- Konu Sahibi citaknuray
-
- #7.981
Tr de kesin oluyor ama burda olmuyor genelde, ben olmuştum doktorum önermişti ve oldum.Ama olmayan arkadaşlar da vardı
john hopkins iyi bir hastane bazı bölümleri gerçekten çok iyiymiş hatta kadın doğumu bilmiyoryum ama iyi bir hastane, Türk dr falanda var sanırım, ben çocuk dermatolojisi bölümüne geçen ay gittim bebeğimin egzaması için gayet iyiydi orası ama hastane büyük olduğu için baltimore bölgesine yayılmış durumda hepsi bir arada değil sanırım bölümlerin.umarım memnun kalırsın ben iyi diye biliyorum çünkü
bundan 1 yıl kadar önce bu başlığı görünce, pek takılan olmaz heralde, amerika niree türkiye niree.. diye içimden geçirirkeeeeeennn bana da amerika yolları göründü
şimdi bi telaşlar bi panikler.. forum forum geziyorum,, hangi eyalette hangi hastaneler, sigorta yapabilecekmiyim (eşim öğrenci vizesiyle gidecek), masraf ne kadar olur vs vs vs kaç gündür kafam çorba gibi oldu.
üstelik hamileyim, doğum amerikada olacak İnşallah.
lütfen yardımlarınızı esirgemeyin. bundan sonra artık bende buraya takılıcam. gurbette sadece eşim yanımda olacak..
hepinizi çok öpüyorum.
oooo maşallah esta bey yürümeye başlamış:) pıtı pıtı yürüyordur düşe kalka, bayılıyorum o ilk adımlara, bende bizimki yürürse yandım anam diye şimdiden düşünüyorum
selam kizlar daha once de hep gelip bakip bakip gidiyordum topiginize, cok sukur nihayet hamile kalabildim 2 yildan sonra tup bebek icin beklerken kendlgnden geldi melegim.
ama sizler heralde hep ya dogurdunuz ya dogurmak uzeresiniz :)
neyse benim aklima takilan bil sey vardi, benze durumda olan var mi diye bi sorayim dedim,
simdi bu klasik morning sickness icin doktordan ilac istedim, zofran diye bi ilac yazdi, mucize gibi bi sey, hic bulanti neyim kalmadi, super oldu ise geliyorum butun gun kosturabiliyorum, harika, amma ve lakin, acayib soylemesi ayip kabiz oldum, onun icin de colace diye bi ilac alabilirsin dedi over the counter. simdi biz gittik baktik colace de jelatin var, yani helal degil, baska vegan bi urun aldik cvs markali senokot ile ayni diyor senna plus. stool softener ve laxative ayni zamanada. ama bu da bazi forumlara baktim hamilelikte kullanimi iyi degil diyor. sizlerde benzer durumu yasayan oldu mu? bilgilendirebilirseniz cook sevinirim!!
Merhaba arkadaşlar,
Topiğimiz eskisi gibi aktif değil, bazı arkadaşlarımız ayrıldı ayrıca bebeklerden de pek fırsat kalmıyor girmeye. Yeni gelen arkadaşlarımıza sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum.
Kizlar cok mu yogunlar gercekten ben ozledim ama hepinizi ...koko, silgi ve Esra nerdesiniz yahu...kuzular nasillar merak ediyorum..arada bir ses verin benim gibi olsun :))ama olsun hani...
Marlin Evami opuyorum kocaman ....
silgi ve esra üyeliklerini iptal ettiler. e-mail ve facebook vasıtasıyla gorusuyoruz, bizde sizi opuyoruz :)
Uzuldum yaa umarim ciddi bir sikinti olmamistir....Esra yi evt faceden bende konusuyorum ama silgi nerde bilmiyorum :)) kim oldugu konusunda bir bilgim yok :)) cok yabani kaldim yaw...
Cnm ben bir ara ruyamda gordum ayni eskisi gibi burdan yazisiyoruz hatta koko diyorki hadi bir bulasma tertipliyelim bende hemen olur diye atliyorum :)) o kadar ozlem var yani baksana ruyalara bile giriyorusunuz...hayirdir ins diyelim..
Topigin butun sakinlerin Ramazan Bayramlarini kutlar saglik ve mutluluk getirmesini diliyorum...
Canım bende senin ve bütün arkadaşların bayramını kutlarım. Bu arada rüyan kısmen çıkıyor diyebilirim, koko önümüzdeki hafta bizim bu taraflara yakın bir yere geliyor eşinin iş seyahati buluşacağız büyük ihtimal :) özlem ve selamlarını iletirim
HaMileliginzin ozellikle ilk 3 ayinda abd'de hangi mide ilacini kullanabiliyoruz acaba?
Ben yillar once tr'de rennie duo surup kullanmstim. Burada gerek ilk uc ay -ki en hassas donem- gerekse de devaminda
Mide yanmalari icin hangi ilaclar guvenlidir?
Cevaplatiniz icin simdiden cok cok teskkurler
HaMileliginzin ozellikle ilk 3 ayinda abd'de hangi mide ilacini kullanabiliyoruz acaba?
Ben yillar once tr'de rennie duo surup kullanmstim. Burada gerek ilk uc ay -ki en hassas donem- gerekse de devaminda
Mide yanmalari icin hangi ilaclar guvenlidir?
Cevaplatiniz icin simdiden cok cok teskkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?