- Konu Sahibi citaknuray
-
- #7.701
Berfine kocaman bravo! gamzeli güzel hemencik toparlamış kendini,maşallah ona...Canancım şu anneee demesini bir videoya çeksende paylaşsan bizle:)) arada bizimkinden de anne gibi sesler çıkıyor ama ya benzetiyorum ya öyle duymak istiyorummm:))ama bebeler baba daha kolay olduğu için ilk ba ba mı diyorlar:)
Canancim benim şimdi çocukla yolculuk deneyimim oldu, bir iki faydalı şey söyleyebilirim. Fırsatım olunca, dönüşte yazacağım. Korktuğumuz gibi olmadı cok şükür, cocukcagiz kaç gündür günlük rutini bozulduğu için biraz hitpalandi ama idare ediyoruz. Yarın geri donüyoruz evimize. Size şimdiden iyi tatiller!
selam kizlar hafta sonu kimsecikler yokmus burda .Kizlar ben grip oldum oyle boyle degil oksuruk cok kotu cigerlerim parcalaniyor sanki.Doguma da az kaldi ilac kullanabilirmiyim ne yapti isem fayda vermedi.bebege gecmez degilmi bu grip cok kotuyum cunku
geçmiş olsun ya umarım daha iyisindir.Doktorunla görüş ona uygun ilaç verirler zaten doğuma az kalmış tez zamanda toparlasın inşallah kendini.
Herkesler nerede yahu:)) Canan yolculuk telaşındadır, koko da yolculuk sonrası rehavet dönemindedir:)
Esra silgi siz nerelerdesiniz? silgi en son sinir krizlerindeyim diyordun buaralar bana da geldiler:)) kızın uykusu giderek düzeleceğine azalmaya başladı.Acaba dişlere hazırlık aşamaları mı bunlar,damaklar sertleşiyor eller ağızda, o elleri ağzına sokmaktan uykuya geçemiyor.Geceleri 2 saatte bir kalkmalara razı oldum desem( 1 saatlik ve hiç derin olmayan uykularımız var.Bir huzursuzluk var bizimkinde.
Esrasm sanırım doğum yapacaktı? umarım sağlıkla oğlunu kucağına almıştır.Mamun neredesin kız:))
Cemrecik oğluşlarınla döndün sanırım iyimisiniz?
Meleğim doğumgünü partisi telaşındamısınz?ne zaman oğluşun doğum günü? Nuray yine gezmelerdedir:)) Neslee senin hamilelik nasıl gidiyor...
Ses verin ahali:))
Ben buradayim:) Ya benim kizim iki gundur sadece pit pitliyor o da cok fazla degilDaha guclu vurmasi gerekmiyor mu?Sanki damarim atiyormus gibi :/ Kotu dusunmeyim diyorum ama dun gece saat 4 oldu uyumadim
Ben buradayim:) Ya benim kizim iki gundur sadece pit pitliyor o da cok fazla degilDaha guclu vurmasi gerekmiyor mu?Sanki damarim atiyormus gibi :/ Kotu dusunmeyim diyorum ama dun gece saat 4 oldu uyumadim
uykudadır annesi:)) kötü düşünme. hem baksana pıt pıt pıtlıyormuş bıdık:))) nazlı nazlı süzülüyordur işte.Hiç hareket etmeyince endişelenen annelerimiz olmuştu mesela silgi acile gitmişti ama meraklanma genelde uyku halindeler.Hoş bizim haydut kız ne o zaman uyku halinde oldu ne de şimdi:) ahaha benimki o zamanlar bile canımı okuyordu yani hiç hareket etmedi diye endişe etmemiştim.Ama
daha fazla tekme yemek istiyorsan tatlı birşeyler ye sol tarafına uzan bakalım napcak senin minnoş:)
uykudadır annesi:)) kötü düşünme. hem baksana pıt pıt pıtlıyormuş bıdık:))) nazlı nazlı süzülüyordur işte.Hiç hareket etmeyince endişelenen annelerimiz olmuştu mesela silgi acile gitmişti ama meraklanma genelde uyku halindeler.Hoş bizim haydut kız ne o zaman uyku halinde oldu ne de şimdi:) ahaha benimki o zamanlar bile canımı okuyordu yani hiç hareket etmedi diye endişe etmemiştim.Ama
daha fazla tekme yemek istiyorsan tatlı birşeyler ye sol tarafına uzan bakalım napcak senin minnoş:)
canim yuruyus falan yap yani hareketlen biraz o zaman daha cok hareket ediyor bebisler diye okudum ben. tecrubem olmadigi icin yardimci olamiyorum sana
Birazdan cikicam yuruyuse bakalim...Senin bunaltilar ne durumda
Marlin cim annem gittikten sonra yemekle ,ev isleride bana kalinca hepten tirlattim ben.Buralara ugrayamiyorum artik.
