Amerika'da Hamilelik

Sevgili eminegul,

cok guzel ve faydali bir paylasim, gercekten cok tesekkur ederim.

Sevgili wanilla sana da cok tesekkurler. Zencefil sekeri hic duymamistim. Ihtiyac duydugumda deniycem. Tumms'i ise bir kac kisi daha soyledi, dr'a da ulasabilirsem ondan da teyit edip bir tane mutlaka alacagim. Cok sagolun

Son düzenleme:
canım inşallah ilaçlara ihtiyacın olmadan rahatsızlıklarını atlatırsın.. ama faydası olursa ne mutlu bana

Kizlar ydisinda yasadigimiz icin TRdeki gibi besik cesitleri bulmak zor oluyor burda. Sizler park yatak mi yoksa normal Ikeada satilan mobilya yatak mi aldiniz yenidogan icin? Fikirlere ihtiyacim var

Kizlar ydisinda yasadigimiz icin TRdeki gibi besik cesitleri bulmak zor oluyor burda. Sizler park yatak mi yoksa normal Ikeada satilan mobilya yatak mi aldiniz yenidogan icin? Fikirlere ihtiyacim var
arkadaşım ben ikeadakilere benzeyen bi tane aldım sabit ahşap, ama özel bi nedeni yok o denk geldi onu aldım

Merhaba kızlar uzun zaman oldu .topık te pek kımse kalmamış sanırım benım gıbı bebişlerden vakit kalmıyor Bızım kız 3 aylık olacak 19unda kucak cok alıştı elım ayağım resmen bağlıyor.allahtan çalışmıyorum ama ev işleri yemek yapmak cok zor .heryerde kızın eşyaları .malum tek basins dogum yaptim. Kımsecıkler gelemedi ( şimdide tatil planlıyoruz.turkıye sanırım gidilecek.ama buralarda da tatil yapabilecek yerler varmıdır? Bilen varsa lutfen :)) yeni katilan arkadaslar Allah saglikli sihatle bebislerinizi kucaginiza Almak nasip etsin

maşallah kızına ve sana tabi ki tek başına zor olmuş olsa gerek ama iyi bir tatille inşallah kendini daha iyi hissedersin... inşallah bizde sağ salim alırız bebişlerimizi... şimdiden iyi tatiller

Tumms en iyisi ve güvenlisi canım ben onu kullanıyorum bulantıma zencefıl kaynatyım cok ıı geldı bıde zantac diye bi hap var oda serpest ılac listesinde bilgine

Kızlar merhaba bende bulantıdan uzun süre giremedim ama baya gelen olmuş doğumu olan olmuş ne güzel:) bızımde 3 üncü aya az kaldı bakalım bulantılarm cok sukur gecıyo artık ama yemek yapmak istemiyorum hıc idare ediyoz tahliller falm filan bakalım iki ayada cinsiyetımız cıkar inşallah saglıkla sıhatle tüm bebiş bekleyenlere allah bi avazda doğum yapmayı nasip etsin inşallah banada:))

Hayir ikili test dedigine gore burada boyun kalinligi falan olcmuyorlar sadece kan aliyorlar ve onda da zaten % 99 her sey cikarmis. Neyse beklemedeyim. Bu arada hamileliginiz boyunca toplamda kac kere ultrasona girdiniz bayanlar ?

Slm canım formu okurken dıkkatmı cektı bendede senınkı gıbı olucak ama benım sıgortam odemedıgınden malesef bakılamadım o testllerı ama doktor zaten kan testınde cıkıyo dedı ama oda bellı bı ayda bakılıyo işte senınkı kacıncı ayda bakıldı peki 19-20 ıncı aylardamı yoksa eyer olsaydı benım sıgortam karsılasaydı hem kan hem olcum yapıcaklardı işte belkıde senınkıde karslamadıgındanmı acaba sadece kan bakıldı bılemedım saglıklı olsunlarda ınsallah merak ettıgın o senınkı kacıncı ayda kana bakıldı?

Canım maşallah büyütmüşün, zor zamanlarını geçirmişsin. Rabbim sağlık sıhhat versin bebeğine. Ben de doğumda yalnız olucam. Herkes mutlaka anneni de götür, tek başına yapamazsın zor olur diyo.
Sen bunları yaşamış biri olarak ne önerirsin?

