- Konu Sahibi citaknuray
-
- #7.961
benim gobek erken cikti valla biraz :)) simdiden agirlastim.
insallah cok tesekkurler, guzel haberlerini paylasalim hep insallah.
canim ben 24+5im ve gobegim var epey ama asagida gibi geliyor. Normal mi?
benim de hareketleri asagida gibi geliyordu arada da,kasim topiginde de cok konusuldu bu, asagida hisseden co karkadas olmus, doktor plasenta asagida demedikce bebis normal yerinde oluyormus artik buyudukleri icin de bazen gobegimin orda hissediyorum bazen asagida.
Selam hanimlar, 40+0 ve Sabah 5.45 te nisan geldi. Simdi hastanedeyiz annem ve esim yanimda, aciklik 1,5 cm ve sanci yok... Guzel enerjinizi benimle paylasirsaniz cok sevinirim:)
Dogurmussundur sen :) umarim saglikla almissindir bebisinin kucagina
Bisey hissetmedin dimi epidural vurulurken dogum hikayeni yaz bekliyoruz:) Bi avazda kurtul insallahMalesef mamuncugum, suni sanci almak zorunda kaldim, allahtan epiduralim yapildi
Hastanedeyiz hala, uyuya dinlene acilmayi bekliyorum
Senin de az kaldi, ikimiz ve diger bekleyen arkadaslar icin de hayirlisi olsun
Tesekkur ederim guzel dileklerin icin...
Kizlar ydisinda (avrupa) yasiyorum ve esimle burada kimsemiz yok. Kismetse dogumdan 10 gun falan oncesinde annem ile babam destege gelecekler. Biz de dogum sonrasi da en az 1 ay kalsinlar diyoruz. Kayinvalide kayinpederle ayni anda evde musait olmaz diye sira ile gelcekler. Annemler toplam 45 gun kalsa sonrasinda kayinvalideler gelse normal mi sizce? Onlar da bebegi biran once gormek isterler ama amac burda saglik olmasi once benim ve bebegin toparlanmasi. Dogum sonrasi 1 ay annemlerin kalmasi sonra onlara gel dememiz normal mi?
Bence normal,neticede esinin ailesi de durumu anlayisla karsilamalilar cunku insan kendi annesinin yaninda daha rahat edicektir bu toparlanma surecinde...benimde annem gelip kalicak bi sure yanimda,esimin ailesi de bu konuda hem fikir...esinle de konusup kimseyi kirmadan durumu kurtarabilirsiniz :)
ben bisey sorcam,simdi karin genisledigi icin kasintilar falan oluyormus normalmis ama benim gobek deliginin etrafinda kucuk kucuk kizarikliklar olustu ve acaip kasiniyor...benzer bisey yasiyan varmi yoksa ben biseye alerjiimi oldum anlayamadim :)
Malesef mamuncugum, suni sanci almak zorunda kaldim, allahtan epiduralim yapildi
Hastanedeyiz hala, uyuya dinlene acilmayi bekliyorum
Senin de az kaldi, ikimiz ve diger bekleyen arkadaslar icin de hayirlisi olsun
Tesekkur ederim guzel dileklerin icin...
ben bisey sorcam,simdi karin genisledigi icin kasintilar falan oluyormus normalmis ama benim gobek deliginin etrafinda kucuk kucuk kizarikliklar olustu ve acaip kasiniyor...benzer bisey yasiyan varmi yoksa ben biseye alerjiimi oldum anlayamadim :)
kızarıklar çizgi şeklinde mi? karın büyüyor ya işte hafif çatlıyordur ondandır benimde kaşınırdı bol bol nemlendir o bölgeyi kaşımamaya çalış:)
canim ilgisi cok olmayabilir ama benim de gobek ve bacaklarda kucuk kucuk kizarikliklar var. Isilik gibi. Sanirim geceleri cok terden oluyor. Vucut isisi yuksek olunca normal. Benim epeydir var yeni olan bisey deil.cok kucuk kucuk kirmizilik..
Bayanlar hamilelikte tetanoz asisi oluyor mu burada da ?
Walla sanirim yapmiyorlar ama emin degilim..
Bayanlar hamilelikte tetanoz asisi oluyor mu burada da ?
Yok cizgi falan boyle isilik gibi kucuk kucuk kizarikliklar var sadece orasi kasiniyor zaten.haftaya dr gidecegim o zaman ogrencez artik neymis bu kasinti.bu arada john hopkinse gidiyorum, soylemismiydim saba hatirlayamadin marlin..iyi bi hastane mi sence ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?