- Konu Sahibi citaknuray
-
- #1.321
Bugun kizlar emlaccinin elime tutusturdugu adresteki eve bakmaya gittim, o neydi oyle evin ici pislikten gozukmuyor burasi cok pis dedim evin sakinleri yuzume bom bom baktilar sanki uzaydan gelmis gibi hissettim kendimi, bu yabancilarin temizlik anlayisina deli oluyorum yaaneyse benim oglanda sevmedi cok mizmizlandi bende dedim hadi kizim nas nas burdan ufaktan cik bu ev yaramaz!
Esracim senin ev isi nasil gidiyor, bu arada canan da ariyordu buldu mu acaba , ben 2+1 soyle temiz ve bahceli bulursam atlayacam, hayirlisi artik
Iyyy. Vaktiyle ben ev bakarken oyle felaketler gordum ki. Foreclosure olmus, banka evden cikartmis insanlari diyelim. Tamam zor durum, insan gicik olur bankaya falan ama bunlar evden cikarken bilerek evin icine etmisler. Pembemsi renkli halilara camasir suyu dokenleri mi istersin, duvarlari kapilari bile bile gocerteni mi. Pislik zaten girla.
Londra'da yasayan bir arkadasim vardi vaktiyle, 1 oda 1 salon ufacik daireye ne paralar veriyordu. Buzdolabi olarak bir tane minik tezgah alti buzdolabi vardi sadece evde dusunun, dondurucusu falan yok. Pahali bir sehir, hele de merkeze yakin yerleri. Kolay gelsin sana melegim.
Ev arayan herkese kolay gelsin. Seneye bu zamanlar biz de o durumda olabiliriz, bakalim zaman ne gosterecek.
Herkese güzel bir haftasonu dilerim..
Herkese güzel bir haftasonu dilerim..
Canim seninde guzel olsun ins. biz kotu basladik, aslinda bebek dogdu dogali esimle aram nane limon cok defasinda kopma noktasina gelip duruyoruz, hayirlisi olsun ins, dua edin kizlar cok zor bir donemden geciyorum
Bugun kizlar emlaccinin elime tutusturdugu adresteki eve bakmaya gittim, o neydi oyle evin ici pislikten gozukmuyor burasi cok pis dedim evin sakinleri yuzume bom bom baktilar sanki uzaydan gelmis gibi hissettim kendimi, bu yabancilarin temizlik anlayisina deli oluyorum yaaneyse benim oglanda sevmedi cok mizmizlandi bende dedim hadi kizim nas nas burdan ufaktan cik bu ev yaramaz!
Esracim senin ev isi nasil gidiyor, bu arada canan da ariyordu buldu mu acaba , ben 2+1 soyle temiz ve bahceli bulursam atlayacam, hayirlisi artik
Ayy koko sanki beni tarif etmissin, senin arkadasin ben olmuyum :) bizimde buraya ilk tasindigimizda buzluk yoktu sonra istedik adilar ve camasir makineside yoktu onu extra haftalik kiraya 2 pounds ekleyerek aldirttik , evt merkeze yakin hatta biraz ana yola yakin bile olsa pahali , ne bicim paralar gidiyor valla yazik icim ciz ediyor
Canim seninde guzel olsun ins. biz kotu basladik, aslinda bebek dogdu dogali esimle aram nane limon cok defasinda kopma noktasina gelip duruyoruz, hayirlisi olsun ins, dua edin kizlar cok zor bir donemden geciyorum
bizz baska eyalete tasinacagimiz icin secenegimiz yoktu. internetten arastirdik. bir yerle anlastik iste. kontrat asamasindayiz. baska caremiz yok. benim tercihim cmasir makinesinin evde olmasiydi. .1 yillik mecburen bu sekilde yaptik. gitcez gorcez begenmezsek kapora yancak ama tasinmiycaz. gerci baya iyi bi yerde ve pahali tuttuk napalim secenek yok:))
persembe gunu gidiyoruz. yorumumu ozaman yaparim sizlere. ins begeniriz.
Ayy koko sanki beni tarif etmissin, senin arkadasin ben olmuyum :) bizimde buraya ilk tasindigimizda buzluk yoktu sonra istedik adilar ve camasir makineside yoktu onu extra haftalik kiraya 2 pounds ekleyerek aldirttik , evt merkeze yakin hatta biraz ana yola yakin bile olsa pahali , ne bicim paralar gidiyor valla yazik icim ciz ediyor
esra cicileri giule gule kullansin bebegin :) cinsiyeti belli olsa da ben de alsam yaa, gap'a bakip bakip cikiyorum. newborn mu alsak bi de onu bilmiyorum. haftaya ins doktor soyler biseyler.
1400 veriyoruz biz sadece kiraya.
Ben yine sabahtan attim kendimi yollara fittir fittir o mall senin bu mall benim gezdim durdum ta ki belime agri girene kadar.
Kendime birseyler almak icin cikmistim yine dayanamadim Lara'ya bir kac parca bisey aldim.Guya 7. Aydan once almayacaktim.Kizlar o kadar minik ve tatli seyler varki insan dayanamiyor.Allah hepimize aldigimiz kiyafetler saglika giydirmeyi nasip etsin insallah.
