- 6 Aralık 2011
- 7.612
- 2.619
- 248
- Konu Sahibi citaknuray
-
- #1.741
bu arada bugun 3 aile iftara misafirim var.. Esadi yikadik uyuttuk , yikaninca cok guzel uyuyor masallah.. bende firsat buldukca anneme yardim ediyorum..bugun yogunuz yani..
ablacim Yusufun uykusu nasil? bizimki gunduz ayakta gece uyumasi daha iyi ama yinede mikir mikir yerinde durmuyor. Annem diyor cok mu balik yedincokta yemedim aslinda :)))
senin oglanin kilosunu merak ediyorum valla. bakalim kac olmus.
bizxde daha agustosun 15 ne gidicez. o zamana aczik kilo alsa bari. Ilk ay yarim kilo aldi kizlar dr bisi olmaz iyi dedi ama benim kafam hala takik bu duruma
Nuray cim annen gidince cok zor olacak senin icin.Ben simdiden dusunuyorum annem gelirse cok sIkI tembihlicem sallamasin diye.Benim yigenim sallanmadan uyumuyordu ne cektirdi bize sipa.2.5 yasina gelmisti hala sallanmadigi zaman agliyordu.
Kizlar bir sey soracam.Siz her doktor randevusunda ultrasona giriyormusunuz.Dun bir arkadasla konustum.Onun da 2 tane cocugu var.Biri 2 yasinda digeri 5 aylik.Yeni dogum yapti sayilir.O devletten saglik yardimi aliyordu. Hastaneye gidiyordu hep (Yale hospital).iki dogumunda da hastanedeydim.Cok ilgililerdi.Her neyse dun bana her randevusunda ultrasona girdigini soyledi.Bana da mantikli geldi cunku suyun azalip azalmadigi,bebeklerin kilosunu gobek kontrolunde goremiyorlar.Aklim karisti yine benim...
Ben cok balik yemistim, bizim oglan o yuzde mi mizmiz pek aglamaz ama surekli mirinkirin yapar sagolsun oglucum
sallamayinca uyur mu bebekler peki? bunun formulu ne acaba..
ben giriyorum her randevuda esra ama turk, ozel bir doktor belki ondandir. midwife olayini da ilk sizden duydum.
bende zor olmasin diye bunu aliyorum canim ya ne yapalim..
silgiim dedigingibi bebislerde oyle yerine koyunca uyumuyorki anacim .. ilk gunler hep emzirirken uyuyordu oyle rahattim ama sonra emerken uyumamaya aglamaya basladi, ne yapsak durmaz son care salladik iste.. :)))
esaracim bende her randevuda ultrasona girdim benim doktorumda turktu.. genelde Amerikalilar az yapiyor ultrasonu
Sallamayinca uyuyorlar Silgi cim anne de bir rahat ediyor.Benim eltim ve burada bir arkadasimdan biliyorum.Eltim bebegi 2 aylikken bize tatile gelmislerdi.Kadin nasil alistirmissa :)Emziriyor,altini degitiriyor, gazini cikarip hoop yatagina yatiriyordu.Cocuk iki gak guk yapip uyuyordu :)Bebekte zamanla alisiyor."Evde geceleri karanlik sessiz odada uyutuyorum geceyle gunduzu ayirt etsin hemen uyusun diye" demisti.
Tabi ben simdi boyle konusuyorum dogunca naparim mechul :)))Gecen gun 5 aylik bebegi olan arkadasima gittim oturmaya.Bebek paket gibi yanimizda aglamadan durdu :)) gulucukler verdi.Bir ara IkIndi kaka yapti :) Annesi altini degistirdi.Hoopp uyudu.Arkadasim aldi yerine yatirdi.Boylemi hep dedim.Evet dogdugundan beri boyle dedi.Masallah.
Ablamda cok cekmisti.Sallamaktan kollari tutmuyordu artik.Formulu bir bilsek keske.
Ben de midwife ile agustos randevumda tanisicam.Artik dogumda kim gelir nasil olur hicbir fikrim yok.Icime sinmeyen bir suru sey var.Hepsini soracam gidince.
bende zor olmasin diye bunu aliyorum canim ya ne yapalim..
silgiim dedigingibi bebislerde oyle yerine koyunca uyumuyorki anacim .. ilk gunler hep emzirirken uyuyordu oyle rahattim ama sonra emerken uyumamaya aglamaya basladi, ne yapsak durmaz son care salladik iste.. :)))
belkide ondandir :))) benimde simdi bi elim salliyor bi elim yaziyor gerine gerine uyuyor kuzucum kiyamam yaa cok tatlilar , insan kizamiyor bile seve seve salliyosun :))))
Canim sabah senin oglanin guzel resimleri ile gozlerimi actim velhasil sana yazmistimda ama galiba silinmis bazi sayfalar ..yeniden yinelemek istedim ..allah anali babali buyutsun ins . masallah cok guzel buyumus ve pek guzellismis tam yakisikli delikanli olmus ..allah sagligini daim etsin ins, canim
aaaa cok ilginc yukledigim fotolar ve yazdiklarimin cogu gitmis.
