Amerika'da Hamilelik

tabiki varrr :)))
marlin : erkek
silgi : kiz
koko: erkek
ins saglikla dogsunlar
evet marlincim ultrason fotolaini diyorum benimkide en belirkin 26. haftada cikmisti. ins canim siz ne zaman isterseniz yardimci oluruz

Nuray'inkileri de ekleyince tahmin listesi tam da zamaninda tamamlandi. kkbr'nin bunlarla ugrasamayacak kadar mesgul ve yorgun oldugunu dusundugum icin onu saymiyorum :)))
Hadi hayirlisi, merakla sonuclari bekliyorum simdi!!!

[table="class: grid, align: center"]

[tr]
[td]tahmini yapan[/td]
[td]MarlinT[/td]
[td]silgi[/td]
[td]kokopelli[/td]

[/tr]

[tr]
[td]cananveirfan[/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Erkek [/td]

[/tr]

[tr]
[td]Crazymom[/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Kiz [/td]

[/tr]
[tr]
[td]Esra [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Erkek [/td]

[/tr]

[tr]
[td]kkbr[/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]

[/tr]
[tr]
[td]kokopelli[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Kiz :) [/td]

[/tr]
[tr]
[td]MarlinT[/td]
[td] Kiz :) [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek [/td]

[/tr]

[tr]
[td]Melegim[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Kiz [/td]

[/tr]

[tr]
[td]nuray[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek [/td]

[/tr]

[tr]
[td]silgi [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek :) [/td]
[td] Erkek [/td]

[/tr]

[tr]
[td]ztar[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek [/td]
[/tr]
[tr]
[td]SONUÇ![/td]
[td] 7 Agustos'ta [/td]
[td] 9/15 Agustos'ta [/td]
[td] 23 Agustos'ta [/td]

[/tr]

[/table]

ablacim bize ilk gun Hepatit B yaptilar
tam bir aylikken yine gittik . Yine sadece hepatit B yaptilar
2. ayda karmasik bir asi var. istersen isimlerini yazarim sana

birde ablacim sana mail attim bakarsin

Son düzenleme:

ablacim bize ilk gun Hepatit B yaptilar
tam bir aylikken yine gittik . Yine sadece hepatit B yaptilar
2. ayda karmasik bir asi var. istersen isimlerini yazarim sana

birde ablacim sana mail attim bakarsin

Hepatit b nin ilk dozunu gecen sefer yapmislardi ozmn simdi 2. Dozu yapicaklar yani tek asi olucak ozmn.
Gerci her doktor'un stil'i farkli oluyo, neyse persembe gorucez.
Tmm cnm baktim bende sana yolladim sende bakarsin:)

hic bir seyim hazir degil :)) bebegimin bir cift corabi bi kac tanede kiyafeti var yeni dogan degil hic biride. erken gelirse mahvoluruz:))
tasincaz diye yanimiza yuk yapmayalim diye hic bir sey almadik. ins haftaya ona alisverise basliycaz.
aklima takilan bisey oldugunda tabiki herzamnki gibi size yazcam en buyuk destekcimsiniz hepiniz :)))

ben cok kilo almadim bel sirt agrim cok sukur hic olmadi. benim agrilar belden asagisiyla ilgili..o da cok sik ve agir degil

bugunlerde migdemde hafif yanma var. ben ssikintili bir hamilelik yasadim dersem ayip etmis olrum. dogmumda bu kadar rahat gecer ins.

arasira karnimda sertlesme ve agrim oluyor ama cati genislemesine bagliymis diye okumustum ben. cok heyecanli ve korku doluyum aslinda. ama bi sekilde atlazcaz.

Oh oh ne guzel ben girmeyeli topigimiz cosmus:) Nuraycim da donmus :) Esat bebisin 40 da cikmis MASALLAH.Darisi Crazymom'in Yusuf bebisine.
Evet Canan cim sira sende.Allah'in izniyle senin de guzel haberlerini duyacaz buradan.Alisverise biran evvel baslaman lazim sanki :) En zevkli tarafi :)
Silgicim cok sevindim esin adina :)Dedigin gibi adamcagizin midesi bayram etmistir :) Saka bir yana senin adina cok sevindim.Bu demektir ki mide bulantilarin azaliyor ve daha saglikli besleneceksin.Alisverise dalmadimda :) butun hafta sonu gezdik kizimla.Ne ev isi ne yemek :) Hic bir sey yapmadim bu hafta sonu.
Lara'nin yatagini almayi dusunuyorum daha karar veremedim nasil birsey alsam.Hangisi rahat ,kullanisli olur.Aslinda bu konuda annislerin yardimina ihtiyacim var.Melegim.crazymom,nuray cim heeeeelp :)