Simdi yazliklarda indirim var diye 6-9 ay aliyorum seneye yaz icin.Cocugumun daha 0-3 ayi yok :)) ben 9 aylik icin aliyorum:) Napiyim hem coook iyi indirim var %70 e varan hemde kisliklari daha cikartmamislarki 0-3 ay icin alayim.
Bu arada yakininizda H&M varsa ugrayin derim ben.Cocuk reyonunda hem indirim var hemde made in Turkey bir cok urun.Melegim34 soylemisti aklimda kalmis bugun gittim:)) Tesekkur ederim Melegim.Made in turkey yazilarini gordukce ben bir sevin bir sevin :)))
Allah yardimcin olsun, bebekli hayata alismada ciftler hep zorluk cekiyormus. Biraz buyudukce isler yoluna girer ins. Bozma moralini lutfen..
İnşallah canım mutlu huzurlu günlerinize yeniden kavuşursunuz.Sen bebekle ilgileniyorsun,sürekli onlasın ya birbirinize karşı eskisi gibi olamıyor olabilirsiniz.En kısa zamanda bu zor dönemi atlatırsın inşallah
ben bu erkekleri anlamiyorum ya.. umarim hersey eskisindende guzel olur. zaman zaman oluyor boyle seyler .sen bebegine bak bosver. hersey olacagina variyor sonunda.
Cocuk sahibi olmak evliligi test ediyor resmen, umarim bu donemi atlatir iliskiniz guclenmis bir sekilde cikarsiniz. Hamilelikte bile baslayabiliyor sorunlar. Bizim hormonlar zaten alip basini gidiyor, bazilari ilk haftalardan daha sinirli insanlar oluyor. Eslerin bizim hislerimizi yasadiklarimizi anlamalari cok zor, hayatlarinda boyle bir tecrube yasamiyorlar. Anlayisli olabilmeleri icin gercekten yuksek derecede empatili, duyarli, hassas kisiler olmalari gerekiyor ama cogu oyle degil. Ha, kazmalar demiyorum ama normalde sorun olmayacak empati seviyeleri hamilelikte, dogumdan sonra yetmiyor iste. En ise yarayabilecek sey iletisim kanallarini acik tutmaya calisman, cok kirilsan da konus, kendi hislerini, icinden gelenleri, yasadiklarini paylas sakin sakin. Ahmak degilse biraz anlar, anlamaya calisir en azindan. Kolay gelsin, zor isler bunlar.
Canimsin ya ufakta olsa yararim olmus ne mutlu bana, ins hayrini gorun tum aldiklarinin, Lara bebegimiz guzel guzel giyinir
Kizlar cok sagol verdiginiz guzel telkinler ve destekleriniz icin , ins guzel temennileriniz olur
Canancim inan bende anlamiyorum bu erkekleri :44:
Bugun az daha Tr ye donmek icin hazirlaniyordum, adamanin bana dedigi tek sey su oldu cocugu birak oyle git, nereye gittigin
onemli degil hatta biletini aliyim bile dedi, dusunun artik durumlari ,cok yiprandik ozellikle ben , tum kemiklerimin bazen
yorgunluktan sizladigini hissediyorum.. oglum tek tesellim fakat aile kavramimiz ne kadar surer veya ne kadar surdurebilirim
bilmiyorum inanin, neyse sizi dertlerimle sikmak ve uzmek istemem..daha dogmamis bebekleriniz var onlarin haklarini
odeyemem sonra, dualariniz eksik etmeyin kizlar sadece bunu sizlerden dileyebilirim
Canimsin ya ufakta olsa yararim olmus ne mutlu bana, ins hayrini gorun tum aldiklarinin, Lara bebegimiz guzel guzel giyinir
Kizlar cok sagol verdiginiz guzel telkinler ve destekleriniz icin , ins guzel temennileriniz olur
Bugun az daha Tr ye donmek icin hazirlaniyordum, adamanin bana dedigi tek sey su oldu cocugu birak oyle git, nereye gittigin onemli degil hatta biletini aliyim bile dedi, dusunun artik durumlari ,cok yiprandik ozellikle ben , tum kemiklerimin bazen yorgunluktan sizladigini hissediyorum.. oglum tek tesellim fakat aile kavramimiz ne kadar surer veya ne kadar surdurebilirim bilmiyorum inanin, neyse sizi dertlerimle sikmak ve uzmek istemem..daha dogmamis bebekleriniz var onlarin haklarini odeyemem sonra, dualariniz eksik etmeyin kizlar sadece bunu sizlerden dileyebilirim
Bugun az daha Tr ye donmek icin hazirlaniyordum, adamanin bana dedigi tek sey su oldu cocugu birak oyle git, nereye gittigin onemli degil hatta biletini aliyim bile dedi, dusunun artik durumlari ,cok yiprandik ozellikle ben , tum kemiklerimin bazen yorgunluktan sizladigini hissediyorum.. oglum tek tesellim fakat aile kavramimiz ne kadar surer veya ne kadar surdurebilirim bilmiyorum inanin, neyse sizi dertlerimle sikmak ve uzmek istemem..daha dogmamis bebekleriniz var onlarin haklarini odeyemem sonra, dualariniz eksik etmeyin kizlar sadece bunu sizlerden dileyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?