- Konu Sahibi citaknuray
-
bende su cati muayensinden cok korkuyorum ne acayip kimimiz serumdan kimimiz ikinmadan bense cati muayenesinden cok korkuyorum :)
bebek umarim kendiliginden gelir suni sanciyla daha cok aci cekersin sanirim. gerci epidural alacaksan acin azalir.
Allah bir nefeste kurtarsin once seni sonra tum dogum yapacaklari :))
Crazymom Allah yardimcin olsun
Ayyy senin adinada cok heyecanlandim... Insallah hersey cok yolunda gider... Allah yardimcin olsun .. Bende oyle bekliyorum, daha zamanimiz var zaten tabi erken gelmek istemezse bebisim :) Benimde ayin 28 inde randevum var.. Ne yapacaklar hicbi fikrim yok... Bakalim hayirlisi artik :) Bak nolur sancin geldigi zaman dua etmeye basla bizler icinde
Bu arada ben biseyler aldim cvs ten :) Nuk emzik, Dr browns cubuklu biberon, pampers huggies bez islak mendil, pudra, j&j baby sampuan gibi seyler aldim... j&j urunlerinin icinde kanserojen madde var diyolar ama ne yapsam bilmiyorum... Umarim hepsinden memnun kalirim... Sen bi dogumunu yap insallah, bebisin aldiklarini kullansin sonra yazarsin sonuclari Allah izin verirse canim :)))
crazymommmm az kalmis ya, kolayca dogumun gecer ins. cok heyecanlisindir sen simdi, Allah yardimcin olsun ve guzel haberlerini bekliyoruz..
Allah yardimcin canim dularim seninle ..
Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle dualarımız crazymom için:)) Ben bile heyecanlandım,inşallah güzel doğum haberlerini alırız.
Insallah cnm,bebis olunca en kisa surede sizleri haberdar etmeye calisicam.
Canim Allah yardimci olsun.Insallah bebis kendiliginden gelir suni sanciya gerek kalmaz.Cok kolay bir dogum olur.Dualarim seninle.
Tesekkurler Esracim bende oyle istiyorum insallah kendi sancimla dogurabilirim,pazartesiye kadar acilma dvm eder heralde,belki daha once giderim doguma Hayirlisi ins.
Herkese merhaba.
Guzel dilekleriniz ve sicak karsilamariniz icin tesekkur ederim.
Su an is icin İspanya'ya geldim pazar gunu donecegim sonra aktif katilacagim foruma insallah. Ucak beni cok zorladi inanilmaz midem bulandi neyse ki bir kaza yasamadik :) Cok cabuk yoruluyorum hamileligin zorluklarini iyiden iyiye hissetmeye basladim. Cok cabuk yoruluyorum sabahlari cok zor uyaniyorum..
Melegim ingiltere'de nerede yasiyorsun? Biz bir sure Nottingham'da yasadik..
Crazymom insallah rahat bir dogum olur. Bebisini bizler icin de kokla.
Pek iyi okuyamadim Amerika'da saat kad bilmiyorum keyifli gunler dilerim..
Canim cok tesekkurler,ayrica topigimize de tekrar hosgeldin.
Bebisin hayirli olsun ins,ilk zmnlar biraz zorluyo insani en kisa surede butun hamilelik skintilarin biter de sende rahatlarsin ins.
crazymom: senin "nesting" baslamis, dogumun pazartesiyi bulmaz herhalde :))) Umarim suni sanciya falan gerek kalmadan kolay ve guzel bir dogum olur. Cok heyecanli. Firsatini bulunca bize hemen haber gecmeyi unutma, merakla bekliyoruz :) kkbr, crazymomdan sonra sira sende, ha gayret :)
Evt cnm ablamda oyle diyor ama herkeste oyle 1-2 gunde olmuyo acilma,bak Nuray da 2-3 cm aciklikla yanilmiyorsam 2-3 hafta bekledi.Ben diger 3 kuzumda suni sanciyla dogum yaptim,cok agir oluyo bunda hep kendi sancimla gitmek istiyodum eger nasipse pazartesiye kadar sancilar sklasir giderim yoksa gene ayni sekilde olucak,napalim hayirlisi ins.
En musait oldugum vakitte hemen sizi haberdar edicem,net olmazsa Nuray'a telden haber veririm ins. o size msj atar.
