Amerika'da Hamilelik

Ayy canim sana da iyi aksamlar

Eki Görüntüle 450281

Benden bir gobus fotosu daha.Hadi kizlar buyutun gobusleri sizde ekleyin :) Olmuyor boyle tek ben :)

17 haftalik gebesin ve sen buna gobek mi diyorsun. bencede sen cok sik bir gebelik yasayacaksin. masallah diyorummmm. guzel kizin adiyla yasasin annesini hic uzmesin saglikla gelsin ins. babasi da cok sevinmisdir demi :))) benim esim her gece kiziyla konusuyor. o bisi diyor icerden benimki tepiyor :))) komik ama guzel gunler bu gunler. diger arkadaslarda ins bebekleri ile ilgili iyi haberler alirlar. tum bebeklerimiz iyi olsunlar..

bende silik cizgiyi goruyorum. bat 4 gun varken bende yapmistim ve ayni goruntu vardi. senden de guzel haberler almak dilegiyle..

bencede senin hala umudun olsun. :)))

kizlar cok tesekkur ederim yorumlariniza.. test durdukca bakiyorum daha da belirginlesmis ikinci cizgi. yine de silik tabiki.. bakalim biseyler var gibi gozukuyor.. insaallah hayal kirikligi yasamam ama hayirlisi tabiiki.. gelismelerden haberdar ederim sizi

Canan esin kiziyla konussun bebekler 7. Aydan sonra cevredeki sesleri duyabiliyorlarmis anneyi de hissediyorlarmis sanirim..
Benim de yengem ailesini tanitiyordu resimlerden bebisine.
İnsan cok hevesli oluyor..

Melegim sen de universitede mi calisiyorsun profilinde egitimci yaziyor da merak ettim..

Kizlar doktorla konustum.Lara bebek geliyor :))) Insallah sizlerinde saglikla gonlunuzden gecen olur :)

Esracim cok sevindim senin adina bizimde hayalimizde 2. Kiz vardi ama hayirlisi boyleymis oglus geliyo:)
Rabbim saglikli bi sekilde hamileligini tamamlayip Lara'yi kucagina aldigin gunleride gostersin ins.

Eki Görüntüle 450281

Benden bir gobus fotosu daha.Hadi kizlar buyutun gobusleri sizde ekleyin :) Olmuyor boyle tek ben :)

Masallah cok tatli bir hamile olucaksin,kizinda sana benzerse bir fistik geliyo demektir:)))ikinize de kocaman bir masallah.

Canim benim 3 ve 4. numarada bende silik cizgiyi gordum hemde adetim gelmeden 3-4 gun onceden yapmistim testi ,dedigin gibi durdukca da koyulasiyo cizgi,bence hamilesin cnm:))gozun aydin bu guzel haberi en yakin zamanda dr'da teyit eder ins.
Aramiza hosgeldin:)))

Ya benim gobis bir hos. Daha onceki haftalarda gaz siskinligi falan oluyordu ama bu hafta gercekten "yok gaz maz degil, bildigin hamile gobegi!" diye bakiyorum gobegime. Ama -diyordum ya her hafta fotograf cekiyoruz diye- fotograflari yan yana koyunca hic fark yok gibi. Buyudu mu buyumedi mi muallakta yani :))) Dur bir iki hafta daha sissin, ben de koyacagim fotograf. Crazymom sen koysana su son demlerden bir gobis fotosu :)

edit: Esra senin gobis cok guzel, benimki de aynen boyle sisse keske :)

Son düzenleme:

Cok tesekkur ederim.Benim esimde sacma isimler oneriyordu :) 3 isim yazip koydum onunu sec birini dedim.Icimdende diyorumki Lara der insallah.Lara dedi.Tamam Lara olsun dedim.simdi ismi kendi koydu zannediyor :)))))) Tavsiye ederim sende yap :)

Hahahaha :)))) yok dimi gobis :)) dar giyiyorum ciksin diye :)))) Sakliyorum ben kizimi :)))Cok tesekkur ederim Canan cim guzel dileklerin icin.Sevinmezmi hemde nasil.Ben biliyordum demistim deyip durdu butun gun:))) Amiin insallah canim butun arkadaslarin sonuclari iyi cikar.Hem guzel haberler paylasiriz burada.

