Amerika'da Hamilelik

Hepsi de çok güzel, ayy içinde bir de bunları Larayla görmek lazım:))İnşallah sağlıkla bu cicilerini giysin prenses.Beyaz elbise,pembe etek ve badiler favorim:)) Kokoya katılıyorum topiğin en kokoş kızı Lara olacak:)) Silgi ve bende öğrenelim de bakınmaya başlayalım sen koyunca insanın gidip alası geliyor hemen:))

Sagol Marlin cim.Hepimizin bebisleri saglikla cicilerini giysinler insallah.Az kaldi sizlerde aldiginiz cicileri burada paylasacaksiniz :)

Esraaaaaa cicilerinize bayilldimmmm,yaaa ben kiz kiyafetlerini cokk seviyorum.Lara cok sansli bi bebek senin gibi zevkli bi annesi var:))
Yusuf'un hamileliginde de 7. Aya kadar hicbisey almadim belki bi ultrasonda aaaa kizmis bu cocuk derler diye bekledim:)))
Sanslisiniz kizlaaar gonlunuzce alin herseyi,kiz kiyafetleri magazaya girer girmez ben burdayimm diyor zatenn:))
Kokocum iyice ogren sende bunlara bakicaksin cnm pembe pembe harika hepside:)
Silgi ve Marlincim bence siz bunlarin mavilerine bakicaksiniz gibi geliyo:)bendd felaket tellali gibi:)))

Swaddling'i sormussunuz ben degil Esranin dedigi gibi Nuray almisti.
Ama bende elimdeki normal penya battaniyelerle kundak yaptim.esracim sende almissin ya o maymunlu battaniyelerle yapabilirsin,ama gene de Nuray'a sor istersen isine yaramis mi?

Tesekkur ederim canim.Sende kundak yaptigina gore alayim ben ondan bir tane.Kimi anne kundak yapmiyor ama burada hastanede hep yapiyorlar

Tesekkur ederim canim.Sende kundak yaptigina gore alayim ben ondan bir tane.Kimi anne kundak yapmiyor ama burada hastanede hep yapiyorlar

Evt hastanede yusuf'u alip goturuyorlardi cocuk bi geliyodu fisek gibi:))
Ben ilk 1-2 hafta yaptim ozellikle uyucagi zmn elleri rahatsiz edip uyandirmasin diye yapiodum
cok ise yariyo bayagi uzun uyuyo o zmn.
Simdi sadece gece yatarken bazen yapiorum burasi cok sicak cunku herzmn yapamiyorum.

Ayy canim ben bittim bunlarin hepsine gule gule giyincin ins Lara bebek annesi, cok sansli lady cunku annesi gercekten zevk sahibiymis ..ya keske sizlerin yakinlarinda olsa idim bende guzel bir seyler bakip hediye etmek isterdim eger bu sansi bana verirseniz ki guven meselesi bu biraz biliyorum ama adresinize en azindan gonderebilirim bilmem cok mu abarti oldu, hem ben sizin bebekleri yigenlerim olarak gordugum icin bu sekilde ne biliyim icimden geldi ...galiba sacmaladim ben yine neyse kizlar oyle birden costum..duygusala bagladim kusura bakmayin

Esracim bunlarin hepsine ben bittim, Lara kizimiz gule gule giyinsin ins , valla cok sansli Lara cunku annesi cok zevkli
Bu arada bundan once yazdigim ilk sana mesajim gitmedi demekki yazdiklarimin okunmamasi gerekmis, bende bir daha yazmayim dedim herseyde bir hayir vardir belki :26:

COk tesekkur ederim.Canim benim dusunmen yeter inan bana hediyeni almis kadar olduk kizimla.Ben de cok isterdim yakin olalim senin yakisiklini opup isirayim :))

5.ayımıza girdik, azcık daha büyüyen göbeğimden birkaç foto daha! Artık içerdeki minik bende varım dercesine hergün kendini hissettiriyor bana

Silgicim sende sivri göbişinden de birkaç tane ekle:)))

Ayy ben bu siteye simdi, bu ne kafayi cizdirdiler bana yada ben yorgunluktan hayel gormeye basladim kusuba bakmayin kizlar teklarli mesajlardan dolayi yorucak sizi biraz sorry...
Bu arada ben bebeklerin ilk zamanlarda kusma sorunlari olacaklari icin ve ayrica gazlarini cikarirken omuza atilan uzun kumaslardan yani buyuk mendilerden aldim ,cok yararlandimve yararlaniyorumda burada ismi muslim diye geciyor belki orda da bu isimle aniliyordur..
Pisik kremi olarakta Sudocrem kullaniyorum cok memnunum super bir krem, Tr de kullanan arkadaslarda cok memnun kalmislar almayi dusunurseniz aklinizda olsun istedim..
Bahtaniye; benim suan 6 tane var ..simdi cok diye dusunceksiniz belki ama degil bazen bunlar bile yetmiyor .. pushchair icin iki tane kullaniyorum , yatak icinde bir ince bir kalin kullaniyorum bunlarin disinda da iki tane yedek var ki bunlarda yetmiyebiliyor, nedeni ise bazen benim oglumun bezi sizdiriyor, bazen kusuyor, bazen pushchairde ki bahtaniye yere dusebiliyor veya cabuk kirlenebiliyor ..bunlarin hepsi olunca da yikanmak icin kenara koyuluyor o zamanda sikinti olusturuyor, haftada iki kere camasir yikadigim halde sadece oglumun kiyafetleri oluyor buna ragmen durum bu..
Normalde ogluma ben bebek yorgani aldim yastik ile beraber yalniz yorgan o kadar buyuk ki suan kullanamiyorum bu yuzden ilk zamanlarda bahtaniye cok kullanisli oluyor.

