Amerika'da Hamilelik

Marlincim o yalnizligi cok iyi bilirim, halan yalnizim ama suan oglumla paylasiyorum, ilerde bebeginin hareketlerini hissetmeye baslayacaksin o zaman hayatinin doldugunu cok daha fazla hissediceksin ,,,bu arada cikolataya duskunlugun beni dusundurdu acep oglan mi senin bebek .)

kizlar limon zararli midir sizce? nette arastirdim yine belirsizlik var. duydunuz mu bisey? devamli soyup yemek istiyorum, mideme de iyi geliyo baya ya ilacimi buldum.
Silgi seninde eksiye yatkinligin oluyor galiba, ben hamilelikte his eksi birsey yiyemedim, baslarda tatli sonrasinda da et ve peynir , ilginctir hic hayatimda yemedigim kadar et ve tatliyi hamileligimde yedim,
acaip merakliyim kizlar sizlerin bebeklerin cinsiyetleri ne olcak acaba, silgi senin galiba kiz gibi

Benim saclar basta cok dokuldu ilk dort ay hatirladigim kadari ile ama sonra cok azaldi ve hatta cogaldi sanki, simdide normala dondu ..yalniz yanak sakaklardaki lekeler ile karnimda cizgi halan duruyor, gecmedi

Test yaptiracak arkadaslarin hayirli haberle donmesi dilegiyle, ins guzel sonuclar alirsiniz ..bakalim Lara bebege katilacak junior lar kimler olcak ayy cok heyecan verici

Test yaptiracak arkadaslarin hayirli haberle donmesi dilegiyle, ins guzel sonuclar alirsiniz ..bakalim Lara bebege katilacak junior lar kimler olcak ayy cok heyecan verici

Ben de hamile kalmadan once deli gibi cikolata yerdim.Beni oyle bir parca cikolatada kesmezdi. Film seyrederken bir bakardim Nutella kavonozunun yarisina gelmisim :)) Hamile kaldigimdan beri yiyemiyorum. Evde olmasina ragmen Nutella ya dokunmuyorum bile.Hep eksi ve tuzlu yemek istiyorum.

Melegimin tahminleri dogru olabilir :))

aynen tatlidan cok tiksindim ki cikolata, tatli cok severdim. peynir cok yiyorum ben de ama et az. bakalim persembe belki gorur doktor, ben de cok merak ediyorum neyi olucak herkesin diye :) arada oglum diye geciyor aklimdan ama belli olmaz :) saglikli olsun da. sen de iyisindir umarim biraz.

kizlar mayonez yiyor musunuz? ranch sos vb?

haha nutella diyince eksi sozluk aklima geliyo

Ooo, oyleyse benim de kiz olacak. Eksi olmasa da tuzluya nasil duskunum, tuzlu peynirler zeytinler. Tursucu oldum resmen, tursu bitti, kavanozdaki suyunu dokmedim bir ara ya kasiklarim ya corbaya dokerim limon suyu yerine diyerek. Basta bir dondurma ve meyve cilginligi yasamistim ama o gecti simdi, meyveyi sirf yemem lazim diye yiyorum.

Esra, Lara'yi hissediyor musun artik duzenli olarak? Cikolata, dondurma, tatli yiyince hareketleniyormus bebekler. Ben hissetmeye baslasam dayanamam bir parca cikolata yiyip durterim bebeyi :)

Ben mayonez yemiyorum, cig yumurta varsa diye riske atmak istemiyorum. Piyasada cig yumurtasiz yapilan mayonez var midir acaba (vegan?), ille de istiyorsan eve ondan alabilirsin belki. Disarida yememeye calisiyorum (arada ben farkinda olmadan gidiyor olabilir), evde kullanmiyoruz zaten. Ranch sos falan normalde de yemiyordum ben, salata sosu lazimsa zeytinyagli sirkeli bir sos istiyorum artik ne varsa italian falan. Evde de balsamic vinegari boca ediveriyorum ehehe.

Hamilelikte sac dokulmez dedigin gibi.Dogumdan sonra dokulur.Hic duymadim onceden.Yakin cevremde de gormedim.Doktora sor istersen.Sampuan degisikligi yaptinmi?

Yok ya, hicbir sey degistirmedim. Biraz takip edeyim bakalim, belki de sicaklardandir, kedi gibi sac dokme mevsimine girmisimdir sicaklar yuzunden :) Eger zamanla azalmazsa ya da artarsa sorarim ebeye falan.

Marlin'in dedigi gibi tirnaklar daha cabuk uzuyor yalniz!

Karnimin alt tarafinda seyirme oluyor eger hissetmek buysa :) hergun hissediyorum.Benim daha cok gece yan yattigim zaman oluyor evet dogru bir de tatli bir sey yada meyve yiyince oluyor.

Karnimin alt tarafinda seyirme oluyor eger hissetmek buysa :) hergun hissediyorum.Benim daha cok gece yan yattigim zaman oluyor evet dogru bir de tatli bir sey yada meyve yiyince oluyor.

esracim bir soylentiden daha bahsedelim mi? bebegi ilk hangi tarafindan hissettin. ben solda hissettim. bakalim bebek cinsiyetlerimiz nasil olcak.

kokapelliden erkek bekliyorum ben ama bakalim kismet..

bu arada ben bebegimi hep erkek istemistim ama kiz olcaginida adim kadar biliyordum esimde kiz hissetmisti.anneler hissediyorlar....