Bir gunum soyle geciyor; Sabah 5.45 uyan.Lara nin altini degistir, guldur ,oyna (sabahlari istahsiz oluyor.Ancak bu aktivitilerden sonra yiyor minnos) 6.30 Lara yi doyur. Cay koy,kahvalti hazirla.Lara nin yedek kiyafetlerini,onluklerini,suyunu, gun icinde yiyeceklerini,biberonlarini hazir et. Babayi kaldir. Lara yi geri uyut. Sugar kiskanmasin diye onu 5 dakika bahceye cikar,op,sev :) Saat 8 de sac bas daginik ne giydigini bilmeden ise git. Ancak sirketin restroomunda tipi duzelt :) Aksam 4 de kadar calis.Bu arada oglen yemeginde markete gidip evin alisverisi yap.Evi 50 kere arayip kontrol et. Aksam kosa kosa eve git yemek hazirla ertesi gunun yemegini yap.Bulasiklari yika,mutfagi temizle,Lara yi yika,doyur uyut.Iki ara bir dere makinaya camasir at.Katla yerlestir.Aksam 9.30 kapanis.Ben bayilmis oluyorum zaten.
Kendimi yaris ati gibi hissediyorum.Surekli bir yerlere,birseylere yetismem lazim.Zaman yetmiyor.Bazen bu durum sinirlerimi cok bozuyor.Agliyorum. Yinede binlerce sukur.Kizimin sagligi yerinde.Bizlerin sagligi yerinde.
Yoruldunuz degil mi okurken :)
Mamun hic korkma .Ben kac kere yasadim hamileyken o durumu.Pit pitlar var iste. Uyuyor belki prenses.Sayet uzun sure hiiic bir sey hissetmezsen tedirgin ol doktora git.Hersey yolunda kendini uzme bosuna.Strese girme.Kizinda hisseder.
Marlin cim annem gittikten sonra yemekle ,ev isleride bana kalinca hepten tirlattim ben.Buralara ugrayamiyorum artik.
Bir gunum soyle geciyor; Sabah 5.45 uyan.Lara nin altini degistir, guldur ,oyna (sabahlari istahsiz oluyor.Ancak bu aktivitilerden sonra yiyor minnos) 6.30 Lara yi doyur. Cay koy,kahvalti hazirla.Lara nin yedek kiyafetlerini,onluklerini,suyunu, gun icinde yiyeceklerini,biberonlarini hazir et. Babayi kaldir. Lara yi geri uyut. Sugar kiskanmasin diye onu 5 dakika bahceye cikar,op,sev :) Saat 8 de sac bas daginik ne giydigini bilmeden ise git. Ancak sirketin restroomunda tipi duzelt :) Aksam 4 de kadar calis.Bu arada oglen yemeginde markete gidip evin alisverisi yap.Evi 50 kere arayip kontrol et. Aksam kosa kosa eve git yemek hazirla ertesi gunun yemegini yap.Bulasiklari yika,mutfagi temizle,Lara yi yika,doyur uyut.Iki ara bir dere makinaya camasir at.Katla yerlestir.Aksam 9.30 kapanis.Ben bayilmis oluyorum zaten.
Kendimi yaris ati gibi hissediyorum.Surekli bir yerlere,birseylere yetismem lazim.Zaman yetmiyor.Bazen bu durum sinirlerimi cok bozuyor.Agliyorum. Yinede binlerce sukur.Kizimin sagligi yerinde.Bizlerin sagligi yerinde.
Yoruldunuz degil mi okurken :)
Mamun hic korkma .Ben kac kere yasadim hamileyken o durumu.Pit pitlar var iste. Uyuyor belki prenses.Sayet uzun sure hiiic bir sey hissetmezsen tedirgin ol doktora git.Hersey yolunda kendini uzme bosuna.Strese girme.Kizinda hisseder.
Evet cancikler malum benim kiz beni telaslandirmisti.Yurudum geldim Mozart dinlemeye basladik beraber hanim efendide tik yok hatta o an neslee ile konusuyorduk:) Youtube da playlist acayim Mozart'i kapatip dedim meger playlistin icinde Ismail YKnin parcasi varmis abuuuu bizim kiz ritim tutuyor:)))))) Kiro mu olacak bu benim basima aaaa dostlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?