Amerika'da Hamilelik

kokocum gozun aydin ilk ben okudum galiba haberi cook sevindim bi prenses daha mi geliyor :))) harikaaa...sen dinlen bolbol. yesinler onun ayaklarini cok tatli oluyor gercekten doyamazsin masallah

aa kizimiz mi geliyor, hadi gozunuz aydin simdiden :)) cook sevindim herseyin yolunda gitmesine, masallah bebise. sonucta guzel olur ins. kafana takmazsin artik.
ultrasonu bekliyoruz, kendine bak..

Gozun aydin kokocum :) 24 saat gecsin gerisinden korkma.Benim doktor oyle demisti.Tuvalet,yemek disindada kalkma yerinden.Eminim sorunsuz gececek.Sonuclarda cok iyi cikicak.Oh oh hadi bakalim kizlari ucledik :)

Size dün cevap yazmamadım, çok sagolun. Bu tedirgin zamanlarda çok moral veriyor dusuncelerinizde oldugumuzu bilmek. Bu endişeleri hamile ya da yeni anne olmayanların anlaması zor. Desteginiz için teşekkürler!

Alemsin koko:) ne komik olurum ama gobekli uniformayla.Benim sikintim ust taraf bende pek yok;xs uniformam,boy pos olmayinca simdi bir buyuk beden uniformada emanet gibi duracak;paspal halimde dolanirim artik
Gercekten en son senin bebisi ogrenecektik ama kismet iste!ben 7 agustosta insallah haberi vericem,sonra silgi...bakalim tahminler tutacak mi; bakiyorumda tecrubeli annelerimiz dogru tahmin yapmislar, biz de silgiyla onlar tahmini baz alsak mi:)

sanki erkek demistin diye hatirliyorumm bana:) ben de hep oyle hissediyorum, erkek cocuklarini cok sevdigimden belki de bilmiyorum :)) bakalim tutucak mi:)

Aman dikkat et canim kendine, ins atlatirsin su 24 saatide bir oh deriz hep beraber..
kiyafet olarak bende erkek cocuklarda deniz formasi tarzinda olanlari seviyorum soyle kayik ve capa motifli olanlardan ...papyonlulari su aralar fazla minik oldugumuz icin rahat edemiyoruz, bizim oglanin tukrugu cok, onune onluk baglamadigimda su gibi yapiyor kiyafetleri , selale gibi oglum ya , dise hazirlikmis biz galiba erken dis cikariz bu gidisle

sanki erkek demistin diye hatirliyorumm bana:) ben de hep oyle hissediyorum, erkek cocuklarini cok sevdigimden belki de bilmiyorum :)) bakalim tutucak mi:)

Allah ins gonlune gore verir canim.)

Bence bu mac 4-4 biter.1 pipican silgi den 1 minnos Marlin den :)) 4 erkek 4 kizla tamamlariz :)
Saka bir yana Allah saglikla hepimizin gonlune gore versin insallah.

bayilllldimm hepsine cok tatlilar :) mutlu olur insan ya bebegine bisey aldikca. gidip gidip bakiyosundur :)) su kirmizi badi ve beyaz elbiseye ozellikle bittim, tombis tombis giydirip isiricaksin :)) Allah guzel gunlerde giymeyi nasip etsin lara bebege.

Amin.Sagol Silgicim Allah hepimizin bebeklerine saglikla guzel gunler nasip etsin insallah.Az kaldi sende cicileri almaya baslicaksin :)

Ben şimdiden Lara'yi topigin en kokos bebeği ilan ediyorum. Böyle güzel cicilerle ortalığın tozunu attıracak :). Aldıklarını nereden aldığını da yaz Esra, çok tatlılar. Battaniye ile şapkalar takım mı öyle mı denk geldi? Maymunlu şeyi diyorum, battaniye değil mı o?

lara bunlari ve diger alinacaklari saglikla guzel gunlerde giysin.. o kirmizi etege ben bayildim ama.. kokonun dedgi gibi kokos olcak. benim kiz anasi boyle giderse birak etegi bi patigi zor olcak :))))

Annesi kokos hic sansi yok :)) Sagol kokocum.Az kaldi sende baslican insallah alisverise.Evet battaniye.Onlari Marshall dan aldim.Ayri ayri duruyorlardi.Ya takimdi bozmuslar ya da degil.Carter's markasi.

lara bunlari ve diger alinacaklari saglikla guzel gunlerde giysin.. o kirmizi etege ben bayildim ama.. kokonun dedgi gibi kokos olcak. benim kiz anasi boyle giderse birak etegi bi patigi zor olcak :))))

Sagol Canancim :) Olur olur senin minnosun da cicileri. Once annesi bir evi yerlestirsin sonra yapar alisverisi :) Ayy o etek nasil cici ben de bayildim bir de mavisi vardi keske onuda alsaydim.Kohls's diye bir magaza var oradan aldim.Sizin orada varsa bir bak istersen guzel seyler var canim.

Kizlar birsey soracam.Bilhassa annislere .Swaddling aldinizmi bebislere? Aldiysaniz kullanislimi? Bugun Marshall da gordum.Kumasida guzeldi yumusacik pamuklu.Once sorayim sonra alirim dedim.

Kizlar birsey soracam.Bilhassa annislere .Swaddling aldinizmi bebislere? Aldiysaniz kullanislimi? Bugun Marshall da gordum.Kumasida guzeldi yumusacik pamuklu.Once sorayim sonra alirim dedim.

Ben almadım ama almayı düşünüyorum. Yalnız bebenin kolayca açamayacağı bir stili olan bir şey almak lazım. Bir ara crazymom mu link vermişti sanki amazondan? Onlar aklıma yatmıştı :).

Annesi kokos hic sansi yok :)) Sagol kokocum.Az kaldi sende baslican insallah alisverise.Evet battaniye.Onlari Marshall dan aldim.Ayri ayri duruyorlardi.Ya takimdi bozmuslar ya da degil.Carter's markasi.

Bak şimdi hatırladım bizim buralarda carters in kendi mağazası da var, bazen çok iyi indirim olabiliyor. Labor day indirimlerini de kaçırmayın macy's de falan, ben maalesef yolda olacağım o tatilde, faydalanmam.

buradaki marshallsda cok cesit yok gibi, century 21'a bakmak lazim. bir de gap'in indirimli urunlerinde bazen ekstra 40% indirim oluyor, mesajla haber veriyolar. baya uygun oluyor o donemler.
bir yerde mendil vb okumustum. mendile hic rastlamadim ve eldivene. online mi almak lazim acaba?
bebege alisveris kismi zevklidir, ins. o donemlere de geliriz.

Havlu mendil gecen gün marshalls da gördüm ben ya. 12li setti renk renk. İngilizce ne diye satıyorlar dikkat etmedim. Onlar hem ağzını silmeye hem banyo sonrası boyun altını kulağını kurulamaya iyi oluyor. Yaz listeye :)

ya ben onlari gordum ama wash cloth yaziyodu uzerinde yanlis hatirlamiyosam, aliyim gittigimde. tr'de cotton mendiller vardi sanki. listem cok komik; bpa free biberon ve biri yazmisti desitin pisik kremi... bu kadar :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…