- Konu Sahibi citaknuray
-
- #1.001
Kizlaaaaaaaaaaar :))))
Amniyo sonuclari guzel cikti .Sukurler olsun rabbime.Darisi insallah sizlerin basina.
Sabah aramistim cikmamisti sonuclar.Biraz once aramislar duymadim teli.Mesaj birakmis doktorum.Esra iyi haber sonuclar normal diye ama cinsiyeti soylemeyi unutmus :)))) Olsun sonuclar iyi olsunda ben 1 gun daha merak ederim bebisimi:))
Ne cok stres yapmisim meger hem guldum hem hickira hickira agladim. Insallah sizlerdende hep iyi haberler alicaz.
Kizlar doktorla konustum.Lara bebek geliyor :))) Insallah sizlerinde saglikla gonlunuzden gecen olur :)
Kizlaaaaaaaaaaar :))))
Amniyo sonuclari guzel cikti .Sukurler olsun rabbime.Darisi insallah sizlerin basina.
Sabah aramistim cikmamisti sonuclar.Biraz once aramislar duymadim teli.Mesaj birakmis doktorum.Esra iyi haber sonuclar normal diye ama cinsiyeti soylemeyi unutmus :)))) Olsun sonuclar iyi olsunda ben 1 gun daha merak ederim bebisimi:))
Ne cok stres yapmisim meger hem guldum hem hickira hickira agladim. Insallah sizlerdende hep iyi haberler alicaz.
Arkadaslar cok tesekkur ederim mesajıma cevap verdiginiz icin.
Marlin T, medical assistance programına nasıl basvurdun peki? internette bir disability ya da over 65 olması durumunda bu kart cıkar diyorlar, dogru mu?
Herkese hayırlı dogumlar, isalla saglıkla kucaklarız hepimiz bebislerimizi.
Melegim biz de seni İrlanda' ya bekleriz. Aslinda hepimiz icin gecerli. Sik sik yolumuz dusuyor Londra'ya ozellikle esim surekli seminerlere gidiyor tabii bebisler dogunca nasil olur bilmiyorum..
Yorulmak cok dogal tabi bol bol dinlenmek lazim zaten dogunca bol bol yorulacagiz.. Ama maalesef hamileligimi ogrenir ogrenmez yolculuk yapmak zorunda kaldim. Grupla hareket edildigi icin de pek dinlenme firsatim yok.
Orada da ebeler mi takip ediyor gebeligi? Basta bana pek guven vermemisti. Ama benimle ilgilenen ebe gercekten cok iyi ve sicak kanli. Tek sinirimi bozan bebislerimi daha sik gormek istiyorum. :) Ama idare edecegiz :)
Esleriniz Turk mu? Cunku yabanci baba ile cocuk buyutmek konusunda paylasimlarimiz olabilir diye dusunuyorum cok sonra :)
Amerika gercekten cok buyuk saat farklari oluyor demek ulke icinde de. Ama benim gordugum Amerikalilar clok sicak kanli ve iletisim kurmasi cok kolay. O yuzden irlanda degil de amerika olsa keske diyorum bazen :)
Zaten topikte paylasim yapmak bu yonden cok guzel ve rahatlatici,cunku herkes ayni durumlari yasamis veya yasiyor,birbirini cok iyi anliyor,o yuzden aklim hep burda girip bakmadan rahat edemiyorum:)
Allah razi olsun etrafimdaki herkes dua ediyor zaten ailem,arkadaslar ve sizler(topik dostlarim) bu kadar duayla heralde cok kolay ve guzel bir dogum olucak inaniyorum.
Bu arada hurmayi aldim yiyorum cnm,ama cok gerek kalmiycak heralde dunden beri hafif hafif sancilarim dvm ediyor.Pazartesiyi beklermiyiz bilmiyorum:))
Oyyyy yerim ben o mahir pasayi:)))benim icin koklayarak ve sesli op onu annesi:)
Canim hayirlisi ile gelsin senin pasanda ins ve bizimki ile kanka oluversinler..
