Amerika'da Hamilelik

valla esine is yaptiran kadinlara bayiliyorum:)) benimki ev batsa yapma der. yapcagini da sanmiyorum :))) yada tamam yaparim der ama o gun hic gelmez :)
nazin cekiliyorsa naz yapabildigin kadar yap bence :))

biraz hafifledi gibi kokocum, yani devamli atistirmasam bulaniyor yine ama daha iyiyim. kendim yine yemek pisiremiyorum fazla. belki 4 ay sonunda tamamen gecer. umarim gecer :)
bu arada inanilmaz halsiz oldugum anlar oluyor, bilmiyorum sizde de oluyo mu? bir anda geliyor, cokuyorum resmen.
valla ben de temizligi zorla yaptiriyorum, aynen cananin dedigi gibi kaciyor :) temizlik derken elektrik supurgesi sadece :)

o halsizlik bana da oluyor, bazen ogleden sonralari siziyorum bir 15-20 dakika. Aksamlari erken yatiyorum 10da falan.

Yanlis anlasilmasin, benimki de zorla yapiyor, nerde oyle "aa, surasi tozlanmis alayim" diyen adam? Ille soylemem gerekiyor, ille durtmem, bazen dirdirlanmam gerekiyor. Mutfakta daha becerikli ama bir sey yaparken oyle bir dagitiyor ki ortaligi, mutfaga girince cildiriyorum. Bir yandan yemegi hazirlarken bir yandan toplasa??? Neyse, buna da sukur. Neredeyse 2 haftadir is geregi sehir disinda, yalniz kaldim, hic iyi degil. Bu test sonuclarini falan aldim bu hafta, moralim bozuldu, evde teselli edecek kimse bile yoktu, kedimle avundum. Yalnizliga aliskinim neyse ki, oyle olmayanlar icin hamilelikte bir basina kalmak cok zor olmali.

Hamilelikte yalnızlık çok zor,ben evde kaldığım günler bile eşimin işten dönmesini dört gözle bekliyordum.Yazık annemlerde uyumayıp kameradan benle sohbet edip yalnızlığıma ortak olmaya çalışıyorlardı.Ben de yorgunluk pek yok,geceleri 1 olduğunda zorla uyumam gerek artık diyerek gidiyorum yatağa.Buarada ben önceden tatlı severdim,hamileliğim başında ağzıma sürmedim,artık yeniden çikolata aşkım alevlendi:)) çok olmamakla birlikte arada götürüyorum:)) buarada ben midem bulantımdan değilde tembellikten mutfağa girmeyenlerdenim,sağolsun kocam da midesine düşkün olunca aç kalmıyoruz:))

Ben de öyleyim silgicim, gündüz uyumam..geceleri de sıcaktan, wc ziyaretlerinden uykum çok bölünüyor. Bu arada bugün annemle görüşürken biletleri önceden almak daha ucuz olur mu diye konuşurken thy uçuşlarına baktım.Annem aktarma yapmak istemiyor, washington dc.direkt uçuş var..gidiş-dönüş 1230 TL, çok uygun geldi bize.Sizlerin bu konuda bilgi ve görüşleri nelerdir? biz daha önce de thy direkt geldik, zaten daha yeni olduğumuz için bir daha da memlekete gitmek kısmet olmadı.Ama aktarmasız bu fiyata gelmek çok uygun gibi,promosyon bilet sanırım hemen almak lazım

TL olaraksa evet uygunmus, biz mart gibi 600 kusur dolara gidis-donus almistik. o donemler ve kisin ucuz oluyor. bi de bizim dogumlar noel donemine denk geliyor, o donem biletler nasildir bilmiyorum. ve gece ben de 4 defa wc icin kalkiyorum.

kizlar limon zararli midir sizce? nette arastirdim yine belirsizlik var. duydunuz mu bisey? devamli soyup yemek istiyorum, mideme de iyi geliyo baya ya ilacimi buldum.

TL olarak fena degil gercekten, aktarma yapmamak icin fazla vermeye kesinlikle deger. Ben kisin los angeles'tan direkt gidis donus 900dolara uctum. Yazin bu fiyatlar aliyor basini gidiyor, arkadaslar temmuz'a bilet aldilar, 1600e mi ne gelmis (dolar). Biz eylul'de bir gidip gelecegiz, temmuz ve eylul arasinda bile cok fark oluyor. Noel cok etkilemez thy bileti fiyatlarini bence, noel'de turkiye'ye bir turist akini olmuyor cunku :))

Ya kizlar, sizin saclar da cok dokuluyor mu? ben hamilelikte saclar gurlesir dokulmez diye biliyordum benim tomar tomar gidiyor, kel kalacagim bu gidisle :)) Yediklerime de dikkat ediyorum protein vitamin eksigi oldugunu hic sanmiyorum. Hormonaldir diye dusunuyorum. Belki kizim olacaktir benim saclar ona gidiyordur diyorum, hehehe. Benim bir arkadasin hamilelikte saclari costu gitti, cok manyakti! Ama dogumdan sonra cok feci dokuldu, sonra onlarin yerine normal cikmaya basladi. Sifirdan kahkulu olmustu, oyle anlatayim dokulup de yerine gelenin miktarini. Sizlerin sac deneyimleriniz nasil?

benim pek bir degisiklik yok gibi.. dokuluyodu arada yine ayni sekilde devam. tirnaklarda cabuk uzarmis, o da ayni devam.. benim tum hamilelik belirtileri midede yogunlasti galiba,.

Ben hep saçlarımı kısa kullanırdım buraya gelince istediğim şekilde kestiremediğim için uzadı.Uzayınca daha fazla dökülme oluyordu ama hamilelikle arttı gibi sanki, tırnaklarım da daha çabuk uzuyor gibi:))

Hamilelikte sac dokulmez dedigin gibi.Dogumdan sonra dokulur.Hic duymadim onceden.Yakin cevremde de gormedim.Doktora sor istersen.Sampuan degisikligi yaptinmi?

Benim ne dokuluyor ne de gurlesti.Her zamanki gibi banyodan sonra biraz dokuluyor uzun olduklari icin.Tirnaklarim ictigim vitaminden dolayi galiba hic kirilmiyor sertlesti.

Gobus ne durumda Marlin cim:) Is yerinde saklayabiliyormusun :)

Göbiş anlaşılmıyor daha:)) işyerinde supervisor ve bir arkadaş biliyor, herkes öğrenince kesinlikle baby shower yapacağız diyorlar:)) ama şu an saklıyoruz,ama ne kadar böyle gider bilemiyorum,senin gibi olursam en az 2-3 ay saklarım da..benim göbiş kendime göre büyüdü ama dışardan farkedilmiyor.Benim hamilelik öncesinde de hiç göbeğim yoktu, alt yapı daha sağlam bende:)) o yüzden şimdi bana göbiş biraz çıktı gibi geliyor.Ama bel ve göbekteki genişlemeyi gözle görebiliyorum artık.İş yerinde yemekten sonra pantolon düğmesini açıyorum:))

Yarın doktor kontrolüm var benim,bakalım merakla bekliyoruz.Bebişi görürmüyüm,ne derler bilmiyorum..Gelişmeleri yazarım sizlere.

Yarin benim de doktor kontrolum var.Insallah iyi haberlerel doneriz.

marlin & esra guzel haberlerinizi bekliyoruz. benim de persembe gunu randevum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…