Amerika'da Hamilelik

selam kizlar ,doktor amcasinin dedigine gore bizim kiz 1 hafta onden gelecek.Malum sekerden dolayi 1 hafta once olacakmis.Ben yavastan yavastan tirsmaya basladim.Tek basima nasil olacak bilmiyorum.Bizimkiler gelemiyor Allah yardimcim olsun .

Ztar cim ben formula destekli sadece 3 bucuk ay emzirebildim belki hatirliyorsun. Ac bir bebegin nasil agladigini biliyormusn ? Lara beni emdikten 5 dakika sonra bagira bagira hic susmadan aglardi cunku doymazdi.Zehra cik aglamiyor bununda anlami kizin masallah doyuyor.sutun yeterli. Sen saginca 2 onz cikabilir ama onlar o kadar guclu emiyorlar ki emdikleri zaman daha cok sutun geliyor ve yetiyor Zehra ya. Bazi gunler kaka yapmamasi onun doymadigi anlamina gelmiyor.Cis yapiyor masallah.
Benim ne kadar ugrastigimi kac kere doktora gittigimi biliyorsun yazdim buraya.Sayet Lara Zehra gibi hic aglamasaydi asla ve aslaaa formula vermezdim. Ben ilk emzirdigim donem o kadar cok inatlastimki cocugum katila katila aglardi acliktan yinede israrla memede tutardim. Zaten sutum bittiginde de sagsamda 1 damla sut alamadim.
Senin sutun var masallah.Zehra doyuyor. Hic doyuyormu acaba sutum az diye olumsuz dusunme.

selam kizlar ,doktor amcasinin dedigine gore bizim kiz 1 hafta onden gelecek.Malum sekerden dolayi 1 hafta once olacakmis.Ben yavastan yavastan tirsmaya basladim.Tek basima nasil olacak bilmiyorum.Bizimkiler gelemiyor Allah yardimcim olsun .

hic korkma.benim de yanimda hic kimsem olmadi.bebegin dogsun oyle guclu oluyorsunki sen bile sasiracaksin.

saglikla bir dogsun gerisini halledeceksin.

Ah silgi cisli bezłeri var da mesela bugun sadece sabah kaka yapti o kkasar ona dertleniyorum zaten

hergun kaka yapacak diye bir kural yokki.kac bez degistirdigine dikkat et.kaka bir gun gunde 2-3 yapar.ertesi gun yapmaz.

kiyaslanmaz ama berfin 4 gundur yapmiyor mesela.doymadigindan oldugunu sanmiyorum.

bende olmadim.seni cok iyi anliyorum/bazen bende siskinlik ve sinirlilik cok oluyor.

bu veletler cok tatlilar ya.Allah bizlere bagislasin.

berfinde masallah cabuk toparladi cok mutluyuz bu konuda.bizimkide hemen ayaklar agiza coraplar elleriyle cikartiyor.sirt ustunden yuz ustune yuz ustunden sirt ustune donuyor masallah.p.tesi kontorlu var.kemeri cok takmiyorum ben.umarim bir sorun cikmaz.cikarsa vicdan azabindan olurum heralde.cocugu rahat ettireyim derken yanlis bisey yapmiyorumdur umarim.

bu arada Berfin anne-bab-ba mamma ve anlamadigim bir cok sey soyluyor.soylerekn nasil tatli oluyor bir gorseniz.
onu bizim yataga yatiriyorum ordan anne diye bagiriyor ben mutfaktan yavrum diyorum boylece gulusuyoruz. :))))

Amin.Hem ne komikler.Oyyy masallah guzel yuzlume.Coook sevindim hemen toparladigina .Allahin izniyle kontrolude iyi cikacak.
Dun babasi arabasina koydu calisma odasina goturdu.Bende mutfakta salata yapiyorum.Bunlarda hic ses cikmiyor.Tv sesi duyuyorum.Bir gittimki bizimkisi koca adam gibi oturmus buz devrini seyrediyor :) Babasinin guldugu yerlerde kendini zorlayarak he heee hee diye guluyor edepsiz :)))

Insallah kolay bi dogum olur dualarim seninle annen sonra mi gelecek

ay esracim oyle mi dersin icime su serptin ya cok saol ..

bizimki de bi huy edindi gogsumu veriyorum iki uc dakika sonra agliyor , sonra bu meme ucuna takilan sey varya gogus uclugu gibi onu takiyorum o zaman emiyor. onunla da direk emdigi gibi ememez. istemiyorum ama agliyor napim

agladimi da anlamiyorum ki gazdan mi acliktan mi.. ama varya yeter ya takmicam. dunyayi ben mi kurtaricam. aciktikca emziririm dedigin gibi formula son care.

hergun kaka yapacak diye bir kural yokki.kac bez degistirdigine dikkat et.kaka bir gun gunde 2-3 yapar.ertesi gun yapmaz.

kiyaslanmaz ama berfin 4 gundur yapmiyor mesela.doymadigindan oldugunu sanmiyorum.