Cok sagol canim:) once sen sonra biz saglikla dogururuz insallah.

Sagol kokocum :)) Benim gobis 12 haftadan sonra belirginlesmeye basladi.Sabirsizlikla bekliyorum sizin gobis fotolarini :)

esra'cim fotograf ve gobis cok seker, masallah diyorum. umarim dogum fotolarini da paylasiriz..

bu arada bisey sormak istiyorum; benim pre-natal vitamin cok buyuk ve yutarken birkac gundur inanilmaz zorlaniyorum ve midemi bulandiriyor dolayisiyla yutus esnasinda cektigim çilee çok buyuk :) cok acikli oldu ama resmen eziyet cekiyorum. sizin kullandiginiz haplar da buyuk mu cok? bu haflarin minikleri yok mudur?
kokocum sen rainbow'un 4'lusu var demistin ama ben unuturum onlari icmeyi o yuzden tek kullanimlik bisey ariyorum. ve mideyi rahatsiz etmeyen.. hepsini denesem sonu gelmez, baska tavsiyesi olan var mi? ya da bu hapi 2'ye bolup kullansam sorun olur mu sizce? cok buyukler :/

Son düzenleme:

Cok tesekkur ederim canim.Amin insallah hepimiz.
Benimde pre-natal vitamin cok buyuk mor renkte bir hap ama kapsul seklinde oldugu icin cabuk kayip gidiyor.Evet ikiye bolebilirsin canim daha kolay olur yutmasi.

Cok tesekkur ederim canim.Amin insallah hepimiz.
Benimde pre-natal vitamin cok buyuk mor renkte bir hap ama kapsul seklinde oldugu icin cabuk kayip gidiyor.Evet ikiye bolebilirsin canim daha kolay olur yutmasi.

adi ne peki kullandigin hapin? benim kullandigim hap tebesirimsi ve zor gidiyor bogazimdan. kapsul ve kaygan bir yapi daha kolay gider evet.

kokocum sen rainbow light ile eksta kalsiyum hapi aliyor musun? icinde kalsiyum yok yaziyor reviewlerde ama baktim da simdi, var gozukuyor.. bana dr. sadece magnezyum takviyesi verdi.

Ya iste butun vitaminleri mineralleri 1 hapa sigdirmaya calisinca haplar buyuk olmus o senin aldigin versiyonda, yazmistim boyu buyuk yutmakta zorlanabilirsin diye (( tuh! Benimkilerin boyu cok daha kucuk. Gunde 6 hap aliyorsun (4 degil) ama nasil aldigin sana bagli. gunde iki kere 3 tane ya da uc kere 2 tane alabilirsin, ben iki kere 3 aliyorum. bir sabah kahvaltidan sonra 3 tane aliyorum, bir de ogleden sonra. (gece yatmadan almak cok iyi olmayabilir cunku mide faaliyetleri yavasliyor ve vitaminin cozulmesi daha zor olabilir.) unutmamak icin soyle bir sey yapiyorum: bir kapali plastik kutum var, ona aksam 6 hap koyuyorum, once ucunu daha sonra da diger ucunu iciyorum. Hani ogleden sonra "ya ben vitaminlerin hepsini ictim miydi?" diye kafama takilirsa cevabi hazir. aksam iste ikinci postayi icince, ertesi gun icin 6 tane yerine koyuyorum. Arkadasin biri telefonunda bir sabah 10a bir aksam 4e alarm kurmustu, ona gore aliyordu, ben gerek duymadim. Bence kucuk haplardan al, sasirmazsin, daha rahat yutulduklari bir gercek.

bu kapsul seklinde olanlardan kullanmistim daha onceden (ama Esra'ninkiyle ayni marka degil herhalde, benimki mor degildi), midemi cok kotu yapmisti. keske boyle 5li 10lu deneme boylari olsa, aliyorsun 30 gunluk paket, miden kotu olsa ya da yutamasan elinde kaliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…