- 6 Aralık 2011
- 7.612
- 2.619
- 248
- Konu Sahibi citaknuray
-
- #1.681
kış güneşi vardır en azından diyip seni çıldırtıyım :)
emzirirken sac boyatilmadigini bilmiyodum. hem olsun dinlenir saclarin biraz. ya bu selebritiler her seyi yapiyo hamileyken de. saclar hep boyali filan.
herkese merhaba hamis arkadaslarim nasilsiniz?
valla dogurduk topigi terk ettik gibi oldu kusura bakmayin ne olur.. fazla giremiyorum kk'ya girincede 2 yildir takip ettigim bi tane topik var oraya yazip cikiyorum burasida hep aklimda ama bizim bilgisayarin ekren kirik esim tv'ye bagladi ve yazmak okadar zorki oraya yazinca gozlerim fena oluyor bebiste oyaliyor beni ama simdiden sonra takip etmeye calsiicam sizi..
cinsiyetler belli oldumu? hersey yolundadir umarim.. Crazymom'da giremiyor galiba.. bizimde hersey yolunda bir yaramazlik yok cok sukur. oglusla ugrasiyoruz cok sukur annem yanimda o yuzden kafamda rahat bedenimde.. kesinlikle yalniz olmayin derim kizlar cunku tek basina ilk gunler gercekten zor oluyor. bizim bugun 37. gunumuz .37 gunde 37 kere huy degistirdi masallah..
ins guzel gelismelerinizi takip edicem . opuyorum herkesi bu arada herkese Hayirli Ramazanlar
... off mesaj tekrari
Onun yerine kararimi yazayim: amniyo yaptirmaya karar verdim, gelecek 5 ayi daha rahat gecirebilecegim boylece. sordum bizim doktorlarin ikisinin da amniyolarinda dusuk olmamis hic. gelecek cuma (27si). Temennim Esra ve Lara gibi guzel sonuclarla, komplikasyonsuz bu isten siyrilmak.
bir de demin seyi duydum: bu colorado'da sinemada bir suru insani olduren yaralayan eleman meger 2010'da bizim uni'den mezun olmus! Boyle cani ruhlu bir insanla ayni kampuste dolanmisim kac yil, tuylerim urperdi bunu ogrenince. Insan hayati da pamuk ipligine bagli, sen sinemaya eglenmeye git, kafayi yemis biri tarasin orada can ver.
Boyle haberleri duyunca once soke oluyorum, uzuluyorum. Sonra da "aman neyse ki yapan musluman degilmis" diyorum. Oyle olsa tv'dekileri falan tutabilene ask olsun. Beyaz olunca "psikolojik deli" oluyor, musluman olunca terorist oluyor, hepimizi etkiliyor bu stereotip.
Normalde guncel olay konusmuyoruz burada ama biraz saskinlik icindeyim bu olayin detaylarini okudukca.
Canim ins guzel sonuclarinla buraya geliceksin, ben inaniyorum herseyin iyi olacagina..senin icin en dogru karar oldugunu ins gorursun..
Evt bende Tv de haberlede gorunce dehsete dustum resmen ..dedigin gibi iyi ki musluman degilmis yoksa alir basini yurur du karalama kampanyasi, adam resmen katletti insanlari ne bicim insan bu anlamadim...
herkese merhaba hamis arkadaslarim nasilsiniz?
valla dogurduk topigi terk ettik gibi oldu kusura bakmayin ne olur.. fazla giremiyorum kk'ya girincede 2 yildir takip ettigim bi tane topik var oraya yazip cikiyorum burasida hep aklimda ama bizim bilgisayarin ekren kirik esim tv'ye bagladi ve yazmak okadar zorki oraya yazinca gozlerim fena oluyor bebiste oyaliyor beni ama simdiden sonra takip etmeye calsiicam sizi..
cinsiyetler belli oldumu? hersey yolundadir umarim.. Crazymom'da giremiyor galiba.. bizimde hersey yolunda bir yaramazlik yok cok sukur. oglusla ugrasiyoruz cok sukur annem yanimda o yuzden kafamda rahat bedenimde.. kesinlikle yalniz olmayin derim kizlar cunku tek basina ilk gunler gercekten zor oluyor. bizim bugun 37. gunumuz .37 gunde 37 kere huy degistirdi masallah..
