- 6 Aralık 2011
- 7.612
- 2.619
- 248
- Konu Sahibi citaknuray
-
- #1.361
Hamilelikte yalnızlık çok zor,ben evde kaldığım günler bile eşimin işten dönmesini dört gözle bekliyordum.Yazık annemlerde uyumayıp kameradan benle sohbet edip yalnızlığıma ortak olmaya çalışıyorlardı.Ben de yorgunluk pek yok,geceleri 1 olduğunda zorla uyumam gerek artık diyerek gidiyorum yatağa.Buarada ben önceden tatlı severdim,hamileliğim başında ağzıma sürmedim,artık yeniden çikolata aşkım alevlendi:)) çok olmamakla birlikte arada götürüyorum:)) buarada ben midem bulantımdan değilde tembellikten mutfağa girmeyenlerdenim,sağolsun kocam da midesine düşkün olunca aç kalmıyoruz:))
Silgi seninde eksiye yatkinligin oluyor galiba, ben hamilelikte his eksi birsey yiyemedim, baslarda tatli sonrasinda da et ve peynir , ilginctir hic hayatimda yemedigim kadar et ve tatliyi hamileligimde yedim,kizlar limon zararli midir sizce? nette arastirdim yine belirsizlik var. duydunuz mu bisey? devamli soyup yemek istiyorum, mideme de iyi geliyo baya ya ilacimi buldum.
Ya kizlar, sizin saclar da cok dokuluyor mu? ben hamilelikte saclar gurlesir dokulmez diye biliyordum benim tomar tomar gidiyor, kel kalacagim bu gidisle :)) Yediklerime de dikkat ediyorum protein vitamin eksigi oldugunu hic sanmiyorum. Hormonaldir diye dusunuyorum. Belki kizim olacaktir benim saclar ona gidiyordur diyorum, hehehe. Benim bir arkadasin hamilelikte saclari costu gitti, cok manyakti! Ama dogumdan sonra cok feci dokuldu, sonra onlarin yerine normal cikmaya basladi. Sifirdan kahkulu olmustu, oyle anlatayim dokulup de yerine gelenin miktarini. Sizlerin sac deneyimleriniz nasil?
Marlincim o yalnizligi cok iyi bilirim, halan yalnizim ama suan oglumla paylasiyorum, ilerde bebeginin hareketlerini hissetmeye baslayacaksin o zaman hayatinin doldugunu cok daha fazla hissediceksin ,,,bu arada cikolataya duskunlugun beni dusundurdu acep oglan mi senin bebek .)
Silgi seninde eksiye yatkinligin oluyor galiba, ben hamilelikte his eksi birsey yiyemedim, baslarda tatli sonrasinda da et ve peynir , ilginctir hic hayatimda yemedigim kadar et ve tatliyi hamileligimde yedim,
acaip merakliyim kizlar sizlerin bebeklerin cinsiyetleri ne olcak acaba, silgi senin galiba kiz gibi
Benim saclar basta cok dokuldu ilk dort ay hatirladigim kadari ile ama sonra cok azaldi ve hatta cogaldi sanki, simdide normala dondu ..yalniz yanak sakaklardaki lekeler ile karnimda cizgi halan duruyor, gecmedi
Silgi seninde eksiye yatkinligin oluyor galiba, ben hamilelikte his eksi birsey yiyemedim, baslarda tatli sonrasinda da et ve peynir , ilginctir hic hayatimda yemedigim kadar et ve tatliyi hamileligimde yedim,
acaip merakliyim kizlar sizlerin bebeklerin cinsiyetleri ne olcak acaba, silgi senin galiba kiz gibii
Ben de hamile kalmadan once deli gibi cikolata yerdim.Beni oyle bir parca cikolatada kesmezdi. Film seyrederken bir bakardim Nutella kavonozunun yarisina gelmisim :)) Hamile kaldigimdan beri yiyemiyorum. Evde olmasina ragmen Nutella ya dokunmuyorum bile.Hep eksi ve tuzlu yemek istiyorum.
