- Konu Sahibi citaknuray
-
- #1.901
kokocum gozun aydin ilk ben okudum galiba haberi cook sevindim bi prenses daha mi geliyor :))) harikaaa...sen dinlen bolbol. yesinler onun ayaklarini cok tatli oluyor gercekten doyamazsin masallah
aa kizimiz mi geliyor, hadi gozunuz aydin simdiden :)) cook sevindim herseyin yolunda gitmesine, masallah bebise. sonucta guzel olur ins. kafana takmazsin artik.
ultrasonu bekliyoruz, kendine bak..
Gozun aydin kokocum :) 24 saat gecsin gerisinden korkma.Benim doktor oyle demisti.Tuvalet,yemek disindada kalkma yerinden.Eminim sorunsuz gececek.Sonuclarda cok iyi cikicak.Oh oh hadi bakalim kizlari ucledik :)
Kokocum, çok şükürler olsun atlatmışsın. İşten gelince yatmadan önce sırf seni merak ettiğim için açtım bilgisayarı,güzel haberleri alacağımı biliyordum.İnşallah sonuçlarda çok güzel olacak.Buarada tebrik ederim,prenses geliyormuş:) benim tahminim tutmadı,ama sen kendin için kız demiştin,demek hislerde yanılmıyor insan.Sen de kızın olsun istiyordun,Allah gönlüne göre verdi,inşallah sonuçları da alınca güzel ciciler alırsın kızına:)
Buarada benim göbek fark attık bugün itibariyle.Gerçi her zamanki gibi akşamları şişiyorum ben,sabaha tekrar bu halde kalırmı bilmiyorum:)) işyerinde bir arkadaş bile anladı,sen hamilesin değil mi dedi:)) 1-2 haftaya sanırım artık anlaşılır,saklayacak zaman kalmadı,büyüyor:))
Canim yaaa cok sevindim herseyin iyi gitmesine bende eve gec geldik iftardan hemen girip bakayim koko napmis dedim.
Sakin yorma kendini iyice dinlen cnm,guzel sonuclarinida en yakin zmnda alirsin ins.
Kizlaaaar 4 cocuktan sonra kabul etmeliyimki kiz erkek tahminleri konusunda bayagi tecrubeli olmusum:)))
Kokocum topigin durumunu esitledin bakalim esitligi ilk kim bozacak Silgi mi? Marlin mi?
Sen patronlara söyle sana göbekli üniforma ayarlasınlar :)). Okuduğum bebek kitabında böyle bir seyler diyordu, aklıma sen geldin onu okuyunca :))) yasasın büyüyen göbekler, kiprasan bebekler.
bakalım sizinkiler minnos mü pipican mı? En son ben öğrenecektim en önce benimki çıktı. Kesinlesmesi sizinkilerle olacak hemen hemen.
Kizlarr ben size ne tahminde bulunmustum hatirlamiyorum ama sizinkiler oglan olabilir buyuk ihtimal,cunku oglan cocuklatini 16-17. haftalarda hissetmeye basliyosunuz kizlar genelde 20. haftalarda hissediliyor.
Ben 3 oglanida cok erken hissettim 16. Haftada ama kizimi 20. Haftaydi saniyorum.
Alin size bir tahmin dahaaaa:)))bakalim tutucak mi?
Kokocum sonuclar guzel gelicek ins. sen merak etme:)
Ayy kizlar su testleriniz guzelce sonuclansa da artik alisverislerinizi yapmaya baslasaniz demi.
Ozmn herkesten alisveris maceralari ve resimleri duyup gorucez ins.
Bu arada ultrason resimlerini de koyabilirsiniz:))
Sagolasin meleğim. Doktorun dediği gibi amniyo sonuclarını almadan alışveriş yapmayacağız ama sonra gelsin cicili bicili elbiseler. Böyle papyonlu falan oğlan kıyafetleri oluyor oğlanlar için, ben onları çok seviyorum, oğlum olsa onlardan alırdım. Şimdi 2hafta bekleme sonra ohhhhh diye rahatlama inşallah.
