Amh 0.64 ve tüp bebek başlangici

insallah cnm yaaa bnde adet olmayi bekliyorum 1 hafta kadar olur giderim ilaclara baslanacak

Umarım msjımı görürsün. 7 yıllık evliyim. 6 yıl boyunca bebeğim olmadı. 2 aşılama 1 tüp bebek olumsuz oldu. Amh 0.7 çıktı doktor kendiliğinden kalamazsın tekrar tüp bebek dedi ve ben o ay kendiliğimden hamile kaldım çok şükür sağlıklı bir bebeğim var. Bi doktor bana herşey kafada bitiyor bu kadar kafana takma demişti. Asla normal yolla olmaz denildikten sonra çok üzüldüm. Üzülmenin bir faydası yok diyip planlar yaptım tatil planı eve alınacaklar, tüp bebek transfer gününe kadar herşeyi planladım ve o ay hamile kalmışım. Bir sürü de ilaç kullanmıştım. Kafanızı boşaltın biraz zamanı gelince hiç uğraşmadan da oluyor buna inanın

cok sevindim adiniza Rabbim size bagislasin bana umut oldunu cok tesekkur ederim ben tedavi surecindeyim suan insallah ilk denemede nasip olur saolun Allah razi olsun

Kaç yumyrtNız toplanmıstı acaba

yumurta sayınız iyi gelmis ama 0.11 e göre masallah nerede

yumurta sayınız iyi gelmis ama 0.11 e göre masallah nerede tedavi gördünüx
menopur 1200 kullandırmıştı doktorum. Günlük 350 ml almıştım sanırım. Gerçekten çok iyi geliştirdi. Dr Gerçek Aydın klinik Eurofertıl .İkinci sürecim çok daha başarılı geçmişti. 5. Güne embriyolarım gidince gerçekten mutlu olmuştum. Rabbim bu uğurda emek veren tüm eşlerin yardımcısı olsun

Aminn insallah sağlıkla sıhhatle evlatlarımıza kavusalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…