ayy opmezmiyim mahir pasayi oyle datlu olmuski dayanamiyorum teyzesidaliyorum valla hele birde gulumsediginde damagi cikiyor ya ortaya deli divane ediyor beni bu oglan
ne zaman birseyler sorsam hep yardimci oldunuz cok tesekkur ederim.. bugun dpo 13. dun clearblue erken gebelikte ikinci cok silik cizgiyi gordum.. first response da cok cok cok ilikti.. nerdeyse yok gibiydi.. bugun first response u ilk idrarla tekrarladim.. bat 25 i gibi sanirim .. gecen ay 26 siydi.. 30 gunde birse 25 -26 falan.. bu resimde ne goruyorsunuz..Eki Görüntüle 450258
ne zaman birseyler sorsam hep yardimci oldunuz cok tesekkur ederim.. bugun dpo 13. dun clearblue erken gebelikte ikinci cok silik cizgiyi gordum.. first response da cok cok cok ilikti.. nerdeyse yok gibiydi.. bugun first response u ilk idrarla tekrarladim.. bat 25 i gibi sanirim .. gecen ay 26 siydi.. 30 gunde birse 25 -26 falan.. bu resimde ne goruyorsunuz..Eki Görüntüle 450258
Kizlar doktorla konustum.Lara bebek geliyor :))) Insallah sizlerinde saglikla gonlunuzden gecen olur :)
MerhAbalarr
Kokopelli, aslinda sizdeki sistem de guzelmis bizimkine yakin sayilir. Bizde de riskli gebelikte veya cogul gebeliklerde jinelolog devreye giriyor.
Bebisler dogunca cok guzel paylasimlarimiz olacak her konuda, yurtdisinda cocuk yetistirmek ayri bir ozen gerektiriyor ozellikle de sonunda Tr'ye donus varsa..
Esra, cok sevindim aminyosentezinin iyi cikmasina. Sanirim daha once bu yuzden cok uzulmussun. İnsallah hamileliginin geri kalaninda da hep guzel sevindirici haberler alirsin boyle bi gerginlik yasamazsin.
Testler hem iyi hem kotu, bir arkadasim ikili test sonucunda 1/16 ozurlu cocuk doguracagini ogrenmisti zehir etti gebeligini kendine, simdi cok saglikli bir oglusu var.
Cinsiyetlerini ben de merak ediyorum alisveris kismi hamileligin en heyecanli kismi.
Doktorunuz size takviye ilaclar verdi mi? Folik asit ya da vitaminler gibi? Ben demir ilaci ve folik asit kullaniyorum.
Esra, kahvaltım senin bu güzel haberinle iyice tatlandı.Gözün aydın canım.İnşallah sağlıkla kucağına aldığın günlerin haberini de bize vereceksin.Darısı bizim gibi testlere girecek ve sonuçları bekleyecek herkesin başına inşallah:) Cinsiyeti hemen yaz,meraklandık...Lara geliyor galiba:)) Hadi bakalım heyecanla bekliyoruz
Ben yazarken sen güzel haberi vermişsin. Ah şimdi sen ona ne ciciler alırsınLara ismiyle yaşasın,çok güzel bir ismi var.Kendi de öyle olacak eminim.
ayy Lara miprenses demek oyy masallah simdiden eminim ki annesi gibi guzel narin bir lady olur
Ne guzel, bir fistigimiz olacak yani :) Kim bilir ne guzel, ne tatli olacak.
MerhAbalarr
Kokopelli, aslinda sizdeki sistem de guzelmis bizimkine yakin sayilir. Bizde de riskli gebelikte veya cogul gebeliklerde jinelolog devreye giriyor.
Bebisler dogunca cok guzel paylasimlarimiz olacak her konuda, yurtdisinda cocuk yetistirmek ayri bir ozen gerektiriyor ozellikle de sonunda Tr'ye donus varsa..
Esra, cok sevindim aminyosentezinin iyi cikmasina. Sanirim daha once bu yuzden cok uzulmussun. İnsallah hamileliginin geri kalaninda da hep guzel sevindirici haberler alirsin boyle bi gerginlik yasamazsin.
Testler hem iyi hem kotu, bir arkadasim ikili test sonucunda 1/16 ozurlu cocuk doguracagini ogrenmisti zehir etti gebeligini kendine, simdi cok saglikli bir oglusu var.
Cinsiyetlerini ben de merak ediyorum alisveris kismi hamileligin en heyecanli kismi.
Doktorunuz size takviye ilaclar verdi mi? Folik asit ya da vitaminler gibi? Ben demir ilaci ve folik asit kullaniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?