ins guzel gelismelerinizi takip edicem . opuyorum herkesi bu arada herkese Hayirli Ramazanlar
bakalim canim bizimkinin huyu nasil olacak acaba ??:)) bizde bugun kirkladik Esadi. Cifte gunlerde yapiliyomus tam kirkinda yapilmazmis annem bu isleri cok iyi biliyor gerci ben yapmayalim inanmiyorum dedim ama soz dinletemedim kadincagizin gonlu olsun dedim.. suyun icine 40 tane tas, gul yapragi, altin yuzuk birde igne koyduk.. ayni suyla bende abdest aldim dua ettik simdide uyuttuk oglani. ins hayirli evlat olsun..Ayy canim bizde seni opuyoruz , sanada hayirli ramazanlar dileriz...masallah nerde ise 40 i yakalamissiniz, cok sukur dedigin gibi yaninda annen var ..tecrubeli biri sart cunku bilmek yetmiyor cocuk buyutmek icin bazen teorik bilgileri uygulamaya gecerken ters kose oluveriyor insan ehuehu..sana tamamen katiliyorum canim bu yavrucuklarin bir gunu bir gunune tutmuyor , bana 40 i cikinca daha iyi olur duzelir dediler ama pek olmuyor oda yani halan beklemedeyim gaz bitsin , kakasini adam gibi yapabilsin diye ..hadi bakalim buyucekler boylelikle yavas yavas
evet marlincim ilk zamanar daha bi telasliydik ta oturttuk duzeni cok sukur .. ins cinsiyet farketmez saglikli olsunlarda onlarin sevggisi herseye deger.. opuyorumNuraycım, oğluşunla telaş içindesindir dedik,annişler olmadan asla yapamayız:)) 37 günlük kocaman olmuş bile maşallah esat beye:) ağustos ayında cinsiyetler için bekleriz nuraycım ancak o zamana belli olacak çoğumuzun bebişler.Sana da hayırlı ramazanlar canım
insallah insallah. haftaya bu zamanlarda amniyoyu olmus, kritik dusuk riskli donemi de neredeyse atlatmis olacagim. sonuclar da temiz cikarsa degmeyin keyfime :)
Ben bu haberlere uzuldugum kadar Turkiye'dekilerin tepkisine de uzuldum. Twitter'da eksi sozlukte bu konuda yapilan yorumlar oylesine Amerikan dusmani ki, Amerika'dan nefret edecegiz diye insanliklarindan cikiyorlar. Orada sinemaya gitmis insanlar katledilmis, siradan insanlar, bizimkiler cikmis "oh olsun!" falan diyor.
Crazymom Marlin icin kiz tahmin etmis. Crazymom silgi ve benim icin tahminin var mi :)
[table="class: grid, align: center"]
[tr]
[td]tahmini yapan[/td]
[td]MarlinT[/td]
[td]silgi[/td]
[td]kokopelli[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cananveirfan[/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[td] Erkek [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Crazymom[/td]
[td] Kiz [/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Esra [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Erkek [/td]
[/tr]
[tr]
[td]kkbr[/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[/tr]
[tr]
[td]kokopelli[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Kiz :) [/td]
[/tr]
[tr]
[td]MarlinT[/td]
[td] Kiz :) [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Melegim[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Kiz [/td]
[/tr]
[tr]
[td]nuray[/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[/tr]
[tr]
[td]silgi [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek :) [/td]
[td] Erkek [/td]
[/tr]
[tr]
[td]ztar[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek [/td]
[/tr]
[tr]
[td]SONUÇ![/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[/tr]
[/table]
... off mesaj tekrari
Onun yerine kararimi yazayim: amniyo yaptirmaya karar verdim, gelecek 5 ayi daha rahat gecirebilecegim boylece. sordum bizim doktorlarin ikisinin da amniyolarinda dusuk olmamis hic. gelecek cuma (27si). Temennim Esra ve Lara gibi guzel sonuclarla, komplikasyonsuz bu isten siyrilmak.