Esracim ben oncelikle ilk gunlerde yerimden sik sik kalkamam diye sepet aldim, yatagimin yanina koyuyorsun cok rahat oluyor hatta esim uzun sure yanimda yatmadi ve onun yerine bizim oglanin sepetini koymustum cok iyi olmustu ...yalniz bu sebeti cok uzun sureli kullanamiyorsun 2 veya 3 ayliktan otesi zor ,,bunun yaninda birde sallanan vari besik aldik hem kayrola hemde besik simdi bizim oglan onda yatiyor sepet dar gelmeye basladi ,gerci buda cok buyuk degil ama 6 aylik olana kadar kullanilabilir

selam kizlaaaaarrr,
Su meshur resimleri oglumun kulustur bilgisayarina yukliyim dedim yukledim ama ilk dogdugu gunku resimleri yukluyebildim sadece(yani ins. yuklemisimdir) malesef((digerlerini kucultemedim bi turlu, aksam biraz daha ugrasip simdiki halini de yuklucem ins.
isteeee bu da bizim Yusuf Selim Pasamiz:)))

Eklentiler

• .webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 42
  • .webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 41

Tam yatmaya hazirlaniyordum soyle bir bakiyim son kez dedim ki hehe iyiki girmisim minik bir melek yani Yusuf muzu gorduk ...Masallah kirkbinkere ..ne seker delikanli ,allah anali babali buyutur ins...butun yavrularimizin nasipleri bol ve bahtlari acik olur ins.

masallah ne hamarat esler var :)
midem rahat degil hala, devamli cikaracakmisim gibi ama daha az tiksiniyorum. bir de zorlamaya basladim biraz kendimi. 9 ay rahat edemiycem mide olarak galiba, alistirdim buna kendimi.

bilemiyorum artikk, alisverise dalipta bizi unutma :) gez ya en guzeli, yemek ev isi yapilir yine :)
koko'ya da yazdigim gibi cok iyi degil midem hala ama idare etmeye alisiyorum mecburen. yalnizlik insani biraz guclendiriyo galiba ki ben zora gelemezdim hic. neyse hayirli ve saglikli bebislerimize kavusalim da sonunda ins.
yatak al da resmini paylas bizimle :)
bu arada bir yazi okumustum, parmaklikli bebek yataklarinda parmaklik araliklari dar olmaliymis. bebegin ayagi ya da kafasi sıkışırmış aksi takdirde.

ne kadar olgun bir ifadesi var ufakligin :) yaramaz olmycak gibi :) Allah anali, babali, saglikli ve mutlu bir sekilde yasamayi nasip etsin ogluna insallahh! buyumustur simdi biraz daha.

Demek ki yatmadan once mutlaka bi kontrol etmek lazim demi:)))
Cok tesekkur ederim cnm,tum guzel dualarina da aminnn diyorum.Rabbim hepimizin yavrusunu korusun hayirli evlatlar eylesin ins.
Yakinda simdiki hallerimiz de gelicek annesi fotolari kucultmeyi basarirsa:))

Canancim saanada allahtan kolay dogum dilerim, ins sende kizini sagsalim kucagina alirsin dualarim seninle canim..
Bu arada bir ara verdigin pastane pocasini senin verdigin receteye gore yaptim ve cok guzel oldu valla, ayrica paylasimin icin cok tsk ederim..

Amin canim cumlemizin..
Tabi tabii mutlaka bekleriz daha nice fotolarini, hem ne guzel buyuduklerinede tanik oluruz..zaman su gibi akip gidiyor , yarin bir bakmisiz kocaman delikanli ve genc kiz olmuslar..yaa benim oglum ilk oldugu icin cok tedirginim surekli korku icindeyim yaa ona birsey olursa bulanima giriyorum.Acaba bu tedirginlik ilk olmasindan dolayi yoksa her anne her evlat icin yasiyormu bu duygulari..

canancim bencede akillilik etmissin tasimak zorunda kalacaktin.. ama gercekten esranin dedigi gibi en zevkli tarafi.. birde hamilelikte sorun yasamadim demissin aynen bende oyleydim canim. 35. haftamda 4. saatlik yola gezmeye gitmistim ama son ay cok sistim eller ve ayaklar.. yani en kotu ay son ay benim icin yani 8 ay superdi :))) ins sen yasamazsin dogumumda kolay gecti ins seninde oyl olur

esracim ohh ne guzel gez valla ben 40 gundur dogrudurust byere cikamadim. anca markete.. ama dun kirki icin Tjmax'a gittik. kirki orda uctu oglumun simdiden bolbol gezin ve bebis icin ne lazimsa alin sonraya kalinca hemen cikilmiyor disari ilk gunler ..

yatak icnde ben yatagimin resmini ekliyim sana ama hala orda uyumuyor. sepet varya hani kucuklerden orda uyuyor suanda. yani sunda ekliyim linkini Walmart.com: Delta - Sweet Beginnings Satin Lane Bassinet: Furniture
benimki buna benziyor..

yatagimizda bu

Bunlar birbirinden guzel amaaaa! Bir de biraz buyuyup kendilerine gelince tam boyle yemelik oluyorlar. Ikisine de cok guzel, anali babali, uzun omurler dilerim. Hayirli evlatlar olsunlar insallah. Masallah diyeyim bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…