Amerika'da Hamilelik

Esra, kahvaltım senin bu güzel haberinle iyice tatlandı.Gözün aydın canım.İnşallah sağlıkla kucağına aldığın günlerin haberini de bize vereceksin.Darısı bizim gibi testlere girecek ve sonuçları bekleyecek herkesin başına inşallah:) Cinsiyeti hemen yaz,meraklandık...Lara geliyor galiba:)) Hadi bakalım heyecanla bekliyoruz

Canim cok sevimdim sorun cikmamis olmasina ,ins daha nice guzel haberlerle bebisine kavusursun ,,artik tam gaz devam bebisi buyutmeye ,,bakalim cinsiyeti ne olcak cok merak ettim valla

Canım, biz greencard ile buradayız. Gelir durumuna bakıyorlar, bizim gelir durumumuz belli seviyenin altında olduğu için kabul edildik.Bir form dolduruyorsun, çalıştığımız yerden paychecklerimizi ve kimlik kartı fotokopisini ekleyerek başvurduk.Bizim bulundğumuz eyalette bu anlamda çok kolay ve hızlı oldu.Hatta formları doldurduğumuz yerde annenin düzenli beslenmesi için gıda dersleri ve gıda çekleri bile veriyorlar. Bu site maryland eyaleti için, burdan da bir araştırma yapabilirsin http://dhr.maryland.gov/fiaprograms/medical.php

Benim esim Turk canim ama burda arkadaslarimin cogunun esi yabanci ,aslinda renk katiyorlar bizlere iyi oluyor kulturler genisliyor ve kaynasiyor
Benim hamileligim problemli gecti bu yuzden ozellikle son uc ay nerde ise haftada 3 gun hasteneye gittim ,dedigin gibi eger bir sorun yoksa hamilelikte ebeler seni takip ediyor, gerci benim ebemde cok iyidi ama kizcagizin bilgisi bana yardimci olmaya yetmedi sadece bazi rutin seyleri yapmakla yetindi, mesela karnimi olcmek gibi kan alip hastaneye gondermek gibi seyler ..dogumdan sonra iki kez eve geliyor ebe birde health visiter geliyor bir kez ondan sonra isin bitiyor midwife ile sonra sadece kilo takibi icin health visiter e gidiyorsun hepsi bu kadar

ne zaman birseyler sorsam hep yardimci oldunuz cok tesekkur ederim.. bugun dpo 13. dun clearblue erken gebelikte ikinci cok silik cizgiyi gordum.. first response da cok cok cok ilikti.. nerdeyse yok gibiydi.. bugun first response u ilk idrarla tekrarladim.. bat 25 i gibi sanirim .. gecen ay 26 siydi.. 30 gunde birse 25 -26 falan.. bu resimde ne goruyorsunuz..Eki Görüntüle 450258

ztarcim ben silik cizgiyi gorebildim fotograftan, ben de hamileligimi cok cok silik bir cizgiyle ogrenmistim aynen boyle belli belirsizdi. onceden o cikmazdi hic. insallahhhh hamilesindir

silik cizgiyi ben de goruyorum fotografta. iki gun icinde testi tekrarla, cizgi koyulasti mi tamamdir :)))

kathleen, ben hamile kalmadan once prenatal vitamin denen vitaminlere baslamistim, icinde folik asit var. bir de omega3+dha aliyorum (midem bulanmadiginda!). hemsire kan tahlilime bakip demir hapi almami soylemis, sali gunu ebeyle konustuktan sonra ona da baslayacagim galiba. kullandiklarim bu kadar.

testler iste guzel sonucu alana kadar bir stres yaratiyor, belirsizlikten daha cok. benim ikili icin kan alindi, sali gunu nt screening denen ense kalinligi olcumu var. sonra bir de 4lu test yapilacak. bunlarin sonucuna gore amniyo dusunecegim. Esra hic test yaptirmadan direkt amniyo yapmisti, test sonuclarinda senin dedigin gibi yanlisliklar cikiyor sonucta, belki kafa bulandirmadan amniyodan kesin sonuc almak daha iyi. ama o bile stres yapiyor, yok dusuk riski yok sonuc ne cikacak tedirginligi. Hepimiz su anda Esra'nin yasadigi rahatliga ersek tez elden ne guzel olacak :)) Sizin orada ne testler yapiliyor?

Sagol Marlin cim.Darisi senin basina diger arkadaslarin basina.Insallah hepimiz saglikla kavusucaz bebeklerimize :)

Silik cizgiyi bende gordum.2 gun sonra tekrar yap istersin canim.Hadi bakalim insallah gelmistir bebisin.

Simdi gordum yazini.Heyecanima ver:) Kusura bakma.Cok tesekkur ederim.Ben de cok sevimdim.35 yas ve ustune genellikle amniyosentez dedikleri icin diger testleri yaptirmadim.Aklimi karistirmiyim dedim.Once Allah a sonra doktoruma guvendim amniyo yaptirdim.Bekleme surekli biraz stresliydi.Cok sukur atlattim.

Herkese iyi gunler..
Tum gunum mide bulantisiyla gecti sefil oldum. Simdi biraz dinlenme firsato buldum.
Esra Lara cok guzel bir isim prenses size nese mutluluk getirsin.
İsminiz simdiden belli olmus ne guzel. Biz ne yapacagiz bakalim :) Esim sacma sapan isimler oneriyor :)

İnsallah kokopelli hemen atlatiriz testleri. Benim cogul oldugu icin jinekolog takip edecek. İkili testim var bir de hamile oldugumu ogrendigimde kan aldirdim. Aminyo uclu dortlu seker teetstleri var bir de ayrintili ultrasona istersen girebiliyorsun. Ultrasona pek girilmiyor.

Ben de cift cizgi gordum belki bebegin daha cok kucuktur o yuzden silik cikiyordur gostergede arkadasim. İnsallah hamilesindir haberlerini bekliyoruz.

İyi gunler size, Melegim bize de iyi aksamlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…