Amerika'da Hamilelik

Kadin dogum doktorun test yaptiysa negatiftir.Icinde hala acaba hamilemiyim hissi varsa istersen evde bir idrar testi yap oyle icersin.Cok sagol guzel dileklerin icin.Allah istedigin zaman sana da saglikla versin insallah.

Senin amniyo yarindi dogru ya.Hadi bakalim senin de guzel haberlerini alinca topigimizde butun hamisler rahatlamis olacak.Insalah benim gibi sende kolay atlatirsin.

Canim bence degerlerin iyi cikmis cok sukur altlatmissin bunuda darisi diger teslerin basina diyelim .. hersey saglicakla devam eder ins, yatarken valla aklima geliyorsunuz hep, hamilelik zor gercekten, basindan gecmiyeyince insan anlamiyor , herseyden once hormanlar vucutda cok yogun bu yuzden insan cok hassas oluyor fazlasi ile endiseli olabiliyorsun ..sizleri cok iyi anliyorum , sabredin kizlar bunlarin hepsi gecicek yavrularinizi kucaginizi aldiginizda herseyi unutucaksiniz

Canimsim, gurbet banada baslarda cok kotu gelmisti, senin gibi kazik yemedim yakinlarimdan ama kaderin felegine ugradim diyebilirim , buraya geldim 5 ay sonra annemi kaybettim , iki yil sonrada babami yani ilk uc yilimda burada iken iki buyuk kayip yasadim..inanirmisin babam bana hep evlen cocuk colugun olsun derdi ,,,neyse ya nerden geldi simdi aklima bunlar tovbe tovbe yine bunalima bagladim herhalde,,Butun caban ve emegin taktire sahan ins bu mucadeleci ruhun minik yavrunada gecer oda annesi gibi guclu olur,,

Ahh canim ya basin sagolsun.Cok uzuldum Iste uzakta olmanin en kotu tarafi bu.

Senin amniyo yarindi dogru ya.Hadi bakalim senin de guzel haberlerini alinca topigimizde butun hamisler rahatlamis olacak.Insalah benim gibi sende kolay atlatirsin.

Ayah, bugun cok depresifiz bu topicte! Birileri guzel neseli bir seyler anlatsin, bebe fotografi koysun, bebisler neler yapiyorlar anlatsin. Ben de amniyo sonrasi guzel gecti diye katkida bulunayim :)))

canim basin sagolsun, cok zor seyler bunlar. Allah sabir versin, ins. cocugun ve esinle mutlu olursunuz.
kesinlikle, hamilelere cok yuzeysel yaklasirdim onceden yani insan ayni duruma dusmeyince gercekten empati kurmakta zorlaniyor malesef. ilginc bir donemmis. ve tesekkurler, ins. hep beraber kolayca atlatiriz sorunlarimizi, suphelerimizi.

evet ben bilmedigim icin ilk oyle yorumladim, ama sagolasin rahatlattin beni. bu arada benim icimde senin sonuclarina dair en ufak kotu bir his yok, guzel haberi alacagina inaniyorum. yasi sormussun, bikac haftaya 33 olucam evet, uf 33 demek ne zor geliyor :)

baska bir baslikta biri daha bu sorunu yasamis, aynen tarif ettigin tarzda bir akinti. amniyo sivisi mi diye telas yapti o da ama doktor sonrasi rahatladi, degilmis.. normal akintiymis, senin de oyledir ins. seffaf degilse akinti sorun yok demisti en son gittigimde dr bana, ozellikle rengini vb sordu. bende de oluyor arada birazcik.

bu arada biraz once bacagim gidiklanmaya basladi, aa bi baktim bocegin biri. ben sicradim tabi, tuhaf atletik bi hareket yaptim. su an kasiklarim nasil agriyor anlatamam, nasil zipladiysam artik. 4 aydir yasamadigim aksiyonu yasadim resmen.

