Amh 0.64 ve tüp bebek başlangici

• Konu Sahibi Konu Sahibi Waww
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Waww

Direniyorum acılarına dünya💫
Pro Üye
13 Mart 2023
3.053
4.101
63
24
Mrb arkadaslar 7 yillik evliyim 25 yasindayim bu zamana kadar hic gebelik olusmadi 3 kez asilama denedim olumsuz oldu artik tüp bebek icin tedaviye basladik ozelde tedavi goruyorum sali ve carsamba gunleri gittik bu surecte kan degerlerime bakildi rahim filmi cekildi esimin sperm dergerlerine bakildi ve ben muayene oldum hersey normal cikti taki benim 25 yasinda olupta amh degerinin 0.64 oldugunu duyana kadar cok uzuldum tabi doktor bunu beklemiyordum dedi muayene ederkende soyledi yumurta sayin az dedi amh sonucu cikincada kesinlesti tüp bebege basliycaz temmuzda suan femin alfa diye bir takviye kullaniyorum size sorum bu degerle ilk tup bebek denemesinde pozitif sonuc alan varmi

Bende şuan tüp bebek surecindeyim ama şunu söylemek isterim az yumurta sayında olsa kaliteli olduktan sonra bir önemi yok bence. Bende pcos hastasıyım benimde amh değerim yüksek ama 3 aşılama da bir kere gebelik oldu oda düşük oldu. Bende kendiliğimden hiç gebe kalamadım. Demek istediğim yüksek ya da düşükte olsa şansımız var. Moralini yüksek tut umarım ilk denemende pozitif görürsün. Bu yolda emek veren tüm kadınlara duacıyım umarım mucizelerimize kavuşuruz

yaa oylemi sen hangi aşamadasin suan cnm ben adet olunca geri gidegim ve ilaclara baslayacagiz

Ben iğne aşamasındayım canım şuan haftaya yumurta toplamam olacak şuan büyütüyorlar yumurtaları
bn daha baslamadim ignelere insallah boool pozitifli bir surec olur cnm hem senin icin hem butun bu surecte olanlar icin senin yasin kac

yokmu baska dusuk amh ile ilk tup bebek denemesinde olumlu sonuc alan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…