Ultrasonda her şey güzel çıkınca bir an ulan yaptırmasam mı dedim ama olaylar hızlı gelişti. Yarın düşük riskini de atlatinca yok yok iyi ki yaptırdım hissim geri gelecek :)). Temiz sonucların kafa rahatlığı gibisi olamaz herhalde. Silgi ve marlin'in test sonucları güzel ve ammniyoya gerek kalmadı diye seviniyorum valla. Topikcek merakta kaldık bizim minnos yüzünden!!!
sanki erkek demistin diye hatirliyorumm bana:) ben de hep oyle hissediyorum, erkek cocuklarini cok sevdigimden belki de bilmiyorum :)) bakalim tutucak mi:)
sanki erkek demistin diye hatirliyorumm bana:) ben de hep oyle hissediyorum, erkek cocuklarini cok sevdigimden belki de bilmiyorum :)) bakalim tutucak mi:)
Eki Görüntüle 474499 Eki Görüntüle 474502 Eki Görüntüle 474500 Eki Görüntüle 474498 Eki Görüntüle 474497 Eki Görüntüle 474494 Eki Görüntüle 474495 Eki Görüntüle 474492 Eki Görüntüle 474490 Eki Görüntüle 474488 Eki Görüntüle 474504 Eki Görüntüle 474491
6-9 Aylik hepsi.Daha kisliklar cikmadigi icin malesef 0-3 alamadim.
bayilllldimm hepsine cok tatlilar :) mutlu olur insan ya bebegine bisey aldikca. gidip gidip bakiyosundur :)) su kirmizi badi ve beyaz elbiseye ozellikle bittim, tombis tombis giydirip isiricaksin :)) Allah guzel gunlerde giymeyi nasip etsin lara bebege.
Eki Görüntüle 474499 Eki Görüntüle 474502 Eki Görüntüle 474500 Eki Görüntüle 474498 Eki Görüntüle 474497 Eki Görüntüle 474494 Eki Görüntüle 474495 Eki Görüntüle 474492 Eki Görüntüle 474490 Eki Görüntüle 474488 Eki Görüntüle 474504 Eki Görüntüle 474491
Ben şimdiden Lara'yi topigin en kokos bebeği ilan ediyorum. Böyle güzel cicilerle ortalığın tozunu attıracak :). Aldıklarını nereden aldığını da yaz Esra, çok tatlılar. Battaniye ile şapkalar takım mı öyle mı denk geldi? Maymunlu şeyi diyorum, battaniye değil mı o?
lara bunlari ve diger alinacaklari saglikla guzel gunlerde giysin.. o kirmizi etege ben bayildim ama.. kokonun dedgi gibi kokos olcak. benim kiz anasi boyle giderse birak etegi bi patigi zor olcak :))))
Kizlar birsey soracam.Bilhassa annislere .Swaddling aldinizmi bebislere? Aldiysaniz kullanislimi? Bugun Marshall da gordum.Kumasida guzeldi yumusacik pamuklu.Once sorayim sonra alirim dedim.
Annesi kokos hic sansi yok :)) Sagol kokocum.Az kaldi sende baslican insallah alisverise.Evet battaniye.Onlari Marshall dan aldim.Ayri ayri duruyorlardi.Ya takimdi bozmuslar ya da degil.Carter's markasi.
buradaki marshallsda cok cesit yok gibi, century 21'a bakmak lazim. bir de gap'in indirimli urunlerinde bazen ekstra 40% indirim oluyor, mesajla haber veriyolar. baya uygun oluyor o donemler.
bir yerde mendil vb okumustum. mendile hic rastlamadim ve eldivene. online mi almak lazim acaba?
bebege alisveris kismi zevklidir, ins. o donemlere de geliriz.
Havlu mendil gecen gün marshalls da gördüm ben ya. 12li setti renk renk. İngilizce ne diye satıyorlar dikkat etmedim. Onlar hem ağzını silmeye hem banyo sonrası boyun altını kulağını kurulamaya iyi oluyor. Yaz listeye :)
Ben almadım ama almayı düşünüyorum. Yalnız bebenin kolayca açamayacağı bir stili olan bir şey almak lazım. Bir ara crazymom mu link vermişti sanki amazondan? Onlar aklıma yatmıştı :).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?