Ben de solda hissettim Canan cim :))

Solda olmasi cok iyi kizlar rahat olmanizi saglar cunku onemli iki damar sag tarafta, bebegin sagda olmasi o damalardaki kan dolasimi zorluyor ve sizi rahatsiz ediyor, malum benim ogluma hamileyken bizimki cogunlukla sag taraftaydi, gerci bizimkinin girmedigi posizyon yoktu yaa karnimda her muaneye gittigimde yan durus seklinde yakaladik son zamanlarda da kafasi asagi donmedi bu yuzden de sezeryanla oldu cok yaramaz cikti benim oglan,
Derlerki sag tarafiniza cok yatarsaniz erkektir bebek valla ne kadar dogru bilmem ama ben hep sag tarafima yattim ama saglikli olan sol tarafa yatmakmis,
birde cok tuylenme oluyorsa erkek bebek geliyor derler , diyorlar iste ama en garantisi valla dogunca oluyor , hehe benimki cok hareketli oldugu icin uzun sure cinsiyetini bilemedim ama basindan beri oglan olcagini hissetmistim ...hisler gercekten en onemli olani galiba

Sagol canim iyi olmaya calisiyorum, herseyi askiya aldim aslinda biz cok isin basindayiz daha evleneli iki yil oldu, bazen acele ile mi karar verdim diye cok dusunuyorum ama artik olan oldu ...bebegim olmasa idi coktan bitmisti bu iliski ama artik tek degilim oglumu babasiz buyutme karari da zor bu yuzden herseyi simdilik oluruna biraktim bakalim zaman ne gostericek...

melekcim ilk yillar zor geciyor bazen, zamanla daha cok oturur. askiya almakla iyi yapmissin, bazen cok ustune gitmemek gerekir galiba. gerci herkes ne yasadigini kendi biliyor, biz ne desek bos. Allah yardimcin olsun, saglikli bir oglun var ne mutlu sana. hersey yoluna girer ins.
bu arada ben de hep sag tarafa yatmak istiyorum, sola da zorluyorum ama hep sola yatmakta cok zor.

Son düzenleme:
Merhaba anneler

Ben de Amerikada yasayan yeni anne adayiyim KKnde de yeni sayilirim benide araniza alirsaniz cok sevinirim
Acaba Virginia da yasayan anne adaylarimiz ya da tecrubeli annelerimiz varmidir aramizda
Buraya yeni tasindik 1 hafta kadar oldu sigorta problemi yasiyoruz ozel sigorta sozlesmem bu ayin sonunda bitiyor eski bulundugumuz sehirde yaptirmistik sigortamizi devam ettirmek istesekte hamile oldugum icin hic bir sigorta sirketi kabul etmiyor suan da gercekten zor durumda kaldik cunku hamileligim yuksek riskli ve sigorta olmam sart buranin sigorta kurallari hakkinda bilgi verebilecek, yardimci olabilecek arkadaslar varmidir acaba? simdiden cok tesekkur ediyorum.

Merhaba Mevsim,

Aramıza hoşgeldin...Sigorta konusunda inan benim pek bilgim yok ama paylaşımda bulunacak arkadaşlar olacaktır umarım en kısa zamanda problem çözülür.Sen de sağlıklı bir hamilelik geçirerek bebeğini kucağına alırsın umarım.

Ben de bugün doktor kontrolüne gittim.Sadece kalp atışlarını dinledik,ultrasonda bakmadı.Daha önce 2li teste duymuştum ama yine de o sesi duymak güzel geldi.Şimdilik herşey yolunda.Daha sonra 2li test sonuçlarımı almaya gittim,normal denmişti ama sonuçlara bakmak istedim.Tabiki kafama takılanlar oldu.3lü test yapılmayacak bana, sadece 2 haftda sonra Afp diye 3lü testin içinde olan bir değere bakılacakmış kanda.Aklıma takılan sonuçlar şöyle yorum yaparsanız sevinirim kızlar; Kokopelli çünkü downsendrome cutoff 1/100 olduğunu söylemişti.Bendeki değerler yüksek geldi anlayamadım:anlayabilen bana anlatırsa sevinirim

Down Syndrome: cut-off: 1 in 313 / risk before screening:1 in 540 / Risk After Screening 1in > 10.000
Trisomy : cut-off: 1in 150 / risk before screening 1 in 1,018 / Risk After Screening 1in > 10.000

Results: within range

hosgeldin aramiza, ben de ozel sigorta yaptirdim. horizon blue cross blue shield diye bir sigorta. bu sigortada pre existing durumu olanlar icin bir secenek var ki hamileligide kapsiyor, horizon protect. herseyi kapsiyor diye doktorumuz tavsiye etti aslinda. virginia'da gecerlimidir bilmiyorum, arastirirsan belki biseyler bulursun. umarim halledersiniz kisa surede ve hamileligin saglikla surer ins.

marlincim her seyin yolunda olmasina sevindim, test sonuclari konusunda da koko uzman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…