Amerika'da Hamilelik

Crazymom Marlin icin kiz tahmin etmis. Crazymom silgi ve benim icin tahminin var mi :)

[table="class: grid, align: center"]

[tr]
[td]tahmini yapan[/td]
[td]MarlinT[/td]
[td]silgi[/td]
[td]kokopelli[/td]

[/tr]

[tr]
[td]cananveirfan[/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[td] Erkek [/td]

[/tr]

[tr]
[td]Crazymom[/td]
[td] Kiz [/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]

[/tr]
[tr]
[td]Esra [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Erkek [/td]

[/tr]

[tr]
[td]kkbr[/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]

[/tr]
[tr]
[td]kokopelli[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Kiz :) [/td]

[/tr]
[tr]
[td]MarlinT[/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek [/td]

[/tr]

[tr]
[td]Melegim[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Kiz [/td]

[/tr]

[tr]
[td]nuray[/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]

[/tr]

[tr]
[td]silgi [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek :) [/td]
[td] Erkek [/td]

[/tr]

[tr]
[td]ztar[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek [/td]
[/tr]
[tr]
[td]SONUÇ![/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]

[/tr]

[/table]

Canım ya, yaptıracaksan Esra gibi sorunsuz geçer inşallah,off ya karar verme aşaması en zor olanı.Yaptırmazsan geri kalan ayları endişe ile geçireceksen o da kötü.Allah yardımcın olsun canım

off ben kac parca yedim bir bilsen :)) kola da bir defa ictim acikcasi, normalde ben de cok sevmem. orange soda falan iciyorum arada ama. evet sonrasinda bir de sut telasi basliycak, artik bize rahat yok :)

ben de seviyorum iftar sofralarini, tr'de olsak birileri cagirirdi ziyafet cekerdik :) ins. guzel cikar, haftaya belli olur galiba. ben de size sorarim o zaman :)
az kilo almissin, ben bulanti oldugu halde 3-4 aldim ama birazda ilaclardan aldim galiba. 4 ay bitti sonunu getirebilirsek 5 ay kadar kaldi bir aksilik cikmazsa. hepsi gecicek ins.

koko arada kalmak zor, umarim en saglikli karari verirsiniz. cevremde ds orani yuksek cikip amniyo yaptirmayan ve saglikli cocuk doguran o kadar cok hikaye duydumki.

Son düzenleme:

Ben de 5 kilo almisim :) 5. aydan sonra kilo alimi hizlaniyor sanki.

kokocum sen sonuclari dusunup kararini vermissin. icini rahatlatmak ve sonuclarini yapmak icin yaptir. ya aslinda yaptir yada yaptirmamak demek tuhaf geliyor bana.
anne baba olarak en iyi karari vereceginize eminim. Allah yardimcin olsun. zor bir surec .

marline #kiz# silgi ye #erkek# diyorumm

Ekledimmmm... Ne heyecanli! Marlin, silgi, sizin ultrason tarihleri belli miydi? soylediyseniz unutmusum. sonuc kismina simdilik tarihleri yazalim bari :)

[table="class: grid, align: center"]

[tr]
[td]tahmini yapan[/td]
[td]MarlinT[/td]
[td]silgi[/td]
[td]kokopelli[/td]

[/tr]

[tr]
[td]cananveirfan[/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Erkek [/td]

[/tr]

[tr]
[td]Crazymom[/td]
[td] Kiz [/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]

[/tr]
[tr]
[td]Esra [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Erkek [/td]

[/tr]

[tr]
[td]kkbr[/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]

[/tr]
[tr]
[td]kokopelli[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Kiz [/td]

[/tr]
[tr]
[td]MarlinT[/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek [/td]

[/tr]

[tr]
[td]Melegim[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Kiz [/td]

[/tr]

[tr]
[td]nuray[/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]

[/tr]

[tr]
[td]silgi [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek :) [/td]
[td] Erkek [/td]

[/tr]

[tr]
[td]ztar[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek [/td]
[/tr]
[tr]
[td]SONUÇ![/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[td] 23 agustos'ta [/td]

[/tr]

[/table]

... off mesaj tekrari
Onun yerine kararimi yazayim: amniyo yaptirmaya karar verdim, gelecek 5 ayi daha rahat gecirebilecegim boylece. sordum bizim doktorlarin ikisinin da amniyolarinda dusuk olmamis hic. gelecek cuma (27si). Temennim Esra ve Lara gibi guzel sonuclarla, komplikasyonsuz bu isten siyrilmak.

Son düzenleme:
bir de demin seyi duydum: bu colorado'da sinemada bir suru insani olduren yaralayan eleman meger 2010'da bizim uni'den mezun olmus! Boyle cani ruhlu bir insanla ayni kampuste dolanmisim kac yil, tuylerim urperdi bunu ogrenince. Insan hayati da pamuk ipligine bagli, sen sinemaya eglenmeye git, kafayi yemis biri tarasin orada can ver.

Boyle haberleri duyunca once soke oluyorum, uzuluyorum. Sonra da "aman neyse ki yapan musluman degilmis" diyorum. Oyle olsa tv'dekileri falan tutabilene ask olsun. Beyaz olunca "psikolojik deli" oluyor, musluman olunca terorist oluyor, hepimizi etkiliyor bu stereotip.

Normalde guncel olay konusmuyoruz burada ama biraz saskinlik icindeyim bu olayin detaylarini okudukca.