Masallah marlincim, ben halan icindeki meleginin delikanli oldugunu dusunuyorum fikrim degismedi..gayet guzel duruyor annesi delikanlimiz

Masallah Marlin cim kocaman olmus :) Senin gobus ayni benimki gibi.Belinde ince kalmis.Ben hala pantolonlarimi giyebiliyorum gobus yukarda oldugu icin.Seninde oyle gozukuyor.Kokoda tutturamadim ama ben bu gobuse israrla minnos diyorum :))

Masallah Marlin cim kocaman olmus :) Senin gobus ayni benimki gibi.Belinde ince kalmis.Ben hala pantolonlarimi giyebiliyorum gobus yukarda oldugu icin.Seninde oyle gozukuyor.Kokoda tutturamadim ama ben bu gobuse israrla minnos diyorum :))

Hadi hayirlisi bakalim :)) ne tatli minnos veya pipican , buyuk heyecanlar bunlar ama guzel yaa

Teşekkür ederim arkadaşlar:)) bakalım delikanlı pipican mı? yoksa minnoş mu gelecek bizim ailemize...
Allahım hepimizin gönlündekini versin sağlıkla inşallah!

Teşekkür ederim arkadaşlar:)) bakalım delikanlı pipican mı? yoksa minnoş mu gelecek bizim ailemize...
Allahım hepimizin gönlündekini versin sağlıkla inşallah!

Amin insallah Allah saglikla gonlunuzdekini versin arkadaslar.Ben kokoda tutturamadigima sevindim aslinda :) O kiz istiyordu.Senin de ,Silginin de Allah gonlundekini versin.

Eneee gobis resimleri gelmiş. Ben sana erkek demiştim ama kız gobisine benziyor. Silgi ve sana tahminlerim tam tersi mı çıkacak ne?? Valla üniforma sorunun yakında iyice ortaya çıkacak ! Güle güle buyut göbeği :))

Silgi hadi sen de koy. Ben ayaklanip foto çektireyim ben de koyayım :). Esraninkiler silindiydi o da koysun

Sunu bir uplayalim. Ben tahminlerimi değiştirsem mı dedim ama değiştirmeyeyim :)

[table="class: grid, align: center"]

[tr]
[td]tahmini yapan[/td]
[td]MarlinT[/td]
[td]silgi[/td]
[td]kokopelli[/td]

[/tr]

[tr]
[td]cananveirfan[/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Erkek [/td]

[/tr]

[tr]
[td]Crazymom[/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Kiz [/td]

[/tr]
[tr]
[td]Esra [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Erkek [/td]

[/tr]

[tr]
[td]kkbr[/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]

[/tr]
[tr]
[td]kokopelli[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Kiz :) [/td]

[/tr]
[tr]
[td]MarlinT[/td]
[td] Kiz :) [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek [/td]

[/tr]

[tr]
[td]Melegim[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Kiz [/td]

[/tr]

[tr]
[td]nuray[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek [/td]

[/tr]

[tr]
[td]silgi [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek :) [/td]
[td] Erkek [/td]

[/tr]

[tr]
[td]ztar[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek [/td]
[/tr]
[tr]
[td]SONUÇ![/td]
[td] 7 Agustos'ta [/td]
[td] 9/15 Agustos'ta [/td]
[td] minnos :) [/td]

[/tr]

[/table]

Son düzenleme:

Sağol canım, buarada nasılsın? herşey yolundadır inşallah.Evet bir an önce ayaklanda hemen göbiş ve bebişe alacağın cicilerin fotolarını koy:) buarada isim belli mi? şimdiden düşün bence..kız için çok isim geliyor insanın aklına,seçenek çok.

marlincim masallah buyutmussun :) cok da seker gozukuyor.
ben pant dugme acik giyiyorum. bol gelenler bile dar gelmeye basladi.
iyi bakin kendinize ve bebeklere.

Oy oy oyy gobusler kocaman olmus masallah:)
Marlincim ben sana kiz demisim unutmustum once resmi gordum tuh ya bu kiz gobegi ben yanlis demisim dedim
sonra koko listeyi tekrar koyunca gordumki zaten kiz demisim:))
Ben hala kiz da israrliyim:)))bakalim hayirlisi en onemlisi saglikli olsunlarda bunlar isin eglencesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…