Amerika'da Hamilelik

Sana da iyi kandiller Crazymom.Yusuf bebisi op bizim yerimize :)

Ya bi su Yusuf oglani goreydik crazymom? Bir fotograf yollayiver, merak ediyorum :) Koydun da ben mi gormedim yoksa!?!?!

Ya kizlar inanin bilgisayara girip resimleri yukleyipte kucultup buraya aticak vakit bulamadim daha.
Ben yeni yeni toparlaniyorum zaten,evde ablamlarda var gun nasil geciyor anlamiyoruz,coluk cocuk curcunayiz:))
Ablamlar gelicek hafta Bahamalar'a tatile gidiyorlar,Soyle biraz sakinlessin ev soz aticam cirkin oglusumun resmini:))
Bugun yikadik oglusumu misler gibi koktu teyzeleri,koklaya koklaya optum sizin icinde:))

Gerci lavaboda bebek yikamak bana biraz ters geldi .Cok rahat gozukuyor ama :)

Benim arkadas da ilk banyosunu lavaboda yapmaya kalkti oglunun. lavabonun cesmesi cikip giren hortumlulardan degilse (benimki degil) hic dusunmeyin bile. onlarin cesme de uygundu ama yine de pek rahat olmadi, su sicradi oraya buraya. ben kuvetin cesmesini degistirtip telefonlu bir sey taktirmayi dusunuyorum sirf bebe yikamak icin :)

Iyi tespit ben orda gobek goremedim ki bazi hanimlarin ic karinlari derin oluyormus, bu yuzden karinlari cok belli olmaya biliyor benim karnim oyleydi mesela ben ancak 5 ayliktan sonra bana hamilemisin diye sormaya baslamislardi, bu arada bel kalinlasmasi oluyorsa kiz olma ihtimali yuksek genelde oyle soylenir ama tabii kesin degil saglikli olsunlarda

kac kilo aldin dogumda? emzirdikce gider diyorlar ne kadar dogru bilmiyorum. kokonun da dedigi gibi daha yeni dogum yapmissin neredeyse. ins fit olursun tekrar :

Aslinda ben cok kilo almadim hamilelikte daha dogrusu almama izin verilmedi son uc ay gebelik sekerimden dolayi diyet yapmak zorunda kaldim ve benle birlikte oglanda ac kaldi ki yavrucum 2430 dogdu, neyse toplam 9 veya 10 kilo aldim 4 kilo gitti 5 kilo halan var ,benim derdim halan yemeye canavar gibi devam etmem inan sut vermek cok aciktiriyor insani gece bile atistiriyorum , gebelik sekeride cok sukur dogumla gitti simdi istedigimi deli danalar gibi yiyorum,kokonun dedigi gibi filim yildizi degiliz ya sabredicem artik

Seninde gecmis beraat kandilin mubarek olsun
Bebisin resmini bende merakla bekliyorum sen koy sonra bende koyuyum benim oglanin resmini, bizimki ancak sizinkinin kilosuna kavustu simdi azda olsa eli ayagi dolgun;
Allah Yusufcugun alin yazisini guzel, bahti acik olsun ins cok opuyorum ayakciklarindan

Ilahi melegim34 :) Kilodan sikayetlenince bende zannettimki 15 kilo filan fazla var.5 kilocuk fazlalik.Ustelik 9-10 kilo almissin.Bazilari o 5 kiloyu tatile gidince aliyor :)

Selam Arkadaşlar,

Bugün işyerinden aradılar, yeniden işe çağırdılar:)) 1 hafta epey dinlenmiş olduk bebişimle...
Herkese güzel bir gün geçirmesini dilerim,sevgiler

1 haftadir yuruken belimin sol tarafinda bir agri kalcama vuruyor.Daha cok erken degilmi bu agrilar icin? Agirlasmadimda.
Ablamdan biliyorum son aylarda kalcasindaki agri bacagina vururdu aglardi kizcagiz acisinda.Banada mi oyle olacak acaba

Selam Arkadaşlar,

Bugün işyerinden aradılar, yeniden işe çağırdılar:)) 1 hafta epey dinlenmiş olduk bebişimle...

marlin bak kisa surdu tatilin :) gozun aydin, sevindim senin adina.

esra gecmis olsun, arada yoklayan agrilardir belki. 9 ay galiba, eski saglikli gunlerimiz gibi olamiycaz. neyseki hastaliktan degil, bebeklerden dolayi deyip teselli buluyorum ben de :)

melegim34, ne guzel az kilo almissin.5 kiloyu da verirsin umarim. ben tokken 60'i buluyorum. 10 alsam 70 kilo olurum diyorum ama nasil ilerler bilmiyorum tabii.hic dikkat edemiyorum su an baska seylerle ugrasmaktan.

Ilahi melegim, herkesin dedigini tekrarlamak gibi olmasin da: 5 kiloyu mu dert ediyorsun cilgin? Bence 1 yili doldurmadan gitmis olur onlar da. Senin yavrunun fotografini da gormedik sahi, ben geldigimde sen dogurmustun, kacirmisimdir diye dusunuyordum. Sen de yolla fotograf :) carrier bulabildin mi gonlune gore bu arada?

Marlin, ise geri donecegine sevindim, umarim biraz daha sakin bir tempoda calisma imkanin olur.