Herkese tekrardan guzel dualariniz icin tesekkur ediyorum,yanliz olmadigini bilmek arkanda birsuru guzel dualar eden dostun oldugunu bilmek cok guzel kizlar,iyiki varsiniz:)))
crazymom: senin "nesting" baslamis, dogumun pazartesiyi bulmaz herhalde :))) Umarim suni sanciya falan gerek kalmadan kolay ve guzel bir dogum olur. Cok heyecanli. Firsatini bulunca bize hemen haber gecmeyi unutma, merakla bekliyoruz :) kkbr, crazymomdan sonra sira sende, ha gayret :)
canan: du bakalim, sali gunu ebe nasil olacak. eski hatirladigim gibi degilse seninkini de dusunebilirim (iyice oyuncaga cevirmeyeyim de). sen moreno valley'e degil riverside'a gidiyorsun degil mi? hastanelerin dogum unitelerinin virtual tourlari var ya, onlara bakiyorum, cok eglenceli oluyor. keske burada dogursaydin, bebek gormeye gelirdik :)
esra: sinir bozulmasi derken oyle cok moralim falan bozulmadi, boyle mektupla falan haber vermelerine gicik oldum. Mektuptan anlamiyorsun cunku ne kritere gore degerlendirdiklerini. Idrar kulturunde UTI cikinca 3 kere telefon ettiler, ilacini aliyorsun degil mi falan diye. Herhalde yine telefonla arayip soylemelerini bekledim, o zaman soru da sorabilirdim. Aslinda yine de arayip sorabilirim ama sali gunu ebemle gorusecegim zaten, o zaman sorarim dedim. Simdi tek istedigim su antibiyotigi bir an once bitirmek, mahvetti beni!!!
kathleen: ya, o yorgunluklar cok normal, ben ancak ancak kendimde enerji bulabiliyorum, hala da aksam 10 olmadan siziyorum kanepede. Bir de senin vucudun iki tane bebe uretiyor, kolay mi? Bol bol su ic, bol bol dinlen :) East coasttakilerle bile aramizda 3 saat var biz west coasttakilerin, saat farki maat farki bir sekilde laf yetistirebiliyoruz birbirimize. Cok kalabalik olmadigimiz icin girdigimizde okuyup yetismemiz gereken onlarca sayfa olmuyor, onun da etkisi var.
evet riversid a gidiyorum. bende burdaki ebemle dogurmak cok isterdim inanki. kadin cok sicak ve guven verdi bana.
bizim hastanede sonuclari mektupla gonderiyordu. ama sana bisey diyeyimmi daha sonra yaptirdigim testler ne internette gorebildim ne de eve mektup gonderdiler. sorun olursa 7 gun icinde size bildirilecek dediler hep. yani belli bir sure sonra sana da aynisi yapilabilir. test sonclarindan haberin olmayabilir. ama kontrole gittiginde ebe soyluyordu hersey normal diye.
Herkese merhaba.
Guzel dilekleriniz ve sicak karsilamariniz icin tesekkur ederim.
Su an is icin İspanya'ya geldim pazar gunu donecegim sonra aktif katilacagim foruma insallah. Ucak beni cok zorladi inanilmaz midem bulandi neyse ki bir kaza yasamadik :) Cok cabuk yoruluyorum hamileligin zorluklarini iyiden iyiye hissetmeye basladim. Cok cabuk yoruluyorum sabahlari cok zor uyaniyorum..
Melegim ingiltere'de nerede yasiyorsun? Biz bir sure Nottingham'da yasadik..
Crazymom insallah rahat bir dogum olur. Bebisini bizler icin de kokla.
Pek iyi okuyamadim Amerika'da saat kad bilmiyorum keyifli gunler dilerim..
aman sonuclar iyi olsun da haber etmeseler de olur. ne demisler, no news is good news :)
Kizlaaaaaaaaaaar :))))
Amniyo sonuclari guzel cikti .Sukurler olsun rabbime.Darisi insallah sizlerin basina.
Sabah aramistim cikmamisti sonuclar.Biraz once aramislar duymadim teli.Mesaj birakmis doktorum.Esra iyi haber sonuclar normal diye ama cinsiyeti soylemeyi unutmus :)))) Olsun sonuclar iyi olsunda ben 1 gun daha merak ederim bebisimi:))
Ne cok stres yapmisim meger hem guldum hem hickira hickira agladim. Insallah sizlerdende hep iyi haberler alicaz.
cok sevindim. gozun aydin. Allah hep mutluluktan aglatsin ins.::):)
Amniyo sonuclari guzel cikti .Sukurler olsun rabbime.Darisi insallah sizlerin basina.
Sabah aramistim cikmamisti sonuclar.Biraz once aramislar duymadim teli.Mesaj birakmis doktorum.Esra iyi haber sonuclar normal diye ama cinsiyeti soylemeyi unutmus :)))) Olsun sonuclar iyi olsunda ben 1 gun daha merak ederim bebisimi:))
Ne cok stres yapmisim meger hem guldum hem hickira hickira agladim. Insallah sizlerdende hep iyi haberler alicaz.