benimki de son 3-4 gundur tuhaf, cisini yapiyor da kakasini mesela 24 saati epey gecti en son yapali hala yok bisey. neyse bilemicem.doktora gidince cikar hersey ortaya

Ac olan bebek susmaz.Sanki cani yanmis gibi aglar. Ben hastaneden gelince 2.gun hic susmadan agladiginda karninin ac oldugu ihtimalini hic dusunmedim.Memede emiyor ama susturamiyoruz oyle bir agliyorki. O zaman daha doktoruda yoktu yani randevu almistik ama daha tanismamistik doktoruyla.Ebeyi aradim aksam.Neden susmuyor diye.Ac ondan dedi. Vermedim once formula direttim emzirmekte ama baktimki artik katiliyor aglamaktan verdim. Aninda sustu yavrum.Gaz aglamasi cok daha farkli amaaa senin sutun yetiyor Zehra ya lutfen formula verme.Nasil rahatsa oyle emsin yeterki emsin.

saol canim ya nasil yardimci oldun anlatamam .. yapicam dedigini. emdigi yere kadar emsin.

Maasallah berfin'e yav! Bicir alci icinde kaldi onca zaman ama ciktigi gibi donmeler sunlar bunlar oh ne guzel ne guzel. Insallah kemere de ihtiyac kalmayacak yakinda.

Esra'nin her dedigine +1 ztar. Mamaya baslamak sonun baslangici oluyor cogu kez, cocuk daha az sut talep ediyor, vucut uretimi azaltiyor ve sonunda sut azalarak bitiyor. Yersiz endise etme, endiseden kurtulamiyorsan doktora git. Emmeden sonra 2 oz iyi bile! Ben dun gece gunduz icsin diye ( toplantida olacaktim) sagdim, emdikten sonra cook az cikti, gece sagdim. Vucut ona gore uretiyor, pompaya kalmiyor, niye iceceginden fazla uretsin? Buyume ataklarinda cocuk cok emiyor, izin ver emsin, boylece sut uretimi artsin mesaji aliyor vucut. Mamayi bosver, doktoruna danis.

ben de newyork brooklyndeyim, 22 nisanda bebeğimi düşürdüm, 6 haftalık olması gerekıyorken 4 haftadan sonra gelişmemiş ve regl kanaması oldu, bebeği düşürdüm, daha 9 aylık evliyim eşim amerikalı en az 3 sene düşünmüyordum ama allah aklıma içime soktu o duyguyu o işteği sonra da bebeğimi aldı, isyan etmiyorum asla ama üzüldüm hayırlısı bu demek ki, ne kadar hazır hissetmediysem de artık tekrar bebeğim olsun istiyorum zaten haziranda da 28 yaşımda olacağım...merak ettiğim acaba bu düşükten sonra tekrar aynı durumu yaşar mıyım ondan çok korkuyorum ya da hemen hamile kalabilir miyim, mayıs 5 6 gibi ovulasyon dönemim, umarım bu kez sağlıklı bir hamileliğe başlayabilirim...hepinize sevgiler ve hamile olanları allah kurtarsın bebeğini kucağına sağ salim alanlara da yine sağlık ve sabır dilerim :)))

Dusugun icin gecmis olsun, ne buyuk aci . Bizim bu grupta birkac arkadas dusuk yasadiktan sonra hamile kaldilar, hep beraber sevindik. Onlar sana cesaret verirler hikayeleriyle. Bizim topic ugurlu diyoruz kendi aramizda :) umarim her sey gonlunce olur!

öncelikle geçmiş olsun, koko nun dediği gibi bizim buralar uğurludur, inşallah diğer arkadaşlar gibi uğur getirir sana da.Seninle aynı durumu yaşayıp hamile haberini alıp paylaşan arkadaşlarımız olsun, umarım sende tez zamanda güzel haberleri alıp paylaşırsın

Berfine kocaman bravo! gamzeli güzel hemencik toparlamış kendini,maşallah ona...Canancım şu anneee demesini bir videoya çeksende paylaşsan bizle:)) arada bizimkinden de anne gibi sesler çıkıyor ama ya benzetiyorum ya öyle duymak istiyorummm:))ama bebeler baba daha kolay olduğu için ilk ba ba mı diyorlar:)

merhaba hosgeldin aramiza

bu topik hakikaten ugurlu topik. bende bir dusuk yasadiktan sonra yavrusunu kucagina alanlardanim. bir aci tecrubeyi hep olaakmis gibi dusunmemek lazim.

ugurlu topikimize hosgeldin

umarım öyle olur ben de bu topik'i düşük yapan ve hamile kalmak isteyenler topiğinden (yanlış hatırlamıyorsam topiğn adını) neslee diye tatlı bir bayan aracılığıyla buldum...insan burada yazanları okuyunca kendıni hiç yalnız hissetmıyor cogu zaman yaşanan problemler birbirine benziyor ve bir diğer kişinin şansı döndüğünde diğer anne adayların da moral oluyor.aranıza daha yeni katıldım umarım ben de sizler gibi bebeğimi kucağıma alabilirim, sizlerle paylaşımlarda bulunmak beni çok mutlu eder...teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…