Canim benim 12 ya da 13.haftada ikili test oldu zaten bu testin araligi 11 ve 14. haftalar. Ama sadece kana bakti doktor sigortam karsilamadigindan falan degil ultrason burada Turkiye nazaran cok az. Turkiyede hemen hemen her muayenede ultrasona giriyorlar. Benim doktorumun soyledigi biz sadece kana bakiyoruz zaten orada da varsa bi siknti cikiyor dedi. Forumda da bazi arkadaslarin sadece kana bakilmis.

20.haftada ayrintili ultrason var canim o yuzden endise etme. Cinsiyetini de o zaman ogreneceksin buyuk ihtimalle. Ve bu ultrasonda bebegin hemen hemen herseyine bakiyorlar.

Sen suan kacinci haftadasin ?

3 ay cikardiysan tek basina en zor bolumu bitmis sayilir :) benim annem gelicek ama istiyorum ki soyle 6 aydan fazla kalsin ...:)ahh keskeeee....
tatil icin derken nasil bi tatil istediginize bagli,buralarda da guzel yerler var aslinda...

Sagol canım bilgiler için ben 11. Haftadayım henüz ama işte bana taa16. Hafta kana bakılcak allaha emanet doktr ve hemsırelerde merak etme dedı yadın genc aılede yok bızde yaptırmadık dıyen oldu hattaga bakalım allaha emanet saglıklı olsunda

walmartin web sayfasindan ismarladim ben. hem crib, hem bez degistirme masasi kombine cekmeceleri falan da var. bizim ev 1 oda 1 salon oldugu icin bana cok uygun geldi, fazla yer de kaplamadi.

Kizlar cok mu yogunlar gercekten ben ozledim ama hepinizi ...koko, silgi ve Esra nerdesiniz yahu...kuzular nasillar merak ediyorum..arada bir ses verin benim gibi olsun :))ama olsun hani...

Marlin Evami opuyorum kocaman ....

Meleğim selam!

Ya ben devamlı bu kızla mesgulum, taşınma yerleşme bilmemne koptum gittim. Telefondan forum arayüzü zorluyor, hata verip kapanıyor falan, uğraşmaz oldum. Bloğuma yazıyorum, ayda bir bile olsa, oradan takip et bizi, ve tabii ki Email kutumuz selamlarını bekler, gecikmeli de olsa cevap veririm.

Marlinle buluştuk, cok güzel oldu, kulaklarınızı cinlattik. Sevgiler herkese!

Endiselenme canim ins. bebegin sagliklidir. Ikili test zamani ben cok endiselenmistim ultrasondan bakmiyorlar diye ama gereksiz yani. Doktorunun solediklerine guven. Daha sonra da 3 lu mu 4 lu mu ne bir test daha var kacinci haftadaydi unuttum. Onda da kan alip bebekte bazi hastaliklar varmi diye bakiyorlar. Ama bazen sonuc olumlu bile olsa bebek hastalikli dogabiliyormus, cok kesin bir test degil demisti bana doktorum. Eger sen istersen yapiyorlar. Ben bastan kabul ettim ama sonra eger olumsuz cikarsa hamileligimin geri kalan aylarini skinti icinde gecirmeye gerek yok diye dusunup vazgectim. Dedigin gibi Allaha emanet bebeklerimiz. Allah herkesin bebegine saglik sihhat versin.

Ohh ne guzel topigimizin ikinci bulusmasi gerceklesmis ...hadi bakalim darisi nice bulasmalara ins..
Cnm email konusunda haklisin ama burdaki gibi seri muhabbet olmuyorki dimi
Demek Derya kuzusu seni cok yoruyor oyy kiyamam simdi kimbilir ne tatlu olmustur yeni resimlerini bekliyorum haberin ola cnm..

Bulusma ile ilgili daha cok ayrinti isteriz ona gore mesela iki findik nasillardi nasil oldu tepkileri...

Kizlar 29+2 yim ve kan testi sonucum 10.8 cikti buranin minimum degeri 10.5 diye bana takviye vermiorlar. Daha 11 haftam var bu deger daha da duserse nolcak test fln da yok bida? Siz hangi marka demir ilaclari kullaniyorsunuz?

Kizlar 29+2 yim ve kan testi sonucum 10.8 cikti buranin minimum degeri 10.5 diye bana takviye vermiorlar. Daha 11 haftam var bu deger daha da duserse nolcak test fln da yok bida? Siz hangi marka demir ilaclari kullaniyorsunuz?
canım benim kan değerim de sınırdaydı demir olarak ekstra bir takviye vermediler sadece multivitamin alıyorum onda zaten herşey var gerek yok demişti doktorum bende bi daha dile getirmedim.. yiyeceklerle takviye en iyisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…