- Konu Sahibi citaknuray
-
- #1.281
Blooming Bath - Baby Bath Seat, Baby Bath, Baby Bathtub, Baby Bath Tub, Baby Tub, Baby Bathing
Iste bu :))ben opmekten yikayamam boyle gorsem :)
Sana da iyi kandiller Crazymom.Yusuf bebisi op bizim yerimize :)
Ya bi su Yusuf oglani goreydik crazymom? Bir fotograf yollayiver, merak ediyorum :) Koydun da ben mi gormedim yoksa!?!?!
Gerci lavaboda bebek yikamak bana biraz ters geldi .Cok rahat gozukuyor ama :)
Eki Görüntüle 458239
Iste benim gobegim. Yukaridaki 4 hafta oncesi, alttaki bu sabah. Fotografta farkediyorum ki gobek sismesinden cok bir bel kalinlasmasi olmus :))
Yalniz her hafta ayni kiyafetle fotograf cektirmeye tee ne zaman basladigimda yanlis kiyafet secmisim. Bu yoga taytinin bel kismi lastikli ama pek esnek degil, bastiriyor yani karni iceri dogru. O yuzden karnin alt tarafinda da bir miktar sisme olsa da spandex icindeymis gibi gorunmuyor!
Bu arada bugun seyi hatirladim: overstock.com var, gecen kimdi online site soruyordu. overstock'ta da baby kismi var, hesapli seyler cikabiliyor, bakmak lazim!!
kac kilo aldin dogumda? emzirdikce gider diyorlar ne kadar dogru bilmiyorum. kokonun da dedigi gibi daha yeni dogum yapmissin neredeyse. ins fit olursun tekrar :
Kizlarrr naberrr:))
Oncelikle Kandiliniz mubarek olsun....
Ya bebis uyurken gireyim diyorum ben eskiyi okuyana kadar Yusuf bey uyaniyo cvp yazamadan cikiyorum.
Simdi gene miyiklanmaya basladi bari 3-4 cumle yazayim dedim.
Kizlar oncelikle gobusler super,kokocum bence sana da bi fistik geliyor.
Gobek seklinden gercekten anlasiliyo bence benim 3 oglanda da gobus sipsivriydi:))
Benim bunda mide bulantilarim5,5 ay surdu,sonuc gene oglan:))
Bu arada Esracim Lara hanimin battaniyesi cok seker,kiz esyalari cok guzel oluyor yaa,o yuzden kiz alisverisi herzmn daha zevkli oluyo:))
Bu gecelik bu kadar kizlar Yusuf bey sinyalleri cogaltti ikizini cagirio:))
Selam Arkadaşlar,
Bugün işyerinden aradılar, yeniden işe çağırdılar:)) 1 hafta epey dinlenmiş olduk bebişimle...
Herkese güzel bir gün geçirmesini dilerim,sevgiler
Selam Arkadaşlar,
Bugün işyerinden aradılar, yeniden işe çağırdılar:)) 1 hafta epey dinlenmiş olduk bebişimle...
Ilahi melegim, herkesin dedigini tekrarlamak gibi olmasin da: 5 kiloyu mu dert ediyorsun cilgin? Bence 1 yili doldurmadan gitmis olur onlar da. Senin yavrunun fotografini da gormedik sahi, ben geldigimde sen dogurmustun, kacirmisimdir diye dusunuyordum. Sen de yolla fotograf :) carrier bulabildin mi gonlune gore bu arada?
Marlin, ise geri donecegine sevindim, umarim biraz daha sakin bir tempoda calisma imkanin olur.
