- Konu Sahibi citaknuray
-
- #1.721
selam kizlaaaaarrr,
Su meshur resimleri oglumun kulustur bilgisayarina yukliyim dedim yukledim ama ilk dogdugu gunku resimleri yukluyebildim sadece(yani ins. yuklemisimdir) malesef((digerlerini kucultemedim bi turlu, aksam biraz daha ugrasip simdiki halini de yuklucem ins.
isteeee bu da bizim Yusuf Selim Pasamiz:)))
canancim bencede akillilik etmissin tasimak zorunda kalacaktin.. ama gercekten esranin dedigi gibi en zevkli tarafi.. birde hamilelikte sorun yasamadim demissin aynen bende oyleydim canim. 35. haftamda 4. saatlik yola gezmeye gitmistim ama son ay cok sistim eller ve ayaklar.. yani en kotu ay son ay benim icin yani 8 ay superdi :))) ins sen yasamazsin dogumumda kolay gecti ins seninde oyl olur
esracim ohh ne guzel gez valla ben 40 gundur dogrudurust byere cikamadim. anca markete.. ama dun kirki icin Tjmax'a gittik. kirki orda uctu oglumunsimdiden bolbol gezin ve bebis icin ne lazimsa alin sonraya kalinca hemen cikilmiyor disari ilk gunler ..
yatak icnde ben yatagimin resmini ekliyim sana ama hala orda uyumuyor. sepet varya hani kucuklerden orda uyuyor suanda. yani sunda ekliyim linkini Walmart.com: Delta - Sweet Beginnings Satin Lane Bassinet: Furniture
benimki buna benziyor..
Eki Görüntüle 471100 yatagimizda bu
Ya bir tur yataklar varmis, buna benziyor ama cocuk buyuyunce normal yataga donuyor falan, bu onlardan mi? Dur bakayim amazon'da bir ornek bulabilecek miyim: Amazon.com: Stork Craft Tuscany 4-in-1 Stages Crib, Espresso: Baby
4 in 1 crib diye aratinca bir suru cikiyor. Ben ilk basta yanimda park yatakta yatirmayi dusunuyorum, sonra odasina boyle crib/yataga geciririm. Tabii bebe gelince bu planlar altust olabilir ama niyetim boyle :)
Sen nelere baktin Esra?
selam kizlaaaaarrr,
Su meshur resimleri oglumun kulustur bilgisayarina yukliyim dedim yukledim ama ilk dogdugu gunku resimleri yukluyebildim sadece(yani ins. yuklemisimdir) malesef((digerlerini kucultemedim bi turlu, aksam biraz daha ugrasip simdiki halini de yuklucem ins.
isteeee bu da bizim Yusuf Selim Pasamiz:)))
Canancim saanada allahtan kolay dogum dilerim, ins sende kizini sagsalim kucagina alirsin dualarim seninle canim..
Bu arada bir ara verdigin pastane pocasini senin verdigin receteye gore yaptim ve cok guzel oldu valla, ayrica paylasimin icin cok tsk ederim..
canancim bencede akillilik etmissin tasimak zorunda kalacaktin.. ama gercekten esranin dedigi gibi en zevkli tarafi.. birde hamilelikte sorun yasamadim demissin aynen bende oyleydim canim. 35. haftamda 4. saatlik yola gezmeye gitmistim ama son ay cok sistim eller ve ayaklar.. yani en kotu ay son ay benim icin yani 8 ay superdi :))) ins sen yasamazsin dogumumda kolay gecti ins seninde oyl olur
esracim ohh ne guzel gez valla ben 40 gundur dogrudurust byere cikamadim. anca markete.. ama dun kirki icin Tjmax'a gittik. kirki orda uctu oglumunsimdiden bolbol gezin ve bebis icin ne lazimsa alin sonraya kalinca hemen cikilmiyor disari ilk gunler ..
yatak icnde ben yatagimin resmini ekliyim sana ama hala orda uyumuyor. sepet varya hani kucuklerden orda uyuyor suanda. yani sunda ekliyim linkini Walmart.com: Delta - Sweet Beginnings Satin Lane Bassinet: Furniture
benimki buna benziyor..
