- 1 Mayıs 2013
- 151
- 7
- 48
- 43
- Konu Sahibi citaknuray
-
- #8.001
HaMileliginzin ozellikle ilk 3 ayinda abd'de hangi mide ilacini kullanabiliyoruz acaba?
Ben yillar once tr'de rennie duo surup kullanmstim. Burada gerek ilk uc ay -ki en hassas donem- gerekse de devaminda
Mide yanmalari icin hangi ilaclar guvenlidir?
Cevaplatiniz icin simdiden cok cok teskkurler[/QUTE]
Benim mide yanmasi 6.aya kadar olmadi.Ben zencefil kesfettim.organik urunler satan marketlerde zencefilli sekerler satiliyor.Cantamda bulunduruyorum devamli simdi.Yanimda olmadiigi zamanlarda bi kac kere Tumms da kullandim o da 10 dk icinde etki etti.Ayrica icinde kalsiyom da var...
kimsecikler yok ama yine de merhaba herkese
ilaç soran arkadaşlar var, benim sıkıntım olmadı çok şükür gerek duymadım ama hastaneye ilk gitiiğimde şöyle bi liste vermişlerdi kullanabileceğimiz ilaçlarla ilgili. onu ekliyorum inşallah faydası olur.. sıkıntısı olanların da inşallah en kısa zamanda geçer rahatsızlıkları...
Eki Görüntüle 776926
canım inşallah ilaçlara ihtiyacın olmadan rahatsızlıklarını atlatırsın.. ama faydası olursa ne mutlu banaSevgili eminegul,
cok guzel ve faydali bir paylasim, gercekten cok tesekkur ederim.
Sevgili wanilla sana da cok tesekkurler. Zencefil sekeri hic duymamistim. Ihtiyac duydugumda deniycem. Tumms'i ise bir kac kisi daha soyledi, dr'a da ulasabilirsem ondan da teyit edip bir tane mutlaka alacagim. Cok sagolun
arkadaşım ben ikeadakilere benzeyen bi tane aldım sabit ahşap, ama özel bi nedeni yok o denk geldi onu aldımKizlar ydisinda yasadigimiz icin TRdeki gibi besik cesitleri bulmak zor oluyor burda. Sizler park yatak mi yoksa normal Ikeada satilan mobilya yatak mi aldiniz yenidogan icin? Fikirlere ihtiyacim var
maşallah kızına ve sana tabi ki tek başına zor olmuş olsa gerek ama iyi bir tatille inşallah kendini daha iyi hissedersin... inşallah bizde sağ salim alırız bebişlerimizi... şimdiden iyi tatillerMerhaba kızlar uzun zaman oldu .topık te pek kımse kalmamış sanırım benım gıbı bebişlerden vakit kalmıyorBızım kız 3 aylık olacak 19unda kucak cok alıştı elım ayağım resmen bağlıyor.allahtan çalışmıyorum ama ev işleri yemek yapmak cok zor .heryerde kızın eşyaları .malum tek basins dogum yaptim. Kımsecıkler gelemedi ( şimdide tatil planlıyoruz.turkıye sanırım gidilecek.ama buralarda da tatil yapabilecek yerler varmıdır? Bilen varsa lutfen :)) yeni katilan arkadaslar Allah saglikli sihatle bebislerinizi kucaginiza Almak nasip etsin
HaMileliginzin ozellikle ilk 3 ayinda abd'de hangi mide ilacini kullanabiliyoruz acaba?
Ben yillar once tr'de rennie duo surup kullanmstim. Burada gerek ilk uc ay -ki en hassas donem- gerekse de devaminda
Mide yanmalari icin hangi ilaclar guvenlidir?
Cevaplatiniz icin simdiden cok cok teskkurler
Hayir ikili test dedigine gore burada boyun kalinligi falan olcmuyorlar sadece kan aliyorlar ve onda da zaten % 99 her sey cikarmis. Neyse beklemedeyim. Bu arada hamileliginiz boyunca toplamda kac kere ultrasona girdiniz bayanlar ?
