- Konu Sahibi citaknuray
-
- #8.041
Kizlar merhaba bende uzun zamandan beri sizi takip ediyorum. En sonunda dayanamayip bisiler eklim dedim. Bende amerikadayim calisiyorum ve daha alti haftalik hamileyim. Hamileligim yeni oldugu icin korkularim endiselerimde oldukca bol. Ilk zamanlar agrilarim cok oldugu icin dusurme korkusuyla yasadim bu aralar agrim kalmadi fakat bugun gobegimin uzerinde bi agri hissettim. Sizce bu normalmi? Yani bazen kendimi cok enerjili hissedoyorum biseyler yapincada yoruluyorum bundan dolayi olabilirmi? Birde bulantilar nezaman basliyor benim su anda bisi yok. Daha zamaninq varmiki ;$
Kizlar merhaba bende uzun zamandan beri sizi takip ediyorum. En sonunda dayanamayip bisiler eklim dedim. Bende amerikadayim calisiyorum ve daha alti haftalik hamileyim. Hamileligim yeni oldugu icin korkularim endiselerimde oldukca bol. Ilk zamanlar agrilarim cok oldugu icin dusurme korkusuyla yasadim bu aralar agrim kalmadi fakat bugun gobegimin uzerinde bi agri hissettim. Sizce bu normalmi? Yani bazen kendimi cok enerjili hissedoyorum biseyler yapincada yoruluyorum bundan dolayi olabilirmi? Birde bulantilar nezaman basliyor benim su anda bisi yok. Daha zamaninq varmiki ;$
Ayy az kalmış negüzel bi avazda ınsallah canım doğumu yaz bıze:) ıyı dıleklerın ıcın sagol canım amın ınsallah hepımzın gonlune gore olsun ınsallah:)sağol canım inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli bi şekilde bebişlerimize kavuşuruz.. bizim vuslat yakın inşallah 38. haftadayız biz 2 hafta kadar bi zamanımız kaldı... o kadar çabuk geçiyor ki zaman sanki daha dün 9. haftada ilk randevuma gitmiş gibiyimbildiğim şeyler olursa herzaman yardımcı olmaya çalışırım... senin zamanın tam böyle heyecan zamanı testler, sonuçlar, cinsiyet vs.. inşallah herşey güzel ve gönlünce olur
Hosgeldın canım hayırlı olsun bebişin:) oncelıklı benıde agrım oldu sankı regli olcakmısım gıbı agrılar sanırım rahımden dolayı oluo sonra yavasladı ve gectı ama kendını yorma dınenmeye calıs bu zamanlar dıkkat et ama korkma oyle strese gırme yanı bulantıda benım 6 da tıksınmeylw basladı şuan 12 deyım son bır haftadır sadece sabah var azıcık ama ondan oncesı gercekten oldum dırıldım bendeama herkezde aynı olcak dıye ısey yok canını sıkma kreker ye ac kalma kalırsan daha koru bulanıyo bılgın olsun şimdilik boyle canım benımkıde daha ufacık tefecık:))
Cevabın için teşekkür ederim wanilla ben thy ile uçmayı düşünüyorum dediğin gibi raporsuz 28. Haftaymış raporluda 36.haftadan önce uçulması gerekiyormuş. Birde şu xray cihazları bebeğe zararlımıdır? Nette araştırdım tambir iç rahatlatıcı cevap bulamadım en iyi sen bilirsin şimdiden teşekkürler :)
hayırlı olsun canım.. allah tamamına erdirsin (hepimizi). bulantım olacak diye kendini şartlandırma, herkesin süreci farklı geçiyor çünkü.. benim çok şükür hiç bulantım olmadı desem yeridir rahat geçrdim yaniAy insallah bende baslamaz diyim ozamanallah hepimizin yardimcisi olsun zor bir surec.
hayırlı olsun canım.. allah tamamına erdirsin (hepimizi). bulantım olacak diye kendini şartlandırma, herkesin süreci farklı geçiyor çünkü.. benim çok şükür hiç bulantım olmadı desem yeridir rahat geçrdim yani.. inşallah sende rahat bir süreç geçirirsin
bana yapılmıştı ama çoook oldu tabiki, ilk zamanlardaydı benim.. hayatımda ilk grip aşımdı ama hasta olmadım öyle bir söylenti duymuştum sonrasında hasta oluyorsun diye ama bende olmadı..Kizlar sizlerden grip asisi yaptiran var mi? Burada oneriolar mikrop cansiz hastalik yapmaz diolar. TRde onceden olduklarim da hasta oluyordum yine. Sizin durum nedir bu konuda lutfen yardim? Suan 32 deyim ama yapilirsa 35te yapilcak
bana yapılmıştı ama çoook oldu tabiki, ilk zamanlardaydı benim.. hayatımda ilk grip aşımdı ama hasta olmadım öyle bir söylenti duymuştum sonrasında hasta oluyorsun diye ama bende olmadı..
kacinci haftada oldun canim? benim 35 e denk geliyor korkuyorum nolur sonu diye
ben sanirim 33-34 gibi olmustum. tam hatirlamiyorum ama. yahu zaten doktorlar sakincais yok diyorsa yoktur merak etme. heeee bu arada grip sayilmaz ama dogumdan sonra oyle boyle degil afilli bi hasta olmustum ama ben asiyi green card islemleri icin vurulmak zorundaydim
Bayanlar belki daha once konusu olmustur bilemiyorum. Benim bir sorum olacak bebek sahibi olan annelere. Park yatak mi daha kullanisli bebek acisindan yoksa mobilya yatak mi ? Fikirlerinize ihtiyacim var.
Slm canım vallaha benımde kafam karısık ama park yatak herkez kullanıslı dıyo hem hemen hemen 3 yasına kadar kullanıllyo hem tasınması cok pratık hem sallanıyo kullananlar cok memnun ama bende karasızım daha dogrusu turkıyede ananesı aldı bıle park yatakgıttıgımızde onda yatıcak kısmetse ama burda halaga kararsızım bende buyuyup uzun sure hattaga buyuyunce bıle kullanılanlarda var bı kere alıyım dersen ondan al yoksa oburu ıdeal 2-3 sene sonrada takım alırsın zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?