bakalim canim bizimkinin huyu nasil olacak acaba ??:)) bizde bugun kirkladik Esadi. Cifte gunlerde yapiliyomus tam kirkinda yapilmazmis annem bu isleri cok iyi biliyor gerci ben yapmayalim inanmiyorum dedim ama soz dinletemedim kadincagizin gonlu olsun dedim.. suyun icine 40 tane tas, gul yapragi, altin yuzuk birde igne koyduk.. ayni suyla bende abdest aldim dua ettik simdide uyuttuk oglani. ins hayirli evlat olsun..
kizlar herkese iyi bir hafta dilerim, umarim guzel haberler veririz birbirimize.
bana 2 gundur bir guc geldi, yapamam dedigim yemekleri yapmaya basladim. zavalli esim aylardir ac, biraz midesi bayram etti :))
kendinize iyi bakin..
Sana da iyi haftalar canım, zaten çok güzel başlamışsın haftaya:) Ne güzel inşallah doğurana kadar böyle devam:)) Afiyetle yiyin
Esra ve koko nasılsınız? Herşey güzel ve yolundadır inşallah.Meleğim oğluşuyla ilgileniyordur:) KKBR naptı ya, en son doğum yaklaştı dua edin kızlar demişti,aklıma geldi,inşallah iyidirler.Nuray da artık aramızda:) Crazymom zaten arada fırsat bulup giriyordu,bilgisayar yapılınca fotoğrafları yükleyecekti:)) Ztar nerelerdesin?? Türkiyeye gitmek istiyordun? Canan yeni evine yerleşme telaşı içinde.
Ben dün izinliydim,bol bol dinlendim:) Bu hafta için enerji topladım:))
Herkese güzel bir gün dilerim,sevgiler
iyi haftalar herkese..
kbr bence dogurdu. ins hersey yolundadir. umarim kisa surede bize haber verir. dogum sirasi bana geliyor arkadaslar. :)))
kokocum nasilsin? amniyo olacakmissin ins canim biseycik cikmaz .. doktorun onermisti galiba diimi .. hayirli haberini aliriz ins haftaya sende derin bi ohh cekersin..
bende bugun gordum haberlerde ..neymis o adam oyle cok uzuldum olenler icin
Kokocum cnm 1-2 haftaya guzel haberlerini burdan okuruz ins.
Ben eminim zaten kotu birsey yok ama sende doguma kadar rahat olursun bu sekilde.
Iki guzel haberi birlikte verirsin bize insallah hem temiz sonuclar hemde cinsiyeti:)
Ayyy cok heyecanlandim cok yakinda herkesin bebisinin cinsiyeti belli olcak,bakalim kiz mi oglan mi cogunlukta olcak bu topikte:))su anda oglan gibi gozukuyo ama her an degisebilir.
Kokocum ellerinden oper bi de kiz mi oglanmi hangisi fazla bi cizelgede onun icin yapsana:))
kizlar herkese iyi bir hafta dilerim, umarim guzel haberler veririz birbirimize.
bana 2 gundur bir guc geldi, yapamam dedigim yemekleri yapmaya basladim. zavalli esim aylardir ac, biraz midesi bayram etti :))
kendinize iyi bakin..
iyi haftalar herkese..
kbr bence dogurdu. ins hersey yolundadir. umarim kisa surede bize haber verir. dogum sirasi bana geliyor arkadaslar. :)))
KKBR haber vericem demis miydi? belkide gitmistir doguma Allah yardimcisi olsun..
Canancim evet sira sende ne yaptin hazrilik islerini.. kiyafetler yatak falan hazir mi? birde dogum cantan ? :)))
Eger soracagin bisi olursa yardimci olurum canim..
benim tek aldigima pisman oldugum biberon seti var, DR Browns almistim ama oylece duruyor kimbilir ne zaman kullanicam
emzirince hicbi ise yaramadi ama tabi tedarikte bulunsun diye almistim neyse lazim olacak nasilsa sonradan su icmeye falan :))
herkese hayirli haftalar kizlar .. bebislerin resimleri varsa eklesenize gorelim minnaklarinizi hepsi ayri bi heyecan ehr ani ayri bi guzel bu bebislerin.. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?