Amerika'da Hamilelik

Bizim ocak anneleri grubunda millet ogrenmeye baslamis bile cinsiyetleri. Ama daha cok erken ya, 16. haftadan once ben pek guvenmezdim. Kizlarin ve erkeklerin genitalialari 12. haftada falan bayagi birbirine benziyor oluyormus (internette ultrason resimleri gormustum bayagi ayniydilar). bizim bir tanidiklara once kiz dendi sonra erkege dondu falan. beklemesi zor geliyor, sabirsizlaniyorum ogrenmek icin ama 20. haftada olsun dogru olsun. kiz da erkek de olsa farketmez ama once bir sey deyip sonra tam o fikre alismisken degisirse ben kotu hissederim ya. benim ultrason tam dogumgunumde olacak, o tesadufe seviniyorum, hediyem benim!!!

bu kk'da bir hatun (munire mi ne rumuzu) dogum tarihini, satini ve dongu uzunlugunu soyleyince tahminde bulunuyor iddiasina gore 95% tutuyormus. e zaten hicbir sey bilmeden ihtimal 50%!!! ilahi.

klasik bitireyim: aman saglikli olsunlar da :)))

Eskiler oyle derde :) ben inanmiyorum .Bakma sakasina soyledim :)) Bende tutmadi mesela.Kiz mide bulantisi yapar dediler hic olmadi.Belin ince kaldi erkek dediler oda uymadi :)) karnim once top gibiydi yeni yeni yayginlasiyor.Bende birtek ye eksiyi bul ayseyi tuttu Marlincim :))))

Kokocum o hatun cin takvimide bakarak tutturmay calisiyor.Inkar ediyor gerci:)) Ayni kisiden bahsediyorsak sayet ulturason uzmani sanirim kendisi doktorum filan diyordu.Bir ara bende gordum o rumuzu .Ben netten cin takvimine bakmistim.Bak dogru cikti benimkisi cin takvimine gore :)))

Soft Baby Kids Children Shampoo Bath Shower Cap Hat Wash Hair Waterproof Shield | eBay

Kizlar ben bundan almayi dusunuyorum simdi.Kulagina gozune su kacmaz bebisin diye dusundum.Siz ne dusunuyorsunuz ?

Kiz deli, bu ne? hahahah. Sen hic kucuk bebek yikanirken gormedin mi, cogunlukla yirtiniyorlar, kivraniyorlar, agliyorlar. Sanmam ki boyle bir sey kafalarinda dursun. Kafayi yikarken zaten bebeyi arkaya egip suyu arkaya dogru dokeceksin, kuaforde kafamizi lavaboya yatirip sac yikiyorlar ya oyle. Genelde en iyi sistem once vucudu yikayip en son kafayi sampuanlayip direkt havluya sarmalamayaaa. Senin kulak cinliyor ugulduyor ya, sen o yuzden korkuyorsun belki Lara hanimin kulaklarina su kacacak diye.

Son düzenleme:
Amazon.com: Kyle and Deena Baby Blanket (Pink): Baby

Bu da kizimin ilk kokos battaniyesi :))) Gerci ben aynisini Marshalls dan $9.00 aldim.Amazonda $31.00 diyor sanirim shipping parasida var.

Ohh, yumusacik gule gule kullanin. Ben de boyle seyleri gordukce kendimi ross ve marshall's dan baslamak uzere dukkanlara vurasim geliyor (ki dukkan gezmeyi sevmem, soylemistim). Kayinvalidem bana bir hamile elbisesi almis, ilk torun heyecani, tiril tiril yazlik elbise, olsa da giysek. Eylulde gidince giyebilecegim ancak.

Esra sen kendine kiyafet aldin mi, onlari nereden aliyorsun? Benim ozel hamile kiyafeti dukkanina gidip para dokesim yok hic vallahi.

