- Konu Sahibi citaknuray
-
- #7.741
Arkadaslar merhaba foruma yeni uye oldum sayilir ve bu topigi de bugun farkettim. Hamile ve dogum yapmis arkadaslar oldugunu gordum bu topikte. Ben Tennessee eyaletinde yasiyorum ve suan 7+5 hamileyim. 2 gun once vajinal ultrasonda bebegimizi gorduk, kalp atislarini da duyduk cok sukur. Ama bugun hafif kahverengi bi akintim oldu ne olabilir sizce, tehlikelimidir?
Doktor 10 hafta onceden muayene randevusu vermiyor aksi bir durum olmayinca.
Arkadaslar merhaba foruma yeni uye oldum sayilir ve bu topigi de bugun farkettim. Hamile ve dogum yapmis arkadaslar oldugunu gordum bu topikte. Ben Tennessee eyaletinde yasiyorum ve suan 7+5 hamileyim. 2 gun once vajinal ultrasonda bebegimizi gorduk, kalp atislarini da duyduk cok sukur. Ama bugun hafif kahverengi bi akintim oldu ne olabilir sizce, tehlikelimidir?
Hosbulduk canim. 7.5 aylik hamile degilim 7 hafta 5 gunluk hamileyim (7+5) ve doktor 10.haftadan once aksi bi durum olmadikca bakmiyor cok sacma geldi bana da.
ben yemek yemeninde tipki uyumak gibi cocukgun kendisiyle alakali oldugunu dusunuyorum.
berfin 4 ayliktan sonra elimzde ne gorse heyecanlanip almaya calisiyordu.bizde hah tamam bu obur olcak yiyecek diye dusunuyorduk.ama agzini oyle bir kilitliyorki.bunda tuvaletini yapamamasininda ettkili oldugunu dusunuyorum.
bence 6 ay anne sutu cocuga tam anlamiyla yetmiyor.evet ac birakmiyor ama iyi beslemiyor.biz alcidan kaynakli anlamadik ama yani aslinda ben anladim ama iste elden bisey gelmedi berfin 3 ay nerdeyse sadece yarim kilo aldi.sik sik emzirmeye calismama ragmen.ek gida isine ne kadar erken baslanirsa bebegin o kadar guzel cevap verdigini artik anlamis bulunuyorum.Lara nin bu konuda burda kocaman masallah diyorum daha iyi oldugunu dusunuyorum.yani o ek gidalara daha cabuk alisti.erken baslamanin faydasi..
koko ben elektrikli buharda pisirme kullaniyorum.bununla ilgili bildigin bir olumsuz bisimi var .ozellikle yazmissin elektrikli istemiyorum diye ondan bir sorayim dedim ?
silgi ben fileli kuvette yikiyorum hala.bebekler tam anlamiyla yani desteksiz oturmaya 7 aylik veya daha sonra basliyorlar.nuray ve melegim daha net birseyler soyleyebilirler .
kizlar dogum zamanin geldigini nasil anliyacagim? son birkac gundur regl sancilari gibi sancilarim var sanki regl olacakmisim gibi bir his icindeyim normalmidir ?
ben son haftalarda regl sancisi gaz sikismasi gibi sanci yasiyordum ara sira ama hep gaz sandim. doguma gidince anladim kasilmaymis! endise etme, normal, nefes teknikleriyle kendini rahatlat. duzenli ve sık gelmedikce daha dogum basladi demek degil. dogum kasilmalari cok cok duzenli geliyor!!!
Bende dogum yaptim 40+5 te yani 21 Nisan pazar aksami :) firsat bulunca hikayemi yazarim insallah, epidural normal oldu, gece basladi sancilarim dogumu induce etmelerine gerek kalmadi, ikimizde iyiyiz cok sukur, gecem gunduzum birbirne girmis durumda ugrasiyorum minik sipamla:))
Selam mikemmel anneler:) Umarim keyifler yerindedir bizde bi sorun yok seker yuklemesi yapildi kan alindi sonucu kontrole gittigimde soylerler sanirim.
Ben bisey danisacaaadim ben simdi oncelikli bebek icin ne alayim ? Misal carseat yatak acil olanlardan ama araba ve mama sandalyesi o kadar acil degil gibi hangi markalari onerirsiniz nerelerden alayim bi el atin bu gobuslunun derdine
Bende dogum yaptim 40+5 te yani 21 Nisan pazar aksami :) firsat bulunca hikayemi yazarim insallah, epidural normal oldu, gece basladi sancilarim dogumu induce etmelerine gerek kalmadi, ikimizde iyiyiz cok sukur, gecem gunduzum birbirne girmis durumda ugrasiyorum minik sipamla:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?