- 13 Mart 2023
- 3.081
- 4.533
- 63
- 24
- Konu Sahibi Salca Yoksa Ben Yokum
-
bende adet olmayi bekliyorum daha ilaclara bile baslamadik biz 1 haftaya adet olurum olunca gidicem ve igne ilaclara baslanacak cnmİnşallah opu sonrası reglmi oldum. Şimdi diğer reglmi olunca transfere basliycaz inşallah Ağustos ayındasen ne yaptın
O süreç hızlıca geçiyor canım 10 gün falan iğne kullanıp opu oluyorsun zaten. Senin taze transfer olur muhtemelen umarım bebeğine kavuşursunbende adet olmayi bekliyorum daha ilaclara bile baslamadik biz 1 haftaya adet olurum olunca gidicem ve igne ilaclara baslanacak cnm
taze veya dondurulmus nasil karar veriliyor buna kiO süreç hızlıca geçiyor canım 10 gün falan iğne kullanıp opu oluyorsun zaten. Senin taze transfer olur muhtemelen umarım bebeğine kavuşursun
Pcos vb gibi durum varsa ya da çok yumurta toplandıysa dondurulmuş transfer ediliyor. Ama yumurta sayısı daha azsa eğer ohss riski yoksa taze transfer ediliyor genel olarak diye biliyorum. Benim pcos olduğu için dondurulmuş transfer edilecektaze veya dondurulmus nasil karar veriliyor buna ki
anladim cnm transfer sonrasi surecide paylasirmisin sen bende once transfer olucan galiba yada aramizda cok zmn olmazPcos vb gibi durum varsa ya da çok yumurta toplandıysa dondurulmuş transfer ediliyor. Ama yumurta sayısı daha azsa eğer ohss riski yoksa taze transfer ediliyor genel olarak diye biliyorum. Benim pcos olduğu için dondurulmuş transfer edilecek
Sen daha önce transfer olursun taze transfer olursa eğeranladim cnm transfer sonrasi surecide paylasirmisin sen bende once transfer olucan galiba yada aramizda cok zmn olmaz
bilmiyorum kii ne kadar heycanli bi o kadarda sabirsiz bir surecmis transfer sonrasi nasil bekliycem bn hic bilmiyorumSen daha önce transfer olursun taze transfer olursa eğer
Sonu güzel olsun inşallahbilmiyorum kii ne kadar heycanli bi o kadarda sabirsiz bir surecmis transfer sonrasi nasil bekliycem bn hic bilmiyorum
Amiiin bu surecte olan herkesin insallahSonu güzel olsun inşallah
Yumurta dondurma nasıl oluyor acaba benimde rezervim azalmıs 8 ay içerisindeEn azindan yumurtalarini domdur benim 0.04 cabim ilk negatif
Tek yumurtalıkta mı ikisi total mi?4 5 folikul diye soyluyordu doktorum cnm
Yumurta dondurma nasıl oluyor acaba benimde rezervim azalmıs 8 ay içerisinde
Yumurta toplandiktan sonra embriyo oluyor onlari takıp ediyorlar sna diyorlar dondurmak istiyormusunuz diye ben dondurdum 2. Tramsfer olucamYumurta dondurma nasıl oluyor acaba benimde rezervim azalmıs 8 ay içerisinde
Mrb . Ben bu ay sonu tüp bebek olacağım . Benim amh 0.40 ve 40 yas üzereyim. Fakat yıllardır uğraşıyorum. 1 defa yumurta takibi ve catlatma ignesi ile tuttu maalesef down sendromu çıktı. Uzun yıllardır denediğim icin ancak kendime bakarak şu yorumu yapabilirim. Önemli olan amh değil yumurta kalitesi. Yani sağlam 1 yumurta denk gelmesi. Benim yumurta kalitesi düşük olduğu için hamilelik de pek olmuyor.yokmu baska dusuk amh ile ilk tup bebek denemesinde olumlu sonuc alan
anladim cnm insallah bu sefer saglikla tutunur sana bebeginMrb . Ben bu ay sonu tüp bebek olacağım . Benim amh 0.40 ve 40 yas üzereyim. Fakat yıllardır uğraşıyorum. 1 defa yumurta takibi ve catlatma ignesi ile tuttu maalesef down sendromu çıktı. Uzun yıllardır denediğim icin ancak kendime bakarak şu yorumu yapabilirim. Önemli olan amh değil yumurta kalitesi. Yani sağlam 1 yumurta denk gelmesi. Benim yumurta kalitesi düşük olduğu için hamilelik de pek olmuyor.
İnşallah tutar . Herkeze Allah nasip etsin inşallah.anladim cnm insallah bu sefer saglikla tutunur sana bebegin
Merhaba. İnşallah sonucu çok güzel olurMerhabaYumurta toplama sürecim bitti diğer ay reglm ile transfere baslayacagim
Merhaba, teşekkür ederim.Hayır bir seferlik verdik ücret sadece ayrı bir ücret alınmadıMerhaba. İnşallah sonucu çok güzel olurEmbriyolarınız donduruldu anladığım kadarıyla. Embriyoyu bu şekilde kısa süreli dondurma için ekstra ücret talep ettiler mi sizden?
Canım 0,11 amh 35 yaşındayım 36 ya gireceğim eşimde az sperm sayısı tüp bebekle 2izlerime hamileyim dr iyi ise sürecin güzel geçer hiç üzme kendini. Ben 2 kez tedavi oldum ilkinde de pozitifi gördük ama sağlıksız gebelik oluştu kürtaj olmak durumunda kaldım. 2. Sinde çok şükür her iki embriyomda tutundu 6. Ayımızdayız Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsinMrb arkadaslar 7 yillik evliyim 25 yasindayim bu zamana kadar hic gebelik olusmadi 3 kez asilama denedim olumsuz oldu artik tüp bebek icin tedaviye basladik ozelde tedavi goruyorum sali ve carsamba gunleri gittik bu surecte kan degerlerime bakildi rahim filmi cekildi esimin sperm dergerlerine bakildi ve ben muayene oldum hersey normal cikti taki benim 25 yasinda olupta amh degerinin 0.64 oldugunu duyana kadar cok uzuldum tabi doktor bunu beklemiyordum dedi muayene ederkende soyledi yumurta sayin az dedi amh sonucu cikincada kesinlesti tüp bebege basliycaz temmuzda suan femin alfa diye bir takviye kullaniyorum size sorum bu degerle ilk tup bebek denemesinde pozitif sonuc alan varmi
Allah bagislasin cnmm peki kac yumurtan toplanmistiCanım 0,11 amh 35 yaşındayım 36 ya gireceğim eşimde az sperm sayısı tüp bebekle 2izlerime hamileyim dr iyi ise sürecin güzel geçer hiç üzme kendini. Ben 2 kez tedavi oldum ilkinde de pozitifi gördük ama sağlıksız gebelik oluştu kürtaj olmak durumunda kaldım. 2. Sinde çok şükür her iki embriyomda tutundu 6. Ayımızdayız Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsinsana da hayırlısı ile evlat nasip etsin
İlkinde de doktorumun tabiri ile 0,1 lik amh ileAllah bagislasin cnmm peki kac yumurtan toplanmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?