Cok gordumde hic uygulamadim:))boyle anlatmasi kolay :)) minnacik bebisi yikarken panuk olurum ben.Aldim bile :))))) kullanmasakta bakar bakar egleniriz :))

Bu da kizimin ilk kokos battaniyesi :))) Gerci ben aynisini Marshalls dan $9.00 aldim.Amazonda $31.00 diyor sanirim shipping parasida var.

cok guzelmis bu battaniye ya:) bir de Larayla daha guzel olacak,dogmadan esyalari alip sevmek bile guzel. Bu arada banyo sapkalarina bayildim;super yahu:) ben nasil yikarim diye kara kara dusunuyom..anneme ve sonra esime guveniyorum:))
Bu arada kokopelli bizimde ultrason babamizin dogumgunune rastliyor;bir gun sonrasi gerci ama o da bana dogum gunu hediyesi diyor:)) bebisin dogum zamani da benim dogumgunume yakin zaten o Allahin bize hediyesi;lutfu:))

Ben de bayildim sapkaya :))) Ben de anneme guveniyorum marlincim ama dursun bir kenarda lazim olur belki :)))hic sorma 2 gundur battaniyesini seviyorum :)))

Sagol canim icide polar battaniyenin yumusacik.yok ben hic almadim hamile kiyafeti daha kotlarim dahil hepsi oluyor simdilik.Ama h&m'e bakmistim fena degildi.Cok buyumezsem ileriki aylarda marshals dan L beden elbiseler almayi dusunuyorum.Ben pek sevmiyorum hamile kiyafetlerini.

Kizlarrr naberrr:))
Oncelikle Kandiliniz mubarek olsun....
Ya bebis uyurken gireyim diyorum ben eskiyi okuyana kadar Yusuf bey uyaniyo cvp yazamadan cikiyorum.
Simdi gene miyiklanmaya basladi bari 3-4 cumle yazayim dedim.
Kizlar oncelikle gobusler super,kokocum bence sana da bi fistik geliyor.
Gobek seklinden gercekten anlasiliyo bence benim 3 oglanda da gobus sipsivriydi:))
Benim bunda mide bulantilarim5,5 ay surdu,sonuc gene oglan:))
Bu arada Esracim Lara hanimin battaniyesi cok seker,kiz esyalari cok guzel oluyor yaa,o yuzden kiz alisverisi herzmn daha zevkli oluyo:))
Bu gecelik bu kadar kizlar Yusuf bey sinyalleri cogaltti ikizini cagirio:))

Sana da iyi kandiller Crazymom.Yusuf bebisi op bizim yerimize :)

Ya bi su Yusuf oglani goreydik crazymom? Bir fotograf yollayiver, merak ediyorum :) Koydun da ben mi gormedim yoksa!?!?!

Cok gordumde hic uygulamadim:))boyle anlatmasi kolay :)) minnacik bebisi yikarken panuk olurum ben.Aldim bile :))))) kullanmasakta bakar bakar egleniriz :))

Ben arkadaslarinkilere yardim etmistim, kafasini dik tutana, kendi basina oturana kadar en az iki kisi gerekiyor zaten yikamaya. Peyykkiiiii, bu bebe kuveti veya icine oturtulup banyo yaptirmaya yarayan zimbirtilardan almayi dusunen var mi? ne tip bir sey dusunuyorsunuz? bizim arkadaslar bir tane sisme kayikcik almislardi ordek seklinde, onu kuvete koyuyorlardi, onun icine oturtuyorlardi cocugu oyle yikiyorlardi. cocuk devrilse de hava dolu kenarlarina carpar bir sey olmaz, mantikli aslinda. onlar tek kisi yikayabiliyor oldular bir yerden sonra o sayede.

Benim arkadasim bir tane verdi bana.Plastik kafa tarafi yuksekte oraya yatirip yikiyorsun ama cok kucukken onun pek ise yarayacagini zannetmiyorum.8-9 aylikken kullanmaya baslayabilirim.
Sapkaya bakarken bunu gormustum bayildiim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…