- Konu Sahibi citaknuray
-
- #1.941
Oy oy oyy gobusler kocaman olmus masallah:)
Marlincim ben sana kiz demisim unutmustum once resmi gordum tuh ya bu kiz gobegi ben yanlis demisim dedim
sonra koko listeyi tekrar koyunca gordumki zaten kiz demisim:))
Ben hala kiz da israrliyim:)))bakalim hayirlisi en onemlisi saglikli olsunlarda bunlar isin eglencesi.
Sağol canım, buarada nasılsın? herşey yolundadır inşallah.Evet bir an önce ayaklanda hemen göbiş ve bebişe alacağın cicilerin fotolarını koy:) buarada isim belli mi? şimdiden düşün bence..kız için çok isim geliyor insanın aklına,seçenek çok.
Eki Görüntüle 475718 Eki Görüntüle 475717
Iste bizim minnosun profili ve ayagi. Daha o ayaklardan ne tekmeler yiyecegim :)
Iste bizim minnosun profili ve ayagi. Daha o ayaklardan ne tekmeler yiyecegim :)
Bu arada kizlar bir sorum olacak.Benim surekli cok az akintim geliyor.Kokusuz ,krem seklinde.Sizde de oluyormu?
Bu arada kizlar bir sorum olacak.Benim surekli cok az akintim geliyor.Kokusuz ,krem seklinde.Sizde de oluyormu?
ayyyy masallah sana minnooos :)))Cok guzel.Bende de var profil fotosu bir tane bende yukleyim. Bu arada kizlar bu ultrason fotolari zamanla siliniyor ve yok oluyor biliyorsunuzdur. Ben hepsini flash bellege yukledim ayrica fotograf seklinde bastirip minik bir album yaptim.Sadece fikir.Belki yapmak istersiniz.
Kokocum amniyo sivisinin ne kadar onemli oldugunu biliyoruz.Sayet ben surekli gobek kontrolu olursam nasil bilecem iceride suyun durumu nedir.Hadi Allah korusun suyum azaldi.En azindan bir randevumda gireyim digerinde girmeyim ama bunlara kalsa dogurana kadar ultrason yok.
Esracim nasil bu ultrason resimleri siliniyor anlamadim , bunun bir suresi varmi bendekiler halan duruyor yani kac yila kadar kaliyor,varmi bu konuda da bir bilgin...eger oyle ise hemen bende scan yaptiriyim cd ye atiyim , bende toplam zaten 3 tane var onlarda kaybolursa uzulurum valla,:18:
2 yil icinde gidiyor Melegim.Ablamdan bir de arkadastan biliyorum.Kesinlikle cd ye at. Istersen onlari da fotograf olarak bastir.Olurda cd kaybolur,acilmaz.Ben biraz garanticiyimdir her konuda :)
Ben buyuk bir kutu yaptim.Icinde evde yaptigim hamilelik testim ve ultrason fotolarindan minik bir album var.Birde kizima birseyler yazdigim kucuk bir defter.Allah izin verirse ilk ayakkabisini,emzigini,zibinini filanda o kutada saklicam :)
canim evet alan benim zaten kilosu 7-14 lb arasi halada kullaniyorum. bazen kirlenince ince battaniyeye sariyorum.hala Esadi kundakliyorum ben yoksa uyumuyor cunku benim oglan cok geriniyor uyandiriyor kendini ben cok memnun kaldim ama geek yok diyorsa ince battaniyeye sarabilirsin istersen linkini atarim yineKizlar birsey soracam.Bilhassa annislere .Swaddling aldinizmi bebislere? Aldiysaniz kullanislimi? Bugun Marshall da gordum.Kumasida guzeldi yumusacik pamuklu.Once sorayim sonra alirim dedim.
ben eldiveni baby's r us tan aldim cok guzel... oraya bakabilirsin canimburadaki marshallsda cok cesit yok gibi, century 21'a bakmak lazim. bir de gap'in indirimli urunlerinde bazen ekstra 40% indirim oluyor, mesajla haber veriyolar. baya uygun oluyor o donemler.
bir yerde mendil vb okumustum. mendile hic rastlamadim ve eldivene. online mi almak lazim acaba?
bebege alisveris kismi zevklidir, ins. o donemlere de geliriz.
ayy kiyamam masallahcok tatliEki Görüntüle 475718 Eki Görüntüle 475717
kokopelli bugun ile birlikte herhalde uc gunu atlatmis olucak, artik ins dusuk riskin olmaz ..sonuclari inan dort gozle bekliyor olucam , valla ne yalan soyluyum canim surekli aklimdasin ..Hayirlisi ile bir atlatsanda bir oh desek super olur
Bu arada esracim, o akinti bende hamile iken oluyordu bazen cok yogun bir sekilde camasirimdan sizacak kadar,
Kizlar bi konuda itirafta bulunuyum, aklima geldikce halan guluyorum, genelde hamislerin son zamanlarinda idrar kacirma durumu olur ,benim ilk 3 ayimda guldugumde, hapsirdigimda ve cok idrar tuttugumda inanin fena kaciriyordum hatta birgun misafimiz vardi ve birlikte komik bir film seyrediyorduk ben yine malum durum , tabii koltuktan kalkamadim..halan guluyorum hatirladikca cok alemdi yaa
2 yil icinde gidiyor Melegim.Ablamdan bir de arkadastan biliyorum.Kesinlikle cd ye at. Istersen onlari da fotograf olarak bastir.Olurda cd kaybolur,acilmaz.Ben biraz garanticiyimdir her konuda :)
Ben buyuk bir kutu yaptim.Icinde evde yaptigim hamilelik testim ve ultrason fotolarindan minik bir album var.Birde kizima birseyler yazdigim kucuk bir defter.Allah izin verirse ilk ayakkabisini,emzigini,zibinini filanda o kutada saklicam :)
Selam Kizlar,
Ben Canada'da yasiyorum ve 8 haftalik hamileyim.. 32 yasindayim ve ilk cocuguma hamileyim.. Aranizda genetic counseling yaptiran varmi? 32 oldugum icin yaptirmak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?