Melegimin tahminleri dogru olabilir :))
Ben de hamile kalmadan once deli gibi cikolata yerdim.Beni oyle bir parca cikolatada kesmezdi. Film seyrederken bir bakardim Nutella kavonozunun yarisina gelmisim :)) Hamile kaldigimdan beri yiyemiyorum. Evde olmasina ragmen Nutella ya dokunmuyorum bile.Hep eksi ve tuzlu yemek istiyorum.
Melegimin tahminleri dogru olabilir :))
aynen tatlidan cok tiksindim ki cikolata, tatli cok severdim. peynir cok yiyorum ben de ama et az. bakalim persembe belki gorur doktor, ben de cok merak ediyorum neyi olucak herkesin diye :) arada oglum diye geciyor aklimdan ama belli olmaz :) saglikli olsun da. sen de iyisindir umarim biraz.
kizlar mayonez yiyor musunuz? ranch sos vb?
haha nutella diyince eksi sozluk aklima geliyo
Hamilelikte sac dokulmez dedigin gibi.Dogumdan sonra dokulur.Hic duymadim onceden.Yakin cevremde de gormedim.Doktora sor istersen.Sampuan degisikligi yaptinmi?
haha nutella diyince eksi sozluk aklima geliyo
Ooo, oyleyse benim de kiz olacak. Eksi olmasa da tuzluya nasil duskunum, tuzlu peynirler zeytinler. Tursucu oldum resmen, tursu bitti, kavanozdaki suyunu dokmedim bir ara ya kasiklarim ya corbaya dokerim limon suyu yerine diyerek. Basta bir dondurma ve meyve cilginligi yasamistim ama o gecti simdi, meyveyi sirf yemem lazim diye yiyorum.
Esra, Lara'yi hissediyor musun artik duzenli olarak? Cikolata, dondurma, tatli yiyince hareketleniyormus bebekler. Ben hissetmeye baslasam dayanamam bir parca cikolata yiyip durterim bebeyi :)
Karnimin alt tarafinda seyirme oluyor eger hissetmek buysa :) hergun hissediyorum.Benim daha cok gece yan yattigim zaman oluyor evet dogru bir de tatli bir sey yada meyve yiyince oluyor.
esracim bir soylentiden daha bahsedelim mi? bebegi ilk hangi tarafindan hissettin. ben solda hissettim. bakalim bebek cinsiyetlerimiz nasil olcak.
kokapelliden erkek bekliyorum ben ama bakalim kismet..
bu arada ben bebegimi hep erkek istemistim ama kiz olcaginida adim kadar biliyordum esimde kiz hissetmisti.anneler hissediyorlar....
esracim bir soylentiden daha bahsedelim mi? bebegi ilk hangi tarafindan hissettin. ben solda hissettim. bakalim bebek cinsiyetlerimiz nasil olcak.
kokapelliden erkek bekliyorum ben ama bakalim kismet..
bu arada ben bebegimi hep erkek istemistim ama kiz olcaginida adim kadar biliyordum esimde kiz hissetmisti.anneler hissediyorlar....
aynen tatlidan cok tiksindim ki cikolata, tatli cok severdim. peynir cok yiyorum ben de ama et az. bakalim persembe belki gorur doktor, ben de cok merak ediyorum neyi olucak herkesin diye :) arada oglum diye geciyor aklimdan ama belli olmaz :) saglikli olsun da. sen de iyisindir umarim biraz.
kizlar mayonez yiyor musunuz? ranch sos vb?
Merhaba anneler
Ben de Amerikada yasayan yeni anne adayiyim KKnde de yeni sayilirim benide araniza alirsaniz cok sevinirim
Acaba Virginia da yasayan anne adaylarimiz ya da tecrubeli annelerimiz varmidir aramizda
Buraya yeni tasindik 1 hafta kadar oldu sigorta problemi yasiyoruz ozel sigorta sozlesmem bu ayin sonunda bitiyor eski bulundugumuz sehirde yaptirmistik sigortamizi devam ettirmek istesekte hamile oldugum icin hic bir sigorta sirketi kabul etmiyor suan da gercekten zor durumda kaldik cunku hamileligim yuksek riskli ve sigorta olmam sart buranin sigorta kurallari hakkinda bilgi verebilecek, yardimci olabilecek arkadaslar varmidir acaba? simdiden cok tesekkur ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?