- Konu Sahibi citaknuray
-
- #1.861
Esracım geçmiş olsun,kendine oku canım:)) güzel bir hamile görünce çekememiş gözü kalmış! nazar boncuğu falan tak bir yerlerine:))) bazı hemcinslerimiz böyle cins ne yazıkki, başkalarının mutsuzlukları ya da olumsuzluklarıyla beslenirler,hoşlarına gider.
Benim bir arkadaşımda kilo alma sakın diye azarlıyor:)) Hamileliklerimiz sağlıklı geçsin, bebişlerimiz iyi olsun,kilo en son düşünülecek şey.Ama tabiki kontrolü de elden bırakmamak lazım:))
Beni de az önce klinikten aradılar, 3 gün önce kan vermiştim. 3lü yapılmadı bana ama 3lü içinde bulunan afp diye bir şeye bakıldı.Normalmiş çok şükür.
Kokocum bugün senden güzel haber bekliyoruz,inşallah çok güzel geçecek.Dualarım seninle
Esracım geçmiş olsun,kendine oku canım:)) güzel bir hamile görünce çekememiş gözü kalmış! nazar boncuğu falan tak bir yerlerine:))) bazı hemcinslerimiz böyle cins ne yazıkki, başkalarının mutsuzlukları ya da olumsuzluklarıyla beslenirler,hoşlarına gider.
Benim bir arkadaşımda kilo alma sakın diye azarlıyor:)) Hamileliklerimiz sağlıklı geçsin, bebişlerimiz iyi olsun,kilo en son düşünülecek şey.Ama tabiki kontrolü de elden bırakmamak lazım:))
Beni de az önce klinikten aradılar, 3 gün önce kan vermiştim. 3lü yapılmadı bana ama 3lü içinde bulunan afp diye bir şeye bakıldı.Normalmiş çok şükür.
Kokocum bugün senden güzel haber bekliyoruz,inşallah çok güzel geçecek.Dualarım seninle
Eki Görüntüle 473373 Eki Görüntüle 473374 Eki Görüntüle 473375
Kokopelli nin de dedigi gibi hep ic karartmiyalarim dimi ..benim pasanin yakin zamanda cekilen fotolardan , teyzeleri nasil buyumusmuyuz azcuk .)
Sabah sabah tam arabaya binerken bir tanidigi gordum.Ilk dedigi sey su oldu "Ayyy sen de hic kilo almazmisin.Hamilesin ustelik"(kendisi dogum yapali 1 sene oldu cok kilo aldi)
Ulan once bir gunaydin de.Nasil geciyor hamilelik Esra de.Zorluklarini yasamis biri olarak iyi dileklerde bulun.Bu kadarmi kiskanclik icini karartmis.Ben de " dur daha basinda sayilirim hamileligin.Kiloda alacam seni mutlu etme icin" dedim.
Is yerine geldim kapidan tam girerken elimi nasil olduysa kapiya oyle bir carptimki kivrandim resmen acisindan.Simdi elimin ustu mosmor sanki oradan serum takmislar gibi.Gozude degdi galiba :))
Sinirim bozuldu,canim acidi sabah sabah.Kafasi bu sekilde calisan insanlari hic anlamiyorum.
Neyse Cuma gunu olmasi nedeniyle moralimi bozmicam :) Hafta sonuda geldi yuppiiiii :)
Hepinizin gunu guzel olsun kizlar :))
nas ve falak surelerini biliyorsan oku. hatta okurken karninada ufle. sana diyom ama ben sanki cok yapiyorum. aklima geldikce okuyorum ama
Kokopelli nin de dedigi gibi hep ic karartmiyalarim dimi ..benim pasanin yakin zamanda cekilen fotolardan , teyzeleri nasil buyumusmuyuz azcuk .)
Sagolun guzel dilekleriniz icin teyzeleri ben sizin yerinize bol bol yiyiyorum ...
Marlincim evt oglusumun gozleri mavi hatta lacivet ama donermi rengi bilmem benimki yesil babasininki de turkuaz renginde herhalde oda yesile falan doner ilerde,,
Marlimcim ne guzel bir test daha normal cikmis ins kokopelli de hayirli haberleri ile gelir valla cok merak ediyorum onu ,moral olsun diye oglusumun resmini bilem koydum .)
Esra cim gecmis olsun canim bende hamileligimde cok kilo almadim ve senin karsilastigin tip insanlardan cok fazlasi ile karsilastim , dedigin gibi cekememezlik ve kiskanclik, malum kendisi cok aldigi icin belki sindirememis olabilir ama en guzeli sen , seni begenen veya begenmeyen gibi gorunen her insanla karsilasma sonrasi kendine bir Nas ve felak oku cok yarari oluyor canim..
