Amerika'da Hamilelik

Kizlar merhaba bende uzun zamandan beri sizi takip ediyorum. En sonunda dayanamayip bisiler eklim dedim. Bende amerikadayim calisiyorum ve daha alti haftalik hamileyim. Hamileligim yeni oldugu icin korkularim endiselerimde oldukca bol. Ilk zamanlar agrilarim cok oldugu icin dusurme korkusuyla yasadim bu aralar agrim kalmadi fakat bugun gobegimin uzerinde bi agri hissettim. Sizce bu normalmi? Yani bazen kendimi cok enerjili hissedoyorum biseyler yapincada yoruluyorum bundan dolayi olabilirmi? Birde bulantilar nezaman basliyor benim su anda bisi yok. Daha zamaninq varmiki ;$

Slm canim. Benim agrilarim olmadi o konuda bisi diyemeyecegim ama mide bulantilarim oldu. Ben de senin gibi ilk baslarda acaba benim niye butun hamileler gibi midem bulanmiyo diye dusunurken, 8. haftadan sonra falan midem bulanmaya basladi bu seferde off ya ne kotu seymis bu mide bulantisi demeye baslamistim :)) Yorgunluk konusu da benim en basindan beri vardi hala da var, cok cabuk yoruluyorum.

Hosgeldın canım hayırlı olsun bebişin:) oncelıklı benıde agrım oldu sankı regli olcakmısım gıbı agrılar sanırım rahımden dolayı oluo sonra yavasladı ve gectı ama kendını yorma dınenmeye calıs bu zamanlar dıkkat et ama korkma oyle strese gırme yanı bulantıda benım 6 da tıksınmeylw basladı şuan 12 deyım son bır haftadır sadece sabah var azıcık ama ondan oncesı gercekten oldum dırıldım bende ama herkezde aynı olcak dıye ısey yok canını sıkma kreker ye ac kalma kalırsan daha koru bulanıyo bılgın olsun şimdilik boyle canım benımkıde daha ufacık tefecık:))

Ayy az kalmış negüzel bi avazda ınsallah canım doğumu yaz bıze:) ıyı dıleklerın ıcın sagol canım amın ınsallah hepımzın gonlune gore olsun ınsallah:)

Bugun bende doktora gittin urine testi ve kan testi icin. Bir tek urine ni verebildim kan testi icin insurance number lazimdi. Onuda daha alamadim bi haftaya bulur dediler alinmasi. Artik beklemrkten baska care yok. Gecen hafta agrilarimdan dolayi dr a gittigimde alttan baktilar Kesenin dolumu bosmu oldugunu anlamak icin. Allah hepimize hayirli evlad versin. Insan bi tuhaf oluyor minicik bir keseyi bile gordugunde.

Ay insallah bende baslamaz diyim ozaman allah hepimizin yardimcisi olsun zor bir surec.

Rica ederim :) Thy de kurallar dedigim gibi,ama bazi sirketler sen beyan etmedigin surece istemiyorlar sormuyorlar bile..thy ile gitmen daha mantikli cunku direk ucus var aktarma hamileyken seni yorabilir...Xray lerin bebege hic bir zarari yok,icin rahat olsun...o kadar radyasyon ucaklarda da var ama bi sorun teskil etmiyor saglik acisindan.

Ay insallah bende baslamaz diyim ozaman allah hepimizin yardimcisi olsun zor bir surec.
hayırlı olsun canım.. allah tamamına erdirsin (hepimizi). bulantım olacak diye kendini şartlandırma, herkesin süreci farklı geçiyor çünkü.. benim çok şükür hiç bulantım olmadı desem yeridir rahat geçrdim yani .. inşallah sende rahat bir süreç geçirirsin

Kizlar siz daha once ensure vitaminli icecrklerinden kullandinizmi. Su aralar cok birsey yiyemiyorum sadece folik asit aliyorum hap olarak. Ama icim hic rahat degil sizce ne alabilirim ekstradan. Bebegim yedi haftalik oldu.

Cok haklisin birde su karnimdaki agrilar olmasa daha iyi olcak. Anlamiyorum gecen hafta gittim hersey normal dediler ama arada bir karin agrisi yasiyorum. Ins bende senin gibi rahat geciririm. Onumuzde cok yol var rahat olmaliyiz.

