- Konu Sahibi citaknuray
-
- #1.661
Inan bende de ayni sorun var.Eve geliyorum yemek yok,kimse yok.Basliyorum ne varsa pisirmeye.Pisene kadar benim istah kaciyor. itiraf ediyorum ben de minnacik bir parca salam yedim gecen gun :) o kadar canim istediki.Bugunlerde birde kola istiyor canim ki ben kolayi hic icmezdim.Toplasan yilda iki bardak icmem.Esim icer ona da kizarim.Gecen gun azicik kola ictim ayy butun siseyi bitirmek istedim zor tuttum kendimi :) Benim kizin yemek zevki babasina benzeyecek kesin.
Aslinda abartmadan canimizin cektigi seyi ucundan yemeliyiz diye dusunuyorum.Allahin izniyle bebelere kavusalim sonra burada sut icin sunu yedinmi bunu yiyormusun sorulari soracaz birbirimize :) Aman o gunler gelsinde soralim insallah.
Öncelikle herkese hayırlı Ramazanlar.Biraz önce ailemle görüştüm, iftar telaşı içindeydiler,özendim:)) oruçlu olmasak da orada olup o heyecanı yaşamak, sıcacık pidenin tadına varmak isterdim:))
Silgicim senin de kan sonuçların güzel çıkacak inşallah.Bana da sonuçlar normal iyi dediler,ben hastaneden özellikle gittim istediğim değerleri:) anlayamadım değerleri tabi burda kokoya ve etrafa sordum da rahatladım.
Bu arada bu haftadan itibaren 17.olduk:)) silgicim sende...Sanırım kilo artışımız hızlanacak.Ben şu ana kadar 1.5 kilo almış durumdaydım ama dünden beri ağırlaştığımı hissediyorum:))
Hareketlerim falan eskiye nazaran yavaşladı.Yeniden enerji dolu günlere diyorum:) sevgiler
off ben kac parca yedim bir bilsen :)) kola da bir defa ictim acikcasi, normalde ben de cok sevmem. orange soda falan iciyorum arada ama. evet sonrasinda bir de sut telasi basliycak, artik bize rahat yok :)
ben de seviyorum iftar sofralarini, tr'de olsak birileri cagirirdi ziyafet cekerdik :) ins. guzel cikar, haftaya belli olur galiba. ben de size sorarim o zaman :)
az kilo almissin, ben bulanti oldugu halde 3-4 aldim ama birazda ilaclardan aldim galiba. 4 ay bitti sonunu getirebilirsek 5 ay kadar kaldi bir aksilik cikmazsa. hepsi gecicek ins.
koko arada kalmak zor, umarim en saglikli karari verirsiniz. cevremde ds orani yuksek cikip amniyo yaptirmayan ve saglikli cocuk doguran o kadar cok hikaye duydumki.
Ay kizlar, hala kesin bir karar veremedim!!!
Dun gece babaannesiyle konustuk, ama o da doktor yani ile babaanne yanini pek ayiramiyor birbirinden yazik. Sizin karariniz, ben bir sey diyemem dedi once, sonra konustukca bakti ben kafama takiyorum, icinin rahatligi icin iyi bir doktor bul, yaptir sen en iyisi dedi. Biz de muallakta kaldik, 1/95 gibi bir deger olsa kesin yaptirirdim, 1/500 falan olsa yaptirmazdim, bizimki tam da boyle ortada bir deger. Pek tabii ki ilk testlere gore daha iyi sonuc geldigi icin cok mutluyum ama bu ileriki 5 ayi rahat gecirmemi saglayacak mi emin degilim.
Canan'in sordugu kritik bir soru aslinda, ds ciksa ne yapacaksin? Bunu da cok dusunduk. DS cikarsa aldirmayi dusunuruz, icim kan aglayarak da olsa boyle yaparim. DSli bir cocugu ben bagrima basarim, elimden geldigince korur kollar sever buyuturum ama bize bir sey olsa o cocuk yalniz kalacak ve yasi ilerlese bile kendine bakamayacak seviyede olabilir rahatsizligi. Bencillik olarak gorulebilir ama inanin degil, ben her seyi goze alirim da o cocuga yazik.