O zaman kesin yeşil gözlü olacak, ya da mavi-yeşil karışımı!of off..çok yakışıklı olacak:) Maşallah...İkinizin karışımı olmuş ne güzel. Ben de bazen merak ediyorum, sağlıklı olması önceliğimiz ama kimse benzer nasıl olur diye meraklanıyor insan:)) bizde baba sarışın mavi göz, ben kara kaş kara göz,tenim beyaz ama.Nasıl bir karışım çıkacak ortaya herkes merak ediyor:))
bizde de öyle, eşim kumral mavi gözlü. ufakken baya baya sarışınmış. millet ayyy renkli olursa gözü süper olur gibi yorumlar yapiyor alınıyorum, sanki benim gozümün rengi renk değill:))) sağlıklı olsun, güzel görsün dünyasını yeter bana diyorum. eşimin annesi de hep çocuklarının mavi gözüyle övünür, ay sinir oluyorum ya :)))
kokocum ya ne güzel rahatlıycaksın sonunda, sonra da dinlenirsin yatarsın bol bol. bu arada iki gündür şekersiz falım sakız çiğniyorum, sanki midemi rahatlattı gibi. ya da en azından şu kazınma olayını biraz hafifletiyor. dene istersen, belki sende de işe yarar.
Canım, benim eşimin ailesi hepsi sarı kafa mavi göz!eşim bebekliği de kafa beyaz sarı gibi o halde yani:)) ama esmer olursa bize de farklı olur,değişiklik olur diyordu kayınvalidem:)) benim kendi annemde maviş olsun bize farklı olur diyor:)) ama dediğin gibi bende hep güzel baksın, dünyayı güzel görsün,bahtı ve şansı açık olsun diye dua ediyorum.İnşallah hepimizin bebişleri şanslı,güzel yazgılarla doğar.
Kokocum heyecanla senden gelecek güzel haberleri bekliyor olacağız. Silgicim şekersiz falım sakızı nerden buldun:)) gerçi sizin oralarda herşey var değil mi:)) ben de sakız çiğnemeyi seviyorum,ben herşeyi yemeyi içmeyi seviyorum galiba:)) dün farkettim ilk 3 ay ekşi istiyordu canım artık bir anda ekşi bir elmayı yuttuktan sonra ardından tatlı birşeyi canım çekip götürüyorum:)) bugün facebookta arkadaş resim eklemiş, benim gözler hemen masadaki tatlılara takıldı,algıda seçicilik:))) şu an aranızda tatlı ister tek benim galiba
turk marketinde buldum marlincim :) ben tatli canavariydim su an yiyemiyorum. bu arada her seyi yiyebilmen guzel bir nimet kiymetini bil. keske ben de yiyebilsem:) yemek sitelerine girince ackiyorum ben de.
bu arada istersen sakiz yollarim :))
Kizlar ginger ale iciyormuydunuz? Benim canim surekli asitli birseyler icmek istiyor. Sanki en zararsizi ginger gibi.
ben iciyorum esra, bulantilar icin de oneriyorlar. koko da iciyodu yanlis hatirlamiyosam. doktor da icebilirsin dedi :) bu arada avatarin cok seker :)
Canim masallah barekallah coookk tatli Mahir pasa:)))
Mahir kucuk dogdu demistin degilmi melegim?kucuk dogan bebisler daha cabuk buyuyp serpilirmis Mahircikte oyle olmus annesi.
2. Resimde nasil boncuk boncuk bakmis yerim ben seni yaa:))
ahh yavrum benim. cok tatli masallah. Allah nazarlardan korusun. sansi bahti acik olsun tum bebeklerimizin ins.
annesi bu cok tatli ya. gidigindan emzirdikten sonra benim icin bi opsen olmazmi yaa...
gozleride renkliymis masallah cok can yakmasin ilerde :))
masallah ya annesi kiyamam ne kadar tatli bir bebek bu.. Allah nazardan saklasin. sansi bahti acik olsun insallh..bizim yerimize bolbol op annesi
OPtum bol bolsagol canim guzel dualarin icin amin cumlemizin ins,
kokocum bugunkontrole gidiyor galiba hadi ins hayirli haberini bekliyoruz canim
O zaman kesin yeşil gözlü olacak, ya da mavi-yeşil karışımı!of off..çok yakışıklı olacak:) Maşallah...İkinizin karışımı olmuş ne güzel. Ben de bazen merak ediyorum, sağlıklı olması önceliğimiz ama kimse benzer nasıl olur diye meraklanıyor insan:)) bizde baba sarışın mavi göz, ben kara kaş kara göz,tenim beyaz ama.Nasıl bir karışım çıkacak ortaya herkes merak ediyor:))
Aman da yesinler o mahir paşayı. İyi ki yakınımda değil, dayanamaz ısırırdim valla. Çok tatlı maşallah. Sabah sabah günümü aydinlatti :)))
Arkadaslar hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim, öğleden sonra bizim amniyo. İnşallah güzel gecer güzel haberlerle gelirim.
Esracim eline gecmis olsun. Ne gicikmis kadın, kilon ona dert olmuş. Hepimiz nazardan beladan uzak olalım. Çok şaşıyorum sırf kaç kilo aldın diye arayıp soranlara, kafayı yemişler herhalde. Bana en fazla göbeğin çıktı mı diyorlar o da normal :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?