan agladiginda karninin ac oldugu ihtimalini hic dusunmedim.Memede emiyor ama susturamiyoruz oyle bir agliyorki. O zaman daha doktoruda yoktu yani randevu almistik ama daha tanismamistik doktoruyla.Ebeyi aradim aksam.Neden susmuyor diye.Ac ondan dedi. Vermedim once formula direttim emzirmekte ama baktimki artik katiliyor aglamaktan verdim. Aninda sustu yavrum.Gaz aglamasi cok daha farkli amaaa senin sutun yetiyor Zehra ya lutfen formula verme.Nasil rahatsa oyle emsin yeterki emsin.
ben de newyork brooklyndeyim, 22 nisanda bebeğimi düşürdüm, 6 haftalık olması gerekıyorken 4 haftadan sonra gelişmemiş ve regl kanaması oldu, bebeği düşürdüm, daha 9 aylık evliyim eşim amerikalı en az 3 sene düşünmüyordum ama allah aklıma içime soktu o duyguyu o işteği sonra da bebeğimi aldı, isyan etmiyorum asla ama üzüldüm hayırlısı bu demek ki, ne kadar hazır hissetmediysem de artık tekrar bebeğim olsun istiyorum zaten haziranda da 28 yaşımda olacağım...merak ettiğim acaba bu düşükten sonra tekrar aynı durumu yaşar mıyım ondan çok korkuyorum ya da hemen hamile kalabilir miyim, mayıs 5 6 gibi ovulasyon dönemim, umarım bu kez sağlıklı bir hamileliğe başlayabilirim...hepinize sevgiler ve hamile olanları allah kurtarsın bebeğini kucağına sağ salim alanlara da yine sağlık ve sabır dilerim :)))
ben de newyork brooklyndeyim, 22 nisanda bebeğimi düşürdüm, 6 haftalık olması gerekıyorken 4 haftadan sonra gelişmemiş ve regl kanaması oldu, bebeği düşürdüm, daha 9 aylık evliyim eşim amerikalı en az 3 sene düşünmüyordum ama allah aklıma içime soktu o duyguyu o işteği sonra da bebeğimi aldı, isyan etmiyorum asla ama üzüldüm hayırlısı bu demek ki, ne kadar hazır hissetmediysem de artık tekrar bebeğim olsun istiyorum zaten haziranda da 28 yaşımda olacağım...merak ettiğim acaba bu düşükten sonra tekrar aynı durumu yaşar mıyım ondan çok korkuyorum ya da hemen hamile kalabilir miyim, mayıs 5 6 gibi ovulasyon dönemim, umarım bu kez sağlıklı bir hamileliğe başlayabilirim...hepinize sevgiler ve hamile olanları allah kurtarsın bebeğini kucağına sağ salim alanlara da yine sağlık ve sabır dilerim :)))
Dusugun icin gecmis olsun, ne buyuk aci. Bizim bu grupta birkac arkadas dusuk yasadiktan sonra hamile kaldilar, hep beraber sevindik. Onlar sana cesaret verirler hikayeleriyle. Bizim topic ugurlu diyoruz kendi aramizda :) umarim her sey gonlunce olur!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?