Ah amniyoda su dusuk riski olmasaydi... Iste boyle, ogleden sonra bir genetik danismani arayip bir seyler soylemem gerek. Olmadi pt'ye kadar haber veririz, karar veremedik henuz derim ne yapayim! Cok uzatmak da istemiyorum bu karar surecini, cunku ayni seyleri evirip cevirip konusuyoruz esimle :)
Crazymom Marlin icin kiz tahmin etmis. Crazymom silgi ve benim icin tahminin var mi :)
[table="class: grid, align: center"]
[tr]
[td]tahmini yapan[/td]
[td]MarlinT[/td]
[td]silgi[/td]
[td]kokopelli[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cananveirfan[/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[td] Erkek [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Crazymom[/td]
[td] Kiz [/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Esra [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Erkek [/td]
[/tr]
[tr]
[td]kkbr[/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[/tr]
[tr]
[td]kokopelli[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Kiz :) [/td]
[/tr]
[tr]
[td]MarlinT[/td]
[td] Kiz :) [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Melegim[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Kiz [/td]
[/tr]
[tr]
[td]nuray[/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[/tr]
[tr]
[td]silgi [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek :) [/td]
[td] Erkek [/td]
[/tr]
[tr]
[td]ztar[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek [/td]
[/tr]
[tr]
[td]SONUÇ![/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[/tr]
[/table]
... off mesaj tekrari
Onun yerine kararimi yazayim: amniyo yaptirmaya karar verdim, gelecek 5 ayi daha rahat gecirebilecegim boylece. sordum bizim doktorlarin ikisinin da amniyolarinda dusuk olmamis hic. gelecek cuma (27si). Temennim Esra ve Lara gibi guzel sonuclarla, komplikasyonsuz bu isten siyrilmak.
... off mesaj tekrari
Onun yerine kararimi yazayim: amniyo yaptirmaya karar verdim, gelecek 5 ayi daha rahat gecirebilecegim boylece. sordum bizim doktorlarin ikisinin da amniyolarinda dusuk olmamis hic. gelecek cuma (27si). Temennim Esra ve Lara gibi guzel sonuclarla, komplikasyonsuz bu isten siyrilmak.
Bunlari yazmak icin kararini bekliyordum simdi icim rahat yazabilirim :) Ben cok inaniyorum Allah in izniyle hicbir problemle karsilasmiyacaksin ve sonuclar cok iyi cikacak.Belliki olmazsanda 5 ay acaba? diceksin.Bu stres bebege yansiyacak.Ben olmadan once o kadar cok olumsuz yorum,yazi okudum ki (keske okumasaydim)Gozumde cok buyuttum.Olduktan sonra.Bu muydu? dedim.Riski cok az.Daha buyuk riskler hamilelikte ve dogumda var.Sonucta 9 ay boyunca hep risk altindayiz.
Benim de doktorumda hic dusuk olmamisti.Bu beni cok rahatlatmisti.Olduktan sonra 24 saat dinlen yeter.Bizlerde"olduda bitti masallah "diyelim :)))
evet :) normalde 23 agustostu, simdi 1-2 hafta onceden ogrenebilecegiz. 2li testte de yaptigim gibi, "en azindan bu vesileyle bebegi gorebilecegiz" diye pollyanna yaklasiyorum amniyoya.ayyyy cok yakin zamanda minnosmu pipicanmi onuda ogrenecez :)))
... off mesaj tekrari
hayirlisi olsun.. cok guzel sonuclarla gelceksin Allahin izniyle.
bebegin seni cok bekletmis. o yuzden birdaha seni uzcegini sanmiyorum ben... ins sonuclar geldiginde elimizde kar olan cinsiyeti erken ogrenmek olcak.
dualrim bebeginlee.
cok sagol canan, icimi rahatlatiyor guzel dilekleriniz.
Sen Atlanta'da bir doktor bulabildin mi hamilelik takibi icin? Dogumu falan nerede yapacagin belli mi?
... off mesaj tekrari
daha bulamadim . bizde doktor arastirmasi icindeyiz. ay basina kadar belirleriz heralde .
bu arada esra bebegin hareketleri nasil ?daha belirgenlesti demi ?
Evet Canan cim cok sukur hergun hissediyorum.Gunduzleri cok hareket halinde oldugum icin fazla hissetmiyorum ama ne zaman yatma pozisyonuna geciyorum pir pir benimkisi :))
masallah lara ya . 28. hafta dan sonra daha bir netlesiyor . benimkide cok belirginlesti. disardan hisseediliyor. masallah bunlaraaa. darisi diger arkadaslarin basina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?