Amerika'da Hamilelik

kış güneşi vardır en azından diyip seni çıldırtıyım :)
emzirirken sac boyatilmadigini bilmiyodum. hem olsun dinlenir saclarin biraz. ya bu selebritiler her seyi yapiyo hamileyken de. saclar hep boyali filan.

Ayy canim haklisin cok dikte ettim galiba sorry

Kokopelli inşallah çok güzel çıkacak sonuçların,bize müjdeli haberi bebişin cinsiyeti ile vereceksin:) Dualarımız seninle canım...
Bu arada benim detaylı ultrason 7 Ağustos..Hayırlısıyla inşallah güzel haberlerle burayı şenlendirelim:)

herkese merhaba hamis arkadaslarim nasilsiniz?

valla dogurduk topigi terk ettik gibi oldu kusura bakmayin ne olur.. fazla giremiyorum kk'ya girincede 2 yildir takip ettigim bi tane topik var oraya yazip cikiyorum burasida hep aklimda ama bizim bilgisayarin ekren kirik esim tv'ye bagladi ve yazmak okadar zorki oraya yazinca gozlerim fena oluyor bebiste oyaliyor beni ama simdiden sonra takip etmeye calsiicam sizi..

cinsiyetler belli oldumu? hersey yolundadir umarim.. Crazymom'da giremiyor galiba.. bizimde hersey yolunda bir yaramazlik yok cok sukur. oglusla ugrasiyoruz cok sukur annem yanimda o yuzden kafamda rahat bedenimde.. kesinlikle yalniz olmayin derim kizlar cunku tek basina ilk gunler gercekten zor oluyor. bizim bugun 37. gunumuz .37 gunde 37 kere huy degistirdi masallah..

ins guzel gelismelerinizi takip edicem . opuyorum herkesi bu arada herkese Hayirli Ramazanlar

Ayy canim bizde seni opuyoruz , sanada hayirli ramazanlar dileriz...masallah nerde ise 40 i yakalamissiniz, cok sukur dedigin gibi yaninda annen var ..tecrubeli biri sart cunku bilmek yetmiyor cocuk buyutmek icin bazen teorik bilgileri uygulamaya gecerken ters kose oluveriyor insan ehuehu..sana tamamen katiliyorum canim bu yavrucuklarin bir gunu bir gunune tutmuyor , bana 40 i cikinca daha iyi olur duzelir dediler ama pek olmuyor oda yani halan beklemedeyim gaz bitsin , kakasini adam gibi yapabilsin diye ..hadi bakalim buyucekler boylelikle yavas yavas

Canim ins guzel sonuclarinla buraya geliceksin, ben inaniyorum herseyin iyi olacagina..senin icin en dogru karar oldugunu ins gorursun..

Evt bende Tv de haberlede gorunce dehsete dustum resmen ..dedigin gibi iyi ki musluman degilmis yoksa alir basini yurur du karalama kampanyasi, adam resmen katletti insanlari ne bicim insan bu anlamadim...

insallah insallah. haftaya bu zamanlarda amniyoyu olmus, kritik dusuk riskli donemi de neredeyse atlatmis olacagim. sonuclar da temiz cikarsa degmeyin keyfime :)

Ben bu haberlere uzuldugum kadar Turkiye'dekilerin tepkisine de uzuldum. Twitter'da eksi sozlukte bu konuda yapilan yorumlar oylesine Amerikan dusmani ki, Amerika'dan nefret edecegiz diye insanliklarindan cikiyorlar. Orada sinemaya gitmis insanlar katledilmis, siradan insanlar, bizimkiler cikmis "oh olsun!" falan diyor.

Nuraycım, oğluşunla telaş içindesindir dedik,annişler olmadan asla yapamayız:)) 37 günlük kocaman olmuş bile maşallah esat beye:) ağustos ayında cinsiyetler için bekleriz nuraycım ancak o zamana belli olacak çoğumuzun bebişler.Sana da hayırlı ramazanlar canım

bakalim canim bizimkinin huyu nasil olacak acaba ??:)) bizde bugun kirkladik Esadi. Cifte gunlerde yapiliyomus tam kirkinda yapilmazmis annem bu isleri cok iyi biliyor gerci ben yapmayalim inanmiyorum dedim ama soz dinletemedim kadincagizin gonlu olsun dedim.. suyun icine 40 tane tas, gul yapragi, altin yuzuk birde igne koyduk.. ayni suyla bende abdest aldim dua ettik simdide uyuttuk oglani. ins hayirli evlat olsun..

evet marlincim ilk zamanar daha bi telasliydik ta oturttuk duzeni cok sukur .. ins cinsiyet farketmez saglikli olsunlarda onlarin sevggisi herseye deger.. opuyorum

kokocum nasilsin? amniyo olacakmissin ins canim biseycik cikmaz .. doktorun onermisti galiba diimi .. hayirli haberini aliriz ins haftaya sende derin bi ohh cekersin..

bende bugun gordum haberlerde ..neymis o adam oyle cok uzuldum olenler icin

Kokocum yazmistim ama tam yollarken biseyler oldu sonra baktim silinmemis msjim yolladim ama o kisim siljnmis.
Silgiglan
Sen:kiz
Benim tahminler boyle bakalim hayirlisi ins.