Melegim biz de seni İrlanda' ya bekleriz. Aslinda hepimiz icin gecerli. Sik sik yolumuz dusuyor Londra'ya ozellikle esim surekli seminerlere gidiyor tabii bebisler dogunca nasil olur bilmiyorum..
Yorulmak cok dogal tabi bol bol dinlenmek lazim zaten dogunca bol bol yorulacagiz.. Ama maalesef hamileligimi ogrenir ogrenmez yolculuk yapmak zorunda kaldim. Grupla hareket edildigi icin de pek dinlenme firsatim yok.
Orada da ebeler mi takip ediyor gebeligi? Basta bana pek guven vermemisti. Ama benimle ilgilenen ebe gercekten cok iyi ve sicak kanli. Tek sinirimi bozan bebislerimi daha sik gormek istiyorum. :) Ama idare edecegiz :)
Esleriniz Turk mu? Cunku yabanci baba ile cocuk buyutmek konusunda paylasimlarimiz olabilir diye dusunuyorum cok sonra :)
Amerika gercekten cok buyuk saat farklari oluyor demek ulke icinde de. Ama benim gordugum Amerikalilar clok sicak kanli ve iletisim kurmasi cok kolay. O yuzden irlanda degil de amerika olsa keske diyorum bazen :)
Oh oh. Fazla bekletmeden sonuclarin cikmasina sevindim, guzel cikmasina daha da sevindim. Cinsiyetini bize de soyle, bakalim kiz miymissss? Bu badireyi de cok guzel atlattin artik rahat rahat hamileligin tadini cikar ay cok guzel. Dislerini sikmana gerek kalmadi artik :))
Darisi hepimizin basina.
canimsin senden allah razi olsun ...senin su anlarini an ve an yasadim kisa zaaman once bu yuzden seni cok iyi anliyorum ...dogum yapacak hanimlar icin yakinlari tarafindan Nas, Felak ve ayeter kursi okunurmus kolay dogum iicin ben bu aralar sik sik okuyorum ogluma ve ne yalan soyluyum senide her gun hatirliyip sanada gonderiyorum ..Bu arada hurma ye bol bol inan cok buyuk etken dogumun gerceklesmesi icin...Bu arada unutmadan soyluyum bizim mahir pasa(oglum) da senin ellerinden opuyor teyzesi
Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle dualarımız crazymom için:)) Ben bile heyecanlandım,inşallah güzel doğum haberlerini alırız.
Canan gözün aydın,çok sevindim.İnşallah sende sağlıkla bebişini kucağına alırsın.
Yağmur damlası hoşgeldin aramıza.Burda çok deneyimli ve bilgi sahibi arkadaşlar var.Eminim paylaşımlarından çok güzel şeyler öğreneceksindir.
Yachin, ben Amerika'da yeni olduğum için çok fazla detaylı bilgi veremem.Ben medical assistance programına uygun bulunduğum için masraflar hakkında bilgim yok.Ama bu kartın çıkması eyaletler arası farklılık gösteriyor.Ben maryland eyaletindeyim.Burda sanırım daha kolay ve çabuk çıkıyor.Daha detaylı bilgiyi diğer arkadaşlar verebilir sanırım.
Herkese güzel bir gün dilerim.
Zaten topikte paylasim yapmak bu yonden cok guzel ve rahatlatici,cunku herkes ayni durumlari yasamis veya yasiyor,birbirini cok iyi anliyor,o yuzden aklim hep burda girip bakmadan rahat edemiyorum:)
Allah razi olsun etrafimdaki herkes dua ediyor zaten ailem,arkadaslar ve sizler(topik dostlarim) bu kadar duayla heralde cok kolay ve guzel bir dogum olucak inaniyorum.
Bu arada hurmayi aldim yiyorum cnm,ama cok gerek kalmiycak heralde dunden beri hafif hafif sancilarim dvm ediyor.Pazartesiyi beklermiyiz bilmiyorum:))
Oyyyy yerim ben o mahir pasayi:)))benim icin koklayarak ve sesli op onu annesi:)
Esracimmm cok sevindim cnm harika bi haber,bence de korkulucak bisey yokmus bak kendini cok strese sokmana degmedi,cok sukur aldin guzel haberleri:)))
Darisi butun diger arkadaslarin basina ins.
Cinsiyetini bende merak ediyorum:))annesi gibi guzel bi kiz mi olucak acaba:))
Artik cinsiyeti de ogrenince baslasin alisverisler:))))
esra cook sevindim senin adina, buyuk bir yukten kurtuldun. gozunuzz aydinn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?