cocugun huyuyla alakali sanirim ya da bizim delirme esigimizle :) devamli aglarsa biraz sallarsak kucakta alisir mi mesela gibi seyler var. bi de kucaga alisma olayi var. yasayarak ogrenicez galiba bunlari. benim ablamda 4 yasindaki oglunu hala ayakta salliyo ki aksi takdirde uyumuyor tatlisim yaa :)Sallamayinca uyuyorlar Silgi cim anne de bir rahat ediyor.Benim eltim ve burada bir arkadasimdan biliyorum.Eltim bebegi 2 aylikken bize tatile gelmislerdi.Kadin nasil alistirmissa :)Emziriyor,altini degitiriyor, gazini cikarip hoop yatagina yatiriyordu.Cocuk iki gak guk yapip uyuyordu :)Bebekte zamanla alisiyor."Evde geceleri karanlik sessiz odada uyutuyorum geceyle gunduzu ayirt etsin hemen uyusun diye" demisti.
Tabi ben simdi boyle konusuyorum dogunca naparim mechul :)))Gecen gun 5 aylik bebegi olan arkadasima gittim oturmaya.Bebek paket gibi yanimizda aglamadan durdu :)) gulucukler verdi.Bir ara IkIndi kaka yapti :) Annesi altini degistirdi.Hoopp uyudu.Arkadasim aldi yerine yatirdi.Boylemi hep dedim.Evet dogdugundan beri boyle dedi.Masallah.
Ablamda cok cekmisti.Sallamaktan kollari tutmuyordu artik.Formulu bir bilsek keske.
Ben de midwife ile agustos randevumda tanisicam.Artik dogumda kim gelir nasil olur hicbir fikrim yok.Icime sinmeyen bir suru sey var.Hepsini soracam gidince.
Masallah buyutmussun koko gobusu.Bence de onemli olan gobus hoslanmiyorsan tum foto koyma.Ben rahatsiz olmuyorum.Facebook hesabinada ailem icin koyuyorum.Sonucta ikiside internet ortami.
Benim ultrasona girmek istememdeki neden bebegin kilosunu ve suyun azalip azalmadigi ogrenmek.Haa gormekte ustune lokma tatlisi olur :)
Guzel gunlerde kullansinlar insallah battaniyelerini:)
@koko
bebis belli oluyo, buyumus artik annesi :)
mide derken reflu dedigin sorun galiba. ben artik bulantilara - kafayi yesemde zaman zaman - boyun egdim, hayatimin bu donemi boyle gececek galiba.
cocugun huyuyla alakali sanirim ya da bizim delirme esigimizle :) devamli aglarsa biraz sallarsak kucakta alisir mi mesela gibi seyler var. bi de kucaga alisma olayi var. yasayarak ogrenicez galiba bunlari. benim ablamda 4 yasindaki oglunu hala ayakta salliyo ki aksi takdirde uyumuyor tatlisim yaa :)
canim cook sagol Allah razi olsun amin ins Rabbim yavrularimizi korusun , anali babali buyutsun .. sende eklede seninde gorelim yakisikliyi tabi seninki daha buyuk.. benimki gozume o kadar kucuk geliyorki ne zaman buyuyecek diyorum.. ins hepimizinki saglikla buyusunler
Selamlar Herkese,
Foruma bir haller olmuş,yazılanı hop yutuyor:)) Ben de dün bir sürü fotoğraf görünce yorumlar yazmıştım,şimdi baktım silinmiş herşey:)
Crazymom ve Nuray; yakışıklı prenselerinize kocaman Maşallah diyorum... Yusu Selim'in dudakları ve çenesi çok karizmatik geldi bana:) Ayrıca Esat da çok yakışıklı olmuş,saçlar falan çok güzel ya:) hatta yazmıştım saçları epey var.Ben hep benim bebe kel doğacak diye düşünüyorum.Ben ve eşim saçsız doğmuşuz,sanki bizim ufaklık da kel bebe olacak gibi:)) doğunca göreceğiz..
Kokocum göbek artık sende de belirmiş, çıkmıyor hala belli değil derken büyüttük göbişleri:)) Ben de internete hiç foto koymuyorum arkadaşlarımın bazıları hamile olduğumu bile bilmiyor.Hop diye son ay koca bir göbiş ardından bir kucakta bir bebe fotoğrafı koyup şaşırtcam milleti:)) Esra sen koy ama buraya gözümüz gönlümüz açılıyor:)) Kızınla çok güzel görünüyorsun:)) Bu arada benimde geçenlerde kalça ve belimde ağrılar oluştu,kalça geçti gibi ama bel artık ağrıyor.Uzun süre ayakta kalıp oturucunca fena oluyor.
Silgicim, ben bugüne kadar 2li testle birlikte 3 kere ultrasona girdim.İlk 2 kontrolde ultrasona baktılar ama son kontrolümde bakmadı doktor.Yanıbaşımızda durdu ultrasona ama sadece doppler cihazı ile kalp atışını dinledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?