Amerika'da Hamilelik

Iki ismi de cok severim, bizimki erkek olsaydi benim de dusundugum isimler arasindaydilar Evet yusuflar guzel olur, Hz. Yusuf gibi cok guzel yuzu ve ahlaki olan bir peygamberin ismi cunku.

Biz de Sare Duru koyacagiz ins. :)

bebis adiyla beraber yasasin, hayirli uzun omur olsun annesi

Saol canim darisi size, hayirlisi ile kazasiz belasiz gelsinler de. Simdiki endisem de o problemsiz gelir ins.
Bizim hastanenin egitimleri arasinda masaj egitimi de vardi(Partnerinin senin icin yapacagi) ucretsizdi hemde. Bi hastanenin egitimlerini arastir, eger varsa isine yarayabilir. Suda dogumu hic dusunmedim, gerci bizim dusunmemizle olacak sey degil de. O anda durum ne gerektiriyorsa o olacak. Haftaya cati muayenem var bakalim ne durumdayiz. Benimki 2 haftadir falan bas asagi duruyor.
Dogumda esinin girmesine izin veriliyor. Dogumda yanina girecekleri sen seciyorsun 2 ya da 3 kisi girebiliyormus. Yasak olan dogumu kameraya cekmekmis bizim hastanede. Zaten oyle bi fikrim hic bir zaman olmadi.

Listeyi resim olarak yuklemeyi deneyecegim canim, bir de hastaneden verdikleri baska gerekli bi bilgiyi paylasacagim gercek sanci ve yalanci sancilar hakkinda yazilar var. Hic resim yuklemedim umarim becerebilirim Resimler ustune tiklayinca kucuk bir kutucukta aciliyor. Bir kere daha tiklayinca resim buyuyor bildigim kadariyla. Simdi yukluyorum eger resim tiklayinca buyumez ve yazilari okuyamazsan haber ver. Yazip yollayayim tekrar ok ?

Eklentiler

• $fotoğraf.webp
    18 KB · Görüntüleme: 52
  • $fotoğraf1.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 45

canim cok cok tesekkur ederim fotograflar gorunuyor. gercekten ccok faydali bilgiler :) bizim hastanenin de var kurslari ancak benim sigortam olmadigi icin parali. bir dahaki ay acil medicaid e basvuracagiz medicaid cikanlara ucretsizmis bidahaki aya gideyim diyorum. caniim cati muayesini de yaz, insallah guzel sonuclar cikar. ben 13. haftada dusuk tehlikesi atlatinca alttan bakmislardi sanirm oyle birsey, sikinti yapacak birsey degil. haa bir de 25. haftada papsmear testi yapti doktor ve doguma uygun olup olmadigimi kontrol etti yani sanirim yine cati muayenesi olmus oldum ama emin degilim :)

Aynen canım benımde ev işi falam yapınca duruyo yoruluyolar :) sonra uzannca kıpırdıyo:) boşvet aynen cok kilo almassın zaten yetıyodur mutlaka tokluk hıssı duyuyosan bızımde yakında oturur mıdeye:) yuruyus ıyı gercekten bende buaralar pek yapamıyorum ama annem gelsın onla kesın yaparım hergun onunda yurumesı lazım beraber hallederız olmassa gym de yuru dedıgın gıbı hafıf tempo 2 de falam yarım saat yuru ben gym de oyle yapıyorum yapmamız lazım canım hem kılo kontrolu hem saglık bebısler hem kolay dogum ıcın sart yanı kesınlıkle ben hamıle platesıde yapıyorum arada ebru sallının:)

Iki ismi de cok severim, bizimki erkek olsaydi benim de dusundugum isimler arasindaydilar Evet yusuflar guzel olur, Hz. Yusuf gibi cok guzel yuzu ve ahlaki olan bir peygamberin ismi cunku.