Son düzenleme:

kokocum aynen sana katiliyorum

papatyam en iyisi test alip yapman nerdeyse 10 gun gecmis bakalim bi -iki gun daha icme hapindan testinide yap olmazsa hapi icmeye baslarsin

bu arada biraz once bacagim gidiklanmaya basladi, aa bi baktim bocegin biri. ben sicradim tabi, tuhaf atletik bi hareket yaptim. su an kasiklarim nasil agriyor anlatamam, nasil zipladiysam artik. 4 aydir yasamadigim aksiyonu yasadim resmen.

aman dikkat et!! sabah bahcede esim bir terligi kapiya dogru atti, pat diye dusunce ben de bir zipladim. kizdim n'apiyorsun ya diye. gecer insallah kasik agrin. benim iki gun once cok feciydi, bugun cok daha iyi, geciyor mu ne oluyor diye temkinli bir sevinc icindeyim. gecsin ve geri gelmesin insallah.

Kokopelli nin de dedigi gibi hep ic karartmiyalarim dimi ..benim pasanin yakin zamanda cekilen fotolardan , teyzeleri nasil buyumusmuyuz azcuk .)

Sabah sabah tam arabaya binerken bir tanidigi gordum.Ilk dedigi sey su oldu "Ayyy sen de hic kilo almazmisin.Hamilesin ustelik"(kendisi dogum yapali 1 sene oldu cok kilo aldi)
Ulan once bir gunaydin de.Nasil geciyor hamilelik Esra de.Zorluklarini yasamis biri olarak iyi dileklerde bulun.Bu kadarmi kiskanclik icini karartmis.Ben de " dur daha basinda sayilirim hamileligin.Kiloda alacam seni mutlu etme icin" dedim.
Is yerine geldim kapidan tam girerken elimi nasil olduysa kapiya oyle bir carptimki kivrandim resmen acisindan.Simdi elimin ustu mosmor sanki oradan serum takmislar gibi.Gozude degdi galiba :))
Sinirim bozuldu,canim acidi sabah sabah.Kafasi bu sekilde calisan insanlari hic anlamiyorum.
Neyse Cuma gunu olmasi nedeniyle moralimi bozmicam :) Hafta sonuda geldi yuppiiiii :)
Hepinizin gunu guzel olsun kizlar :))

gecmis olsunn. o da az yeseymis :)) cidden bazilarinin su klasik muhabbetleri beni de hasta ediyor. bir arkadas 89 gibi oldu, her telde bana da insallah sen de oyle olursun diye dilekte bulunuyor :)) cok kiziyorum ya, bisey de diyemiyorum. kadin milleti iste :))

:))) Bende de bitane var o turden arkadas Silgi cim.Yemin ederim sadece kac kilo aldigimi sormak icin ariyor.Kendisi 60 kilo ile hamile kaldi 88 ile tamamladi.Iki tane bebisi var.O hamileyken bir kere aklima gelmedi kac kilo aldin diye sormak.Ustelik hep moral verdim."Bosver veririsin bebeklerin saglikli ya gerisi bos" diye.Sanki insanlar sisko gorunce rahatlicaklar :)))
Senin arkadasta ne bicim dilekte bulunuyor :)

Canım benim,güzel dileklerin için çok teşekkürler,çok hoşuma gitti. Sana da Allahım oğluşunla uzun ve mutlu ömür nasip etsin inşallah...

Eki Görüntüle 473373 Eki Görüntüle 473374 Eki Görüntüle 473375

Kokopelli nin de dedigi gibi hep ic karartmiyalarim dimi ..benim pasanin yakin zamanda cekilen fotolardan , teyzeleri nasil buyumusmuyuz azcuk .)

Maşallah Mahir bebişe Mavişler çok yakışmış, buarada gözleri de mavi mi? bana ikinci fotoğrafta öyle geldi.Gerçi bebeklerin göz renkleri 6.aya kadar pek anlaşılmıyor galiba.
Yanımızda olsa da sevsek koklasak,sen yerimize öp kokla annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…