- Konu Sahibi citaknuray
-
- #1.021
Herkese iyi gunler..
Tum gunum mide bulantisiyla gecti sefil oldum. Simdi biraz dinlenme firsato buldum.
Esra Lara cok guzel bir isim prenses size nese mutluluk getirsin.
İsminiz simdiden belli olmus ne guzel. Biz ne yapacagiz bakalim :) Esim sacma sapan isimler oneriyor :)
İnsallah kokopelli hemen atlatiriz testleri. Benim cogul oldugu icin jinekolog takip edecek. İkili testim var bir de hamile oldugumu ogrendigimde kan aldirdim. Aminyo uclu dortlu seker teetstleri var bir de ayrintili ultrasona istersen girebiliyorsun. Ultrasona pek girilmiyor.
Ben de cift cizgi gordum belki bebegin daha cok kucuktur o yuzden silik cikiyordur gostergede arkadasim. İnsallah hamilesindir haberlerini bekliyoruz.
İyi gunler size, Melegim bize de iyi aksamlar :)
Eki Görüntüle 450281
Benden bir gobus fotosu daha.Hadi kizlar buyutun gobusleri sizde ekleyin :) Olmuyor boyle tek ben :)
Eki Görüntüle 450281
Benden bir gobus fotosu daha.Hadi kizlar buyutun gobusleri sizde ekleyin :) Olmuyor boyle tek ben :)
ne zaman birseyler sorsam hep yardimci oldunuz cok tesekkur ederim.. bugun dpo 13. dun clearblue erken gebelikte ikinci cok silik cizgiyi gordum.. first response da cok cok cok ilikti.. nerdeyse yok gibiydi.. bugun first response u ilk idrarla tekrarladim.. bat 25 i gibi sanirim .. gecen ay 26 siydi.. 30 gunde birse 25 -26 falan.. bu resimde ne goruyorsunuz..Eki Görüntüle 450258
Kizlar doktorla konustum.Lara bebek geliyor :))) Insallah sizlerinde saglikla gonlunuzden gecen olur :)
Eki Görüntüle 450281
kizlar cok tesekkur ederim yorumlariniza.. test durdukca bakiyorum daha da belirginlesmis ikinci cizgi. yine de silik tabiki.. bakalim biseyler var gibi gozukuyor.. insaallah hayal kirikligi yasamam ama hayirlisi tabiiki.. gelismelerden haberdar ederim sizi
Herkese iyi gunler..
Tum gunum mide bulantisiyla gecti sefil oldum. Simdi biraz dinlenme firsato buldum.
Esra Lara cok guzel bir isim prenses size nese mutluluk getirsin.
İsminiz simdiden belli olmus ne guzel. Biz ne yapacagiz bakalim :) Esim sacma sapan isimler oneriyor :)
İnsallah kokopelli hemen atlatiriz testleri. Benim cogul oldugu icin jinekolog takip edecek. İkili testim var bir de hamile oldugumu ogrendigimde kan aldirdim. Aminyo uclu dortlu seker teetstleri var bir de ayrintili ultrasona istersen girebiliyorsun. Ultrasona pek girilmiyor.
Ben de cift cizgi gordum belki bebegin daha cok kucuktur o yuzden silik cikiyordur gostergede arkadasim. İnsallah hamilesindir haberlerini bekliyoruz.
İyi gunler size, Melegim bize de iyi aksamlar :)
Esra
Cok guzel gozukuyorsun masallah hamilelik ilerledikce cok yakisacakk
17 haftalik gebesin ve sen buna gobek mi diyorsun. bencede sen cok sik bir gebelik yasayacaksin. masallah diyorummmm. guzel kizin adiyla yasasin annesini hic uzmesin saglikla gelsin ins. babasi da cok sevinmisdir demi :))) benim esim her gece kiziyla konusuyor. o bisi diyor icerden benimki tepiyor :))) komik ama guzel gunler bu gunler. diger arkadaslarda ins bebekleri ile ilgili iyi haberler alirlar. tum bebeklerimiz iyi olsunlar..
Masallah gobusunecok yakisiyor valla ve halan fit sin fazlalik yok ins boyke devam eder canim
Esracim cok sevindim senin adina bizimde hayalimizde 2. Kiz vardi ama hayirlisi boyleymis oglus geliyo:)
Rabbim saglikli bi sekilde hamileligini tamamlayip Lara'yi kucagina aldigin gunleride gostersin ins.
Masallah cok tatli bir hamile olucaksin,kizinda sana benzerse bir fistik geliyo demektir:)))ikinize de kocaman bir masallah.
Canim benim 3 ve 4. numarada bende silik cizgiyi gordum hemde adetim gelmeden 3-4 gun onceden yapmistim testi ,dedigin gibi durdukca da koyulasiyo cizgi,bence hamilesin cnm:))gozun aydin bu guzel haberi en yakin zamanda dr'da teyit eder ins.
Aramiza hosgeldin:)))
Ya benim gobis bir hos. Daha onceki haftalarda gaz siskinligi falan oluyordu ama bu hafta gercekten "yok gaz maz degil, bildigin hamile gobegi!" diye bakiyorum gobegime. Ama -diyordum ya her hafta fotograf cekiyoruz diye- fotograflari yan yana koyunca hic fark yok gibi. Buyudu mu buyumedi mi muallakta yani :))) Dur bir iki hafta daha sissin, ben de koyacagim fotograf. Crazymom sen koysana su son demlerden bir gobis fotosu :)
edit: Esra senin gobis cok guzel, benimki de aynen boyle sisse keske :)
esra'cim fotograf ve gobis cok seker, masallah diyorum. umarim dogum fotolarini da paylasiriz..
bu arada bisey sormak istiyorum; benim pre-natal vitamin cok buyuk ve yutarken birkac gundur inanilmaz zorlaniyorum ve midemi bulandiriyor dolayisiyla yutus esnasinda cektigim çilee çok buyuk :) cok acikli oldu ama resmen eziyet cekiyorum. sizin kullandiginiz haplar da buyuk mu cok? bu haflarin minikleri yok mudur?
kokocum sen rainbow'un 4'lusu var demistin ama ben unuturum onlari icmeyi o yuzden tek kullanimlik bisey ariyorum. ve mideyi rahatsiz etmeyen.. hepsini denesem sonu gelmez, baska tavsiyesi olan var mi? ya da bu hapi 2'ye bolup kullansam sorun olur mu sizce? cok buyukler :/
Cok tesekkur ederim canim.Amin insallah hepimiz.
Benimde pre-natal vitamin cok buyuk mor renkte bir hap ama kapsul seklinde oldugu icin cabuk kayip gidiyor.Evet ikiye bolebilirsin canim daha kolay olur yutmasi.
esra'cim fotograf ve gobis cok seker, masallah diyorum. umarim dogum fotolarini da paylasiriz..
bu arada bisey sormak istiyorum; benim pre-natal vitamin cok buyuk ve yutarken birkac gundur inanilmaz zorlaniyorum ve midemi bulandiriyor dolayisiyla yutus esnasinda cektigim çilee çok buyuk :) cok acikli oldu ama resmen eziyet cekiyorum. sizin kullandiginiz haplar da buyuk mu cok? bu haflarin minikleri yok mudur?
kokocum sen rainbow'un 4'lusu var demistin ama ben unuturum onlari icmeyi o yuzden tek kullanimlik bisey ariyorum. ve mideyi rahatsiz etmeyen.. hepsini denesem sonu gelmez, baska tavsiyesi olan var mi? ya da bu hapi 2'ye bolup kullansam sorun olur mu sizce? cok buyukler :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?