Biz de Sare Duru koyacagiz ins. :)

Kızlar bizde lilya gökçen yada gökçen ada diye dşünüyoruz halaga karar veremedık sıızn ısımlerde com guzel:) hastane gezmesı konusu bızde varmı hıc bılmıyorum benım oyle sıgortam olmadıgından polıklınıkteyız hlaga ama son aylarda hastaneye yönlendırdıklerını duydum belkı ozman olur hıc bılmıyorum ama yazdıklarınız guzel hıc olmassa bılgımız oldu tesekkurler:)

Tecrubeli anneler,nerdesiniz ?...gaz problemi yasiyoruz,bi fikriniz varmi nasil gecircez

Ayy canım kıyamam vallaha ben acı elma yagını duydum karnını ve ayaklarını ovuyomusun anneme soyledım getrııryo ama burda varmı bılmıyorum bı arastır ıstersen bırde hındıstan cevızı rendelenıp verılıyo cay kasıgı onu bılıyorum bide Zınco gaz ıcın bı ıki damla mamadan once veya maya halı mamaya koyuyomusun bunuda duymustum belkı bı faydası olur canım

canim dedigin gibi yuruyus sart bir de ne zamandir yuzmeye gideyim diyorum ama bir turlu firsatim olmadi. dogumu kolaylastiriyormus yuzme. ayy insallah hepimiz kolayca sagliklica doguruveririz. benimki dondu galiba. ayaklarini midemde kafasini asagida hissediyorum :) bir de benim oglan gececi olacak heralde. gece 12 oldu mu uyaniyor kipir kipir surekli, esime diyorum yandik...

adiyla beraber uzun omurlu olsun bebisin :) canim senin dogum poliklinikte mi olacak? ben de kontrollere poliklinige gidiyorum ancak beni dogum icin hastaneye yonlendirdiler 2 farkli hastane secenegim var ikisini de gezip secim yapacagim canim. bence hastane konusunu sor doktoruna. bu arada bir dahaki ay acil medicaid e basvuracagim sana gelismeleri yazarim :)

Adiyla yasasin kuzun Allah hayirli omurler versin. Sigorta islerinizi hallettikten sonra gezdirirler hastaneyi merak etmeyin. Ben de daha yeni gordum hastaneyi yani son ayimda.

Canim benim de 2 hastane secenegim vardi. Burada bi kac kisiye sorup oyle sectim, suan sectigim hastanenin daha kapsamli oldugunu soylemislerdi ki oyleymiste. Etrafinda dogum yapmis tanidik, ahbap falan varsa onlara sor hangi hastanenin daha iyi oldugunu.

ben de komsulara soruyorum hastaneleri. hastanelerden biri universite hastanesi ve asistan, ogrenci herkes dolusup dogumu izliyormus. amerikali komsularim bile bu durumdan sikayetci. ancak uni hastanesinin iyi tarafi yeni dogan ve premature bebek bakim unitesi cok gelismis. diger hastane ise anneye ve bebege saygili dogumu benimsiyor tek kisilik odalarda sadece doktor ve hemsire ile mahremiyete onem veren dogumu destekliyor. olur da bebis zamanindan erken gelirse tercihimiz univ hastanesi olacak. normal zamaninda gelirse sanirim diger hastaneyi sececegim.

Amin canım sagol hepimizinki inşallah:) yok polıklınıkte olmuyo hastaneye yonlendırılıyomus son aylarda hastane polıklınıgıne gutmıs benım bı arkadasım sonra hastanede dogum olmus bızede doğum anında acilden basvurcaksınız dedıler sonra normal odaya alıyolarmıs acıl medıcaıd dede orda basvuruyomusun arkads oyle yspmıs bende bılmıyorum sen bı basvurda yazarsın canım ınsallah sanada cıkar rast gelsin:)

Adiyla yasasin kuzun Allah hayirli omurler versin. Sigorta islerinizi hallettikten sonra gezdirirler hastaneyi merak etmeyin. Ben de daha yeni gordum hastaneyi yani son ayimda.

Sagol canım amin hepimizikinkine inşallah:) evet son aylarda yonlendırme oluyomus bakalım heryerın degısık hayırlı doğumlar olsun ınsallah da:) gozun aydın catı ve aşını olmusun bendede smear alındıgında ılk zaman korktum kasıldım kanama oldu doktor bıdaha gerek olmucak buna korkma dedi ama yıne bısey alıyor galıba dımı? Bı alet takıp sonramı aldılar smeardekı gıbı oyleyse ben ondan nefret edıyorumm catı neysede yıne parmaklaymiş oda korkunc ama rahat korkulcak bısey yok dıyosun yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…