Kokocum cnm 1-2 haftaya guzel haberlerini burdan okuruz ins.
Ben eminim zaten kotu birsey yok ama sende doguma kadar rahat olursun bu sekilde.
Iki guzel haberi birlikte verirsin bize insallah hem temiz sonuclar hemde cinsiyeti:)
Ayyy cok heyecanlandim cok yakinda herkesin bebisinin cinsiyeti belli olcak,bakalim kiz mi oglan mi cogunlukta olcak bu topikte:))su anda oglan gibi gozukuyo ama her an degisebilir.
Kokocum ellerinden oper bi de kiz mi oglanmi hangisi fazla bi cizelgede onun icin yapsana:))

Hayirli olsun kirkiniz ins, bende yanimda kimse yoktu bu yuzden bilemedigim icin tam 40 gun icinde yaptim kirkini,bizde 40; 40 tane fasulyenin herbirine fatiha, nas ve felak sureleri okunur suya atilir ve o su ile yikanir bebek,..kalan fasulyelerde topraga gomulur ,demek herkesin farkli aman neyse onemli olan niyet bence guzel niyetle okunur ve dua edilirse gerek yok baska birseye ..
Duana Amin diyorum canim ins hayirli evlat olurlar

kizlar herkese iyi bir hafta dilerim, umarim guzel haberler veririz birbirimize.

bana 2 gundur bir guc geldi, yapamam dedigim yemekleri yapmaya basladim. zavalli esim aylardir ac, biraz midesi bayram etti :))
kendinize iyi bakin..

kizlar herkese iyi bir hafta dilerim, umarim guzel haberler veririz birbirimize.

bana 2 gundur bir guc geldi, yapamam dedigim yemekleri yapmaya basladim. zavalli esim aylardir ac, biraz midesi bayram etti :))
kendinize iyi bakin..

Sana da iyi haftalar canım, zaten çok güzel başlamışsın haftaya:) Ne güzel inşallah doğurana kadar böyle devam:)) Afiyetle yiyin

Esra ve koko nasılsınız? Herşey güzel ve yolundadır inşallah.Meleğim oğluşuyla ilgileniyordur:) KKBR naptı ya, en son doğum yaklaştı dua edin kızlar demişti,aklıma geldi,inşallah iyidirler.Nuray da artık aramızda:) Crazymom zaten arada fırsat bulup giriyordu,bilgisayar yapılınca fotoğrafları yükleyecekti:)) Ztar nerelerdesin?? Türkiyeye gitmek istiyordun? Canan yeni evine yerleşme telaşı içinde.
Ben dün izinliydim,bol bol dinlendim:) Bu hafta için enerji topladım:))

Herkese güzel bir gün dilerim,sevgiler

iyi haftalar herkese..

kbr bence dogurdu. ins hersey yolundadir. umarim kisa surede bize haber verir. dogum sirasi bana geliyor arkadaslar. :)))

sagol marlincim ins. boyle devam eder.. sana da bol bol enerji dilerim :) esra alisverise mi daldi acaba, bebise ilginc ilginc seyler aliyodur :)

canancim kolaylikla ve saglikla dogurursun bebegini ins. cok agrin var mi? son aylarda agri oluyomus, benim simdiden sirtim basladi.

iyi haftalar herkese..

kbr bence dogurdu. ins hersey yolundadir. umarim kisa surede bize haber verir. dogum sirasi bana geliyor arkadaslar. :)))

KKBR haber vericem demis miydi? belkide gitmistir doguma Allah yardimcisi olsun..
Canancim evet sira sende ne yaptin hazrilik islerini.. kiyafetler yatak falan hazir mi? birde dogum cantan ? :)))
Eger soracagin bisi olursa yardimci olurum canim..
benim tek aldigima pisman oldugum biberon seti var, DR Browns almistim ama oylece duruyor kimbilir ne zaman kullanicam
emzirince hicbi ise yaramadi ama tabi tedarikte bulunsun diye almistim neyse lazim olacak nasilsa sonradan su icmeye falan :))

herkese hayirli haftalar kizlar .. bebislerin resimleri varsa eklesenize gorelim minnaklarinizi hepsi ayri bi heyecan ehr ani ayri bi guzel bu bebislerin.. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin ..

