- 15 Mart 2011
- 1.098
- 3
- 158
- Konu Sahibi citaknuray
-
- #1.701
tabiki varrr :)))crazymom'un tahminlerini de girdim. nuray senin tahminlerin var mi? yaptiysan ve arada kacirdiysam kusura bakma, kafa cok leyla bu siralar :)
[table="class: grid, align: center"]
[tr]
[td]tahmini yapan[/td]
[td]MarlinT[/td]
[td]silgi[/td]
[td]kokopelli[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cananveirfan[/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Erkek [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Crazymom[/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Kiz [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Esra [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Erkek [/td]
[/tr]
[tr]
[td]kkbr[/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[/tr]
[tr]
[td]kokopelli[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Kiz :) [/td]
[/tr]
[tr]
[td]MarlinT[/td]
[td] Kiz :) [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Melegim[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Kiz [/td]
[/tr]
[tr]
[td]nuray[/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[/tr]
[tr]
[td]silgi [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek :) [/td]
[td] Erkek [/td]
[/tr]
[tr]
[td]ztar[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek [/td]
[/tr]
[tr]
[td]SONUÇ![/td]
[td] 7 Agustos'ta [/td]
[td] 9/15 Agustos'ta [/td]
[td] 23 Agustos'ta [/td]
[/tr]
[/table]
evet marlincim ultrason fotolaini diyorum benimkide en belirkin 26. haftada cikmisti. ins canim siz ne zaman isterseniz yardimci oluruzCanancım, inşallah sen de kızını sağlıkla kucağına alırsın...Çok heyecanlı olmalı evet az kalmış seninde:)
Cinsiyetler belli olsun neler alınması gerektiğini tecrübeli annelerimize sormamız lazım.Benimde sırtım biraz dünden beri arada ağrıyor ama şükür çok değil.Bebişlerin ultrason fotoğraflarını mı diyorsun Nuraycım? benim miniğin ilk ultrason en güzeli:)) orda hepsinden çok daha belirgin duruyor:))
bakalim canim bizimkinin huyu nasil olacak acaba ??:)) bizde bugun kirkladik Esadi. Cifte gunlerde yapiliyomus tam kirkinda yapilmazmis annem bu isleri cok iyi biliyor gerci ben yapmayalim inanmiyorum dedim ama soz dinletemedim kadincagizin gonlu olsun dedim.. suyun icine 40 tane tas, gul yapragi, altin yuzuk birde igne koyduk.. ayni suyla bende abdest aldim dua ettik simdide uyuttuk oglani. ins hayirli evlat olsun..
Nuraycim kirkiniz cikmis hayirli olsun:)))darisi bizim basimiza ins.
Ama ben bu sizinde yaptiginiz extra islemleri yapicagimi dusunmuyorum,ablamda gitti yardimci olcak kimse de yok:)
Ben sadece guzelceee bir yikanip abdestiimi alip cikarim:))
Sana bisey sorcaktim belki telde soyledin ben unuttum,esat'a 1 aylikken kac tane asi yaptilar?
Bizim persembe 1 aylik randevumuz var merak ettim kac tane asi olucak pasam.
Insallah crazymom. Ben diyorum ki agustos basi bizim ucumuzun cinsiyetler belli olsun, ondan sonra amerikali bebekler listesine ceviririz tahmin listesini. bebekler, cinsiyetleri, isimleri, dogum tarihleri falan oyle bir liste yapariz, nasil?
Harikaaaaa bir fikir diyorum:)
Bizim topigimizin de bir listesi olsun,cok uzun ve kalabalik bir liste olmasada bizim topigimize ozel bir liste en azindan:)
ablacim bize ilk gun Hepatit B yaptilar
tam bir aylikken yine gittik . Yine sadece hepatit B yaptilar
2. ayda karmasik bir asi var. istersen isimlerini yazarim sana
birde ablacim sana mail attim bakarsin
KKBR haber vericem demis miydi? belkide gitmistir doguma Allah yardimcisi olsun..
Canancim evet sira sende ne yaptin hazrilik islerini.. kiyafetler yatak falan hazir mi? birde dogum cantan ? :)))
Eger soracagin bisi olursa yardimci olurum canim..
benim tek aldigima pisman oldugum biberon seti var, DR Browns almistim ama oylece duruyor kimbilir ne zaman kullanicam
emzirince hicbi ise yaramadi ama tabi tedarikte bulunsun diye almistim neyse lazim olacak nasilsa sonradan su icmeye falan :))
herkese hayirli haftalar kizlar .. bebislerin resimleri varsa eklesenize gorelim minnaklarinizi hepsi ayri bi heyecan ehr ani ayri bi guzel bu bebislerin.. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin ..
sagol marlincim ins. boyle devam eder.. sana da bol bol enerji dilerim :) esra alisverise mi daldi acaba, bebise ilginc ilginc seyler aliyodur :)
canancim kolaylikla ve saglikla dogurursun bebegini ins. cok agrin var mi? son aylarda agri oluyomus, benim simdiden sirtim basladi.