Eki Görüntüle 471100 yatagimizda bu
Ya bir tur yataklar varmis, buna benziyor ama cocuk buyuyunce normal yataga donuyor falan, bu onlardan mi? Dur bakayim amazon'da bir ornek bulabilecek miyim: http://www.amazon.com/Stork-Craft-Tuscany-Stages-Espresso/dp/B002A9IZ0Q/
4 in 1 crib diye aratinca bir suru cikiyor. Ben ilk basta yanimda park yatakta yatirmayi dusunuyorum, sonra odasina boyle crib/yataga geciririm. Tabii bebe gelince bu planlar altust olabilir ama niyetim boyle :)
Sen nelere baktin Esra?
ne kadar olgun bir ifadesi var ufakligin :) yaramaz olmycak gibi :) Allah anali, babali, saglikli ve mutlu bir sekilde yasamayi nasip etsin ogluna insallahh!buyumustur simdi biraz daha.
Amin canim cumlemizin..
Tabi tabii mutlaka bekleriz daha nice fotolarini, hem ne guzel buyuduklerinede tanik oluruz..zaman su gibi akip gidiyor , yarin bir bakmisiz kocaman delikanli ve genc kiz olmuslar..yaa benim oglum ilk oldugu icin cok tedirginim surekli korku icindeyimyaa ona birsey olursa bulanima giriyorum.Acaba bu tedirginlik ilk olmasindan dolayi yoksa her anne her evlat icin yasiyormu bu duygulari..[/QUOTE
Valla melegim benim buyukler'in biri neredeyse 14 yasinda,biri 10 ve biri de 6,5 yasinda delikanli ve genc kiz oldular nerdeyse:))
Inan bana hala hepsi icin ayri ayri endise ediyorum.
Benim dogum zamani buyuk oglum yaz kampina katildi benim aklim ondaydi napiyo ne yiyo iciyo her dakka tel elimde aradim napiyosun diye:))onlar buyuse de veya 3-4 tane cocugun olsa da bu tedirginlik azalmiyo hatta cogaliyo.
Sen simdi sadece 1 tane dusunuyosun ben 4 tane ayri ayri dusunuyorum.
Yani 4'e bolunuyorum hatta esimle birlikte 5'e bolunuyorum diyebilirim:)))
Bunlar birbirinden guzel amaaaa! Bir de biraz buyuyup kendilerine gelince tam boyle yemelik oluyorlar. Ikisine de cok guzel, anali babali, uzun omurler dilerim. Hayirli evlatlar olsunlar insallah. Masallah diyeyim bir de.
Canim cok sagol,Rabbim zamani gelince size de meleklerinizin fotosunu paylasmayi nasip etsin ins...
Amaaa once ultrason fotolari,kiyafetleri ve esyalari:)))
Guzel dualarina da gonulden amiiin diyorum.
Masallah Yusuf bebesi .Cok guzel,cok yakisikli :) Op annesi benim icin :)
Tesekkurler Esracim:)optum senin icin kocaman:))
Bizim boceklerin icine sizin cicekler gelicek bekliyoruz:)))
masallah masallah annesi. omru uzun ve saglikli olsun insallah. nasil yakisikli bir erkek bu yaa :)))
Cok tesekkurler Canancim,senin de cok az kaldi topigimizin ilk cicegi senden gelicek ins:))
Rabbim sana da bir nefeste kolaycacik hayirli dogumlar nasip etsin,yavruna saglikla kavustursun ins....
Ben ikea da nuray in bebisinin yatagina benzer bir yatak baktim.Bir kac yere daha bakicam.Su anda hicbir fikrim yok .Kararsz kaldim.
Valla Esracim Ikea'yi hic tavsiye etmem, bana ordaki mobilyalar hic kaliteli gelmiyo,tabi bu benim fikrim.
Sana acizane tavsiyem toys r ustaki criblere bakman.Biz ablamin ikizlere ordan aldik cok kaliteli mobilyasi ve daha sonra normal full yataga donusuyo.
Eger resmini bulabilirsem yolliyim sana ins.
Abimizin yatagi olmasaydi bende ondan alirdim mutlaka.
Fiyati diger criblere gore biraz daha fazla ama daha sonra yatak oldugu icin uzun yillar kullanabilcegin bisey,boyle dusununce cok hesapli oluyo tabi:))
Ya bir tur yataklar varmis, buna benziyor ama cocuk buyuyunce normal yataga donuyor falan, bu onlardan mi? Dur bakayim amazon'da bir ornek bulabilecek miyim: http://www.amazon.com/Stork-Craft-Tuscany-Stages-Espresso/dp/B002A9IZ0Q/
Sen nelere baktin Esra?
Esat sallamadan hic durmuyor kizlar. ilk gunler hic durmuyordu annemde salladi , sallayis o sallayis artik uyumuyor sallamadan bizde sallanan sandalye aldik hani bu swing diyorlarya ondan.. fikir olsun diye resminide ekliyorum ama cok tatli bisi.. Eki Görüntüle 471149
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?