Bunlari yazmak icin kararini bekliyordum simdi icim rahat yazabilirim :) Ben cok inaniyorum Allah in izniyle hicbir problemle karsilasmiyacaksin ve sonuclar cok iyi cikacak.Belliki olmazsanda 5 ay acaba? diceksin.Bu stres bebege yansiyacak.Ben olmadan once o kadar cok olumsuz yorum,yazi okudum ki (keske okumasaydim)Gozumde cok buyuttum.Olduktan sonra.Bu muydu? dedim.Riski cok az.Daha buyuk riskler hamilelikte ve dogumda var.Sonucta 9 ay boyunca hep risk altindayiz.
Benim de doktorumda hic dusuk olmamisti.Bu beni cok rahatlatmisti.Olduktan sonra 24 saat dinlen yeter.Bizlerde"olduda bitti masallah "diyelim :)))

ayyyy cok yakin zamanda minnosmu pipicanmi onuda ogrenecez :)))

Esim aslinda yaptirmamaya meyilliydi. Ama ben kendimi taniyorum, simdiye kadar "ha 4luyu de yapalim, ha amniyoyu dusunelim" diye karamsarligimi bastirdim, pozitif dusunmeye calistim. su noktadan sonra kendimi daha fazla zaptedebilecegimi sanmiyorum. aynen dedigin gibi 5 ay "acaba?" derim, biliyorum kendimi. Amniyo dusuk riskini kucumsemek de istemiyorum ama ehil ellerde o riskin belirtilenden daha dusuk oldugunu dusunuyorum. Cok korkmuyorum dogrusu, senden ve okudugum diger deneyimlerden 1/2 dakikada bittigini, cok rahatsizlik vermedigini okudum, daha rahatlatiyor bu tur deneyimler. burada bir topicde amniyodan sonra bebegini kaybeden iki kisinin yazdiklarini okudum, onlarda serviks sorunlari, sirkulaj falan varmis. benim hamileligimde simdiye kadar -sukur- en ufak bir terslik yoktu, ne asiri kramp, ne sanci. 24u sali gunu yine muayenemiz var, o zaman da insallah her sey yolunda cikacak. doktora da guveniyorum, 8 yildir buradaymis ve dusugu yokmus. sonuclari 10-15 gun icinde verirlermis. bir an once rahata kavusalim sag salim, baska bir sey istemem!

ayyyy cok yakin zamanda minnosmu pipicanmi onuda ogrenecez :)))
evet :) normalde 23 agustostu, simdi 1-2 hafta onceden ogrenebilecegiz. 2li testte de yaptigim gibi, "en azindan bu vesileyle bebegi gorebilecegiz" diye pollyanna yaklasiyorum amniyoya.

hayirlisi olsun.. cok guzel sonuclarla gelceksin Allahin izniyle.

bebegin seni cok bekletmis. o yuzden birdaha seni uzcegini sanmiyorum ben... ins sonuclar geldiginde elimizde kar olan cinsiyeti erken ogrenmek olcak.

dualrim bebeginlee.

hayirlisi olsun.. cok guzel sonuclarla gelceksin Allahin izniyle.

bebegin seni cok bekletmis. o yuzden birdaha seni uzcegini sanmiyorum ben... ins sonuclar geldiginde elimizde kar olan cinsiyeti erken ogrenmek olcak.

dualrim bebeginlee.

cok sagol canan, icimi rahatlatiyor guzel dilekleriniz.

Sen Atlanta'da bir doktor bulabildin mi hamilelik takibi icin? Dogumu falan nerede yapacagin belli mi?

cok sagol canan, icimi rahatlatiyor guzel dilekleriniz.

Sen Atlanta'da bir doktor bulabildin mi hamilelik takibi icin? Dogumu falan nerede yapacagin belli mi?

daha bulamadim . bizde doktor arastirmasi icindeyiz. ay basina kadar belirleriz heralde .

bu arada esra bebegin hareketleri nasil ?daha belirgenlesti demi ?

hakkinda hayirlisi olsun. amniyo videolari izledim de biraz, cok zor bir islem gibi degil. tedavi sirasinda karnima cok igne enjekte ettim, onun acisi olmuyor zaten. tipta ileri, doktorlar da burada daha dikkatli insallah sorunsuz atlatirsin ve kafan rahat eder guzel sonucunla.

bu arada cinsiyet ogrenme tarihimizi sormussun, 9 agustos'ta dra gidicem o zaman soyler galiba. olmadi 15'inde detayli ultrason var.

daha bulamadim . bizde doktor arastirmasi icindeyiz. ay basina kadar belirleriz heralde .

bu arada esra bebegin hareketleri nasil ?daha belirgenlesti demi ?

Evet Canan cim cok sukur hergun hissediyorum.Gunduzleri cok hareket halinde oldugum icin fazla hissetmiyorum ama ne zaman yatma pozisyonuna geciyorum pir pir benimkisi :))

Evet Canan cim cok sukur hergun hissediyorum.Gunduzleri cok hareket halinde oldugum icin fazla hissetmiyorum ama ne zaman yatma pozisyonuna geciyorum pir pir benimkisi :))

masallah lara ya . 28. hafta dan sonra daha bir netlesiyor . benimkide cok belirginlesti. disardan hisseediliyor. masallah bunlaraaa. darisi diger arkadaslarin basina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…