crazymom'un tahminlerini de girdim. nuray senin tahminlerin var mi? yaptiysan ve arada kacirdiysam kusura bakma, kafa cok leyla bu siralar :)

[table="class: grid, align: center"]

[tr]
[td]tahmini yapan[/td]
[td]MarlinT[/td]
[td]silgi[/td]
[td]kokopelli[/td]

[/tr]

[tr]
[td]cananveirfan[/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Erkek [/td]

[/tr]

[tr]
[td]Crazymom[/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Kiz [/td]

[/tr]
[tr]
[td]Esra [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Erkek [/td]

[/tr]

[tr]
[td]kkbr[/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]

[/tr]
[tr]
[td]kokopelli[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Kiz :) [/td]

[/tr]
[tr]
[td]MarlinT[/td]
[td] Kiz :) [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek [/td]

[/tr]

[tr]
[td]Melegim[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Kiz [/td]

[/tr]

[tr]
[td]nuray[/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]

[/tr]

[tr]
[td]silgi [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek :) [/td]
[td] Erkek [/td]

[/tr]

[tr]
[td]ztar[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek [/td]
[/tr]
[tr]
[td]SONUÇ![/td]
[td] 7 Agustos'ta [/td]
[td] 9/15 Agustos'ta [/td]
[td] 23 Agustos'ta [/td]

[/tr]

[/table]

Canancım, inşallah sen de kızını sağlıkla kucağına alırsın...Çok heyecanlı olmalı evet az kalmış seninde:)

Cinsiyetler belli olsun neler alınması gerektiğini tecrübeli annelerimize sormamız lazım.Benimde sırtım biraz dünden beri arada ağrıyor ama şükür çok değil.Bebişlerin ultrason fotoğraflarını mı diyorsun Nuraycım? benim miniğin ilk ultrason en güzeli:)) orda hepsinden çok daha belirgin duruyor:))

kokocum nasilsin? amniyo olacakmissin ins canim biseycik cikmaz .. doktorun onermisti galiba diimi .. hayirli haberini aliriz ins haftaya sende derin bi ohh cekersin..

bende bugun gordum haberlerde ..neymis o adam oyle cok uzuldum olenler icin

Genetik danismanla gorusuyorduk biz bu testler ve saireler hakkinda. Onlar kesinlikle bir telkinde bulunmuyorlar, sudur budur, secenekleriniz bunlar diyorlar. Karari kendin veriyorsun. Bizim hastanede cutoff 1/100, bizimki 1/230 ve cutoff altinda bir risk oluyor bu durumda, o zaman hele hic telkin olmuyor. 1/95 kalsa tavsiye falan olurdu. Ben icim rahat etsin diye tercih ettim, bu karari danismana bildirip randevuyu aldiktan sonra ne kadar rahatladigimi gorunce de iyi ki yaptiriyorum dedim. insallah sag salim atlatiriz da bu rahatlik devam eder.

Insallah crazymom. Ben diyorum ki agustos basi bizim ucumuzun cinsiyetler belli olsun, ondan sonra amerikali bebekler listesine ceviririz tahmin listesini. bebekler, cinsiyetleri, isimleri, dogum tarihleri falan oyle bir liste yapariz, nasil?

kendinize iyi bakin..

ohh, eline saglik!!! azicik yemek yap, guzel guzel ye soyle ya! miden daha rahat mi, iyi yiyebiliyor musun?
biz de dun esimle biraz temizlik yaptik. Bende pelvic girdle pain denen seyden oldugunu sandigim bir agri var (yarin ebeye sorunca tam ne oldugunu ogrenmeyi umuyorum), baktim supurge yapmayin diyordu. esim supurdu ben de sildim, toz aldim. Bu haftasonu hamaratligim bundan ibaret :)

iyi haftalar herkese..

nasilsin? heyecan var mi? hic braxton hicks mi ne diyorlar oyle yalanci sancin oldu mu? insallah en guzel sekilde tamamlarsin hamileliginin kalan kismini :)

Ya biberon demisken, gecen gun bir listede bpa-free biberon muhabbeti gecti de soyle bir bakindim, cok guzel biberon secenekleri var. Insallah ihtiyacimiz olmaz, en guzeli emzirmek ama ne olur ne olmaz diye evde 1-2 tane bulundurmayi dusunuyorum dogumdan once. plastik kesinlikle almayacagim. ya silikon kilifli camlardan ya da silikon olanlardan dusunuyorum. turkiye'de bu tur urunleri bulmak daha zor, o acidan sansli hissediyorum.

herkese iyi haftalar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…