Genetik danismanla gorusuyorduk biz bu testler ve saireler hakkinda. Onlar kesinlikle bir telkinde bulunmuyorlar, sudur budur, secenekleriniz bunlar diyorlar. Karari kendin veriyorsun. Bizim hastanede cutoff 1/100, bizimki 1/230 ve cutoff altinda bir risk oluyor bu durumda, o zaman hele hic telkin olmuyor. 1/95 kalsa tavsiye falan olurdu. Ben icim rahat etsin diye tercih ettim, bu karari danismana bildirip randevuyu aldiktan sonra ne kadar rahatladigimi gorunce de iyi ki yaptiriyorum dedim. insallah sag salim atlatiriz da bu rahatlik devam eder.
Insallah crazymom. Ben diyorum ki agustos basi bizim ucumuzun cinsiyetler belli olsun, ondan sonra amerikali bebekler listesine ceviririz tahmin listesini. bebekler, cinsiyetleri, isimleri, dogum tarihleri falan oyle bir liste yapariz, nasil?
ohh, eline saglik!!! azicik yemek yap, guzel guzel ye soyle ya! miden daha rahat mi, iyi yiyebiliyor musun?
biz de dun esimle biraz temizlik yaptik. Bende pelvic girdle pain denen seyden oldugunu sandigim bir agri var (yarin ebeye sorunca tam ne oldugunu ogrenmeyi umuyorum), baktim supurge yapmayin diyordu. esim supurdu ben de sildim, toz aldim. Bu haftasonu hamaratligim bundan ibaret :)
nasilsin? heyecan var mi? hic braxton hicks mi ne diyorlar oyle yalanci sancin oldu mu? insallah en guzel sekilde tamamlarsin hamileliginin kalan kismini :)
Ya biberon demisken, gecen gun bir listede bpa-free biberon muhabbeti gecti de soyle bir bakindim, cok guzel biberon secenekleri var. Insallah ihtiyacimiz olmaz, en guzeli emzirmek ama ne olur ne olmaz diye evde 1-2 tane bulundurmayi dusunuyorum dogumdan once. plastik kesinlikle almayacagim. ya silikon kilifli camlardan ya da silikon olanlardan dusunuyorum. turkiye'de bu tur urunleri bulmak daha zor, o acidan sansli hissediyorum.
herkese iyi haftalar!
selam kizlaaaaarrr,
Su meshur resimleri oglumun kulustur bilgisayarina yukliyim dedim yukledim ama ilk dogdugu gunku resimleri yukluyebildim sadece(yani ins. yuklemisimdir) malesef((digerlerini kucultemedim bi turlu, aksam biraz daha ugrasip simdiki halini de yuklucem ins.
isteeee bu da bizim Yusuf Selim Pasamiz:)))
masallah ne hamarat esler var :)ohh, eline saglik!!! azicik yemek yap, guzel guzel ye soyle ya! miden daha rahat mi, iyi yiyebiliyor musun?
biz de dun esimle biraz temizlik yaptik. Bende pelvic girdle pain denen seyden oldugunu sandigim bir agri var (yarin ebeye sorunca tam ne oldugunu ogrenmeyi umuyorum), baktim supurge yapmayin diyordu. esim supurdu ben de sildim, toz aldim. Bu haftasonu hamaratligim bundan ibaret :)
herkese iyi haftalar!
Oh oh ne guzel ben girmeyeli topigimiz cosmus:) Nuraycim da donmus :) Esat bebisin 40 da cikmis MASALLAH.Darisi Crazymom'in Yusuf bebisine.
Evet Canan cim sira sende.Allah'in izniyle senin de guzel haberlerini duyacaz buradan.Alisverise biran evvel baslaman lazim sanki :) En zevkli tarafi :)
Silgicim cok sevindim esin adina :)Dedigin gibi adamcagizin midesi bayram etmistir :) Saka bir yana senin adina cok sevindim.Bu demektir ki mide bulantilarin azaliyor ve daha saglikli besleneceksin.Alisverise dalmadimda :) butun hafta sonu gezdik kizimla.Ne ev isi ne yemek :) Hic bir sey yapmadim bu hafta sonu.
Lara'nin yatagini almayi dusunuyorum daha karar veremedim nasil birsey alsam.Hangisi rahat ,kullanisli olur.Aslinda bu konuda annislerin yardimina ihtiyacim var.Melegim.crazymom,nuray cim heeeeelp :)
selam kizlaaaaarrr,
Su meshur resimleri oglumun kulustur bilgisayarina yukliyim dedim yukledim ama ilk dogdugu gunku resimleri yukluyebildim sadece(yani ins. yuklemisimdir) malesef((digerlerini kucultemedim bi turlu, aksam biraz daha ugrasip simdiki halini de yuklucem ins.
Tam yatmaya hazirlaniyordum soyle bir bakiyim son kez dedim ki hehe iyiki girmisim minik bir melek yani Yusuf muzu gorduk ...Masallah kirkbinkere ..ne seker delikanli ,allah anali babali buyutur ins...butun yavrularimizin nasipleri bol ve bahtlari acik olur ins.
Demek ki yatmadan once mutlaka bi kontrol etmek lazim demi:)))
Cok tesekkur ederim cnm,tum guzel dualarina da aminnn diyorum.Rabbim hepimizin yavrusunu korusun hayirli evlatlar eylesin ins.
Yakinda simdiki hallerimiz de gelicek annesi fotolari kucultmeyi basarirsa:))
selam kizlaaaaarrr,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?