Esra, benim haftalardir gelip giden bir bel agrim var, kuyruksokumunun ustunde tam legen kemiginin ortasinda. Sordugumda hep normaldir dediler. Karin buyudukce hormonlar bu legen kemigi-kalca civarindaki eklemleri yumusatmaya calisiyormus, bebeye yer olsun, kalca genislesin diye. Senin de tam karninin buyumeye basladigi donem, boyle bir sebep senin icin mantikli geliyor. Agri sizi hic iyi degil ama bebekler ugruna cekecegiz iste, umarim cok kotu olmaz seninki. Bu arada sabah kulagima su kacti, hala cikaramadim, diyorum Lara kizin ahi tuttu beni kesin, dalga gectim banyo sapkasiyla diye, guldum kendi kendime :))

hahahaaa cok guldurdun beni :)))))))) Sen benim kizimin banyo sapkasina gulersin haa :)))
aman dikkat et seninde kulak agrin olmasin.Kulak berbat bisey bel agrisina raziyim.
Aynen dedigin gibi bir agri kuyruk sokumuma kadar.Senin haftalardayken agri gidip geliyordu.Son bir haftadir cikmiyor oradan agri.Kalcama vuruyor.
Ben de israrla yuruyerek ustune ustune gidiyorum agrinin.

Ilahi melegim34 :) Kilodan sikayetlenince bende zannettimki 15 kilo filan fazla var.5 kilocuk fazlalik.Ustelik 9-10 kilo almissin.Bazilari o 5 kiloyu tatile gidince aliyor :)

Kizlar oyle demeyin valla canavar gibi yemeye basladim bu gidisle ben o 5 kiloya cok eklerim birak vermeyi alma egilimindeyim...
koko sagol dusunup sordugun icin carrier iisini hallettim sayilir gerci netten aldim hava gecirebilen iyi birseye benziyor ama tabii kullanmadan bilinmez,bu da olmazsa artik pes edicem cunku en iyisi olsun diye cok acildim valla daha fazla bunun icin masraf yapamam herhalde, resim olayida sirasi ile olsun ben crazymom ve nuraydan sonra katildim buraya en guzeli onlardan sonra koymam olur , koyarsam zaten ilk buraya koymus olcak hic simdiye kadar oglusumun resimlerini paylasmadim size ilk olcak kizlar

Selam Arkadaşlar,

Hayirli olsun canim cok sevimdim adina hem ne guzel dinlenmis oldun ve isinde simdi daha garanti oldu herseyde bir hayir vardir mevlam yavrucugunu goruyorsun simdiden koruyor, ben hamileligimde bunu cok defasinda hissettim , onlari simdiden koruyan melekleride var

1 haftadir yuruken belimin sol tarafinda bir agri kalcama vuruyor.Daha cok erken degilmi bu agrilar icin? Agirlasmadimda.
Ablamdan biliyorum son aylarda kalcasindaki agri bacagina vururdu aglardi kizcagiz acisinda.Banada mi oyle olacak acaba

Gecmis olsun canim kotu dusunme .
sana olmaz ins, kolay bir hamilelik gecirirsin , bende ablama cok soruyordum sende neler oldu hamilelikte diye ama o kadar farkli oluyorki kardesler arasindaki belirtiler:26: yani iyi dusunmek en guzeli

epilasyon aleti zararli mi sizce? okudum da zararli vb yazmislar. siz nasil hallediyosunuz?

epilasyon aleti zararli mi sizce? okudum da zararli vb yazmislar. siz nasil hallediyosunuz?

Ben silk agda ile belli bir sureye kadar sonrasinda zaten karnimdan orayi goremiyecek hale geliyorsun, bende esimin bir makinasi var onunla ayna yardimi ile isi goturmeye calismistim

Ben silk agda ile belli bir sureye kadar sonrasinda zaten karnimdan orayi goremiyecek hale geliyorsun, bende esimin bir makinasi var onunla ayna yardimi ile isi goturmeye calismistim

ben de onceden agda yapiyodum ama artik korkuyorum, bacaklara falan epilasyon aletiyle yapsam o da mi zararlidir bilmiyorum. internette neye baksam zararli diyor. buralarda salonlar var mi hic bilmiyorum.

Bana da amniyosentez yolu gozukuyor artik
Bizim nt screeningi yapan kadin "no news is good news" demisti, bugune kadar arayan soran da olmamisti. Ben aramiyorlar diye sevinsem de meraktaydim, sonuc mu cikmadi, negatif mi diye. Bu konustugumuz genetic counselor'a email attim, dedim nedir ne oluyor? Aradi adam, negatif oldugu icin aramamislardir dedi, ben bir sevindim. Oranlari sormustum emailde, trisomy 18 icin 1/4900 dedi down icin 1/110. Meger 1/100mus bunlarin cutoff'u, ona gore negatif oluyor ama aslinda bayagi kotu bir oran. Iki hafta sonra quad testi yaptiracagim, onun sonucu ciktiginda ancak amniyo olabilecegim en erken tarih gelmis oluyor, quad test de boyle cikarsa tin tin amniyo'ya. Kesin sonuc ogrenmek isterim ben, 1/110la aylari geciremem, umarim sonunda guzel sonuc cikar. Ilk duydugumda cok bozuldum, simdi kendime bos yere moral bozma, sirf yasin yuzunden oranlar altust oluyor zaten diye telkinde bulunmaya calisiyorum. amniyo zamani gelene kadar dusunmemeye calisacagim, onun sonuclarina gore sevinir ya da uzulurum. henuz schedule etmedik ama konustugum counselor quad testin sonucunu aldiktan sonra o haftaya schedule ederiz bir sekilde dedi, rahatlatti.

Esra'cim senin kacinci haftandi amniyo yaptirdiginda, 16. diye hatirliyorum dogru mu? Senin guzel sonuclarinin darisi basima :)

kokocum hic bir sorun cikmaz insallah, sen icini ferah tut. daha testler var onunde, hic olmadi amniyo yaptirirsin dedigin gibi. Ins. temiz sonuc alirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…