Esra, benim haftalardir gelip giden bir bel agrim var, kuyruksokumunun ustunde tam legen kemiginin ortasinda. Sordugumda hep normaldir dediler. Karin buyudukce hormonlar bu legen kemigi-kalca civarindaki eklemleri yumusatmaya calisiyormus, bebeye yer olsun, kalca genislesin diye. Senin de tam karninin buyumeye basladigi donem, boyle bir sebep senin icin mantikli geliyor. Agri sizi hic iyi degil ama bebekler ugruna cekecegiz iste, umarim cok kotu olmaz seninki. Bu arada sabah kulagima su kacti, hala cikaramadim, diyorum Lara kizin ahi tuttu beni kesin, dalga gectim banyo sapkasiyla diye, guldum kendi kendime :))
Ilahi melegim34 :) Kilodan sikayetlenince bende zannettimki 15 kilo filan fazla var.5 kilocuk fazlalik.Ustelik 9-10 kilo almissin.Bazilari o 5 kiloyu tatile gidince aliyor :)
Ilahi melegim, herkesin dedigini tekrarlamak gibi olmasin da: 5 kiloyu mu dert ediyorsun cilgin? Bence 1 yili doldurmadan gitmis olur onlar da. Senin yavrunun fotografini da gormedik sahi, ben geldigimde sen dogurmustun, kacirmisimdir diye dusunuyordum. Sen de yolla fotograf :) carrier bulabildin mi gonlune gore bu arada?
Marlin, ise geri donecegine sevindim, umarim biraz daha sakin bir tempoda calisma imkanin olur.
Esra, benim haftalardir gelip giden bir bel agrim var, kuyruksokumunun ustunde tam legen kemiginin ortasinda. Sordugumda hep normaldir dediler. Karin buyudukce hormonlar bu legen kemigi-kalca civarindaki eklemleri yumusatmaya calisiyormus, bebeye yer olsun, kalca genislesin diye. Senin de tam karninin buyumeye basladigi donem, boyle bir sebep senin icin mantikli geliyor. Agri sizi hic iyi degil ama bebekler ugruna cekecegiz iste, umarim cok kotu olmaz seninki. Bu arada sabah kulagima su kacti, hala cikaramadim, diyorum Lara kizin ahi tuttu beni kesin, dalga gectim banyo sapkasiyla diye, guldum kendi kendime :))
Selam Arkadaşlar,
1 haftadir yuruken belimin sol tarafinda bir agri kalcama vuruyor.Daha cok erken degilmi bu agrilar icin? Agirlasmadimda.
Ablamdan biliyorum son aylarda kalcasindaki agri bacagina vururdu aglardi kizcagiz acisinda.Banada mi oyle olacak acaba
epilasyon aleti zararli mi sizce? okudum da zararli vb yazmislar. siz nasil hallediyosunuz?
Ben silk agda ile belli bir sureye kadar sonrasinda zaten karnimdan orayi goremiyecek hale geliyorsun, bendeesimin bir makinasi var onunla ayna yardimi ile isi goturmeye calismistim
Bana da amniyosentez yolu gozukuyor artik
Bizim nt screeningi yapan kadin "no news is good news" demisti, bugune kadar arayan soran da olmamisti. Ben aramiyorlar diye sevinsem de meraktaydim, sonuc mu cikmadi, negatif mi diye. Bu konustugumuz genetic counselor'a email attim, dedim nedir ne oluyor? Aradi adam, negatif oldugu icin aramamislardir dedi, ben bir sevindim. Oranlari sormustum emailde, trisomy 18 icin 1/4900 dedi down icin 1/110. Meger 1/100mus bunlarin cutoff'u, ona gore negatif oluyor ama aslinda bayagi kotu bir oran. Iki hafta sonra quad testi yaptiracagim, onun sonucu ciktiginda ancak amniyo olabilecegim en erken tarih gelmis oluyor, quad test de boyle cikarsa tin tin amniyo'ya. Kesin sonuc ogrenmek isterim ben, 1/110la aylari geciremem, umarim sonunda guzel sonuc cikar. Ilk duydugumda cok bozuldum, simdi kendime bos yere moral bozma, sirf yasin yuzunden oranlar altust oluyor zaten diye telkinde bulunmaya calisiyorum. amniyo zamani gelene kadar dusunmemeye calisacagim, onun sonuclarina gore sevinir ya da uzulurum. henuz schedule etmedik ama konustugum counselor quad testin sonucunu aldiktan sonra o haftaya schedule ederiz bir sekilde dedi, rahatlatti.
Esra'cim senin kacinci haftandi amniyo yaptirdiginda, 16. diye hatirliyorum dogru mu? Senin guzel sonuclarinin darisi basima :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?