- Konu Sahibi citaknuray
-
- #1.061
Selam..
Mide bulantilari icin onerileriniz var midir hanimlar?
kokopelli okuyunca agzim acik kaldi ben mi yanlis anladim yoksa sen gunde 6 tane hap mi aliyorum yazmissin ,
Kizlar ben sadece bir tek vitamin hap icinde 19 vitamin icerenden aldim mother to be multivitamin hapin adi, bayes tarafindan uretilmis icinde hatta folik asit bile var
Bana doktorum 3 ayrı markanın 5'er günlük kullanım paketlerini verdi.Hangisi midene iyi gelirse onu yazarım dedi.Şu ana kadar denediklerimin hiçbirinde sorun olmadı çok şükür.Bir markanın paketinde 2 ayrı kapsül var,biri omega-3 müş.Ama diğerleri de omega 3 içeriyor dedi doktor,anlamadım
Benim bugüne kadar hiçbir ağrım olmamıştı ama bugün bir sancı işyerinde zor dakikalar yaşattı bana, hafif açık bir kahverengi akıntı oluşmuş.Korktum çokİşyeride cuma-cumartesi çok yoğun oluyor,malum millet oynamaya geliyor.O slot machinlerin arasında tedirgin saatler yaşadım.Şu an daha iyiyim ama devam ederse doktora danışmam gerek sanırım.İnşallah herşey yolundadır.
Marlin gecmis olsun, umarim kahverengi akinti devam etmez. Eger tekrar edecek olursa bir tavsiyem var: akintiyi sildigin tuvalet kagidini bir ziplock icinde sakla, doktora gotur. diger bir secenek de telefonunla olabildigince net bir fotografini cekmek. Bunu iki ayri deneyime dayanarak oneriyorum. Ilki kadin dogumcu kayinvalidem: kanamasi olan hastalarindan tuvalet kagitlarini getirmesini istiyormus, renk, miktar falan teshis icin onemliymis. Ikincisi de 9. haftasinda -ozellikle cok yoruldugunda- kanamasi olan arkadasim: iphoneuyla fotograflarini cekmisti, doktoruna gostermisti, israrci olmustu. meger "incompetent cervix" denen sey varmis, ufak bir operasyonla sirkulaj mi ne deniyor diktiler rahim agzini. doktora fotograflari gosterip israrci olmasa bebek dusup gidecekti, simdi tosun gibi masallah. Isin de yogun ama en azindan evdeyken guzel guzel dinlen. Tekrar gecmis olsun.
Marlincim gecmis olsun.
Marlin cok gecmis olsun. Kasiklarinda agri ile beraber gelmesi korkutucu olmustur. Bir daha tekrarlamamasina cok sevindim. Bundan sonra da tekrar etmez insallah..
İlk 3 ayi atlatsak rahat edecegim ben de. Bu carsamba doktorla randevum var kalp atislarini duyabilirmisiz pitirciklarimin.
Mide bulantilari konusunda onerilerinize cok tesekkur ederim hanimlar.
Havucu mutlaka deneyecegim sanki bastirirmis gibi geldi bana da.
Proteinlerin iyi oldugunu ben de biliyorum ama sut yumurta peynir bunlar cok midemi bulandiriyor, dusunmesi bile oyle tuylerim diken diken oluyor.
İyi beslenmek lazim ama mide bulantilari buna engel oluyor. Et yemeye calisiyorum ben de ama sebzeler yaz mevsiminde daha iyi gidiyor. :)
Selamlar..
Mide bulantilari konusunda onerilerinize cok tesekkur ederim hanimlar.
Havucu mutlaka deneyecegim sanki bastirirmis gibi geldi bana da.
Proteinlerin iyi oldugunu ben de biliyorum ama sut yumurta peynir bunlar cok midemi bulandiriyor, dusunmesi bile oyle tuylerim diken diken oluyor.
İyi beslenmek lazim ama mide bulantilari buna engel oluyor. Et yemeye calisiyorum ben de ama sebzeler yaz mevsiminde daha iyi gidiyor. :)
Selamlar..
Selam kizlar,
Kac gundur takip edemiyorum sayfalarda ilerlememis zaten.
Ben bu gece 11:00 de hastaneye yatiyorum ins.
Acilmamiz cabuk ilerlememis 2cm sadece,doktorum daha fazla beklemeyelim bu gece olsun dedi,sabaha karsi kavusmus okuruz oglusumuza ins.
Hepinizi opuyorum dualarimdasiniz.
Selam kizlar,
Acilmamiz cabuk ilerlememis 2cm sadece,doktorum daha fazla beklemeyelim bu gece olsun dedi,sabaha karsi kavusmus okuruz oglusumuza ins.
Selam kizlar,
Selam kizlar,
Selam kizlar,
Selam kizlar,
Selam kizlar,
Selam kizlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?