Kizlar sizlerden grip asisi yaptiran var mi? Burada oneriolar mikrop cansiz hastalik yapmaz diolar. TRde onceden olduklarim da hasta oluyordum yine. Sizin durum nedir bu konuda lutfen yardim? Suan 32 deyim ama yapilirsa 35te yapilcak

Kizlar sizlerden grip asisi yaptiran var mi? Burada oneriolar mikrop cansiz hastalik yapmaz diolar. TRde onceden olduklarim da hasta oluyordum yine. Sizin durum nedir bu konuda lutfen yardim? Suan 32 deyim ama yapilirsa 35te yapilcak
bana yapılmıştı ama çoook oldu tabiki, ilk zamanlardaydı benim.. hayatımda ilk grip aşımdı ama hasta olmadım öyle bir söylenti duymuştum sonrasında hasta oluyorsun diye ama bende olmadı..

kacinci haftada oldun canim? benim 35 e denk geliyor korkuyorum nolur sonu diye

ben sanirim 33-34 gibi olmustum. tam hatirlamiyorum ama. yahu zaten doktorlar sakincais yok diyorsa yoktur merak etme. heeee bu arada grip sayilmaz ama dogumdan sonra oyle boyle degil afilli bi hasta olmustum ama ben asiyi green card islemleri icin vurulmak zorundaydim

Sagol canim cevabin icin. onceden tecrubem asi olsan da olusyorsun hasta diye. olsam mi olmasam mi tereddutu yasadim. Allah korusun

Bayanlar belki daha once konusu olmustur bilemiyorum. Benim bir sorum olacak bebek sahibi olan annelere. Park yatak mi daha kullanisli bebek acisindan yoksa mobilya yatak mi ? Fikirlerinize ihtiyacim var.

Bayanlar belki daha once konusu olmustur bilemiyorum. Benim bir sorum olacak bebek sahibi olan annelere. Park yatak mi daha kullanisli bebek acisindan yoksa mobilya yatak mi ? Fikirlerinize ihtiyacim var.

Slm canım vallaha benımde kafam karısık ama park yatak herkez kullanıslı dıyo hem hemen hemen 3 yasına kadar kullanıllyo hem tasınması cok pratık hem sallanıyo kullananlar cok memnun ama bende karasızım daha dogrusu turkıyede ananesı aldı bıle park yatak gıttıgımızde onda yatıcak kısmetse ama burda halaga kararsızım bende buyuyup uzun sure hattaga buyuyunce bıle kullanılanlarda var bı kere alıyım dersen ondan al yoksa oburu ıdeal 2-3 sene sonrada takım alırsın zaten

Saol canim cevabin icin. Ben de senin gibi dusunuyorum ama yine de kararsizim ikisinin de dezavantajlari var sanirim.
Bizim topikte kimse kalmadi galiba bebekli anneler nerede yahu ?

selam anneler gordum dusuncemi yazmak istedim :))
ben ogluma mobilya besik almistim ama sonra cok pisman oldum ayaga kalkmaya basladigi zamanlar hep biryarini vuracak diye korktum korktugumda basima geldi bebekken agzini vurmustu ( mobilya oldugu icin ust damagi morarmisti tamda disleri yeni cikmaya baslamisti
ramazan ayinda yine besikte kudururken kafasini carpti gozu morardi sisti ( koseye gelseydi gozune bisey olabilirdi bu yuzden ben hic memnun kalmadim yeni ayaklanmaya badladiginda gece kalkmaya calisip biryerini vuracak diye korkuyordum hatta besigin kenarlarina battaniye koyuyordum yumusak olsun diye :)) karar sizin

Merhabalar, ben 3 yildir Amerikadayim ve zannedersem 5-6 haftalik hamileyim. Zannedersem diyorum cunku hala ultrason yapilmadi; inanilmaz ama doktor 2 ay sonraya randevu verdi... Bugun de maalesef cok hafif kahverengi akinti gelmeye basladi, hafif de bir agrim var.. Cok endiseleniyorum ama doktoruma bir turlu ulasamiyorum! Nasil bir sistem buradaki anlamiyorum... Umarim onemli bir sey degildir... Bundan iki hafta once de neredeyse 2 hafta boyunca kahverengi akintim olmustu, zaten o sikinti icin gitmistim doktora, doktor hamilesin dedi kan testi yaptiktan sonra... !! Bir fikri olan var mi, ne yapabilirim? Kendimi yormamaya calisiyorum ama ise de gitmek zorundayim.. Masa basi is ama yine is..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…