Merhaba kızlar uzun zaman oldu .topık te pek kımse kalmamış sanırım benım gıbı bebişlerden vakit kalmıyorBızım kız 3 aylık olacak 19unda kucak cok alıştı elım ayağım resmen bağlıyor.allahtan çalışmıyorum ama ev işleri yemek yapmak cok zor .heryerde kızın eşyaları .malum tek basins dogum yaptim. Kımsecıkler gelemedi ( şimdide tatil planlıyoruz.turkıye sanırım gidilecek.ama buralarda da tatil yapabilecek yerler varmıdır? Bilen varsa lutfen :)) yeni katilan arkadaslar Allah saglikli sihatle bebislerinizi kucaginiza Almak nasip etsin
Slm canım formu okurken dıkkatmı cektı bendede senınkı gıbı olucak ama benım sıgortam odemedıgınden malesef bakılamadım o testllerı ama doktor zaten kan testınde cıkıyo dedı ama oda bellı bı ayda bakılıyo işte senınkı kacıncı ayda bakıldı peki 19-20 ıncı aylardamı yoksa eyer olsaydı benım sıgortam karsılasaydı hem kan hem olcum yapıcaklardı işte belkıde senınkıde karslamadıgındanmı acaba sadece kan bakıldı bılemedım saglıklı olsunlarda ınsallah merak ettıgın o senınkı kacıncı ayda kana bakıldı?
Merhaba kızlar uzun zaman oldu .topık te pek kımse kalmamış sanırım benım gıbı bebişlerden vakit kalmıyorBızım kız 3 aylık olacak 19unda kucak cok alıştı elım ayağım resmen bağlıyor.allahtan çalışmıyorum ama ev işleri yemek yapmak cok zor .heryerde kızın eşyaları .malum tek basins dogum yaptim. Kımsecıkler gelemedi ( şimdide tatil planlıyoruz.turkıye sanırım gidilecek.ama buralarda da tatil yapabilecek yerler varmıdır? Bilen varsa lutfen :)) yeni katilan arkadaslar Allah saglikli sihatle bebislerinizi kucaginiza Almak nasip etsin
Canim benim 12 ya da 13.haftada ikili test oldu zaten bu testin araligi 11 ve 14. haftalar. Ama sadece kana bakti doktor sigortam karsilamadigindan falan degil ultrason burada Turkiye nazaran cok az. Turkiyede hemen hemen her muayenede ultrasona giriyorlar. Benim doktorumun soyledigi biz sadece kana bakiyoruz zaten orada da varsa bi siknti cikiyor dedi. Forumda da bazi arkadaslarin sadece kana bakilmis.
20.haftada ayrintili ultrason var canim o yuzden endise etme. Cinsiyetini de o zaman ogreneceksin buyuk ihtimalle. Ve bu ultrasonda bebegin hemen hemen herseyine bakiyorlar.
Sen suan kacinci haftadasin ?
Kizlar ydisinda yasadigimiz icin TRdeki gibi besik cesitleri bulmak zor oluyor burda. Sizler park yatak mi yoksa normal Ikeada satilan mobilya yatak mi aldiniz yenidogan icin? Fikirlere ihtiyacim var
Kizlar cok mu yogunlar gercekten ben ozledim ama hepinizi ...koko, silgi ve Esra nerdesiniz yahu...kuzular nasillar merak ediyorum..arada bir ses verin benim gibi olsun :))ama olsun hani...
Marlin Evami opuyorum kocaman ....
Sagol canım bilgiler için ben 11. Haftadayım henüz ama işte bana taa16. Hafta kana bakılcak allaha emanet doktr ve hemsırelerde merak etme dedı yadın genc aılede yok bızde yaptırmadık dıyen oldu hattaga bakalım allaha emanet saglıklı olsunda
Meleğim selam!
Ya ben devamlı bu kızla mesgulum, taşınma yerleşme bilmemne koptum gittim. Telefondan forum arayüzü zorluyor, hata verip kapanıyor falan, uğraşmaz oldum. Bloğuma yazıyorum, ayda bir bile olsa, oradan takip et bizi, ve tabii ki Email kutumuz selamlarını bekler, gecikmeli de olsa cevap veririm.
Marlinle buluştuk, cok güzel oldu, kulaklarınızı cinlattik. Sevgiler herkese!
canım benim kan değerim de sınırdaydı demir olarak ekstra bir takviye vermediler sadece multivitamin alıyorum onda zaten herşey var gerek yok demişti doktorum bende bi daha dile getirmedim.. yiyeceklerle takviye en iyisi...Kizlar 29+2 yim ve kan testi sonucum 10.8 cikti buranin minimum degeri 10.5 diye bana takviye vermiorlar. Daha 11 haftam var bu deger daha da duserse nolcak test fln da yok bida? Siz hangi marka demir ilaclari kullaniyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?